29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
holky jaké máte zkušenosti a názor na plavání s prckama?
objevila jsem plavání i u nás poblíž a je to už od šestitýdnů, což mi připadá brzo a hlavně v zimě moc nebudu riskovat, ale kdyby jste některá měla vlastní zkušenost a hlavně taky kolik zhruba může taková sranda stát, ráda bych aby jste se podělily s náma co by to rády vyzkoušely
Není tady
Já zatím zkušenost s vlastním mimi nemám,ale byla jsem se kouknout na kamarádku s malou.Je to v Praze stojí to 2500 kč,jsou tam 4 maminy s prckama kolem 7 měsíců a byla jsem nadšená z jejich výrazů.Bylo to jako reklamní klip.Potápěli se,splývali na hladině,kopali nožičkama-samo že s asistencí mamin.Jsem rozhodnutá,že budem chodit taky.Sama jsem závodně plavala,vodu miluju a myslím,že tohle bude úžasný.Jinak ty ceny se tady v Praze liší a slyšela jsem,že je to i 5tisíc.Já mám vyhlídnuto toto a doufám,že mimísek bude spokojený.
Není tady
juj pet tisic? no co bych pro dite neobetovala, to abych setrila dva rodicovske prispevky a muzem si to dovolit:-)))
Není tady
Těch 5 tisíc je horní hranice co jsem našla,my to budeme mít za půlku.To mi ještě zbyde na plavky:)
Není tady
Taky jsem nečekala, že je to tak drahé . Ale taky bych chtěla chodit. Jak se jituš citíš? Už to máš za pár
Není tady
Je mi fajn,jen kdyby mě Matouš nekopal do močáku.Jsem jak funící lokomotiva,ale to je asi v tenhle čas normál.Jo a manžílek tvrdí,že přistaví ještě jeden záchod.Hahaha
Není tady
Je pravdou, že plavání malých dětí je finančně i časově náročné. Ale je pro děti vynikající, rozvíjí jejich pohyb a motoriku. S malou jsme chodili plavat velice brzo, protože se předčasně narodila.Je krásné vidět ta malá mrňata jak plavou pod vodou, mají otevřené oči a vůbec se nebojí a při tom neumí ještě ani chodit. S malým jsme také chodili plavat a vlastně ještě chodíme. Děti mají plavání rády a cítí se v ní moc dobře. Vše máme natočeno a to i plavání pod vodou a je to nádhera.
Není tady
zrovna včera jsme se o tom doma bavili. Mimi ještě neumí chodit, ale ve vodě je jako kapr. No bodejť, když tam strávilo tolik času před narozením
Já ale raději taky chvi počkat aspoň do půl roku, teĎ v zimě mám strach.
Není tady
Holky já chodím s malou od předloňského září. Bylo jí 6 měsíců.
Je to paráda, fakt doporučuju.
Cena se odvíjí od kvality a v Praze je to samozřejmě nejdražší.
CHodila jsem do dvou kurzů. Oba jsou skvělý.
Bohužel nemohu psát dlouhé zprávy, tak napíšu o každém zvlášť
Není tady
Já myslím,že v tom centru co mám vybraný jsou mimi v poho i v zimě.Je tam za šatnama další místnost,kde můžeš být jak chceš dlouho a mimíska aklimatizovat,napapat,navlíknout do zimníku a pak teprv vyrazit ven.Takže to je vlastně jako by jste šli z domova.A my to budeme mít 15minutek pěšky,což je výborný.
Není tady
Tak ten první kurz byl nádherný, pro pět dětí, vše pro malé děti, vstup půl hodiny před plaváním do herny, pak do šaten a sprch kde bylo pět přebalováků s uzamykatelnou skříňkou, 3 sprchy, 2 ohrádky pro děti aby maminky mohli na záchod, bazének pouze pro plavání kojenců, voda 32-33 °C vzduch totéž. Hromada pomůcek. Po plavání pobyt ve sprchách a šatně 20 min ( dva fény), pak hodinu v herně kde byla i recepce, kde vám ochotně ohřáli přinesené jído , půjčili lžičku, bryndáček, lehátka nebo židličky na krmení (po pěti kusech), dalo se zde zakoupit jídlo pití pro mrňata, ale i pro maminky kafíčko, zákusek. Možnost omluvy z plavání a hledání a zapisování náhrad na nástěnce.
Jedinná nevíhoda bylo to že za rok jsem zaplatila , sedněte si, 14 tisíc.
Jo plavání bylo jednou v týdnu 30 min.
Není tady
Ten druhý kurz, co chodíme teď je taky 1x v týdnu, v hotelovém bazénu, na 30 min, vstup do šaten 30 min před začátkem, na zemi podložky, jedna sprcha, v bazénu voda 29 °C, po skončení plavání odchod do 30 min,Omluvy i sjednávání náhrad přes mobil, žádná herna, složité při vstupu tatínku na kukačku ( to jsem zapomněla u toho prního měli svojí šatnu i tatínkové pro 3 prcky),prostě nic moc, ale cena za celý rok 5 tisíc.
Není tady
Jinak chodíme už druhou zimu a jediné co je důležité je pořádně tampónkama vysušit ouška, ani jednou malá nebyla z plavání nastydlá, a to jezdím MHD i při 7°C pod nulou.
Malé se to líbí a všem to můžu jenom doporučit.
Není tady
spunt napsal(a):
Jinak chodíme už druhou zimu a jediné co je důležité je pořádně tampónkama vysušit ouška, ani jednou malá nebyla z plavání nastydlá, a to jezdím MHD i při 7°C pod nulou.
Malé se to líbí a všem to můžu jenom doporučit.
Můžu se zeptat kam chodíte? Slyšela jsem,že tyhle hotelový bazény pro mimi nic moc
Není tady
Hotel Carol, mezi českomoravskou a Vysočanskou,
Výše jsem popsala rozdíly. Jsem ráda že jsem s nechodícím miminkem chodila do toho prvního skvělého kurzu, ale ty peníze.... z rodičáku jsem ráda že zvládneme ten druhý. Ale jinak tento kurz v hotelu Carol musím pochválit, protože dvě paní cvičitelky jsou opravdu skvělý, je tam lepší atmosféra, je tam čisto, ale až budeme mít druhý zkusím si našetřit z mateřské od práce zase alespoň na půlroční kurz v tom drahém centru.
Jo a paní majitelka nám natočila DVD za 100 kč 3 min ( v tom drahém centru chtěli za totéž 650 kč)
Jestli chceš dám ti kontakt....
Není tady
spunt napsal(a):
Hotel Carol, mezi českomoravskou a Vysočanskou,
Výše jsem popsala rozdíly. Jsem ráda že jsem s nechodícím miminkem chodila do toho prvního skvělého kurzu, ale ty peníze.... z rodičáku jsem ráda že zvládneme ten druhý. Ale jinak tento kurz v hotelu Carol musím pochválit, protože dvě paní cvičitelky jsou opravdu skvělý, je tam lepší atmosféra, je tam čisto, ale až budeme mít druhý zkusím si našetřit z mateřské od práce zase alespoň na půlroční kurz v tom drahém centru.
Jo a paní majitelka nám natočila DVD za 100 kč 3 min ( v tom drahém centru chtěli za totéž 650 kč)
Jestli chceš dám ti kontakt....
Já mám vybráno v Rytířský v pasáži u divadla,tam jsou maminy s dětma jak v akvárku.Vlastně je celá jedna strana prosklená.A točit si to můžu sama-nebo manžel zadara.Ale kontakt mi prosím napiš,já se tam zajedu juknout.
Není tady
No o tom točení, ona to točila pod vodou, jak se děti potápí, jak si je posíláme, jak si dáme pod vodou pusu..... a to ze břehu nenatočíš, teda pokud nemáte ten obal na kameru
Je to plavecká škola Betynka
www.batynka.cz
plav.betynka@volny.cz
603 53 97 67
Není tady
Dík kouknu na to.Jé a to pod vodou musí být krásný.Matoušek kope jak o život,asi ho tu u PC mačkám,tak se jdu natáhnout.
Není tady
14 tisic? ty blaho tak to je dobra palka, ale aspon jsem pripravena, nez tam brnknu, neznate nekdo kenny.cz? je to i ve Zline, tak to mozna zkusime
Není tady
Kenny je v Praze jeden z nejdražších, ale může to být tou Prahou a taky v jakém prostředí se bazén nachází, jestli je i pro veřejnost...
Jinak důležité je zeptat se jak dlouho před vaší hodinou je nutné se omluvit, a jestli je možné nahrazovat. Ne všude to tak dělají!!!! A pokud dítko na měsíc otěhotní jsou to docel slušně vyhozený peníze ..... A taky jestli z důvodu nemoci můžete kurz zrušit aby vám něco vrátili.
Není tady
Makci, ten kurz plavání od 6-ti týdnů pro miminka se provozuje u tebe doma. Přijede instruktorka a ve vaně nebo vaničce provozuje různá cvičení s miminkem. V Praze taková hodina vyjde na cca 300kč.
Není tady
špunte, zas tam máš super překlep, padla jsem ze židle, když jsem si to přečetla...
Jinak v Brně je to s kurzy dost bídný - volala jsem do dvou, slíbili mi, že se ozvou,a když jsem tam pak volala znovu, tak buď byl vyplý mobil, nebo obsazeno, takže nám to bohužel nevyšlo...
Není tady
A jejda , to je fakt slušnej překlep , je vidět na co myslím
Jo a na plavání jsme šly také dřiv, měli tam ohromnou vanu, v ní teplou vodu, vytopeno, bylo to i s malou masáží miminka, ale jedna půlhodina (necelá) stála 300,-
Což malá netušila a hrozně se jí to líbilo.
Není tady
tak to jsou teda dobre palky, ten kenny to ma ve starych laznich a je to i pro ty sestitydenni tam v miste, teda na strankach www.kenny.cz to tam tak maji popsane, asi jim tam napisu at zjistim podrobnosti
ale dekuju vam za rady
Není tady
Stránky: 1 2