27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Chtěla bych se zeptat, jakou rasu pejska byste mi doporučili do bytu. Bydlíme pod horami a proto bych chtěla pejska, který rád chodí na procházky a nebudou mu vadizt ani elí procházky v změ po sněhu apod. Zároveň máme 4-letého synka, take bych chtěla, aby byl zároveň přítulný i k dětem. Synek je na pejsky hodný - ádné problémy s taháním za ocásek apod. by nebyly.
Bydlíme v malém městečku.
Děkuji za radu.
Není tady
Paj, on ti stejnak kadý doporučí to, co má doma. Proto já ti doporučuji kavalírka. Umí krásně leet na gauči i lítat po horách, je hodnej a dítěti neublíí v ádném případě, má milou povahu a moc toho neseere...
Akorát občas v zimě se mu dělají ze sněhu kuličky na koíku, ale to asi kadému psounovi.
P.S. Známí zrovna jednoho feáka prodávají...co???
Upravil(a) Hani (13. 7. 2009 9:16)
Není tady
Máme kokrpaněla a nemůu si ho vynachválit . Naproti jezevčíkovi, kterého má tchán s tchýní, je na syna jako "mílius". Dělá s ním blbosti a je velmi aktivní. Problém jsou ale stále ty kuličky, které se mu dělají v zimě na chlupech ze sněhu
.
Není tady
Máme nabídku na čínského chocholatého psa - kříence naháčka a labutěnky. Četla jsem o nich, e jsou to moc milí pejskové a hodí se spíe do bytu ne na zahradu. Kavalíra mají sousedi a nevím jestli je to výchovou nebo čím, ale ten pejsek je straně agresivní. Nesnese se s jinými psy ani s lidmi a děti by nejraději zakousl :-(
Není tady
Čínský chocholatý pes a na procházky do hor s ním?
Mohu ti doporučit pejska,kterého máme my - otuilé,zdravé a nepřemoené a proto nezdegenerované plemeno; jedná se o středního německého pinče.Nenáročný na rádlo i na celkovou údrbu.Velký mazel,hodně lpí na své smečce a je vynikající hlídač-hlásič.
Není tady
Pajdinka napsal(a):
Máme nabídku na čínského chocholatého psa - kříence naháčka a labutěnky. Četla jsem o nich, e jsou to moc milí pejskové a hodí se spíe do bytu ne na zahradu. Kavalíra mají sousedi a nevím jestli je to výchovou nebo čím, ale ten pejsek je straně agresivní. Nesnese se s jinými psy ani s lidmi a děti by nejraději zakousl :-(
cinsky chocholousi jsou nadherny!! kdybych nebyla momentalne zamilovana do maltezaka, tak bych sla do chocholouse ale jak jsou na tom s lezenim po horach to teda fakt nevim..
muzu se te zeptat orientacne co za nej chteji? (s PP nebo bez?)
Není tady
jinak babicka mivala kolie (nebo seltie mensi verze), taky dobra volba: hrozne hodny psy, maji radi deti, a po horach by taky nemeli mit problem pac jsou to pastevci puvodem.. akorat ta pece o srst je celkem narocna
Není tady
Kolii do bytu bohuel mít nemůeme. Ty tůry jsou myleny spíe jako delí procházky, take nic náročného. My za ni budeme platit 1200Kč, je bez PP a je to kříeneček naháčka a labutěnky. Je moc krásná. Ve středu si pro ni jedeme.
Hlavně jsem o nich četla, e jsou to moc přítulní pejskové a dobře se chovají k dětem. Měli jsme také maltézáčka (zůstal u rodičů, kdy jsme se přestěhovali), ale jak se narodil synek, tak začal straně árlit a nedá se s ním pomalu vydret. U má 11let.
Není tady
Ihned přihřeji svoji polívčičku....
musím připustit , e naháči jsou pěkní pejskové, moc se mi líbí. Znám osobně jednoho, je to sice vzteklina, ale to s tím vůbec nesouvisí...moc se mi líbí a má docela dlouhý nohy a je krásný v pohybu...Myslím, e by ty tůry něměl být problém. Předpokládám, e jsou to spíe procházky, ne vysokohorské výstupy s lany a jitěním..
Ale takovej Lvíček!
Ten má taky dlouhý nohy, je neúnavný, bude dělat to, co páník. Od spaní v peřinách a po běhnebo válení se v bahně. 20km svěí chůzí - ádný problém, jetě stačí běhat kolem zúčastněných výletu, take ujde prakticky dvojnásob. Jsou to kapaři, srandovní, milí, přítulní, pohodoví...
Má ráda i pudly. Taky si myslím, e to nejsou ádný močky.....
Není tady
Aha - u je vybráno...
Ale určitě dobře. Zacuchanou srst mít určitě nebude ...
Není tady
No s kříencem naháče toho ve sněhu moc nenaběhá
Jinak jsem pro Kinga a eltii. Oba super psi k lidem, dětem, umí odpočívat i makat.
Tak hodně těstí a zdraví pesanovi.
Není tady
Hlavně buďte vybavení prostředky pro náhlé nepříjemnosti a taky trochou vědomostí. Nás pes třeba někdy po létě venku chytil blechy. asi se očuchával s nějakým toulavým psem nebo jekem a přinesl mi to domů! rozneslo se to i do postele i na gauč a to mám děcko!!!! Mylsela jsem e umřu, v ivotě jsem nevěřila, e se mi tohle můe stát.kadopádně jsem se toho natěstí zbavila kdy jsem to vechno vysprejovala Bolfem od Bayeru a hafana zas tím pudrem Bolfo, byl chudák zavřenej skoro 3 týdny vedle v pokoji.a to jistě ani netuil co provedl
Mno tak to je má historka z natáčení
Přeji hezké Vánoce :-)
Upravil(a) kamzik (22. 12. 2009 15:16)
Není tady
Klubko napsal(a):
No s kříencem naháče toho ve sněhu moc nenaběhá
Jinak jsem pro Kinga a eltii. Oba super psi k lidem, dětem, umí odpočívat i makat.
Tak hodně těstí a zdraví pesanovi.
Muj chlupaty nahac toho nabeha docela dost. Jen nesmi byt takovy ten lepivy snih , co dela na chlupech koule, to pak nic moc.
Není tady
Pajdinka napsal(a):
Kolii do bytu bohuel mít nemůeme. Ty tůry jsou myleny spíe jako delí procházky, take nic náročného. My za ni budeme platit 1200Kč, je bez PP a je to kříeneček naháčka a labutěnky. Je moc krásná. Ve středu si pro ni jedeme.
Hlavně jsem o nich četla, e jsou to moc přítulní pejskové a dobře se chovají k dětem. Měli jsme také maltézáčka (zůstal u rodičů, kdy jsme se přestěhovali), ale jak se narodil synek, tak začal straně árlit a nedá se s ním pomalu vydret. U má 11let.
nahacek a labutenka je jedno a to same plemeno. Tak to nemuze byt krizenec ,ale nahac nebo labutenka.
Není tady
Kuty napsal(a):
Čínský chocholatý pes a na procházky do hor s ním?
Mohu ti doporučit pejska,kterého máme my - otuilé,zdravé a nepřemoené a proto nezdegenerované plemeno; jedná se o středního německého pinče.Nenáročný na rádlo i na celkovou údrbu.Velký mazel,hodně lpí na své smečce a je vynikající hlídač-hlásič.
Nas cinan na prosto v pohode zvladal 15 km i vice . Proc by nemel ?
Není tady
Mám na myssli hory v zimě nebo v takovém studenějím podzimu či na jaře.
Není tady
Kuty napsal(a):
Mám na myssli hory v zimě nebo v takovém studenějím podzimu či na jaře.
Tak to nemam zkuenost, to neni počasí pro mě My jsme byli v lete.Jemu by to určitě nevadilo, ale ten sníh by dělal problémy.
Není tady
Mám kavalírka,ale ono není od věci asi upřesnit ty vycházky. To není vůbec nic proti tobě, ale je třeba rozeznat procházky po horách, je to třeba na půl dne denně nebo jednou za čtrnáct dní? Pokud je to denně 10km klidně ohař, pokud je to jednou za čtrnáct dní, tak to zvládne kadý pes (i čivava, odzkoueno, 13km :-). Jeden akorát bude chtít jít spát a druhý se po dvou hodinách vzbudí co jako dalího bude...
Upravil(a) BaraBara (31. 1. 2010 0:41)
Není tady