29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ja masirovala od 37.tt, jsem sice nastrihnuta, ale jen malinko, myslim ze masaz ma docela vyznam
Není tady
My nemasírovali a taky to tak dopadlo snaha byla, ale manža to nedokázal dotáhnout do konce
Makči, nebyla jsi náhodou s kyčlema malé??
Není tady
Masáž má význam, ale bacha na volejíčky, i ty co se k tomu přímo prodávají vysušují, takže to pak ztrácí smysl .....
Není tady
kamci, byli, dokonce prazdna cekarna tak si rikam to bude rychle a taky ze jo, doktor nemocny, ordinuje az v patek, takze jeste dva dny:-((( uz jsem to chtela mit za sebou.
Není tady
ty olejicky uz tu byly jednou doporucovany, ja pouzivala Labael - primo olej na masaz hraze
Není tady
Makči, ty mě snad kopíruješ. Já tam šla taky poprvé zbytečně Taky si vzali volno, no ono jak jinak mezi svátkama
To bude v poho, uvidíš, to jen já nesu tu genetickou výbavu
Není tady
no ja doufam ze vas nebudem kopirovat i po tom vysetreni. a jak je mala na tom? jeste musi mit tolik plin nebo uz se ji ty nozky spravuji?
a neozvala se romca jak vubec dopadla, nebo je jeste v nemocnici?
Není tady
Pořád dáváme futrálek se třema plínama, na kontrolu jdeme příští úterý
Není tady
To byl přehmat. Na kontrolujdeme příští úterý, poctivě cvičíme. Mlaá to snáší dobře, řehtá se už i u cvičení
Romča se neozvala, snad to dopadlo všechno OK:
Není tady
tak jsem poslala romci sms ze ji zdravime a at ji to dobre dopadne.
ja jsem z tech kycli trochu nervozni, sice s malou taky hybem nozkama, ale ja taky mela jako mimi problemy, a u pritele v rodine byly i reminky, tak snad to nezdedi.
Není tady
Já měla jako dítko rvnou strojek do 8mi měsíců, tak snad až tak daleko nepůjdeme
Není tady
psala romca, ze uz je doma, a ze bude brzy na babinetu, az ji prestane barunka terorizovat:-))
Není tady
Uf, tak to je super, asi vše dobře dopadlo. Snad povykládá. Jak ji může tak maliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinké miminko terorizovat??
Není tady
tak to my jsme uz necvicili ani nepamatuju, z sestinedeli si udelam sestimesicni:-))
Není tady
To taky, manža to o víkendu opět nezvládl, tak se těším na MS a modlím se aby došla A to jsem popíjela já
.
Kdo z vás nechce cvičit??
Není tady
jojo, porad mas pred sebou vidinu dvojcat, ne?:-)))
my nejak na cviceni nemame cas, pritel cely den pracuje u pocitace, skonci vecer a to se probouzi nas drobecek, takze do jedne do dvou nekdy i dyl je vzhuru a my uspavame a pak lehnem totalne hotovi a jsme radi ze muzem spat:-)) nejak nam to nevychazi, mozna si to nechame na valentyna:-) navrhnu mu pekny vecer s veceri a tchynka nam pohlida:-) je ty jsi popijela? co sis dala? ja uz se tak tesim az dokojim a dam si taky neco dobreho jako pred porodem to cervene vinko, mnam:-)
Není tady
Makci, dvojčata, jojo. Po prvních ujetích manži jsem to už dostala, ale právě proto jsem teˇmnohem více v "nebezpečí"
Jojo, červené vínko se švagříčkem, mňam, mňam a bylo veselo
Není tady
a uz vubec nekojis?? nebo si das i kdyz kojis? ja mam porad trochu strach, ale treba by mala lip spala:-))
Není tady
Mě to taky mrzí, ale skoro 3týdny jsme bojovali , malá plakala při každém přikládání, kroutila se jako žížala, šidila jsem ji a kapala mlíčko z flašky podél prsu, pak sála pět minut a nic. Tak jsme odsávala, ale bylo to čím dál horší. Moc mně to mrzí, možná jsem neměla dát na doktorku , že mám nevýživné mlíko , ale když ona pořád ztrácela váhu . Ale to už je jedno.
Dostala jsem fotky. Malá je krásná, taky taková vlasatá. A už se směje !! To je super ViĎ?? Už si člověk nepřipadá jako samomluvec, když mimi reaguje, přestože nerozumí co říkáš )
Není tady