29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já byla po prvním UTZ tak na další kontole po týdnu a nárůst byl znát dost jasně. Teď pravděpodobně uvidíš dutinku a nebo možná malinký žoutek. Ale těžko říct .
Držím palce
Není tady
Jestli to dobře počítám, tak bys měla být v pondělí 6 plus něco. Někdo už má v tu dobu srdíčko, někdo až později. "Něco" by ale vidět už mělo být.
Není tady
Ahojky,tak po dnešní náštěvě jsem snad ještě víc nervozní.Byl vidět jen žl.váček a odpovídá to 6tt.Myslíte že je vše OK??Příští týden jdu znovu na ult.chodím každej týden.
Není tady
Káťo, já myslím, že to je ok. U nás byl zárodek srdeční činnosti někdy v 7 tt a plné srdíčko až v 8 tt (a to zdaleka nebylo nejpozdější, prý to tak bylo v pohodě). Neboj, dej tomu ještě týden a uvidíš Krev ti nebrali - na růst HCG?
Není tady
Káťo, neplaš. Zrovna koukám. Já jsem měla první UTZ v 7+2 to byl vidět jen váček a v 9+1 bylo vidět srdíčko. Takže čas.
Není tady
Já to měla taky tak a za týden tam bylo, takže se hlavně nestresuj a vydrž
Není tady