29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Ahojky berušky...doufám,že mi tohle témátko necháte...mám stráááášně velkou radost a chtěla bych Vám všem poděkovat za příspěvky podporu a rady...včera jsem našla Ellince první zoubek..cinkala mi lžička a tak jsem jukla a je tam ,v pravo dole sice křivej,ale je....celá špička je vidět . no a malá má dnes celý den 38 tak asi taky k těm zubům...holký já mám opravdu radost jak málá
Není tady
Foolí bombaaaaaa, mám velikánskou radost, zrovna jsem si říkala jak jste na tom, takže hurá do dalších kousadel a už žádný nervíky
Není tady
tak to je super, já na malou pořád myslím, jak to člověku nepříjde důležité a když to takhle čte, tak si uvědomí, že tohle si vůbec neuvědomoval
moc blahopřeju Elince, a ať nemá moc horečky a dobře se jí dlabe
Není tady
Fool, ani nevieš ako sa teším s tebou
síce som do tvojho tématka neprispievala ale myslela som na teba, lebo tiež máme patálie so zubami, aj ked ích síce máme "už" pät.... nejako sa dalej nederú, a budú nás "riešiť" až keby mali rásť trvalé.... ale tiež to nie je bohviečo - malá nechce všetko kúsať, nespapá hocičo... takže som si vedela predstaviť ako sa cítiš.
a vidíš, predsa len sa tí lekári prerátali. fakt sa strašne teším a držím päste, aby sa objavili dalšie zúbky
Není tady
Fooooli, jsem si říkala, co za blázínka sem píše o prvním zoubku
ale u vás z něj mám opravdu obrovskou radost
Není tady
holkýýý díííky moc já mám fakt strašnou raodt on je ten náš zoubek takový rekkordmánek na babinetu ne???No toš je to ještě větší radooooost
No Leni jakej jinej blázínek než Foolíííí
Není tady
No vidíš
To je budulínek,tak konečně....moc gratulujuuu, teď už to pojede
Není tady
Fool, teď mi spadl kámen ze srdce.
TO jsem moc ráda, blahopřeji
Není tady
Fool to je výýýýýbornýýýýý!!!! Moc gratuluju
Není tady
Moooc gratulujeme k prvnímu a tak moc očekávanému zoubku
Do témátka jsem nepřispěla, neměla jsem k tomu info ani zkušenost, ale moc jsem na vás myslela, aby zoubky vyrostly a byla malá v pořádku
Mám s vámi radost, ať jsou teploty brzy fuč a rostou další tesáčky
Není tady
fooli moooc gratulujeme, ste sikulky
Není tady
Bezva - Gratuluji k vymodlenému zoubku - ten ale bude opečovávaný, viď?
Není tady
Také gratulujeme k prvnímu zoubku... tak ať pěkně a co nejmíň bolestně rsotu i další.
Není tady
Fool moc gratuluju
u vas je ta gratuluce k prvnimu zoubku fakt na miste
(jsem si prave nedavno vzpomela, jak jste na tom se zoubkama, ze se rok a pul blizi - je to opravdu super )
Upravil(a) akar (11. 7. 2009 21:15)
Není tady
Fool, gratuluji k zoubečku .
Není tady
jojo Marky já mu to vyřídíííííííím
markéta napsal(a):
Fool
no to je supér
tak gratulace!!! a dvojnásob od manžela na šaty
za ty nervy
Není tady
Fooli - paráda!!! - nakoukla jsem a mám taky velikou radost!!! Dal si na čas, ale to neva - hlavně že roste!!
Tak ať rostou hezky i další!
... 3 dny zpátky jsem si na vás právě taky vzpomněla, jak je malá na tom se zoubky... Objevila jsem první dolní levou jedničku Tomáškovi...(si nějak pospíšil
Upravil(a) Berka (11. 7. 2009 21:40)
Není tady
fooli, to je úleva, viď . gratuluju
Gratulujeme k zoubku . Ať k němu brzy přibudou další!
Není tady
Fool....super zprávička jsem ráda,že vám takhle dobře dopadlo
Není tady
Stránky: 1 2