6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Meggy, doma se můžeš koupat v pohodě, jen by voda neměla být moc horká a možná i bez pěny. Já si sice pěnu dávám a do dneška jsem neměla žádné problémy.
Doma máš totiž čistou vodu a koupeš se v ní jenom ty!!! Tak příjemné naložení
Není tady
No a podle mě se to i miminku líbí, protože teď když už mám větší bříško, tak mi kouká z vody ven a vidím jak se miminko v něm hýbe - naprosto perfektní pocit, takže se těš!!!
Není tady
Meggy, to já vím , ale těch pár týdnů do prvních pohybů určitě uteče....
Jinak mě teď koupel hodně pomáhá od bolesti zad, strašně se mi ve vaně uleví a když vylezu, tak se cítím úplně perfektně. Takže vřele doporučuji...
Není tady
Já se v těhotenství nakládala do vany jako nikdy dřív
Není tady
Holky mají pravdu, já jsem se jen ve vaně cítila super, zvlášť ke konci, když už je člověk jak slůně . Horší je z té vany vylézt
Pěnu jsme taky používali, a dokonce jsme tam seděli s manžou - bohužel jižjen naproti sobě, faktem je, že když jsem tam vlezla, já tak jsme v té době ještě málem vytopili sousedy . Nebo naopak, dkyž jsem já vyšla z vany první , manža byl bez vody:)
Ale je to super , měla jsem pocit že ve vaně jsem miminku nejblíže, mohla jsem ho mnohem více pozorovat. Paráda.
Není tady
To je dobře, já se taky musím smát, když si na to vzpomenu
Není tady
Megy, neboj neutopila...
už se těším až se zadaří na nové bříško
Jo a koupila jsem si tu protiskluzovou podložku do vany, pak se stejně hodí pro mírně odrostlejšího mrňouska.
Není tady
Já jsem si kdysy koupila tu podložku do vany na perličku a tam bylo napsáno že jí těhotný nemaj používat. Když jsem pak v těhotenství měla bolesti zad, obvoďačka mi chtěla napsat perličku, když jsem se zeptala jestli to neva, a že to u té domáci je napsané, koukala na mě divně,řekla že o tom neví a nikam mě neposlala
Není tady
vana byl nejvetsi relax na konci tehu, davala jsem si taky penu a pak jsem si hrala s prckem v brisku na honenou, chytala jsem ji nozku a ona se pekne vrtela:-) rada na to vzpominam
Není tady
ježíííííííši proč??? A kdyby jo, tak se kouknu do mejlu
Není tady
Hele jesti myslíš tu narážku s nožičkou, tak budĎ v klidu, to jsem dělala vždycky, ale když čtu tvůj příspěvek : "chytala jsem ji nozku a ona se pekne vrtela:-) rada na to vzpominam" tak nevím, komu chybí
Není tady
:-))))))))) vidis to mi ani nedoslo ze to muze tak blbe vyznit, az kdyz to po tobe ctu:-))))))))))))
Není tady