29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Maminky, potřebovala bych poradit, jak vyčistit plyšové hračky, které v sobě mají zabudovaný (nejde vyndat) hrající strojek? Máte na to nějaký fígl?
Díky moc
Není tady
len napsal(a):
Maminky, potřebovala bych poradit, jak vyčistit plyšové hračky, které v sobě mají zabudovaný (nejde vyndat) hrající strojek? Máte na to nějaký fígl?
Díky moc
Měli jsme jednu hrající hračku, u které se ten stroječek dal vytáhnout.
Není tady
len my máme jen jednoho hrajícího psa a je už po starším, peru ho jednou za půl roku v pračce a pořád hraje
Není tady
Len, my jsme hračky taky normálně oprali (program "ruční praní") a v pohodě... no a pak jsme (nezávisle na praní) jednu hračku kuchli, protože přestala hrát a zjistili, že ty strojky jsou zatavené do igelitu, asi se počítá s tím, že můžou navlhnout
Není tady
Len, my jsme vždycky prali na 40 a v pohodě no a když nějaká přestala hrát, tak neva - chvílu počkáš, on až strojek vyschne, tak se zase rozjede
teda nám takhle jedna kačena jede už několik let
Není tady
O tom mražáku jsem to taky slyšela, spíš jde o to, že jsou takové "ušmudlané", takže by prostě potřebovaly vyprat. Máme pár hraček od Lamaze, tak se právě ptám, protože nejsou zrovna nejlevnější, tak bych je nerada praním zničila Takže myslíte, že to můžu s tou pračkou risknout, jo?
Není tady
asi i záleží jakou máš pračku, zkusila bych co nejkratší nejšetrnější program s troškou prášku a aviváže (ta je dobrá na chlupy, nezdrcnou se) a uvidíš
Není tady
určitě to zkus, lamaze jsem prala nedávno a všechny fungujou a vypadají jako nové..jen mi příjde jako by se u nich narušil nějaký film či co a chytá se na ně uplně všecko
taky doufám, že když jsou "značkové" že něco praček vydrží
Není tady
Vyprali jsme je v pračce ...vymáchali...vyždímali....jsou čisťounké...hrajou normálně dál....Kvalita je kvalita. Počítá se s tím, že dítě ožužlá a hází na zem.
Není tady
Tak jsem to riskla a fungují všechny Dokonce i pejsek, který už neštěkal, se koupelí v pračce vzpamatoval a štěká dál
Není tady
len napsal(a):
Tak jsem to riskla a fungují všechny
Dokonce i pejsek, který už neštěkal, se koupelí v pračce vzpamatoval a štěká dál
vážně? Nám už pejsek taky neštěká, takže vyprat??
Není tady
Ahojky maminky, tady jsem našla nějaké rady, jak vyčistit hračky, co by se mohly hodit :-) http://www.imamka.cz/jak-cistit-a-prat- … y-112.html.
Není tady
Stránky: 1