19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Stránky: 1
Maminky, potřebovala bych poradit, jak vyčistit plyové hračky, které v sobě mají zabudovaný (nejde vyndat) hrající strojek? Máte na to nějaký fígl?
Díky moc
Není tady
len napsal(a):
Maminky, potřebovala bych poradit, jak vyčistit plyové hračky, které v sobě mají zabudovaný (nejde vyndat) hrající strojek? Máte na to nějaký fígl?
Díky moc
Měli jsme jednu hrající hračku, u které se ten stroječek dal vytáhnout.
Není tady
len my máme jen jednoho hrajícího psa a je u po starím, peru ho jednou za půl roku v pračce a pořád hraje
Není tady
Len, my jsme hračky taky normálně oprali (program "ruční praní") a v pohodě... no a pak jsme (nezávisle na praní) jednu hračku kuchli, protoe přestala hrát a zjistili, e ty strojky jsou zatavené do igelitu, asi se počítá s tím, e můou navlhnout
Není tady
Len, my jsme vdycky prali na 40 a v pohodě no a kdy nějaká přestala hrát, tak neva - chvílu počká, on a strojek vyschne, tak se zase rozjede
teda nám takhle jedna kačena jede u několik let
Není tady
O tom mraáku jsem to taky slyela, spí jde o to, e jsou takové "umudlané", take by prostě potřebovaly vyprat. Máme pár hraček od Lamaze, tak se právě ptám, protoe nejsou zrovna nejlevnějí, tak bych je nerada praním zničila Take myslíte, e to můu s tou pračkou risknout, jo?
Není tady
asi i záleí jakou má pračku, zkusila bych co nejkratí nejetrnějí program s trokou práku a aviváe (ta je dobrá na chlupy, nezdrcnou se) a uvidí
Není tady
určitě to zkus, lamaze jsem prala nedávno a vechny fungujou a vypadají jako nové..jen mi příjde jako by se u nich naruil nějaký film či co a chytá se na ně uplně vecko
taky doufám, e kdy jsou "značkové" e něco praček vydrí
Není tady
Vyprali jsme je v pračce ...vymáchali...vydímali....jsou čisounké...hrajou normálně dál....Kvalita je kvalita. Počítá se s tím, e dítě oulá a hází na zem.
Není tady
Tak jsem to riskla a fungují vechny Dokonce i pejsek, který u netěkal, se koupelí v pračce vzpamatoval a těká dál
Není tady
len napsal(a):
Tak jsem to riskla a fungují vechny
Dokonce i pejsek, který u netěkal, se koupelí v pračce vzpamatoval a těká dál
váně? Nám u pejsek taky netěká, take vyprat??
Není tady
Ahojky maminky, tady jsem nala nějaké rady, jak vyčistit hračky, co by se mohly hodit :-) http://www.imamka.cz/jak-cistit-a-prat- … y-112.html.
Není tady
Stránky: 1