29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tino to zni hrozne, jak nekdy za komunistu a ne ted, kdyz uz by porody mely byt naprosto v prijemnem prostredi!!
Není tady
Taky jsem koukla na porod.Tady v křesílku u pc jsem statečná.Jen je pro mě dost úchylná ta rodinná sešlost okolo.No jiný kraj,jiný mrav.Mám to už za pár,tak se těším
Není tady
Já na to radši nekouknu, nejsem ta silná povaha. Ale z toho co píšete, tak jsem si představila ty příbuzný u porodu... tak to fakt ne. Dokonce říkal manžel že příště už k porodu nejde, že bude hlídat Domečka a půjde se mnou moje mamka. No to jí nemůžu udělat, asi by se trápila. A představa mít tam třeba tátu a dědu a já nevim koho ještě - no to je fakt síla. to bych asi nodrodila
tino jak jsi psala s tim řevvem, tak já měla zase debilního doktora (naštěstí jen mě vyšetřoval a šil - což zkazil a u ostatního byl jen chviličku) a asistentka mi řekla: Kludně si zakřičtě když vám to pomůže. Dělejte si co chcete. Tak jsem zkusila zakřičet a ten debil mi povídá: Prosim vás neječte mi tady, tady nejste v americkym filmu. A ještě tam tak stál a vyloženě arogantně čuměl. Mistr světa, bych mu to přála vyzkoušet!!!!
Není tady
Peti, a co tkahle si vzít k porodu všehny? Myslím, že Domča by měl zážitek na celý život
Faktem je, že mi taky řev nedoporučovali, protože říkali, že dávám více síly do křiku než do tlačení. Asi na tom něco bylo, protože když jsem pak pusu zavřela, tak to šlo ráz naráz. Ale ještě jsem stačila mezi zuby křičet, ať po mě ten hezký doktor tolik neskáče
Není tady
Něco na tom řevu neřevu je, já si pamatuju že už jsi to jedno psala. Ale mohl to říct nějakym jinym tónem a slušněji...
Domču k porodu? Ten by jim tam z toho udělal kůlničku na dříví
Není tady
teda holky jukla sem na ty fotky a vážně mě to hodně poznamenalo, ted se snad i bojim být těhu a rodit
Není tady
Andrejko, já nic z toho neviděla, manžel ano. Ale docela jsem litovala, že to nemáme natočeno na kameře, já bych se tak ráda jukla. Pro mně to je pořád naprosto nepochopitelné, co to tělo udělá, aby mimi vyšlo ven . Vypadá to možná hrozně, ale je to super pocit mít drobečka konečně v náručí ..... Tak to Andrej nevzdávej !!
Není tady
tak to ja bych to radeji na kamere nevidela, prave dneska jsem nad tim premyslela, uplne staci fotky male hned po narozeni. je to ale stejne zazrak, ze skoro z niceho najednou mas mimco. vcera jsme se pritelem bavili, ze je to zvlastni, ze jsme celou dobu byli dva a najednou tri:-)) dneska jsme byly s Agatou poprve venku s kocarem, sice to vypadalo jako na snehove rallye, ale mala spala jak parez. doufam ze ty mrazy co nejdriv prejdou a sleze snih a budem jezdit casteji, vypada to ze ji to prospeje:-)
jinak Andrejko, zadne obavy, ono stejne je kazdy porod naprosto jiny, takze muzes ho mit bezbolestny a nebo hodne rychly jako Misha:-) a na fotky uz nekoukej, ve skutecnosti to tak hrozne neni!:-)
Není tady
teda holky, taky jsem to omrkla... manzel mi tam bude stacit a jeste, ze nemame delsi krky a nevidime si tam!!! no radsi budu manzelovi radit, at stoji JEN u hlavy, myslim, ze zrovna on je v tomhle slabsi povaha
ale sla bych do toho hned
Upravil(a) Andri (9. 2. 2006 16:09)
Není tady
Makči, já už chci taky na rallye!!! Já ale nemám ještě čím. Minulý týden jsem říkala, že byhom konečně mohli zajet koupit ten kočár, manža se divil - no když se podívám z okan, už vím proč, zase bych nevyjela ani z branky. Tak jsem dneska opět malou otužovala v autosedačce v ložnici u otevřeného okna. Dneska usla taky jako pařez, i když jsem ji pak vysvobodila , tak spala dál. Jinak se většinou vzbudí .
Není tady
Andri, manža taky po tom co to viděl - na netu, tak byl zelený a u porodu to bylo tak všechno pozvolna, od špinění , přes plodovku, že pak když malá vykukovala, šel se podívat A to mu všichni říkali, ať k porodu nechodí, že budou ještě křísit jeho
. Já taky při pohledu na krev omdlívám, ale u porodu to je tak nějak jiné, věř.
Není tady
Kamci, ja taky musela nejdriv chlapa vyslat at nam odhazi snih, at aspon vyjedem ven, pak uz to bylo lepsi. fakt se mi to s tim kocarem libilo:-) u okna nam mala spala vcera chvilku, asi ji chybelo to houpani.
Andri, fakt je to na zivo uplne jine. Pritel taky vahal, ale nakonec byl rad, ze malou videl hned jak prisla na svet a u porodu byl silenou oporou, bez nej bych to asi zvladala hodne tezko.
Není tady
Andri u nás to samý.Manžel kategoricky podmítal jít k porodu, že by se složil atd. Nesložil se vůbec a viděl úplně všechno. Byl moc statečnej, dodneška ho obdivuju.
Příště se mnou prej nejde, mam si vzít mamku, ale doufam že zase půjde
Není tady
ufff holky děkuju za podporu, snad to opravdu ve skutečnosti nebude tak strašný a tino fotečku prcka určitě chci!
Není tady
Není tady
Není tady
Ještě tady je to nádherně zachycený
http://www.birthdiaries.com/diary/40vbirth.htm
Není tady
Není tady