6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tino to zni hrozne, jak nekdy za komunistu a ne ted, kdyz uz by porody mely byt naprosto v prijemnem prostredi!!
Není tady
Taky jsem koukla na porod.Tady v křesílku u pc jsem statečná.Jen je pro mě dost úchylná ta rodinná selost okolo.No jiný kraj,jiný mrav.Mám to u za pár,tak se těím
Není tady
Já na to radi nekouknu, nejsem ta silná povaha. Ale z toho co píete, tak jsem si představila ty příbuzný u porodu... tak to fakt ne. Dokonce říkal manel e přítě u k porodu nejde, e bude hlídat Domečka a půjde se mnou moje mamka. No to jí nemůu udělat, asi by se trápila. A představa mít tam třeba tátu a dědu a já nevim koho jetě - no to je fakt síla. to bych asi nodrodila
tino jak jsi psala s tim řevvem, tak já měla zase debilního doktora (natěstí jen mě vyetřoval a il - co zkazil a u ostatního byl jen chviličku) a asistentka mi řekla: Kludně si zakřičtě kdy vám to pomůe. Dělejte si co chcete. Tak jsem zkusila zakřičet a ten debil mi povídá: Prosim vás neječte mi tady, tady nejste v americkym filmu. A jetě tam tak stál a vyloeně arogantně čuměl. Mistr světa, bych mu to přála vyzkouet!!!!
Není tady
Peti, a co tkahle si vzít k porodu vehny? Myslím, e Domča by měl záitek na celý ivot
Faktem je, e mi taky řev nedoporučovali, protoe říkali, e dávám více síly do křiku ne do tlačení. Asi na tom něco bylo, protoe kdy jsem pak pusu zavřela, tak to lo ráz naráz. Ale jetě jsem stačila mezi zuby křičet, a po mě ten hezký doktor tolik neskáče
Není tady
Něco na tom řevu neřevu je, já si pamatuju e u jsi to jedno psala. Ale mohl to říct nějakym jinym tónem a sluněji...
Domču k porodu? Ten by jim tam z toho udělal kůlničku na dříví
Není tady
teda holky jukla sem na ty fotky a váně mě to hodně poznamenalo, ted se snad i bojim být těhu a rodit
Není tady
Andrejko, já nic z toho neviděla, manel ano. Ale docela jsem litovala, e to nemáme natočeno na kameře, já bych se tak ráda jukla. Pro mně to je pořád naprosto nepochopitelné, co to tělo udělá, aby mimi vylo ven . Vypadá to moná hrozně, ale je to super pocit mít drobečka konečně v náručí ..... Tak to Andrej nevzdávej !!
Není tady
tak to ja bych to radeji na kamere nevidela, prave dneska jsem nad tim premyslela, uplne staci fotky male hned po narozeni. je to ale stejne zazrak, ze skoro z niceho najednou mas mimco. vcera jsme se pritelem bavili, ze je to zvlastni, ze jsme celou dobu byli dva a najednou tri:-)) dneska jsme byly s Agatou poprve venku s kocarem, sice to vypadalo jako na snehove rallye, ale mala spala jak parez. doufam ze ty mrazy co nejdriv prejdou a sleze snih a budem jezdit casteji, vypada to ze ji to prospeje:-)
jinak Andrejko, zadne obavy, ono stejne je kazdy porod naprosto jiny, takze muzes ho mit bezbolestny a nebo hodne rychly jako Misha:-) a na fotky uz nekoukej, ve skutecnosti to tak hrozne neni!:-)
Není tady
teda holky, taky jsem to omrkla... manzel mi tam bude stacit a jeste, ze nemame delsi krky a nevidime si tam!!! no radsi budu manzelovi radit, at stoji JEN u hlavy, myslim, ze zrovna on je v tomhle slabsi povaha ale sla bych do toho hned
Upravil(a) Andri (9. 2. 2006 16:09)
Není tady
Makči, já u chci taky na rallye!!! Já ale nemám jetě čím. Minulý týden jsem říkala, e byhom konečně mohli zajet koupit ten kočár, mana se divil - no kdy se podívám z okan, u vím proč, zase bych nevyjela ani z branky. Tak jsem dneska opět malou otuovala v autosedačce v lonici u otevřeného okna. Dneska usla taky jako pařez, i kdy jsem ji pak vysvobodila , tak spala dál. Jinak se větinou vzbudí .
Není tady
Andri, mana taky po tom co to viděl - na netu, tak byl zelený a u porodu to bylo tak vechno pozvolna, od pinění , přes plodovku, e pak kdy malá vykukovala, el se podívat A to mu vichni říkali, a k porodu nechodí, e budou jetě křísit jeho . Já taky při pohledu na krev omdlívám, ale u porodu to je tak nějak jiné, věř.
Není tady
Kamci, ja taky musela nejdriv chlapa vyslat at nam odhazi snih, at aspon vyjedem ven, pak uz to bylo lepsi. fakt se mi to s tim kocarem libilo:-) u okna nam mala spala vcera chvilku, asi ji chybelo to houpani.
Andri, fakt je to na zivo uplne jine. Pritel taky vahal, ale nakonec byl rad, ze malou videl hned jak prisla na svet a u porodu byl silenou oporou, bez nej bych to asi zvladala hodne tezko.
Není tady
Andri u nás to samý.Manel kategoricky podmítal jít k porodu, e by se sloil atd. Nesloil se vůbec a viděl úplně vechno. Byl moc statečnej, dodneka ho obdivuju.
Přítě se mnou prej nejde, mam si vzít mamku, ale doufam e zase půjde
Není tady
ufff holky děkuju za podporu, snad to opravdu ve skutečnosti nebude tak straný a tino fotečku prcka určitě chci!
Není tady
Není tady
Není tady
Jetě tady je to nádherně zachycený
http://www.birthdiaries.com/diary/40vbirth.htm
Není tady
Není tady