6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Meggy, to u tady myslím psala Romača. Říká pro silné nátruy?? Koukni sem:
To tady na starém babinetu ukazoval, tedy odkazy na who, a tento porod je nejlépe vidět To viděl i mana před naím porodem http://www.birthdiaries.com/diary/39vbirth.htm
Není tady
Meggy, já to na to koukala týden před porodem , kdy někdo na starý babinet dal tento odkaz
http://www.iham.cz/prirucka_who_obsah.php
je tam toho více, jsou to zahraniční odkazy, ty live porody.
Má pravdu, je to schíza, mít u toho rodinu. Já tam měla taky moc lidí, ale byli to profíci, ale představa, e tam bude můj tcán o dětích nemluvě, to mi příjde malinko nemorální. Já vím, e to patří k ivotu, ale je to myslím čistě intimní chvíle naeho ivota s manou.
Manovi jsem to nechala putěno nenápadně a on si to prohlídl, přiel zelený
Ale u porodu se TAM taky díval, ačkoliv jsem ho měla celou dobu u hlavy, tak vlasatou iku - na tu se el podívat )) Asi nevěřil, uvaoval, po kom ma mála tak černé vlásky
Není tady
tak nam to pousteli na kurzech primo video a taky tam mela pani celou rodinu vcetne deti, to bych asi nedala. a jeste nam rikali ze v cizine uz si pry berou i sve zvireci mazlicky, kdyz si predstavim vzit do porodnice jeste kocoura, no nevim nevim:-))
Není tady
Makči, to já byhch tam měla psinec
No zlatý manel a 6doktorů a asistentek
Není tady
Meggy tak si aspoň zaplave v jezeře plodové vody. Tak tomu toti porodní asistentka říkala, kdy mi ji propíchli
Není tady
to jsi tam mela tolik personalu??
ja mela jednu asistentku a pak jeste prisla jedna doktorka, no a samozrejme chlap, jinak naproste ticho, ono taky ve tri rano co bych chtela:-))
Meggy, Helmuta vem s sebou, to ti urcite povoli:-))))))
Není tady
Tak tos měla super, já rodila za denního světla, měla jsem pocit, e se tam prostřídaly snad vechny směny doktorů, kdy pak chodili na vizity, tak jsem je vechny znala a oni mně !! Asistentky byly dvě, pak doktor, co il, dětká doktorka a jetě se tam pak nachomejtla jedna. No a paní uklizečka. Ale ta jen v druhé době porodní
Není tady
no ja tam taky byla dlouho, rano tam bylo vic asistentek, ale vzdy jen jedna se chodila na me divat, doktorka taky byla jina, ale od sesti vecer uz jsem mela jen tu svou:-) a rodila jsem v ten den jen ja, tak meli na me cas vsichni. jo vlastne nakonec jeste prisla detska sestra pro malou na vazeni, byl tam fakt naprosty klidek. dokonce i bez uklizecky co by mi zhasla:-)))
Není tady
Makči, ty si to pamatuje? Nai intimní chvilku s paní uklizečkou??
Není tady
Kdbys nebyla Megg tak zvědavá, neviděla bys , jak v US je porod skutečně rodinnou záleitostí
Není tady
jasne ze pamatuju, cekala jsem jestli se mi totaky nestane:-))))
Meggy, na strach mas jeste skoro cele tehu pred sebou, takze ted bud v pohode, ve ctyricatem se muzes zacit trosku strachovat:-))
Není tady
tak to ja jaksi zapomnela kricet, ono ja uz byla za cely den tak vycerpana, ze krik uz bych nezvladla:-)))
Není tady
no ja bych rekla ze streda je ho....:-))
tak jsem prave na testech MF dnes zjistila, ze jedina kojenecka voda co je u nas v Bille a kupujeme ji testum zcela nevyhovela ze prekracuje limity pro mikrobiologicke ukazatele, jeste ze jsem dneska koupila dalsi balik:-(((
Není tady
Tak to je tinu gól. Já taky řvala, ale nazývat se dobrovolně sirénou
Není tady
No to bych ji kopla někam copak si člověk někdy můe zařvat lépe od srdce jako při porodu??
Není tady
mi se taky obracel nuz v kapse, kdyz mi asistentka rikala, to vas jeste nemuze bolet... a ja uz prodychavala a byla hotova:.-))) ale jinak byla moc hodna
jo a poslala jsem vam nejake fotky naseho prcka.
Není tady
a doktorka byla stejná jako ona a ta mi zase vyhroovala, e mě při ití přiváe... to ale zasáhl manel, hodil po ní pohled, který zabíjí, a mě chytila za ruce a dýchal do vlasů... jinak bych tam asi zhebla...
Není tady