6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Angel, kamarádka rodila v Chomutově loni v listopadu a nemohla si to vynachválit. říkala e byla nadená ze sestřiček po estinedělí, e jí moc nelo kojení, její malé to moc nelo a prý kolem ní lítali a nakonec se rozkojila. a pak vím zpostředkovaně jetě o dalích, ale ty neznám osobně.
já u jsem skoro na sto pro rozhodnutá rodit v Chomutově, Kadaň u mi přijde daleko (z Mostu).
A taky samozřejmě čekám na tebe co bude povídat (jestli teda bude rodit v CV )
Není tady
hele pořád lepí prostředí ne v Mostě
i kdy podívat se tam jdu v pondělí tak jsem zvědavá jestli je to tak hrozný jak vichni říkají.
do Chomutova se chystám někdy teď v červenci na kukandu. Ty u si se byla dívat?
Kadaň z Chomutova není daleko, i kdy jezdí tam i spoustu holek z Mostu, ale já se tý cesty bojím. Jestli mě to chytne a bude manel v práci tak stejně nemá anci to stihnout bude v tu dobu dělat a někde u Litoměřic. Ale v Chomutově má maminku tak se ke konci můu přesunout tam a mít to za bukem.
Není tady
Gall, nene jetě nebyla, chystám se s kamarádkou přítí týden, ale ono jde i o ty sestřičky no...jako provorodička chci aspoň trochu péče e jo a ne aby na mě koukali jak na pitomce...i kdy dělám s lidma vim jak mě občas tvou a u nich je to asi taky profesní deformace
No na kurzy chodím do Kadaně, tak uvidíme...
Není tady
no právě z těch sestřiček jsou v CV vichni nadený.
ale stejně to neovlivní, na kurzu se potká s jednou u porodu úplně s jinou. Kolují zvěsti o jedné sestře z Kadaně, e je to prý postrach, děsně nepříjemná a arogantní. kdy na ní natrefí tak je ti celá skvělá Kadaň naprd. Ale nemám to z vlastní zkuenosti, ví jak to je jedna paní povídala.
Tak se budeme muset nechat překvapit
tak pak napi jak se ti v CV líbilo, já se chystám a trochu později. prý kdy tam přijde po 32tt a řekně e tam chce rodit, hned s tebou sepíou papíry a pak u tě netrápí a to přijde to mi taky přijde docela fajn.
Není tady
Jojo to je pravda, byla sem na poslednim velkym ultrazvuku, a hned to se nou chtěli sepisovat... kdy sem řekla, e jetě nechci, e nejsem rozhodnutá kde rodit, málem mě probodla pohledem ale prý se tě pak u porodu stejně ptaj znova.... ale je dobrý to mít asi u sepsaný no.... uvidíme a já dám vědět jak to dopadlo...
Sestřičky "trubky" budou asi fakt vude....to neovlivnim, ale dělam s lidma, tak si snad sjednám respekt jedna z kadaně prý o jedný paní řekla, e je neschopná krkavčí matka, kdy nechce kojit přitom je to věc kadé z nás... ta by si vyslechla
Není tady
Angel, já jsem rozhodně pro Cv. V kadani je sice lepí prostředí, ale u to tam prý není jako dřív. Znam 2 por. as. co odeli z kadanský por., prý se tam rozpadl kolktiv. Známá rodila v Kadani, porod si chválila, ale říkala, e na estinedělí moc příjemný nebyli, tak nevim, kadej to vnímá jinak.
Není tady
Já rodila v Cv před dvěma lety a bylo to tam super. Sestry ochotné, lékaři výborní. Porodopis jsem si byla sepsat asi týden před porodem. Slyela jsem od známých, e se Kadaň docela pohorila, ale na blbou sestru se natrefí bohuel vude.
Není tady