21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Milí radílci, potřebujeme od Vás pomoc. Můj přítel byl půl roku v zahraničí. Po celou dobu jsme si byli věrní a navzájem po sobě velmi silně touili, měli sex po telefonu, ve fungovalo na 100%. Týden před jeho příletem jsme se domluvili na absolutním celibátu, čili ani onanie, aby jsme si to uili a se zase uvidíme. Kdy jsme se konečně setkali, cítili jsme obrovskou přitalivost a touhu po sexu, nechtěli jsme ovem hned za dveřmi skočit do postele. Asi po 2 hodinách povídání jsme to nevydreli a chtěli se pomilovat - a teď se to stalo!!! Oba jsme si uvědomili, e nemáme na sex chu - já se nebyla schopná vzruit a on skoro neměl erekci. Trvá to tak u pátý den. Moc se tím trápíme. Oba k sobě cítíme velkou lásku a zamilovanost - proč to tedy nefunguje v sexu? Bojím se, e nás dlouhý celibát připravil o sexuální touhu.
Děkuji za odpověď.
Není tady
No, je to divné, ale 5 dní zase není tak moc. Třeba jste jen byli tak napjati tím očekáváním, jaké to bude pěkné, a to nelo. Někdy se to stává. Rozhodně z toho zatím nedělejte vědu, abyste do toho nezabředli. Nemáte chu, tak to prostě chvíli neřete, dělejte spolu jiné příjemné věci, choďte na rande, a ono to zase přijde.
Není tady
Mashanko, to je od Tebe hezké povzbuzení, děkuji. Chápej, dva roky jsem na takový vztah čekala, u jsem si myslela, e to nepřijde - a kdy jo, tak je problém. Jsem asi zbytečně moc vyplaená, přesto mě kadá dobrá zpráva troku uklidní. Jsi hodná.
Není tady
taky bych řekl e to nebude takový problém a samo se to srovná :-)
můete zkusit jen mazlení nebo se přitulit v postýlce a ono to příjde samo :-)))
Není tady
Já bych taky nelámala hůl, píe, e se máte straně rádi, e jste po sobě touili, sex po telefonu a tak. nevěřím tomu, e a opadne taková ta euforie a stres ze shledání, e se to neurovná. Bude to určitě v pohodě, zdraví, mladí lidé, kteří proili společné chvíle milování..... Zase přijdou. Začnete dlouhým líbáním a ono se to postupně určitě přes mazlení povede Moná jen pro přítě bych se nedomlouvala na absenci masturbace. Asi je to tedy člověk od člověka, ale některého chlapa si nedovedu bez onanie a bez partnerky představit ani týden. Já myslím, e touha je i kdy se nevidíte by jen dva týdny nebo měsíc, take bych nestagnovala zbytečně rok
Není tady
ahojky, měla sem podobný problém jako ty. přítel byl v cizině - čekali jsme na sebe .... akorát mi jsme na to po jeho příjezdu hupsli hned za dveřmi.. do té doby to bylo ok... ale potom... přítel, který byl vdycky v sexu drak a ďáblík - najednou "netouil" a ani u mě touha nebylo co to bývalo - přesto, e se máme moc rádi - přesně tak jak popisuje ty.... ale u je tu měsíc a kousek - a je to zas ve při starém postupně tyhle pocity zmizely - asi jsme si na to mít to kadý den prostě odvykli, no
hezký den
Není tady
Dle mé zkuenosti pokud já nemám nějaký přímý sexuální stimul, dokáu být bez sexu velmi dlouhou dobu, pokud ho mám, z postýlky bych nevylezla třeba týden. Nech plavat negativní mylenky a uívejte si svou vzájemnou blízkost, musíte si na sebe zase zvyknout a vrátit se o kousek zpátky, ale věřím, e čas to vechno spraví.
Jste moc milí a musím říct, e jste mi vlili naději do il. Zatím jetě sice ádná změna, ale já věřím, e je to otázka času, tak jak píete. Přeji Vám vem jen a jen radost z milování!!!
Není tady
ono kdy se člověk na něco moc těí a moc od toho očekává, tak to dopadne úplně jinak. My jsme se s přítelem takhle nesnesitelně na sebe těili kdy jsme s eneviděli jen 5 týdnů, sex sice byl ihned po jeho příjezdu, ale nebylo to takové...K těm důvěrnostem je asi zkrátka aby si lidi na sebe zvykli, odloučení ( a zvlá tak dlouhé ) ádnému vztahu neprospěje. U vás je ale skvělí to, e jste na tom oba stejně, milujete se, tak ten sex neřetěe a uvidíte, e za pár dní to přijde samo.
Není tady