29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milí radílci, potřebujeme od Vás pomoc. Můj přítel byl půl roku v zahraničí. Po celou dobu jsme si byli věrní a navzájem po sobě velmi silně toužili, měli sex po telefonu, vše fungovalo na 100%. Týden před jeho příletem jsme se domluvili na absolutním celibátu, čili ani onanie, aby jsme si to užili až se zase uvidíme. Když jsme se konečně setkali, cítili jsme obrovskou přitažlivost a touhu po sexu, nechtěli jsme ovšem hned za dveřmi skočit do postele. Asi po 2 hodinách povídání jsme to nevydrželi a chtěli se pomilovat - a teď se to stalo!!! Oba jsme si uvědomili, že nemáme na sex chuť - já se nebyla schopná vzrušit a on skoro neměl erekci. Trvá to tak už pátý den. Moc se tím trápíme. Oba k sobě cítíme velkou lásku a zamilovanost - proč to tedy nefunguje v sexu? Bojím se, že nás dlouhý celibát připravil o sexuální touhu.
Děkuji za odpověď.
Není tady
No, je to divné, ale 5 dní zase není tak moc. Třeba jste jen byli tak napjati tím očekáváním, jaké to bude pěkné, až to nešlo. Někdy se to stává. Rozhodně z toho zatím nedělejte vědu, abyste do toho nezabředli. Nemáte chuť, tak to prostě chvíli neřešte, dělejte spolu jiné příjemné věci, choďte na rande, a ono to zase přijde.
Není tady
Mashanko, to je od Tebe hezké povzbuzení, děkuji. Chápej, dva roky jsem na takový vztah čekala, už jsem si myslela, že to nepřijde - a když jo, tak je problém. Jsem asi zbytečně moc vyplašená, přesto mě každá dobrá zpráva trošku uklidní. Jsi hodná.
Není tady
taky bych řekl že to nebude takový problém a samo se to srovná :-)
můžete zkusit jen mazlení nebo se přitulit v postýlce a ono to příjde samo :-)))
Není tady
Já bych taky nelámala hůl, píšeš, že se máte strašně rádi, že jste po sobě toužili, sex po telefonu a tak. nevěřím tomu, že až opadne taková ta euforie a stres ze shledání, že se to neurovná. Bude to určitě v pohodě, zdraví, mladí lidé, kteří prožili společné chvíle milování..... Zase přijdou. Začnete dlouhým líbáním a ono se to postupně určitě přes mazlení povede Možná jen pro příště bych se nedomlouvala na absenci masturbace. Asi je to tedy člověk od člověka, ale některého chlapa si nedovedu bez onanie a bez partnerky představit ani týden. Já myslím, že touha je i když se nevidíte byť jen dva týdny nebo měsíc, takže bych nestagnovala zbytečně rok
Není tady
ahojky, měla sem podobný problém jako ty. přítel byl v cizině - čekali jsme na sebe .... akorát mi jsme na to po jeho příjezdu hupsli hned za dveřmi.. do té doby to bylo ok... ale potom... přítel, který byl vždycky v sexu drak a ďáblík - najednou "netoužil" a ani u mě touha nebylo co to bývalo - přesto, že se máme moc rádi - přesně tak jak popisuješ ty.... ale už je tu měsíc a kousek - a je to zas vše při starém postupně tyhle pocity zmizely - asi jsme si na to mít to každý den prostě odvykli, no
hezký den
Není tady
Dle mé zkušenosti pokud já nemám nějaký přímý sexuální stimul, dokážu být bez sexu velmi dlouhou dobu, pokud ho mám, z postýlky bych nevylezla třeba týden. Nech plavat negativní myšlenky a užívejte si svou vzájemnou blízkost, musíte si na sebe zase zvyknout a vrátit se o kousek zpátky, ale věřím, že čas to všechno spraví.
Jste moc milí a musím říct, že jste mi vlili naději do žil. Zatím ještě sice žádná změna, ale já věřím, že je to otázka času, tak jak píšete. Přeji Vám všem jen a jen radost z milování!!!
Není tady
ono když se člověk na něco moc těší a moc od toho očekává, tak to dopadne úplně jinak. My jsme se s přítelem takhle nesnesitelně na sebe těšili když jsme s eneviděli jen 5 týdnů, sex sice byl ihned po jeho příjezdu, ale nebylo to takové...K těm důvěrnostem je asi zkrátka aby si lidi na sebe zvykli, odloučení ( a zvlášť tak dlouhé ) žádnému vztahu neprospěje. U vás je ale skvělí to, že jste na tom oba stejně, milujete se, tak ten sex neřeštěe a uvidíte, že za pár dní to přijde samo.
Není tady