|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Babinetky,
která z Vás cítím, že by jí trošku toho sebevědomí navíc neuškodilo a která chce vyzkoušet různé alternativní metody k získání jistoty a sebevědomí? Pro uspořádání kurz na naší rodinné chalupě ve Stolíně u Ratibořic bych potřebovala ještě několik účastnic. Pomůžete mi společně kurz uspořádat?
Základní cena je 800 Kč/1 osoba (ubytování a program).
Termín 24. - 26. 7. 09.
Omlouvám se moderátorkám, snad to nebude bráno jako reklama, na kurzu nevydělám, potřebuji jen najít ještě pár účastnic, které by se mnou rády absolvovaly kurz sebejistoty na rodinné chalupě.
Není tady
Tulipanko, ja jsem chtela jet uz minule,to bohuzel bylo na rychlo a nevyslo to,takze nyni se opet hlasim. 
Není tady
Jedu 

Tuli, tak to je opravdu nepříjemné.....
a pohlazení, jediné co mě napadá pro povzbuzení... musí být hůř, aby bylo dobře... držím palečky na překonání těžkýho období a posílám dost energie na jeho překlenutí

Není tady
Tulip, to mě mrzí
ten manžel, kurs taky... 
Já jsem momentálně mezi uchazeči o zaměstnání a přítel je ve zkušební době za poměrně mrzký peníz, nic moc, a to neživíme hypotéku a dítě
Ale řeknu ti, že slušná finanční injekce je proplacení dovolené, když už ne odstupné.
Tak to nějak zvládněte, nezávidím 
Upravil(a) Judita (16. 7. 2009 10:28)
Pomněnk, Judito, děkujeme
.
Mám se asi něco naučit, nejspíš nelpění na penězích. A ještě včera jsem se těšila, jak nám to jde teď krásně šetřit, udělali jsme si měsíční rozpočet a krásně to vycházelo... A to bylo asi špatně
. Jak jsem si krásně libovala, že to jde...
Není tady
Tulipko, takový nechtěný
osobní kurs sebelásky a sebejistoty, který se zvládne 
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Pomněnk, Judito, děkujeme
.
Mám se asi něco naučit, nejspíš nelpění na penězích. A ještě včera jsem se těšila, jak nám to jde teď krásně šetřit, udělali jsme si měsíční rozpočet a krásně to vycházelo... A to bylo asi špatně. Jak jsem si krásně libovala, že to jde...
Tulipánko, jestli jsi z toho "šetření" měla radost a dobrý pocit, nenech si ho zkazit tím co se stalo. Vím, řekne se to lehko a těžko udělá, ale přijmi situaci takovou jaká je - mohlo by se Ti ulevit. Netrestej se Ty sama za to co ovlivnit nemůžeš. Tvůj dobrý pocit byl dobrý. Špatné bude (pro Tebe), když se Ty budeš vinit a trestat za své pocity. A nelpění na penezích je docela fajn. Vždyť to jsou jen peníze
. Držím palce ať to zvládnete 
Upravil(a) mariposa (16. 7. 2009 13:11)
Není tady
Tuli, to,co se stalo ohledne manzela,me moc mrzi. Co je to pocitat kazdou korunu moc dobre uz nejaky ten patek vim,ale take vim,jak to cloveka hrozne moc svazuje. To se brzy urcite zmeni a otoci ve Tvuj prospech. Ja jdu na pohovor v patek a to jsem si opravdu moc prala byt doma s Matyaskem do tri let, bohuzel to nejde, musim take zacit hledat praci, hypoteka je hypoteka a bydlet nekde musime.
Moc na Tebe myslim.
Není tady
D., Mariposo, Slniečko,
i vám moc děkuji. Zatím se držím bez depky, jen s horší náladou
Mariposo,
já vím, můj dobrý pocit je dobrý, ale evidentně je to pocit, který mne připoutává k materiálnu, a tohle mě zase krásně odpoutalo
. Už se mi jednou něco podobného stalo. Byla jsem na brigádě, která mě vůbec nebavila, a tak sem si stále dokolečka počítala, že z toho aspoň budu mít tooolik peněz. Pak jsme já i manžel každý málem udělali pořádné manko za desetitisíce korun a hned jsem byla "vyléčená"
. Tuším, že tohle už je další "level" a začínám si reálně uvědomovat, že jsou to jen peníze. Dnes se nám zrovna narodila krásná koťáka, 5 stříbro-černých. Takže zatím mám radost z koťátek a tuším, že je tam souvislost
.
Slniečko,
také na tebe budu myslet kvůli tomu pohovoru.
Upravil(a) Tulipánka (16. 7. 2009 13:40)
Není tady
Tulip,
nevím, co říci, protože ať řeknu, co řeknu, vyzní to "kašírovaně".
Snad jen, že vám oběma držím palce, abyste svou situaci zvládli co nejlépe. Jak řekla pomněnka: někdy je prostě chvíli hůř, aby mohlo být zase líp 
Pokud jde o kurz, není problém ho za sterjné peníze uspořádat v centru ve Třebové. Dáme tomu čas do konce prázdnin a pak se uvidí.
Sluníčko, ty to v pátek dáš 
Není tady
Tuli, všechny lekce nás učí pokud my máme chuť se učit. Mám dojem, že ty tu chuť máš. Jsem si jistá, že to zvládneš 
Není tady
Pan, dekuji, ja vim. 
Není tady
děvčata,
tak v září nastupuju do o.p.s. Plat sice nic moc, ale doufám, že tam budou fajn lidi a věřím, že mě ta práce bude bavit!
Slniečko,
tak co ty? Jak to vypadá?
Není tady
Ahojky Tuli, ja nejak podvedome vedela,ze tu praci dostanu, uz na me ta nabidka jukla potreti,takze to jinak dopadnout nemohlo, moc ji chci,ale zaroven zacinam mit vycitky z toho,ze dam Matu uz tak brzy do jeslicek. Snazim se ted prijit na to,proc ty pocity a jak se s nimi vyrovnat drive,nez situace nastane. Kdo Ti bude hlidat zlaticko, manzel? 
Není tady
Tulipánko,
čtu až ted co se stalo. Držím palce, ať manžel najde práci, ať se vám dobře daří. Vím, že muži ztrátu zaměstnání špatně snáší. Vím, jak bylo tátovi,když přišel o klienty a měl málo peněz. A to už nás nemusí živit, nemají hypotéku a přesto to bylo zoufalé.
Já se teď taky třásla, propouštěli, tak snad je to teď zažehnáno.
Tak ať se daří po všech stránkách.
Není tady
Slniečko,
tak to je fajn
.
Také jsem měla výčitky, že dávám Davídka do jesliček. I tchýně mi to vyčítala (i když udělala s nejmladším synem v 1,5 roce to samé, jen ho hlídala paní na hlídání
) . Ale synovi se v dětském centru (ne přímo jesle) moc líbilo, už se tam těšil a ke konci nechtěl vůbec domů
. Dělala jsem na zkrácený úvazek, od září jdu na celý, ale když to D. nebude zvládat, tak ho můžu také zkrátit.
Klubi,
a manželovi zrovna dnes volali, že se dostal do 2. kola výběrového řízení (poslední kolo) a zítra jde na pohovor 
Není tady
Tuli, dekuji za povzbuzeni, ja myslim,ze Matyasek se bude mit mezi detmi moc dobre,to bude spis muj osobni problem se s timto vyrovnat. Ale udelam proto vsechno,protoze to,jak se chova muj nynejsi zamestnavatel je opravdu nad miru hulvatske. 
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Slniečko,
Klubi,
a manželovi zrovna dnes volali, že se dostal do 2. kola výběrového řízení (poslední kolo) a zítra jde na pohovor
No vida 
Připomněla jsi mi chvíli, kdy mi můj kamarád volal s tím, že jede právě od svého ředitele a že dostal padáka...
Zcela spontálně jsem vykřikla: jupííííí, huráááá, konečně 
Na druhé straně telefonu bylo chvíli ticho a pak se ozvalo: no já věděl, komu mám zavolat, abych se z toho dostal 
Ani jsem, mu nemusela připomínat ty chvíle, kdy si mi stěžoval, jak ho stávající práce ubíjí, nebaví, otravuje, připravuje o energii, ale jak se ji bojí vzhledem k hypotéce a dvěma dětem na škole opustit....
Do upynutí vypovědní doby měl novou práci a dělá ji dodnes. Zatím si nestěžoval 
Takže držím palce 
Není tady
Pan,
včera jsem zrovna četla knížku o vnitřním klidu a bylo tam i o vázanosti. Vázanosti na pozemské statky a jistoty. Uvědomila jsem si, že tohle přesně je můj problém (jako by ta knížka byla psaná přesně pro mě
) a myslím, že ho částečně vyřešila. Ráno jsem se vzbudila a byla jsem po delší době zase klidná a vyrovnaná. A pak všechno začalo správně fungovat
.
Není tady
Kdyz ale vidim,co ted dela za veci opet muj zamestnavatel,tak to,ze odchazim,je pro me ted ta nejvetsi uleva a kdyz jsem nad tim dnes hodinu meditovala,tak jsem zjistila,ze tak,jak to je,je to spravne a ze delam spravnou vec,jen si nevim rady,jak vyjit vitezne i z toho boje s byvalym zamestnavatelem, snazi se obejit placeni odstupneho a pritom je to hlavne on,kdo nechce,abych se vracela a me se proste s prazdnou odejit po tom vsem,co jsem si tam uzila nechce.
Ale uz jsem pozadala Vesmir,tak doufam,ze ho osviti,aby mu doslo, ze ho nikdo nechce oskubat,ale jen urovnat to vsechno co bylo a hlavne hodne rychle zapomenout. 
Není tady
Tuli,to bude mozna i muj problem....prosim o nazev knizky. Dekuji. 
Není tady
Ahoj Tuli :-)
Mrzí mě, že manžel přišel o práci... - a gratuluju, že sis práci našla Ty :-)
Možná budu vypadat jako totální blbec... - ale proč jsi zrušila ten kurz? Kvůli tomu, že manžel ztratil práci? - asi jsem fakt nechápavá, jak to s tím souvisí? Že manžel bude doma a Ty pojedeš s holkama na chalupu?
Začla jsem mít chuť na nějakou víkendovku s holkama, Pan teď nic nedělá, vzpomněla jsem si na Tebe, ale ono nic :-(
Není tady