Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#51 8. 10. 2009 15:16

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: proč to tak je?

to Kiara: si zvláštní.Je totiž rozdíl si užít a mít někoho rád.Pokud to navíc vypadá,že s tebou někdo mává...a částečně opravdu ano,tak tě to naštve.Přesto nic neuděláš,protože ji mᚠrád.Jak začneš přemýšlet že "nic nemá cenu" (snad to chápeš),tak je to úplně na pytel.Byla to jediná možnost,jak to utnout! Je tady dost jiných okolností,proč to nešlo řešit jinak.A že když řekneš pravdu,tak ti to neslouží ke cti.Moje milá,já se nebojím ničeho a to ani pravdy,natož abych za to nesnesl určitý trest.

Já to chápu ... měl jsi pocit, že z Tebe celou dobu dělá milenka blb.ce, hraje si s Tebou jako kočka s myší, tak ses sebral a vytroubil jsi všechno jejímu příteli, abys ...

- jí to pořádně osladil? Co? Že si nevybrala Tebe a zůstala se svým přítelem?
- mu otevřel oči, s kým to celou dobu vlastně žije? Tak jsi to udělal - a rozešel se s ní hned, teď a okamžitě potom, co se všechno dozvěděl? Pochybuju ... i kdyby, zatím jsi sem o něčem takovém nic nepsal.

Hochu, hochu, ty se pořád oháníš pravidly fair-play, skloňuješ pravdu ve všech pádech ... za prvé neumíš prohrávat se ctí, za druhé Ty sám taky nejsi vzorem vší pravdomluvnosti a mravopočestnosti. Nasazoval jsi jak dlouho svému trenérovi parohy, lezl jsi mu do zelí - myslíš, že vůči člověku, kterého znᚠa pravidelně se spolu potkáváte je to jaksi od Tebe fér, usmyslet si na jeho přítelkyni a souložit mu s ní, co??? Slušnej a férovej chlapec, za jakého se prohlašuješ, takovéhle věci prostě nedělá a troufám si tvrdit, že kdybys tohle proved´nějakému spoluhráči a nikoliv trenérovi, který je přece jen nad tebou o nějakou úroveň výš, dostal bys oprávněně přes ústa tak, že by sis to pamatoval ještě hodně dlouho. Nu - a žes - když jsi nedosáhl rozchodu - přiběhl trenérovi na vás dva žalovat - to mi připadá, jako když malej Pepíček a malej Jaroušek chodí společně sousedovi krást hrušky, malého Pepíčka hrušky jednoho dne přestanou bavit, malej Jaroušek dostane nepříčetnej vztek a přiběhne za sousedem se přiznat, že na ty hrušky chodili oba dva spolu jen proto, aby si to odskákal hlavně Pepíček smile

Upravil(a) Kiara (8. 10. 2009 15:17)


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#52 8. 10. 2009 21:00

achjo
♥♥-----
Registrovaný: 8. 7. 2009
Příspěvky: 32

Re: proč to tak je?

No zakládal jsem toto téma proto,abych dostal radu,takže musím asi víc přijmout.Hádat se tady nemá cenu.Chtěl jsem podat vysvětlení,ale to je jedno.Pitvat se nemá cenu,jen naznačím.

takže Kiara:
- když řeknu že jsem to chtěl utnout v sobě,tak myslím v sobě.3 měsíce jsem to nedokázal "normálně",byla to jediná možnost.A ublížit jejích vztahu?? Snad stačí big_smile ... to nejde.
-rozlišuju milenka a v tomto případě "přítelkyně",i když v těch uvozovkách
-rozlišuju kamarád a řekněme nadřízený
-a za slovo PROHRA bych tě nafackoval - city nejsou hra!!!!!!!!!

Selima:
-doufám že si četla toto téma pozorně a celé...jinak to musím brát za žvást,promiň.

Není tady

 

#53 8. 10. 2009 21:43

javena
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 8. 2008
Příspěvky: 4274

Re: proč to tak je?

Přečetla jsem jen první příspěvek a ostatní přelítla. Ale dojem je takový, že slečna/mladá paní měla problémy s manželem, našel se borec - tvůj trenér a pro ni to bylo řešení. Možná po čase zjistila, že to řešení není nejlepší a narazila na tebe. A to, že se nedokáže rozhodnout, jak a s kým bude žít dál, je indikátor její kalkulace, s kým má větší šanci na běžný život (jakkoli ji nudí), protože má děti. Ty studuješ, on vydělává. Ty jí nabízíš útěk ze všednosti, on zaplacený složenky a jídlo pro její děti.
Být tebou, zapomenu, že jsem ji potkal. S největší pravděpodobností by od tebe za čas odešla za někým, kdo se o ni "postará". Ke cti ji slouží jen to, že to patrně ví, jen ti to nedokáže narovinu říct.

Není tady

 

#54 9. 10. 2009 10:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: proč to tak je?

Mě bylo hrozně,když mi řekla,že to dělám jen proto,abych je dostal od sebe.Já bych se na něho mohl tak vy... Já jsem chtěl vždycky jen ji.
Ale ji bys mohl mít jen tehdy, kdybys je dostal od sebe, ne? Ovšem je docela možné, že ona to pochopila jako tvoji snahu je "rozeštvat" proto, že když ji nemůžeš mít ty, tak ani on.
já se nebojím ničeho a to ani pravdy,natož abych za to nesnesl určitý trest
OK, jsi silný nebojácný chlapec http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png - ale proč tedy tou svojí pravdou trestᚠty ostatní? Dokazovat si, že se nebojím pravdy tím, že ji bezohledně vykřičím druhým do obličeje... ublížím jim... a ještě na to být jaksi hrdý, jaký jsem to frajer... Není to spíš skrytá touha, aby si to taky "užili"?
a za slovo PROHRA bych tě nafackoval - city nejsou hra!!!!!!!!!
No a jak bys to nazval jinak? Což takhle vyřazení ze soutěže? Nebo nesplnění podmínek výběrového řízení? http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#55 9. 10. 2009 21:32

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: proč to tak je?

Nono, jen se nečerti, když nazývám věci pravými jmény big_smile PROHRA je PROHRA a Ty jsi zkrátka PROHRÁL, jasné??? Game is over, finito la commedia, nazvi si to jak sám chceš.
Nebo mi chceš tvrdit, že sis tím mazcem, co jsi rozpoutal nějak výrazně polepšil? Asi ne, že ...
Jinak na sportovce jsi dost startovací a výbušnej, řekla bych wink


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#56 11. 10. 2009 19:21

achjo
♥♥-----
Registrovaný: 8. 7. 2009
Příspěvky: 32

Re: proč to tak je?

Nooo řekl bych,že toto téma už je z větší části vyčerpané.Rady jsem dostal,soudy také.Založil jsem ho v největší beznaději a sanžil se tak pochopit ji a vlastně trochu Vás,ženy.Už při tom přihlášení se tady jsem si připadal jako slaboch,ovšem nakonec to shledávám jako přínos.Každá taková zkušenost,rada,i mírný konflikt tady,jsou jedině plus.

PS: Kdybych teda nakonec "vyhrál",jak jste to některé nazvali,tak to tu s radostí zveřejním.Zatím teda prohrávám.

Mějte se a někdy nashle.

Není tady

 

#57 12. 10. 2009 13:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: proč to tak je?

Veci nie sú vždy také, aké sa zdajú... a výhra môže by prehrou a naopak.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#58 12. 10. 2009 18:57

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: proč to tak je?

achjo: čas je nejlepší lékař a život je nejdražší školné...
Počkej, jednou budeš třeba děkovat osudu za to, že Ti tenhle vztah nedopadl - možná poznᚠslečnu, která nebude té dotyčné sahat ani po kotníky a ty se budeš divit sám sobě, jaký jsi byl tenkrát bloud stolt nebo se může stát, že jiný nápadník dopadne s touhle dotyčnou jako sedláci u Chlumce a ty budeš blahořečit nebesům za to, že za tenhle špás si drbe hlavu už někdo jinej smile


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#59 18. 6. 2010 1:54

achjo
♥♥-----
Registrovaný: 8. 7. 2009
Příspěvky: 32

Re: proč to tak je?

sjuk tak trochu pokračování. Koho to zajímá, tak to tady má....

Prvořadě jsem DEBIL, tak mi to už neříkejte, vím to.Docela fuška žít se svou blbostí.

...že jsem si promluvil s přítelem č.1 jsem říkal.Že jsem po 2. měsících to chtěl "narovnat" kyticí, jsem se tady nezmínil.Tak teda...bylo mi to všechno strašně líto.Snažil jsem se ji potěšit na narozeniny a snad si dal i záležet.Nechal si vyrobit ručně psané věnování u krasopisky, vybral (dle mě) nej růže-29 k dostání a inkognito je poslal do práce-abych zbytečně nerozvířil prach doma hmm Samozřejmě poznala od koho to bylo.Od tehdy se ledy pohnuly a velmi pomalu se se slečnou komunikovalo.Kolem Vánoc začala sms rozmluva být celkem běžná.Na kontakt, nebo malé setkání ovšem došlo až velmi pozdě,někdy na konci ledna,nebo počátek února.Byl jsem rád i za to málo.To jsem popsal velice zběžně 4 měsíce....ve vztahu k ní vlastně.Jinak to byl čas útrap.Jak mi bylo a co jsem vyváděl snad ani nevím jestli psát....no prostě mi to nevycházelo jak jsem chtěl, psychika totálně mimo, sebevědomí 0.Rešil jsem to bohužel pomocí alkoholu a děvčat na jednu noc sad
Pak se stalo něco, s čím jsem počítal, ale zároveň doufal že až do takového extrému nemůže zajít.Nevím jestli by jste to třeba taky udělali, tato slečna už to zkusila podruhé.Snaží se oficiální vztah zachránit dítětem a v současné době je čekatelkou.Stalo se tak v prvním manželství, tak i v druhém ofic. vztahu. Není to dle mě asi zrovna nejšastnější řešení, ale je to tak.
V současnosti nejsme v kontaktu už 3 měsíce a zřejmě u toho zůstane.?!

Když to shrnu: .. tak jsem tady ani nechtěl psát, už nemám takové "tlaky", nebo potřebu.Prostě jen píšu pro informaci těm, které tu přispívali.Vím že mi všichni známý a okolo říkali že je to má výhra, ale stejně grater , no prostě co se týče mě, tak je to prohra. To přiznávám. Tak jak ji, nemám šanci nikoho mít rád. To prostě už nejde.

Když to shrnu 2: .. úplně celkově to vidím jako hroznou chybu a osobní selhání.Představte si, že jsem začal číst horoskopy, sledovat zprávičky o vztazích, číst příběhy o rozchodech a setkáních.Hledal jsem poruchy chování a psycho poruchy a stylizovat se do nich.NO KATASTROFA! Prostě vše, co jsem považoval předtím za slabošské chování, tak jsem prováděl.Za specialisty jsem nakonec nešel.Nejhorší věc je tedy ta, že mám v srdci někoho, koho nikdy nebudu mít a pak obrovská ztráta času (bohužel školy) a materiálu.No jo, trochu cynické s tím časem a materiálem, ale je to tak.

Není tady

 

#60 18. 6. 2010 19:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: proč to tak je?

Straty nevidím tak tragicky, hlavne ak si z toho vezmeš aspoň nejaké ponaučenie... wink


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#61 19. 6. 2010 13:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: proč to tak je?

já myslím, že to, že ji mᚠv srdci je dočasný ...


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#62 19. 6. 2010 19:49

ElinaH.
♥♥♥♥---
Registrovaný: 10. 4. 2010
Příspěvky: 456

Re: proč to tak je?

ahoj,

první diskuse,kterou jsem četla "jedním dechem",romány tady taky přeskakuju,ale:Píšeš čtivě,možná bys měl napsat román...
Bolí to,já vím.A při tom psaní se to znovu otevře - jako když Ti zubar vyvrtá zub...Ale ten pak už nebolí.
A dík za to,že je tu i ten konec. To tu často nebývá.
TAK držím palce a ahoj!

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů