Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 10. 7. 2009 19:50

achjo
♥♥-----
Registrovaný: 8. 7. 2009
Příspěvky: 32

Re: proč to tak je?

Víte upřimnost od ženské jsem pravděpodobně půl roku neslyšel.A já mám pravdu rád jakoukoliv,i když bolí.

to majkafa: Ano souhlas.Svou roli v tom pravděpodobně hraje i má nezkušenost opravdového vztahu,který jsem prostě odmítal,nikdy jsem se nevázal.Jenomže nebýt lži,tak se to nestane,a to mě štve!!!! Nesnaším lži.

to kiara: Mě by samotného zajímalo,jak je možné se zamilovat do takové ženské.Mně u žen vadí když jenom kouří.Ona kouří,pije (jako do nálady),děti mám rád,ale ona má už dvě.Já nekouřím,nepiju,dětí (svých) bych chtěl hodně.Příznávám že mé rodinné poměry taky nejsou nejhorší....doma by mě asi vydědili.Ale prostě ji miluju,i když někdy je to.... :-( ....já prostě ani teď po necelých 2 měsících hrozné úzkosti a i breku ,nedovedu říct miloval.

A že bych dostal přes hubu? To se vůbec nebojím a za svoje chování jsem zodpovědný.


Tak ale pište mi tu ještě další,čekám.... :-(


Chcete vědět jak to se mnou vypadá teď? Už nejsem ve stavu,že bych jenom ležel a nemohl nic dělat,tak mi totiž bylo hrozně.Rekapituluju a rekapituluju...myslím na to pořád,trápí mě to,ale ta nemohoucnost se lepší.Odmítl jsem,že by byla k....,myslím že mě měla ráda a mám ji rád.Vím že ji už asi nezískám,tak je to v .. :-(

Upravil(a) achjo (16. 7. 2009 23:16)

Není tady

 

#27 24. 7. 2009 10:19

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 4. 5. 2007
Příspěvky: 2360

Re: proč to tak je?

Mne je úprimne žúto tých jej dvoch detí. Na to, že ona má 27,5 mi pripadá dos nezrelá, ale tak nepoznám ju, nebudem ju súdi, neviem, čo vyvolalo takéto skraty v jej činoch. Ty sa teraz venuj všetkému možnému, leto ponúka veža príležitostí, len aby si vyhnal myšlienky na ňu. Môžeš si tvrdi, že ju miluješ stráááášne moc, je to proste len zamilovanos a keď trochu "vytriezvieš", budeš sa na to pozera inak. Jednak to, že má nevyriešené manželstvo, má nevyriešený vzah s priatežom a začína si tretí, môže to isté raz urobi tebe (ak nedostane rozum), má dve deti, ktoré ani nepoznᚠa veta typu "veď ja mám deti rád", to naozaj nestačí. Nemᚠza sebou žiadny vážny vzah, nevieš, aké to je a čo to všetko obnáša. Nevieš, že postupne sa vášeň vytratí a už sa ti nebudú z nej podlamova kolená vždy, keď ju uvidíš a asi jej budeš musie by verný :-) a neviem, či to zvládneš, keď si bol doteraz zvyknutý strieda partnerky a ak to nevyjde, zase na to doplatia jej deti, lebo maminka im bude musie potom hžada zase nového štvrtého "otca". Nemáte spolu nič odžité, veď sa v podstate ani nestretávate - myslím tým, nemôžete sa ukazova na verejnosti, máte za sebou len tisíce smsiek, tony chatov a desiatky, možno stovky kávičiek a sexuálnych stretnutí. Ale vzah je aj o niečom inom a na tvojom mieste by som si na ten prvý vážny vzah našla nejakú vhodnejšiu a menej komplikovanú priatežku najlepšie bez detí, čiže bez potenciálnych obetí, ak by to nevyšlo.

Není tady

 

#28 24. 7. 2009 10:55

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno
Registrovaný: 25. 6. 2009
Příspěvky: 767

Re: proč to tak je?

achjo napsal(a):

Po roce a půl,jsem tak nějak dostal chu,že by to mohlo jít na sex (má bohužel pověst lehké holky a dost flirtuje) a zkusil to.... Zájem byl oboustraný,i když v této situaci už fakt nevím.Hromada sms,snad denně zchůzky na kafe a samozřejmě se mi přání splnilo.Než se to stalo,trvalo to tak měsíc...
případám si jako blázen...

Jestli věříš v jeji věrnost TOBĚ - pak ano, jsi blázen dumbom kapitulation

Není tady

 

#29 24. 7. 2009 11:01

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno
Registrovaný: 25. 6. 2009
Příspěvky: 767

Re: proč to tak je?

Britana napsal(a):

.. Já bych napsala nějakou "vzletnou"myšlenku,nebo motto,nebo úryvek z písně,básně,nebo tak nějak...

Napadá mě třeba: "Kdo má rád lidi, má rád i to, jak smrdí!" .... to mi přijde jako moc pěkný vzletný citát... tongue
(na rozloučenou) tummenupp

Není tady

 

#30 24. 7. 2009 21:58

achjo
♥♥-----
Registrovaný: 8. 7. 2009
Příspěvky: 32

Re: proč to tak je?

Bellatrix:
Problém je v tom,že ji pořád mám rád.I když prakticky teď 3 týdny nulový kontakt.A další problém,o kterém jsem ani nevěděl že může být...mě se teď  ženské ani nelíbí,není chu,myšlenka.Já jsem byl 2 měsíce tak mimo,že jsem jen ležel,neučil se ani na zkoušky,málem to zabalil,shodil 5kg.Teď je to lepší,ale okamžitě jak vstanu,tak na ni myslím..kdyby tak napsala...cokoliv,prostě pořád...a docela i rád.Asi to přechází do platonie :-(

Vachu:
S tou věrností...to je těžké,co oči nevidí...ale nesnesl bych to.Ale jsem do takové míry naivní a myslím si,že by se to pak už nestalo.

Ten citát.... big_smile humorné,ale zkusil bych něco jiného.



sorry,i když je tam víc chyb,slovo "zchůzky" se mi fakt nepovedlo smile

Upravil(a) achjo (24. 7. 2009 22:04)

Není tady

 

#31 25. 7. 2009 10:35

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: proč to tak je?

Vachu:
S tou věrností...to je těžké,co oči nevidí...ale nesnesl bych to.Ale jsem do takové míry naivní a myslím si,že by se to pak už nestalo.

Hochu, hochu ... tak tohle už je podle mě na hospitalizaci ... roll stolt


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#32 25. 7. 2009 12:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: proč to tak je?

achjo napsal(a):

Nééé. A se to nemotá. Reagoval jsem na to,že snad není "lehká děva" a jako jeden z důvodů uvedl,že to neumí. Smysl to mělo takový,že podle mích zkušeností s různýma ženama věkové kategorie 18 až 42 je velký rozdíl v sexu a z velké části to roste s věkem,nebo právě praxí. Pokud by tu praxi měla takovou jak se vykládá atd.,tak není ve 30 jako dvacetiletá holka. To neznamená,že mě to s ní nebaví,baví a moc.

To all: Děti mi nevadí,už to slovo nevadí je debilní.Mám rád drobotu (nene úchyl opravdu nejsem).
To Bety: To jsou dva rozpory.Uvědomuju si to,že to tak může být půl dne.Půl dne ji omlouvám a říkám si že to tak není.
To Britana: Zkusím.Je radost číst tvoje příspěvky s radou.

Jsem tedy na vážkách v tomto:
1.Když mám tu chvilku že jsem blb,že jsem prostě naletěl,protože mi lhala... a že je možné,že šoupe s každým na potkání (těžko se mi něco takového vyslovuje) ...
2. ... a pak přijde ta chvílka kdy ji omlouvám.Tak ta druhá chvíle je víceméně opřena o fakta protože ji miluju,protože to až tak neumí,protože si myslím že komunikovat(mluvit,telefonovat,sms,ICQ,chat) s někým 16hodin denně v kuse po 3-4 měsíce,propsat 4000 sms,nebude jen tak pro zábavu.

Mýlím se tedy? Je možné být lehkou a neumět to,hrát to? Je normální tak intenzivní komunikace po tak dlouhou dobu a dělat si vlastně srandu... a nemít rád?

to, že to jak říkᚠneumí nevypovídá o ničem. znám jednu, o které říkají, jak je v sexu hrozná, leží jak prkno a k čemukoliv jinýmu se nemá. a přes to je to holka, která dá každýmu. kdo z pánů má choutky, u ní má jistotu, že se nebude upejpat a že to neumí - no, tak v tu chvíli jim to asi tak neva, hlavně, když si mají kde ulevit, že to tak hnusně musím říct.
nebo jste si vy dva zkrátka v sexu nesedli, i to je možný.

k tomu druhému - to víš, že to jde i pro zábavu. po rozvodu sjem měla převozníka - psali jsme si desítky sms denně, prakticky hned od rána, kdy jsme se vzbudili po celej den do doby, kdy jsme přišli domů a pokračovali na skypu. vydrželi jsme u něj sedět od 4 odpoledne kolikrát až do noci. do toho volání atd. den co den, mám pocit, že jsme snad nikdy nevynechali. a nešlo o vztah, lásku.


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#33 25. 7. 2009 12:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: proč to tak je?

achjo napsal(a):

A to je možná to,co si nechci připustit,i když mě to napadlo.Jako chlap jsem probrečel k vůli tomu hodně nocí.Že jsem naletěl atd. Opravdu to tak vypadá,ale je ve mně to - co když?? Teď už právě komunikujem minimálně,zájem o mě na 0.Musím napsat první (chybí mi).Když napíše tak v každé sms vzpomene přítele,on udělá to a poradil mi to,pojedeme s ním....přesný opak začátku,kdy byl taky v každé sms,ale měl zápo*n roli. 

Mimochodem to jsem taky tak přemýšlel,protože toho borce znám a pokud by to tak bylo,bylo by mi ho líto.Říct mu to? Já bych to ustál,jsem rovný a nedokázal bych se mu jinak podívat do očí.

nemᚠji psát. já vím, že je to těžký, stýská se ti. ale nedělej to, jen se před ní tím shazuješ, ponižuješ.
a c se týká toho přítele - víš co, nadrhou stranu ji možná chápu - má dvě děti, závazky. do života je pro ni lepší ten její přítel, je straší, zřejmě vyzrálejší, má už životní zkušenosti, zřejmě si s ledasčím dokáže poradit. ty jsi mladej, životem neotřískanej. on její děti bere, otázka je, jestli bys je bral i ty. teď můžeš tisíckrát říkat, že by ti nevadily, ale otázka je jak by to bylo v reálném životě. těžko říct, co se stalo, jestli si jen chtěla užít s tebou bokem, nebo se na chvíli taky zamilovala. už to neřeš, ona si vybrala, asi to tak je pro všechny lepší.


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#34 25. 7. 2009 12:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: proč to tak je?

majkafa napsal(a):

Jsi jak malé dítě. Co bys chtěl slyšet?

no a ? tak je. zoufalí lidé dělají zoufalé věci. každej někdy děláme chyby. trápí se, kope kolem sebe. kdo z nás ne. neodsuzovala bych ho.


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#35 25. 7. 2009 13:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: proč to tak je?

achjo napsal(a):

Bellatrix:
Problém je v tom,že ji pořád mám rád.I když prakticky teď 3 týdny nulový kontakt.A další problém,o kterém jsem ani nevěděl že může být...mě se teď  ženské ani nelíbí,není chu,myšlenka.Já jsem byl 2 měsíce tak mimo,že jsem jen ležel,neučil se ani na zkoušky,málem to zabalil,shodil 5kg.Teď je to lepší,ale okamžitě jak vstanu,tak na ni myslím..kdyby tak napsala...cokoliv,prostě pořád...a docela i rád.Asi to přechází do platonie :-(

Vachu:
S tou věrností...to je těžké,co oči nevidí...ale nesnesl bych to.Ale jsem do takové míry naivní a myslím si,že by se to pak už nestalo.

Ten citát.... big_smile humorné,ale zkusil bych něco jiného.



sorry,i když je tam víc chyb,slovo "zchůzky" se mi fakt nepovedlo smile

všechno tohle, co popisuješ je normální, touhle fází si projde každej. chce to čas, bude dobře, neboj wink


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#36 31. 7. 2009 2:34

achjo
♥♥-----
Registrovaný: 8. 7. 2009
Příspěvky: 32

Re: proč to tak je?

kapitulation

Upravil(a) achjo (3. 8. 2009 17:24)

Není tady

 

#37 31. 7. 2009 12:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: proč to tak je?

Ale no ták... wink


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#38 10. 8. 2009 22:57

Britana
♥♥♥♥---
Místo: Praha
Registrovaný: 18. 1. 2006
Příspěvky: 268

Re: proč to tak je?

Achjo..copak máme u tebe nového?

Není tady

 

#39 11. 8. 2009 13:36

achjo
♥♥-----
Registrovaný: 8. 7. 2009
Příspěvky: 32

Re: proč to tak je?

Abych řekl pravdu,tak ke konci července to nebylo vůbec dobré.Dno nejhlubší.3 týdny jsem nepsal sms a taky samozřejmě nedostal.Pak už jsem musel...prostě jen tak,řekněme "o počasí." Normální odpovědi,které jsem čekal.No normální hmm Prostě teď už v každé sms je přítel,a se zeptám na cokoliv,a je Hero.Ale i tak mi bylo líp a dobře.

Prostě sms z extremu do extremu (z vola do boha)

Teď jsem nastoupil zpět do klubu a měl bych tu hrát.Po dvou dnech se dostávám opět do vlastní debility.Nevím jak dlouho to bude trvat.K tomu takové věci,co by mě ani neměli zajímat,ale nemůžu to nevidět,když "ten její" přítel sedí od rána do podvečera-večera denodenně v hospodě.Ani třeba nepije do opita,ale mě mrzí,že se tím ničí i ona.

Jednoduše a prostě,chtěl bych být s holkou co mám rád,i když vím,že je to prakticky nemožné.Ničí mě to,ničí mě to dlouho,vyplynulo z toho několik dalších osobních problémů,ale nenadělám nic.

Není tady

 

#40 11. 8. 2009 13:56

tříska
♥♥♥♥---
Místo: jižní Morava
Registrovaný: 15. 7. 2009
Příspěvky: 327

Re: proč to tak je?

Tolik hezkejch ženskejch chodí po světě a achjo se umanul právě jen na tu jednu.... ?!! dumbom
Přitom by mu mohlo být báječnou terapií, kdyby zkusil svést nějakou úplně jinou pohlednou babenku...
Co ty na to, achjíku? gloria

Upravil(a) tříska (11. 8. 2009 14:02)

Není tady

 

#41 12. 8. 2009 12:04

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: proč to tak je?

tříska: to není moc dobrý nápad. Achjo si nešastnou lásku musí "odtrpět", udělat si v sobě jasno že je opravdu všem dnům konec, zamést stůl a začít nový vztah teprve tehdy, až na něj bude připravený. V tuto chvíli ještě připravený není a případná slečna by byla jen "náplast". Protože by to brzy nová slečna pohopila, následoval by další rozchod hmm


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#42 12. 8. 2009 21:23

achjo
♥♥-----
Registrovaný: 8. 7. 2009
Příspěvky: 32

Re: proč to tak je?

Já to řeknu jednoduše,mě teď ostatní ženské prostě neberou,nezajímají,nic.A i když tady je to prostě asi už mrtvé,ani ta naděje,která umírá poslední,tak jsem v tom.Jako já ji zkouším psát a celkem o ničem,abych ji nějak nenaštval a ona odpovídá...ale sad..škoda mluvit,prostě mě ten stav mrzí.

Není tady

 

#43 12. 8. 2009 23:58

Britana
♥♥♥♥---
Místo: Praha
Registrovaný: 18. 1. 2006
Příspěvky: 268

Re: proč to tak je?

Achjo,jak dlouho se chceš ještě v tom plácat?Vzpamatuj se konečně.Toužíš po ní,tudíž si jí více idealizuješ a přineslo by ti to jenom pohromu.Život mᚠpřed sebou,tak nezabíjej čas.Ano,někdo tady napsal,že si to musíš odžít.Velká chyba,že jsi začal esemeskovat.Myslíš si,že když budeš vytrvalý,že se něco změní v prospěch Tebe? Ano,oni se pohádají a ona k tobě třeba zas přiběhne...zamotá ti hlavu...ale zase odběhne,nebo si s tebe udělá onuci a co pak?... hlavně když je chvíli s tebou?...Ne...takhle ne.Te´d se jí podbízíš a je to hloupé.Chlap musí být chlapem,žádná měkota.Teď jseš ještě v tom stádiu,že jste měli v trénincích větší přestávku a už si se nemohl dočkat,až to vše zase začně a ty budeš relativně blíže k ní a budeš mít větší přehled o jejím životě.Copak nechápeš,že ona ti de fakto velice ublížila?Dělᚠjednu ze životních chyb,že se nesnažíš už jít svojí cestou.Bez ní.Vzpamatuj se kamaráde.Přeji ti to.

Není tady

 

#44 3. 10. 2009 12:46

achjo
♥♥-----
Registrovaný: 8. 7. 2009
Příspěvky: 32

Re: proč to tak je?

Noo tak po dalších dvou měsících Vám to shrnu.

Začala mi sezona,tak jsem se vrátil a hned jak ji potkal,znova ji oslovil a mluvili jsme spolu.Začali psát (znova i 50sms/den) a jednou na kafe a jednou na oběd.Dá se říct,že ze začátku to bylo od ní opatrné a slyšel jsem a nic nečekám,že se bojí něco říct,abych si nemyslel že se mnou bude,že bude prostě s ním.Ovšem po prázdninových sms,kde už teda chtěla být s ním,protože je "borec" atd. opět přišla slova a sms,ve kterých to byl budižkničemu...a celá jeho rodina taky.Byl jsem spokojený aspoň za ten kontakt,ale myslel jsem na víc.

Jednou si tak přes sms povídáme celé odpoledne o tom že ji údajně opustil a jak to bude řešit,že to bude těžké.Tak ji chlácholím,že to zvládne,že bude líp...to bylo cestou na zápas.Když jsme se vrátili a měli "strmelovací" akci,holka si tam příjde jako nic a baví se s trenérem(přítelem) jako by se nechumelilo. Hrozně mě to vytočilo...myslel jsem že si ze mě utahuje....
....chtěl jsem prostě zakročit.Nad ránem jsem se s ní mimo ostatní ostřej "popovídal." Utekla odtud s brekem.Už jsem ale nevědel jak to řešit,co dělat.Prostě holku jsem měl (a mám) šíleně rád.Jenže když jsem se ráno probudil,ze stresu,nebo napětí...nevím (nic jsem nejedl a nepil)...jsem se pozvracel.Řekl jsem si že jedinou možností je jít z pravdou ven.

Napsal a pak zavolal jsem jejímu "příteli" a chtěl to v ten den říct.Prostě jediná možnost jak ztratit šanci na ni byla ukončit všechno.Jenže k tomu došlo až o den pozděj,a to už mu ona povykládala svůj příběh.To mi ani nevadilo.V neděli jsme si já a on asi hodinu povídali a pak 3-4h i u ní doma všichni 3.Borec to na oko bral hrdinsky a dobře,navíc že do toho sport nemám tahat,takže můžu zůstat hrát.No pomalu a jistě mi to dává sežrat,což jsem ale musel čekat....jenže až takový hrdina teda není.

A závěr?
Až tam jsem zjistil,že mi o něm vždycky říkala pravdu,což jsem fakt netušil.Z toho vyplývá že nikdy nepochopím proč se musí trápit a nejde pryč.
..a nakonec jsem položil otázku,jestli byla pravda že odešel? smile a věřte nebo ne,byla to prý pravda.Na ten popud jsem to vlastně řekl a chtěl nějak ukončit.Jenže ona se vždycky lýsala a prosila a se vrátí sad

Teď se vyhýbá a nemluví,nezdraví.

Není tady

 

#45 3. 10. 2009 16:34

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: proč to tak je?

ach jo achjo...


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#46 3. 10. 2009 21:12

Britana
♥♥♥♥---
Místo: Praha
Registrovaný: 18. 1. 2006
Příspěvky: 268

Re: proč to tak je?

....myslím,že jsi to dost,ale fakt dost ....ZAZDIL......hmmm

Upravil(a) Britana (3. 10. 2009 21:13)

Není tady

 

#47 5. 10. 2009 10:37

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: proč to tak je?

achjo: no, a co teď jako dál??? Já jsem Ti už jednou psala, že "čestně a podle pravdy" informovat jejího přítele, co jste spolu měli za románek není zrovna věc, která by Ti sloužila ke cti. Džentlmen si užije - a mlčí, říká Ti něco tohle pořekadlo??? Tak jsi z holky udělal sketu, která se příteli tahá za zády s jinejma a ze sebe jsi udělal ještě větší sketu, že se s ní tahᚠtaky a ještě to na ni napráskáš, když už o tebe nejeví zájem. Všude ses tímhle postavil do velice pěkného světla, jen co je pravda stolt fuckt sqělý hmm 
A ještě se divíš, že po takovém fičáku se Ti dotyčná vyhýbá a nezdraví lol cos čekal, že se na ni trenér z fleku vykašle, sbalí si pět švestek a převleče Ti ještě před odchodem letiště, nebo že dotyčná vyhodí trenéra, panč jí  zaimponuje, jakými zbraněmi kvůli ní bojuješ a uvědomí si, že takového charaktera jako jsi ty by byla velká škoda ztratit :smajlík, ukající si na čelo: ???


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#48 5. 10. 2009 15:29

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 3170
Web

Re: proč to tak je?

Ty si takový pako, že ti fakt není pomoci, tímhle si to  zazdil maximálně.

Není tady

 

#49 8. 10. 2009 13:08

achjo
♥♥-----
Registrovaný: 8. 7. 2009
Příspěvky: 32

Re: proč to tak je?

to Bety: nějak tak...

to Britana: Ale to jsem původně chtěl.Mě bylo hrozně,když mi řekla,že to dělám jen proto,abych je dostal od sebe.Já bych se na něho mohl tak vy... Já jsem chtěl vždycky jen ji.A řekl jsem to proto,abych to utl.Aby nebyla náděj.A ne abych ji tak dokonce získal,to by byla blbost největší.Pak mi to bylo a je líto,že už není,ale už to nevrátím.V té chvíli to fakt bylo nejlepší řešení.Jak jsem měl vědět,že říká o něm pravdu.Když mi ho tak celou dobu pomlouvala a před ním se chová jak ... sad  A hlavně pokud by na mě někdo tak sral 5 let,tak s ním nejsem.

to Kiara: si zvláštní.Je totiž rozdíl si užít a mít někoho rád.Pokud to navíc vypadá,že s tebou někdo mává...a částečně opravdu ano,tak tě to naštve.Přesto nic neuděláš,protože ji mᚠrád.Jak začneš přemýšlet že "nic nemá cenu" (snad to chápeš),tak je to úplně na pytel.Byla to jediná možnost,jak to utnout! Je tady dost jiných okolností,proč to nešlo řešit jinak.A že když řekneš pravdu,tak ti to neslouží ke cti.Moje milá,já se nebojím ničeho a to ani pravdy,natož abych za to nesnesl určitý trest.

to Tiina: pako možná.Zazdit jsem to chtěl.Teď je mi to líto.Mám ji dost dost rád.Teď to beru tak,že šance na to,aby se mnou byla...tu byla hmm

Není tady

 

#50 8. 10. 2009 14:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: proč to tak je?

Ua to môžeš u seba, ale zobra so sebou aj druhý vzah... Ty si taký hrdina ako tí vrahovia - ohrdnutí milenci a manželia, čo ešte predtým, ako zastrelia seba, pre istotu zoberú so sebou aj ženu(prípadne aj deti) a potom už občas nedokážu "tak ublíži" aj sebe. Druhým sa to dobre ubližuje, čo?


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů