29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maseno, na horách v zimě se mi osvědčila "pr...". Ze tří brambor kostičky, do toho jsem rozkrájela jedno jelítko, masox, dochutila kořením z té mé "kuchyně v krabičce" - bylo to za chvilku a celá chata lyžařů, krmená celý týden jen polévkami ze sáčků nad námi slintala.Zahřála, zasytila - mňam.
Při buchtičkách s krémem jsme si užili i legraci. Vařila jsem ve společné kuchyňce krém, když dojela nová skupinka lyžařů - z letecké záchr. služby. Hned se chtěli družit, vytáhli flašku a nalévali. Já kroutila hlavou, že nechci, že já piju jen rum. Udělali pro to vše, zajistili, vyštráchali někde ze dna batohu a já s tím šup do hrnce s krémem. Jeden doktror se řehtal, viděl ty moje dva bobky (tenkrát 4 a 7) a říkal, že zrovna včera řešil problém, kde sehnat do krému rumovou trest pro děti a že mu nedošlo, že vařením alkohol vyprchává.
Není tady
Stelička napsal(a):
Maseno, na horách v zimě se mi osvědčila "pr...". Ze tří brambor kostičky, do toho jsem rozkrájela jedno jelítko, masox, dochutila kořením z té mé "kuchyně v krabičce" - bylo to za chvilku a celá chata lyžařů, krmená celý týden jen polévkami ze sáčků nad námi slintala.Zahřála, zasytila - mňam.
Při buchtičkách s krémem jsme si užili i legraci. Vařila jsem ve společné kuchyňce krém, když dojela nová skupinka lyžařů - z letecké záchr. služby. Hned se chtěli družit, vytáhli flašku a nalévali. Já kroutila hlavou, že nechci, že já piju jen rum. Udělali pro to vše, zajistili, vyštráchali někde ze dna batohu a já s tím šup do hrnce s krémem. Jeden doktror se řehtal, viděl ty moje dva bobky (tenkrát 4 a 7) a říkal, že zrovna včera řešil problém, kde sehnat do krému rumovou trest pro děti a že mu nedošlo, že vařením alkohol vyprchává.
Steličko, tu pr... bych mohla klidně udělat ze sebe, chacha. Jsem totiž dost velký jelítko, co se lyžování týče. Ještě že ty děti nejsou šikovné po mě. Tak jen doufám, že to ve zdraví přežiju a vrátím se bez sádry.
Není tady
Zavařuji maso do Chorvatska každoročně, naprosto bez problémů. Doba zavařování tak jak napsala Stelička 2 x po 1 hodině v odstupu 48 hodin. Nesmí se dávat žádné sacharidy, takže žádná cibule, žádná mouka, ty pak dělají neplechu. Mám dva žrouty syny a manžela, kupované konzervy bych nevydržela jíst těch 14 dní ani já. Připravuji hovězí, vepřové, kuřecí i pečené maso, tak abych byla schopna z něj připravit narychlo normální jídlo. K z domova připravené konzervě přihodím Maggi kostku třeba šťávy z vepřového masa a Knorr jíšku a je to hotovo. Rychlé a dobré. Připravím si i podušené mleté maso, u moře přidám kečup, česnek, koření a jíšku a jsou super boloňské špagety.
Mám tedy tu zkušenost, že po celodenním plavání a potápění nebo ježdění na lodi se při návštěvě restaurace mí synové nezasytí a utratíme tak 1.500,- Kč. Do hospůdek chodíme jen občas pro tu atmosféru a je to opravdu dost drahé.
Fakt je, že jezdíme autem na 14 -16 dní do karavanu stojícího přímo na břehu moře s předstanem a rákosovou terasou, se vším kuchyňským vybavením a tak mám možná jinou optiku. Vařím a odskakuji si přitom sednout ven a koukat na moře a popíjet vychlazené bílé vínečko. ...bože, jak já se už těším. :-))))))
Není tady
Zavařování? Teď letí Adventure Menu..Co o tom říci? je to kvalitní jídlo, domácí, zabalené na cesty..Příprava trvá cca 12 minut. Vážně můžu doporučit
Není tady
Co o tom říci?
Že za ty prachy bych měla druhou dovolenou...
Není tady