6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maseno, na horách v zimě se mi osvědčila "pr...". Ze tří brambor kostičky, do toho jsem rozkrájela jedno jelítko, masox, dochutila kořením z té mé "kuchyně v krabičce" - bylo to za chvilku a celá chata lyařů, krmená celý týden jen polévkami ze sáčků nad námi slintala.Zahřála, zasytila - mňam.
Při buchtičkách s krémem jsme si uili i legraci. Vařila jsem ve společné kuchyňce krém, kdy dojela nová skupinka lyařů - z letecké záchr. sluby. Hned se chtěli druit, vytáhli flaku a nalévali. Já kroutila hlavou, e nechci, e já piju jen rum. Udělali pro to ve, zajistili, vytráchali někde ze dna batohu a já s tím up do hrnce s krémem. Jeden doktror se řehtal, viděl ty moje dva bobky (tenkrát 4 a 7) a říkal, e zrovna včera řeil problém, kde sehnat do krému rumovou trest pro děti a e mu nedolo, e vařením alkohol vyprchává.
Není tady
Stelička napsal(a):
Maseno, na horách v zimě se mi osvědčila "pr...". Ze tří brambor kostičky, do toho jsem rozkrájela jedno jelítko, masox, dochutila kořením z té mé "kuchyně v krabičce" - bylo to za chvilku a celá chata lyařů, krmená celý týden jen polévkami ze sáčků nad námi slintala.Zahřála, zasytila - mňam.
Při buchtičkách s krémem jsme si uili i legraci. Vařila jsem ve společné kuchyňce krém, kdy dojela nová skupinka lyařů - z letecké záchr. sluby. Hned se chtěli druit, vytáhli flaku a nalévali. Já kroutila hlavou, e nechci, e já piju jen rum. Udělali pro to ve, zajistili, vytráchali někde ze dna batohu a já s tím up do hrnce s krémem. Jeden doktror se řehtal, viděl ty moje dva bobky (tenkrát 4 a 7) a říkal, e zrovna včera řeil problém, kde sehnat do krému rumovou trest pro děti a e mu nedolo, e vařením alkohol vyprchává.
Steličko, tu pr... bych mohla klidně udělat ze sebe, chacha. Jsem toti dost velký jelítko, co se lyování týče. Jetě e ty děti nejsou ikovné po mě. Tak jen doufám, e to ve zdraví přeiju a vrátím se bez sádry.
Není tady
Zavařuji maso do Chorvatska kadoročně, naprosto bez problémů. Doba zavařování tak jak napsala Stelička 2 x po 1 hodině v odstupu 48 hodin. Nesmí se dávat ádné sacharidy, take ádná cibule, ádná mouka, ty pak dělají neplechu. Mám dva routy syny a manela, kupované konzervy bych nevydrela jíst těch 14 dní ani já. Připravuji hovězí, vepřové, kuřecí i pečené maso, tak abych byla schopna z něj připravit narychlo normální jídlo. K z domova připravené konzervě přihodím Maggi kostku třeba ávy z vepřového masa a Knorr jíku a je to hotovo. Rychlé a dobré. Připravím si i poduené mleté maso, u moře přidám kečup, česnek, koření a jíku a jsou super boloňské pagety.
Mám tedy tu zkuenost, e po celodenním plavání a potápění nebo jedění na lodi se při návtěvě restaurace mí synové nezasytí a utratíme tak 1.500,- Kč. Do hospůdek chodíme jen občas pro tu atmosféru a je to opravdu dost drahé.
Fakt je, e jezdíme autem na 14 -16 dní do karavanu stojícího přímo na břehu moře s předstanem a rákosovou terasou, se vím kuchyňským vybavením a tak mám moná jinou optiku. Vařím a odskakuji si přitom sednout ven a koukat na moře a popíjet vychlazené bílé vínečko. ...boe, jak já se u těím. :-))))))
Není tady
Zavařování? Teď letí Adventure Menu..Co o tom říci? je to kvalitní jídlo, domácí, zabalené na cesty..Příprava trvá cca 12 minut. Váně můu doporučit
Není tady
Co o tom říci?
e za ty prachy bych měla druhou dovolenou...
Není tady