29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Irenka: tak já jsem ted tehulka, tak se snazim kupovat kvalitni veci.... a hlavne dobry.... přítel je zmlsaný
Není tady
No vidíš, až jsi to řekla, teprve jsem si toho všimla, tak to krm děťátko dobře, co Ti nejvíc chutná, já jsem u prvního syna měla chuť hlavně na ovoce a zrlrninu, čekala jsem ho přes léto a jedla jsem všechno šťavnaté a zdravé, narodil se s poruchou imunity a atopickým exemem, do deseti let jsme to léčilia pozor musí dávat na sebe dodnes, druhého jsem čekala přes zimu a měla jsem chuť jenom na mandarinky, poličan a smetanu, narodil se zdravý jako řípa, kůži měl jako alabast, bůh ví, jestli to zdraví dětí jídlo ovlivní, nekouřila a nepila jsem alkohol ani u jednoho.
Upravil(a) Irenka21 (1. 2. 2008 12:46)
Není tady
Jo to nevim, ale jde o to, ze jsem zmlsana, edam si ovoce(neprehanim to), zeleninu, jogurty a tak, ale obcas i neco sladkyho, ale necpu se nejak extremne, jen proste na co nemam chut, nejim:) takze Verunka je pekne zmlsana...
Není tady