|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ještě se chci zeptat kdyby ve mě zůstalo kousek placenty a začal mi třeba zánět projevilo by se to až takhle dlouho skoro po měsíci od porodu?a nebo hned třeba do týdne od porodu?
Není tady
Ahoj!
Jsem zpět z poradny, nález jako minule
a Dr. už ani neříkal, že se příště asi neuvidíme, rovnou mi napsal kontrolu na další pátek 
Jinak od té minulé středy, co jsem si skoro myslela, že pojedeme do porodky, tak žádné bolesti nemám.
Angel, vše nej nej nej k narozeninám, hlavně hodně zdraví Tobě a miminku 
Lusinko, Tobě taky jen to nejlepší k těm včerejším narozkám 
Zzann, s tím čištěním v šestinedělí jsem to měla obdobné jako Ty. Po několika dnech žlutohnědý výtok a pak třeba další den znova krev. Myslím, že to byly u mě pořád ty očistky. MS jsem dostala až po roce, kdy jsem přestala kojit. S druhým dotazem moc nevím, jen si myslím, že bys měla velké bolesti, kdyby Ti kousek placenty po porodu zůstal.
Tinuško, gratulujik odstranění dudlu, Honzík je šikulka 
Keksi, držím palce, ať je malý brzy fit a jste spolu doma 
Není tady
Jani, tak to blahopřeji k PPM
Skvělé, že se Ti to podařilo vyřídit 
Jak někteří straší, že OSSZ nestíhá a posílá penízky na mateřskou pozdě, tak mi ji poslali hned 2.7., jsem koukala 
Není tady
Ahoj všechny,
Zzan,ja to mám stejně jako ty s těma očistkama,taky jsem už uvažovala o Ms,ale snad to nebyla.Břicho mě už nebolí,jen někdy jak zvednu něco těžkého,ale snad to nic nebude.
Těhulky,už by to chtělo další mimi,kdo je ted na řadě???
Není tady
Je tak to jsem zvědavá jestli ji některa předběhnete,jani u tebe to už taky vypadá nadějně,jak tady sem tam čtu.At je to kterákoliv,tak moc držím palečky a těším se na další mimi.
ja jdu zítra s malým zas k doktorovi,chce zkontrolovat zadeček,protože se u oprudil a jak naschvál se mi dneska osypal,to zas budu jako nějak neschopná matka tam,.ani se mi tam nechce.
Není tady
Vidím, že jsou tu račice
Tak vše nejlepší a za 10 dní se může gratulovat i mě 
Kleo, včera večer jsem si objednala manducu z tohoto obchodu www.ekopleny.cz. Dají se sehnat i levněji, ale chtěla jsem 14 dní zkušební dobu, poštovné je tam zdarma a jsem ulítlá na hnědou barvu 
Zzann, já přes den nemám žádné očistky a v noci vždy zakrvácím..
Upravil(a) PetaZ (9. 7. 2009 12:59)
Není tady
aha takže to budou asi ještě očistky no mě právě přišlo divný že už to bylo skoro ok a teď zase mazec
já se totiž bojím jedný věci po prvním porodu sem krvácela 16 MĚSÍCŮ zjistili mi málo hormonů dr.říkal pokud budu kojit budu krvácet pořád měla sem to třeba 3 měsíce v kuse psal mi na to orgametril jenže ten sem měla vždy na 20 dní.malou sem chtěla kojit do 2 let ale po 16cti měsících sem to vzdala kdybych jen špinila na slipovku tak bych to nějak zvládla ale to bylo celejch 16měsíců na vložku nikdy sem nevěděla kdy mám ms a dr.už nevěděl co se mnou tak sem si došla pro prášky na zastavení laktace pak pro HA a bylo vše ok.Myslím si že mě to čeká na 90% znovu jen si to asi nechci připusti 
Není tady
Katkad napsal(a):
Je tak to jsem zvědavá jestli ji některa předběhnete,jani u tebe to už taky vypadá nadějně,jak tady sem tam čtu.At je to kterákoliv,tak moc držím palečky a těším se na další mimi.
ja jdu zítra s malým zas k doktorovi,chce zkontrolovat zadeček,protože se u oprudil a jak naschvál se mi dneska osypal,to zas budu jako nějak neschopná matka tam,.ani se mi tam nechce.
No to se nám stalo taky
ortel zněl alergie na jenorázové pleny tak látkujeme mazec teda ale zadeček má úplně čisťounkej
jinak si dej pozor na plenky Huggies(nevím jak se to píše)hodně mamin mi říkalo že na to sou mimi alergický na netu to taky hodně píšou a my je měli taky.
Není tady
Ahojky mamulky a zbytečkové těhulky,
tak teď mám alespoň chviličku Vám písnout. Malej je moc hodnej, buď spinká nebo kouká a papá po třech hodinách. Je spolehlivější než hodinky:)
Vanesska ho přijala moc hezky, akorát nám breberenda onemocněla má neštovice a angínu, fakt vražedná kombinace, takže lítám, jak hadr.
Jinak kočárek už mám, přišel dva dny po návratu z porodnice, takže jsem to stihla akorát.
Jak se Vám jinak daří???
Není tady
Zzann to Vám nezávidím, to jsem měla u Vanessky. Mě bříško teda ještě bolí a pořád se čistím
Není tady
Já byla na to připravená na to nespaní malá když se narodila tak to měla otočený každej den vstávala ve 22h a usínala v 5h ráno Tadýsek je zatím v tomhle trochu lepší.A jak se jinak máš stíháš?já si furt říkám jak to dělaj cikáni co maj 10 dětí 
Není tady
Verunko, vítej! Je mi líto, že je Vanesska nemocná. Ať je brzo fit
Snad to od ní nechytne malý 
Zzann, my máme koupené Huggies, tak doufám, že se nám beruška neosype
Já jsem naopak na Huggies slyšela jen chválu, ale ony existují 2 druhy, tak možná budeme mít ty lepší 
Holky, jaké používáte opalovací krémy pro své
a s jakým faktorem? Jsem právě zjistila, že žádný nemám koupený, pro Mišku tu sice nějakou 25-ku mám, ale radši bych koupila s vyšším faktorem.
Není tady
Stíhám celkem dobře, akorát teď jsem hrozně unavená, jak je Vanesska nemocná, tak je to záhul, tak už se těším, až bude zdravá. Jak vzala Nellynka malého???? Vanesska brášku úplně zbožňuje, je to velká pomocnice
Není tady
Tak mi používáme plenky Happy a jsem s nima moc spokojená, akorát pořád válčím s čůráním, to se snad nedá zachytit
Hold holčičky čůrají jinak.
Já mám pro Vanessku 50 kupovala jsem to v Německu, ale už si nepamatuji značku, ale byla jsem s tím moc spokojená
Není tady
Darina napsal(a):
Verunko, vítej! Je mi líto, že je Vanesska nemocná. Ať je brzo fit
Snad to od ní nechytne malý
Zzann, my máme koupené Huggies, tak doufám, že se nám beruška neosypeJá jsem naopak na Huggies slyšela jen chválu, ale ony existují 2 druhy, tak možná budeme mít ty lepší
Holky, jaké používáte opalovací krémy pro svéa s jakým faktorem? Jsem právě zjistila, že žádný nemám koupený, pro Mišku tu sice nějakou 25-ku mám, ale radši bych koupila s vyšším faktorem.
dari on po nich se neosypal ale zarudnul úplně děsně měli sme ty 3-6kg z medvídkem Pu
Není tady
tak mi po rozbalení máme slušnej dostřik
no jak to popsat jak Nellynka vzala Tadulu k němu se chová moc hezky to ho pusinkuje hladí pomá koupat přebalovat.ale ke mě se chová děsně
když kojim tak ona zrovna potřebuje nalej pití,nebo utřít prdítko po wc.ráno se nebude převlíkat z pyžama to prostě se nastaví jak mimino a dokud jí nepřevlíknu tak by lítala do večera v pyžamu když mám jet z malim k dr.na čas tak to je zdržování ona se prostě obouvat nebude až jí obuju já.a proč malej dostal traktor a ona ne a proč má hezčí postýlku a proč se starám jen o něj.a že v ložnici spát z tatkou nebude já z malim spim o obyv.aby se oni vyspali a kňápe a začla šišlat teď je na 14 dní na prazdninách u babičky 150km daleko a proč by volala domu nemá potřebu no mazec teda.a když vysávám tak nademnou stojí zbrambůrkama no nělá mi naschváli ale chová se tak jen ke mě k malímu je milionová.
Není tady
Ahojte, tak já se jdu vyspat a tady je takové mejdlo 
Zan kamarádce se stalo to samé - zkoušela snad všechny jednorázovky a zadeček zcela červený a lopala se kůže, takže do půl roku látkovali a pak přešli na jednorázovky a v pohodě
Není tady