29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Žanet!!! Koukám, že Simonka už za¨číná chytat rysy Michalky. Nebo se mi to jen zdá?!?!?
Není tady
Sadi ahoooj.... Jo jo, v nějakých rysech jsou si podobné.... Míša je ale celý táta a Simča má možná něco po mě
Není tady
no hlídají a doufám, že uhlídají, byla jsem v pátek u Ichnovského, byla jsem tam víc jak půl hodiny a celkem mě uklidnil. Ale dneska mě od božího rána šíleně střílí v podbříšku, jakoby dole, ale hledala jsem, že je to vlivem roztahování dělohy, tak se snažím nezmatkovat A jak se jinak vede tobě?!?!? Je to fuška 2 ratolesti?
Není tady
Tak to je dobře, moc moc ti to přeju - ať dojdeš do zdárného konce!!! A ten podbřišek - to je fakt normální!!! Jinak u nás - docela fuška, Simča je dost nosící mimino a tak jí mám skoro pořád na rukách, takže už se fakt těším, až jí začnou zajímat hračky a bude mí už nějaký ten režim. Miška teď byla přes týden s našima na dovče, tak si aspoň užila nějaké ty prázdninky. No a od září nastupuje do školky, tak to zase bude pro ní velká změna - aspoň si vyhraje atd. Teď se jí skoro vůbec nevěnuji... No jdu chystat snídani, Míša mi tu umírá hlady
Není tady