29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Luli, teeeda to je husty s tou rodickou ... a moc gratuluji ke kontrole
Angel, malinik se koupi v nejake bylince nebo zdrave vyzive...mam normal suseny a pila jsem ho u Jenicka od 35+3 - jsem se ted koukla do zapisnicku ... pije se dvakrat denne, 15minut se to louhuje zakryte
Lusi, fakt to desne utika, taky jsem se nemohla na Honzika vynadivat ... a hormony se uklidni, neboj
PetiZ, at to bez tatky zvladate - s tim kolem jsi to zmakla skvele
jinak u nas rev jak krava, rusime dudlik a Honzik to tezce nese, jsem zvedava, jestli s vydrzime
Upravil(a) Tinuška (7. 7. 2009 20:18)
Není tady
Díky Jani A máte krásnou zahrádku
Mimochodem dala jsem nejspíš poslední pupky na rajče, jsou ale už ze soboty, takže mi přijde, že už ho mám zase větší
Holky, nepřemýšlela jste některá nechat prcka naočkovat proti TBC až ke konci šestinedělí než hned ten třetí den v porodnici?
Není tady
Tinuš díky..takže příští tejden..no musim ho někde koupit jinak švagrová to udělala tak, že malýho nechala dudáka vyhodit do koše a pak mu říkala - ale vždyť si ho vyhodiiil!!! A klid hele
Není tady
Nazdar babuchy.....
tak se nám tu rozpršelo řádně právě teď, ještě že tu nemáme za barákem pole ani potok, protože by to asi dobře nedopadlo...
Kontrola dopadla v pohodě, čípek se prý trochu zkrátil, jak mi tam "lovil", tak to docela slušně bolelo , ale porod bude bolet asi víc, že
, malá má 3,4 kg a zatím je vše v pohodě. Další kontrola za týden.....
Jinak jsme tam čekali 4 hodiny, měli tam několik akutních příjmů, bylo nás v čekárně asi 15 mamin s pupkem.... tak jsem si říkala, že kdyby jsme tam začaly všechny najednou rodit, tak by se asi divili
Lulu, my děláme masáž podle návodu, co jsme dostali v kurzu, najdu to a přepíšu to, myslím, že to děláme dobře, taky mi to tlačí na konečník a chce se mi kadit , ale to tak asi má být.....
Máš taky krásnej pupčák , taky ten bez tukovejch airbagů
Angel, maliník se pije od 34 tt 2x denně a od 36tt 3x denně. Dá se koupit nejlíp v obchodě se zdravýma potravinama. Nebo mrkni na netu....
Jani, zahrádka je moc fajn... žádná latifundie
Upravil(a) KatjaCat (7. 7. 2009 21:07)
Není tady
Hezký večer!
Tinuško, držím palce, ať se vydržíte a Honzík na dudlík rychle zapomene
Miška nemá dudlík asi půl roku, jednoho dne si vyviklala přední zub a při cumlání dudlu to krvácelo, tak jsme jí ho v noci vzali a celkem v pohodě na něho zapomněla.
Lulu, gratuluju ke kontrole Tak nakonec budeš dřív Ty
Kleuš, mě se líbí obě jména . Ale vybrala bych Filipa, protože Kubu už v rodině máme.
PetiZ, hlavně si umět poradit Já bych se do té výměny kola ani nepouštěla
Není tady
Ahoj holky - jdu vás pozdravit - nestíhám!!! Simonka ukazuje svoji pravou tvář - naučili jsme si jí na nošení a tak pokud ji náhodou maminka nebo tatínek odloží do lehátka nebo do postýlky a tvrdě nespí, tak hned má oči jako baterky a po chvilce spustí sirénu!!! Takže vesměs končí u prsa, usíná mi na rameni a když se zadaří, že tvrdě usne, tak jí v klidu přesunu do postýlky, horší, když spí jenom na jedno oko.... Teď nespala od 16hod a uložila jsem jí asi před desíti minutami, u prsa byla snad co hodinu. Ufff, jsem KO. Manžel odešel na noční, tady je to jak po výbuchu, ale na nějaký úklid prdím. Teď jsem vypila kakao - dám si sprchu a snad na nějakou tu hodinku zdřímnu.
Prozatím nemám to srdce jí nechávat vyřvat, vždy jí odložím a řeknu, však si řvi, ale po chvilce mi to nedá a opět jí mám v náručí. Snad se to časem zlepší.
Jinak vás tu pročítám a to vesměs po kojení, když mám malou na rameni, ale psát už nestíhám.
A samozřejmě do nového chlívečku přeji nastavájicím maminkám pohodové porody a nám maminám nejhodnější miminka..... - mě by to přání mohlo vyjít
Není tady
Jo bylo to na palicu, ale naštěstí jsme měli noviny tak jsme si dobře početli ... vžila jsem se do situace těch mamin co tam přijely rodit a taky bych byla šťastná, že se doktor věnuje mně když rodím a ne nějakým kikinám v čekárně co přišly jen na kontrolu
Jinak jsme nakoupili v OBI dlažbu do kuchyně, takovou jemně krémovou a plovoučku do ložnice a šatny.... využili jsme slevy 15%-10%-5% - chodily teď do schránky takový letáky... celkově jsme ušetřili cca 2000 CZK... slušný ne?
Není tady
Jo a včera jsem chytla zánět do levého prsu - to byla bolest, naštěstí jsem to ve sprše rozmasírovala a následně rozkojila. Ještě to trošku bolí, ale už je to o moc lepší. A na prsu mám velké červené kolečko - jak to bylo zanícené....
Není tady
Hmmm, takže malá je opět vzhůru - mě z toho klepne!!!
Není tady
Žanet, mně by zajímalo jestli byla Miška taky taková? Nebo spíš klidnější spavější? Terezka byla taky právě neskutečnej budíček a moc toho nenaspala, že jsme chodila celej den jak mátoha tak by mě zajímalo jestli to druhý mimčo bude právě pravej opak.
Ahoj Katjo, tobě už Anička klepe pomalu na dveře co :-)
Není tady
Ahoj Kleo,
no spíš neklepe, čípek mám zkrácený a hlavička je prý ještě dost vysoko, takže to snad ten pátek 17.7. jistí, pokud ne, tak 20.7., ale později snad ne
Ty to máš taky za pár, ten termín v metříku máš z poslední MS nebo podle UZ z 12tt?
Není tady
Mám to podle poslední MS. Mně nikdy nedávali dva datumy a koukala jsem ,že hodně mamčulím jo tak nevim no. Vždycky podle UZ to i odpovídalo tak uvidíme. Terezka se narodila přesně na den termínu. Mně dneska dr. řekl, že jsem otevřená na špičku prstu....ale ono se neví no...můžeš tak bejt klidně tejden, ale i druhej den porodit. Hele kamarádce řekli poslední KO, že hlavička je ještě hodně nahoře a do druhýho dne jí mimouš sklouznul, že rovnou jela
Není tady
Já mívala ovulaci 8-10 DC, a navíc vím, kdy byl den D - oplodnění. Tzn. přesně by to mělo být toho 20.7., ale já dám na doktory a budu jim věřit toho 17.7., i když 18.7. bych ještě chtěla jít na místní country akci, bude tam zpívat Wabi Daněk
... no uvidíme, jednoho dne stejnak bude muset ven ..... a určitě mě tu cca 5 mamin předběhne, začla Keks, pak budeš ty, Janča, Darina a bůhví kdo ještě
Není tady
Dobré ráno, hlásím se od kakaa a rohlíka s džemem
Katji my jsme měli třeba s Keks stejný nález- na 1 prst a vidíš ona už je po porodu a já tu ještě těch 14 dní pobudu
Žanet doufám, že malá už spinká a ty taky
Není tady
bre ranko,
teeda Jani, co to tu na nas zase zkousis
?!
Zanet, doufam, ze noc byla lepsi nez vecer - je moc prima, ze jsi prso "rozchodila"
angel, dari, nakonec jsme to zvladli, rano zacal zase dotazama a knouranim po dudakovi, ale dala jsem mu - vim, zcela nevychovne - zvykacku (kousek) a byl klid, precetli jsme krtka a sli snidat, to zvejku sam vyndal a pohoda...tak uvidime...problem je v tom, ze on ho dobrovolne nevyhodi do kose nebo nevenuje... ...no uvidime, jak to bude pokracovat
Lu, krasny pupik
Katji, tak to byl docela na ko naval, ze?! jesteze jste meli tolik ctiva
Není tady
Ahojky holky,malý spí tak jdu pozdravit a mrknout kdo je na řadě s mimi. Všem vám moc držím palečky a těším se až budeme zakládat maminky.jinak stále bojujem s kojením,malý i málo přibýva ,tak uvidím v pátek,to jdeme zas na převážení.Mějte se fajn a zase mrknu jak budu stíhat.
Není tady
Tinuš, na dudlíka je nejlepší období Mikuláše a spol. Takhle jsme Nelu odnaučily před druhým rokem.. Byla velký závisláček a Adámek usíná taky s dudlanem.. A ještě jeden dobrý tip: trochu savičku poničit, aby se nedal dobře dudat..
Katjo, tak odlož porod na 19.7. To je pěkný datum Ten den slavím 29. narozeniny.. Uff, a příští rok třicítka na krku
Jani, vidím, že tělo tě připravuje na noční mejdany s miminkem.. Jsem zvědavá, jak budu dlouho zvládat vstávat před dvanáctou, před třetí a v pět a hned pak v sedm A to je s Adamem, tak na hodinu.. Nakojit z obou prsou, odříhnout, příprava UM, pak odříhnout.. Mazec
A přes den nejsem schopná zabrat.. No, a díky těmto večerním mejdánkům my jde váha docela rychle dolů. Za deset dní 3kg dole...
Není tady
Ahoj holky moje - děkuji za ten maliník, dnes se po něm porozhlídnu. Já se budím co 2 hodiny čůrat.. pak hned usnu, ale vstávám až tak v půl desátý asi bych měla ještě chodit do práce..sem medvěd... dnes dokoupím mastičky na prsa - obě co jste tu psali, a zabalim tašku....
Jinak jdu na oběd se šéfkou a jdu si pro balíček z MMB, mam hodně bodyček, tak sem si objednala ty polodupajdy....pak za mamkou do nemocnice a zítra jedem do Tepic, do velkoskladu Scarlett koupit nábytek a o víkendu budu prát pidi věci
Joo a taky jdu vlastně s tatíkem na houby! to už se moc těšim..vždycky pokecáme, zahrajem cestou slovní fotbal, hodíme relax a ještě mi táhne batoh se svačinkou
kterou ráno uklohní...
Není tady