18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,¨
Sunny, poslední dobou je jídlo u nás boj. Od malička byl problém s pitím mlíka,ale jídlo ze ličky jedla hezky.... pak nastalo obdobi,kdy prostě nechtěla, pak to bylo dobrý...teď mi zase pije málo mlíka a poslední 3 dny nechce jíst, ona teda nechtěla u asi týden,ale to jsem přičítala nemoci, dr mi říkal, e ji nemám nutit.
Ale teďka 3 dny bylo děsné divadlo, jak píe, hlavu na stranu a říká nechci a prostě nic nenadělám, můu se vztekat jak chci, jsem zlá a pak mě to mrzí, ale ona je zase Nicolka celkově nějaká protivná, nevím co se děje. Ale na to jídlo jsem to prostě začala řeit, e u N. nedávám jíst v pravidelných intervalech,ale natahuju to a prostě mám pocit, e má hlad,ale jestli je to správné řeení nevím, kadopádně dneska si o oběd u řekla a snědla ho celý. Před tím byly situace, kdy třeba chtěla hami,ale snědla pár liček a víc prostě odmítala nebo naopak nechtěla vůbec, sekla se a ani neochutnala. Příjde mi to, e se prostě staví za svůj vzdor, e nechce,ale kdy se dokáe zabavit tak, e zapomene na to, e nechce,tak jí.
U Nicolky je problém, e mi celkově nic nechce, třeba čersvé ovoce nebo zeleninu, vezme si jen banán a jablko. Jsem zoufalá a nevím co s tím, asi se budu muset zeptat dr.
Jo,ale kokinko(nějakou čokoládu nebo oplatku) pozna i z obrázku a to by chtěla, to pláče, e chce kokinko nebo brumíka
Ale to nedostává a kdy,tak jako odměnu
Není tady
Kity tak já mám jiné ne 4li já mám s krátkým rukávem a krátkýma nohavicema těsně pod kolena
foto nemám....jen video
http://www.youtube.com/watch?v=1KOAzmi6 … annel_page
Upravil(a) andulka (9. 7. 2009 22:36)
Není tady
Hola hoj,vsechny zdravime !Nestiham psat,pac jsme porad nekde v luftu.Byli jsme ted co nejvic na chate,dokud tatka nepracoval.Ted uz od 15 nastupuje,tak jsem zvedava jak to bude.Chtela bych tam byt co nejvic,jelikoz PH v lete to je opravdu hnus a nikam jinam(krome vyletu) se letos nechystame .Takze Ales bude asi jezdit do prace z chajdy.Ale i tak to bude zahul,mame tam dost schodu a v posledni dobe ho uhlidat to je neco..
Kity,vitej zpet !Tak me napadlo,misto toho stale odkladanyho srazu v Praze,nechcete se za nama s Tobikem prijet mrknout na chatu?Je to kousek od Ph..
Jinak pyzamka mame ted celopropinaci bez tapek s dlouhym rukavem od Tchiba,kdyz je hodne teplo,tak ma natelnicek -body,nebo body s kratkym rukavem..Ale radsi mam ty s nohavicema a dlouhym r.,pac Tona nesnasi zadny prikryti..
S jidlem jsme to odmitani meli onehda taky,nez jsem zjistila,ze se chce krmit sam.Od ty doby mam klida i cas(trva mu to obcas dele ).Pravda,ze ho pak umejvam asi pul hodiny,ale hlavne ,ze je spokojenost na obou stranach..
Jeste jsem urco neco chtela,tak priste ;-).]
Vsem prejeme krasny leto a prcci at delaji samou radost !!
Není tady
ahojte baby!!!
konecne mam sluzobny notas a tak uz budem sem-tam nazerat. Nemam vela casu lebo pridem z robotky, letim po Klarku a s nou sa snazim vyuzit kazdu sekundu. Potom ked ju dam spat, musim uvarit, upratat a pripravit veci na zajtrajsok. Nechodim spat do polnoci a rano o 6tej vstavam, takze som grogy...
Ale dufam, ze vy ste vsetci ok a iba jeden dotaz... Baji niesi tehu???
Není tady
Renky napsal(a):
ahojte baby!!!
konecne mam sluzobny notas a tak uz budem sem-tam nazerat. Nemam vela casu lebo pridem z robotky, letim po Klarku a s nou sa snazim vyuzit kazdu sekundu. Potom ked ju dam spat, musim uvarit, upratat a pripravit veci na zajtrajsok. Nechodim spat do polnoci a rano o 6tej vstavam, takze som grogy...
tak to vitej do klubu.... popisujes presne muj program... akorat nevstavame v sest, nastesti, ale v sedm.... a nesmirne si uzivame patky, kdy nepracuju.... od ledna si budu muset najit praci na plny uvazek a to bude teprve masakr.....
Renky napsal(a):
a iba jeden dotaz... Baji niesi tehu???
ehm.... ne, BOHUZELl ne.... jaks na to prisla ????????
Není tady
Jinak pyzamka mam overaly s kratkym rukavem a nohavickama z Nextu a z Tesca.
Není tady
ahoj vsem, prejeme peknou sobotu tak jsem bla na chate do dneska jen, mala od stredy horecky, zustaly jsme tam ale - zadne priznay jine nemela. dneska ale to byl uz 4. den, ta jsme jeli k doktorovi a tam teplotu uz nemela, a nejspis prijde sesta nemoc(vyrazka), nebo to byla proste nejaka viroza. Jelikoz CRP vyslo v poradku, a veskere kontroly, poslech taky ok.
no a to pristi tyden ma byt krasne a teplo, na chate by se to hezky prezivalo, je tam chladneji. les, trava, pohoda....
Jinak pyzama - mame overaly s tapkami dole, dlouhe rukavy, a sem tam davam dvojdilne pyzamko - klaika bez tapek. my tu nemame moc vedro ani ve vedru, je to stary dum kameninovy. a v noci se mala odkopaval, tak bych davam ponozky k tomu.
jidlo u nas zatim problem neni. Male moc chutna rybiz, celkemi tresne smakovaly, boruvky. Jahody moc ne. ale vse chce do ruky, ne nijak upravene.
Není tady
čaute kočky...
vdaka za vetky rady ohladom jedla... no, najskôr som si myslela, e to bude teplom, Sára odmietala len presnidávku, ostatne jedla v pohode. potom odmietala druhé, nakoniec odmieta vetko čo sa dáva lyičkou. Momentálne sme na tom tak, e jej dávam actimel vo flake, to čo si donesie a chce "ham", prípadne jej poloím len tak na stôl nakrájané kura s ryou. zje toho naozaj vežmi málo. u som "klesla" tak, e som jej dovolila čokoládu e či skúsi. zjedla polovičku malej "milkyway"... inak zo vetkého len dobne (dva "odkusy" banánu, trochu roku, trochu unky, polievka 4 lyičky)... má teraz nádchu a kale, tak to pripisujem k tomu, ale fakt viditelne schudla, nemá u ani bruko, ani líca. trvá to u týden... ale inak je ivá...
u rodičov je úplne super.... najradej by som sa sem presahovala naspä (nie k nim, ale do rodného mesta) - vidím na tom len samé výhody. jediné negatívum - e by som bola pri naich a "priblízko", čo vak nemusí by len negatívom... čo myslíte, je to len pocit na materskej? alebo nejaké "dospenie"? fakt je to vo mne taká dilema, lebo tam kde teraz bývame, nie som spokojná, ale to som tu myslím u viackrát spomínala...
drte sa vetky (nejdem nikoho menova, aby som náhodou nezabudla), ale často na vás myslím, ako sa máte a ako si ijete a dúfam, e ste zdraví (som dnes troku melancholická )
Není tady
Ahoj,
Renky, to je super e v jesličkách podporují K bez plenek, u nás je to bohuel naopak, buď to umí a je bez, jestli je to takové napůl, prdnou plenu neřeí tedy bylo to v dobách alee, třeba se to zlepilo, uvidíme od září...
Baji taky nedělám pátky a moc si je s Adamíkem uívám od září jdu na plnej, take začne sakra honička..
Foolí jetě jednou sem, moc gratuluji k zubadlu a doufám, e ho brzy uvidím, plánovali jsme selost u Mufí ne?
Není tady
dobry vecer
aj my sme tu... f. akurat zaspava a nejak sa ozyva ale cez den spal kratko tak snad zaspi rychlo a nevstane o siestej ako posledne dni
sunny ked je sara nemocna tak jej asi preto nechuti aj ked je dospely chory tak moc toho nepoje nebooj ona sa zasa popravi ja teda nedavam moc "blbosti" k jedlu cez den pretoze potom nechce ine to uz ho moooc dobre poznam, uz som prestala aj sunku davat pretoze potom cely den len o sunke snival samozrejme nejakou dobrotou mu radost urobim, hlavne ked chcem aby bol v klude v kocari alebo autosedacke
fool moc gratulujem k prvemu zubu, myslela som na vas ako ste na tom
sunny urcite to ma nesmierne vyhody, ale to priblizko nie je moc dobre na rodinne vztahy... ale to by tiez islo upravit nejakymi "pravidlami" a keby si tam bola spokojna tak preco nie? a co muz na to hovori?
Není tady
aj vase deti tak vymyslaju ked maju spat? vypyl flasu mlieka, protestoval tak som isla tam, ze chce este, dorobila som mlieko, tak zas ze chce ist curat, tak hura este na nocnik curat...vycural sa, a ze ho chce ist vylievat uz je zas v posteli som zvedava co si vymysli za chvilu len aby nemusel spat, uz mi ukazal co si vsetko sprchuje, ako sa kvapka do oci, ako jazdi na konovi.....
Není tady
4li, no mu sa k tomu stavia skôr negatívne.... vdy mu to hovorím len v náznakoch, hlavne ked prídem od naich, tak vtedy ma to tak drí. a on mi povie "ved si vdy tvrdila, e chce by v blave".... no, ale to som nemala diea a nebola s ním sama.... jaaaj, ja si to teraz tak v hlave rieim, kua a neviem či a príli nerieim... mu by zase rád na východ, k svojim rodičom.... ale tam zase absolútne nič netahá mna.... je to taký akýsi kolotoč.
osobne cítim, ako mi je tu fajn, aká som usmiata a spokojná, teí ma, ked môem kedykolvek a kdekolvek stretnút známych, je tu monos aj pre deti, aj pre dospelých (port, podujatia a tak...) proste okresné mesto a je maličké...
ale aspon som sa vykecala trosku...
Není tady
a uz si zasa kecam sama
jo a uz si necha v pohode umyt oci aj do nich nakvapkat, dobrovolne vylezie na gauc a uz caka a uz aj ked poviem otvorit oko a pozerat hore tak posluchne, sranda a potom si chce sam utierat oci
Není tady
jee sunny ty si tu... a odkial su rodicia? mozno by ste nasli nejaky kompromis... muz ma pevnu pracu ci moze robit z domu?
Není tady
4li, Sára má také "vymýlacie" obdobia ked niekam prídeme a je to zrovna tesne pred časom spánku. vtedy sa nevie "nabai" babky, dedka, tety, uja.... no a spánok neprichádza a neprichádza. väčinou ju musí uspa niekto iný ne ja.... tak sa nedaj zlomi, jeho to isto prejde a spánok zvíazí....
Není tady
4li, my ani jeden nemôeme robi z domu....
Ja som zo stredu, on z východu a bývame na západe take to je ten "kompromis"
Není tady
sunny2 napsal(a):
Ja som zo stredu, on z východu a bývame na západe take to je ten "kompromis"
ale urcite by ste nasli aj tam pracu obidvaja ale to by ste sa museli asi isto rozhodnut, ale zas ked mate hentam nove byvanie to sa asi chlapovi nebude chciet... ono bude ine ked budes chodit do prace a doma viacmenej prespavat, ale zas ked planujete za sebou este jedno dve deti, to je dlha doba doma
u nas uz je ticho, nieco si zablabontal a asi zaspal vcera sme od osmej do deviatej citali vo velkej posteli on prikryty az po nos, to uplne miluje a asi desatkrat do kola o vlkovi a kozliatkach aj cez den fici hlavne tato knizka stale dokola
Upravil(a) stvorlistok (11. 7. 2009 21:31)
Není tady
Ahojte !
Sunny,docela ti rozumim,ja Prahu taky nemam vubec rada,nejsem rodila prazacka,sice tu uz jsem asi 16 let,ale cim dyl tu jsem,tim vic ji nenavidim..Sice rodny mesto taky vubec nemusim,ale aspon je mensi.Ale zase prace je tu vic
Fool,gratulujeme k zoubku !
No u nas se dnes pred spanim odrazelo od sten cestovni postylky,lital tam cudla jak v ringu volnym ! Jesteze doma mame normalni drevenou(ted jsme u babci)
4li,Tona miluje kapky vseho druhu,uplne si to vychutnava,at uz jsou horky,sladky,do nosu atd...
Není tady
4li, robota by bola isto, ale nie taká dobrá a "lukratívna" ako v ba, lebo tie "pobočky" sú len v ba....
ked som u naich, aj ma láka predstava druhého dieaa, lebo by som nebola na Sáru sama.... takto som väčinou sama a dalie diea by som nezvládla... tak som to dnes muovi len tak zo srandy povedala, lebo bola nejako na to téma a on "no tak aby sme li sem, by si musela súhlasi s 5timi demi" na čo mu moja sestrenica povedala, e pri cisárskom 5 detí isto nebude...
4li, ako často chodí k vaim? a ako daleko má svokrovcov?
Není tady
vandi tiez dobry styl zaspavania
jo a my riesime problem, ze nas horolezec vysvihne hore nohu na postielku druhu za tym, zapre sa nohami a tak chce vyliezat... mame cestovnu takze bocnicu dolu nedame ako na drevenej.... tak neviem ci uz ist do velkej postele... toto je nebezpecne, stala som pri nom a som ho zachytila ale sledovala som ako to chce urobit...no a ukazoval na rebra, tak si ich pekne primackol pri tom vyliezani, ale neodradilo ho to a chcel aby som ho tam dala znovu a znovu to chcel preliezt, je to trdlo
Není tady
sunny2 napsal(a):
4li, robota by bola isto, ale nie taká dobrá a "lukratívna" ako v ba, lebo tie "pobočky" sú len v ba....
ale tu zas napr. bývanie nie je také drahé ako v ba...
ked som u naich, aj ma láka predstava druhého dieaa, lebo by som nebola na Sáru sama.... takto som väčinou sama a dalie diea by som nezvládla... tak som to dnes muovi len tak zo srandy povedala, lebo bola nejako na to téma a on "no tak aby sme li sem, by si musela súhlasi s 5timi demi" na čo mu moja sestrenica povedala, e pri cisárskom 5 detí isto nebude...
4li, ako často chodí k vaim? a ako daleko má svokrovcov?
Není tady
sunny k nasim chodievame ako kedy, tak raz za tri tyzdne asi priblizne.... svokrovcov mam 30 km, ale to je nepodstatne ti videli maleho vseho vsudy 5 krat... ja som na maleho tiez uplne sama... neni nikoho kto by povaroval ani chvilku... vacsina kamaratok pracuje takze nemame poriadne sa cas ani vidiet nie to este povarovat ... do druheho by som isla najskor ked pojde f. do skolky... ale s nasou potrebou snazenia sa, mali by sme dalsie ked pojde do skoly ale ja som si uz v brne zvykla, mam tu viac znamych ako v trnave, odtial vsetci poodchadzali.. a tu uz som 9 rokov tak je to o niecom inom co sa tyka znamych.
Není tady
sunny tak hura este styri deti a je to
u mna je najvacsia nevyhoda ze sestra je cele dni doma tiez s malymi a to ma mrzi najviac... by sa vyhrali a presiel by nam den, do mesta zasli .... to mi chyba, alebo ze by sme zasli na poobedie k nasim, alebo oni k nam... takto len cez skype sa vidime.
Není tady
4li, tak to chápem... ja som to tak mala v ba (teraz sme v dedinke asi 5 km od ba, ale doprava je na prd - Bernolákovo, isto pozná).... ked sme bývali v ba, som to nerieila, teraz je tá potreba väčia, lebo som sa snaila si aj nájs priatelov, ale tu si ije kadý akosi pre seba.... aspon men to tak pripadá... jednoducho len práca, súkromie a na priatelov nie je taký čas. a to si viac uvedomím, ked osm doma 24 hodín....
no nič, aspon som sa troku vykecala, ideme trochu von s kamokami. majte sa zatial krásne. papa a dobrú noc.
Není tady