21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj Alběto, u to tu holky někde psaly, e kdy nebyly ité a neměly očistky tak to zkusily, často to skončilo krvácením.
Jinak nám na předporodním kurzu porodní asistentka radila, e pokud nevydríme estinedělí, doporučuje lubrikační gel a kondom, pak se při opatrném styku nemůe nic stát. Kondom kvůli monosti zanesení infekce do otevřených ran, ne kvůli otěhotnění...
Není tady
Milá Albětko 2, já myslím, e záleí předevím na tom, jak se cítí. Myslím, e paklie u očistky nejsou, nemá bolesti, tak hurá - ale opatrně do toho . Já byla itá a běda, tři týdny jsem si nesedla a to doslova a do písmene, z prvního milování po porodu jsem měla panicky strach - ale na vánoce jsme to nevydreli, tedy původně nemělo ke styku dojít, ale manel jemně testoval, a ono to lo
. Zastávám stejný názor jako Margitka, paklie nejsou ádné průvodní potíe, nemá se nechat láska a milování zahálet, pak je rodina, včetně manela spokojená. První týdny jsme byli unavení vichni, nevyspalí, ne jsme si nali nějaký reim. Neláskovali jsme tak často jako před porodem, nebylo to z mé strany jetě ok, ale nyní, 2,5měsíce po porodu - je to ve jako dříve. A cítíme se vichni výborně a navíc, máme doma malé tístko, které přeci je plodem naí lásky
Není tady
Kamčitko (jsi asi Kamilka?) , napsala jsi to krásně a také souhlasím s Margitkou. Já měla nástřih a kdy jsme v 5 týdnů po porodu prvně zkusili milování, tak mne to bolelo. Ale zavedli jsme alespoň penis, nehýbali se a jen svírali vnitřní svaly.To mi doporučila kamarádka, která je enská sestra. První orgasmus jsem tak dosáhla bez bolestivých pohybů, jen laskáním ňader a potěváčku. Manu jsem pak asi po 30´ uspokojila já náhradně. To jsme praktikovali bez pohybu několik dnů a vůbec to nebolelo. Prý to dělá tak nějaké náboenská sekta-jmenuje se asi ceresso(nevím přesně) a obchází tak zákaz souloení, které nevede k oplození.
Pak jsem byla u krásně uvolněná, dostavila se i hojná lubrikace a v 6 týdnech jsme souloili u docela divoce. I doktorka mi říkala, e je lepí mírnou bolest překonat. Manel je spokojený a hodně mi pomáhá. V noci třeba přebalí kloučka a přinese mi ho ke kojení, a já kolikrát usnu jetě s malým u prsu. Máme vesměs mladé a potentní mue a je to jen otázka přístupu.
Má pravdu. Je to otázka přístupu a souhry obou partnerů. My jsme byli náruiví před i během těhu a teĎ jsme zase sehraná dvojka . Já dokonce někde četla, e se má nástřih masírovat, pravda je e na konci estinedělí a nějakou dobu potom se mi zdála jizva velmi tvrdá, nepoddajná, tak mana masíroval
. Pravda, stačilo ručně a bylo zaděláno
. Někdo tady hovořil o pinění. Pochopitelně, kdy je po milování nějaký problém asi je lepí zvolnit. Pravda já po tědrovečerním dárečku byla taky několik dnů rozhozená, ale astná, protoe ono pro mně druhé odpanění bylo nádherné
. Moná protoe mana se mnou proil celý porod, byl i při tomto aktu velmi ohleduplný. A teDĄu je to taky divočina
. Mana se dokonce nedávno vyjádřil v tom smyslu, e je rád, e nepatřím mezi ty eny, které po porodu se stanou frigidními
. P.S. I já jsem ráda
Není tady
Albětko, myslíme stejně, já tomu taky říkala druhá ztráta panenství.
Jestli můu doporučit polohu, tak určitě tak, aby ses co nejvíce otevřela a mana tě příli netřel v místě ití. Já třeba koníka nezvládla, jizva se příli ozývala, potvůrka jedna.
Není tady
Jinak si to co nejvíc uívejte dokud dítko hodně spí.....
stane se e vás někdy nenechá
Není tady
Tak to jsem musela řeit chca nechca podprdou, ale kdy ti manel nejdřív od mlíčka pomůe, tak třebas pak nepoteče
Není tady
Spunte, má pravdu, dokud malé spí )) Nedávno se nám stalo, e jsme začali, kdy malá spala a kdy jsme skončili, tak koukala na tátu, co to jako dělá
Mlíčko taky kapalo, bylo to docela vzruující, vak ono je jedno, od čeho je člověk upatlinkovaný
Není tady
Můj ":Ddomovský"server je sice Rodina, ale kamarádka mi doporučila Babinet. Máte tady taky spoustu zajímavých příspěvkových řad, ale i u nás je toho dost ke čtení. Rozhodla jsem se sem chodit zatím na koukanou.Začala jsem se sexem brzy po porodu a myslím e to ovkivnilo kojení manela. Zprvu to začalo jako odsávánání nalitých prsů, pak u to byla obousraně oblíbená forma mazlení, často spojená s milováním. Kadému doporučuji. Manel nosí bíbra a sající vousatá pusa je prostě sexy...Někdy cucá tak naruivě, e se mu hýbají ui jak miminu a zrovna tak mlaská. To mne vdycky dojme, jak mu chutnán!. Mám to ráda a manel je za 8 měsíců co kojím jetě plně Pavlínku a alespoň jednou denně jeho, absolutně zdravý.
Kojení tatínků se u nás na servru objevilo někdy před rokem. Bylo to VELIKÉ TÉMA, zuřivě napadané i hájené. Kdo to praktikoval, býval nazýván úchylem a podobně. Postupně se měnil názor na věc a dnes to je obecně uznávaná skutečnost. Nai muíčkové, bohuel i my holčičky, patříme ke generaci velmi málo kojených dětí. S námi je to horí (i kdy ne nemoné), ale proč nenechat kojeným tatínkům něco docucat???
Jsem u opět ve 4.měsíci(kojení jako antikoncepce je super "spolehlivá"... )a těím se, e si kojení v rodině vichni jetě dlouho uijeme.
ahojte maminky, chtěla bych se s vami poradit. Dcera se narodila pred 14 mesíci a od té doby mám problém se sexem. Nejhorí to bylo ty první 3 měsíce po porodu - to jsem nemohla vůbec. Jizva po ití byla stále bolestivá a tak jsem sexu vůbec nebyla schopná. Pak se mi to podařilo nějak překonat, ale milování s manelem jsem si u od té doby nikdy pořádně nevychutnala. a to nemluvím o četnosti, která je velmi mizivá. Manel z toho zrovna dvakrát nadený není. Teď čekám za 3 měsíce druhé mimi a mám strach, e po druhém porodu to bude jetě horí. Tak bych s tím chtěla něco udělat, ale vůbec si nevím rady. Manel je chápavý, tolerantní, ale myslím, e i tohle má své meze a bojím se , aby nechodil jinam :-((((
Magdo, děkuju za reakci. Mě jen připadá, e jsem snad jediná s takovými problémy. Vechny moje známé a kamarádky řeí spí to, kdy u budou moci po porodu začít se sexem. a já se naopak to sanila oddálit.... Kadopádně se tu pokouknu po příspěvcích. Děkuju.
MagdaB napsal(a):
Milá anil, myslím, e odpovědi na své otázky najde v této řadě a v řadě Sex po porodu , zaloené Margitou 2.2.1006. Jediný recept je se trochu snait a kdy nejde styk, hledat náhradní řeení. Je dobře, e moná rizika chápe!
I tato rubrika nám pomohla se rychle vrátit k sexuálnému ivotu , přestoe jsem měla nástřih hráze. Nala jsem zde několik velmi cenných a pouitelných rad. DĚKUJI BABINETE!!!