|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahojky, jake mate zkusenosti s prackama? myslim vyrobce samozrejme..
musim akutne koupit novou, videla jsem docela hezkou Samsung, ale nerozumim tomu, chtela bych co nejjednodussi, ale vykonnou a aby vydrzela. co byste koupili vy?
nebo co mate doma - spokojenost, nespokojenost..??
a jakou znacku byste rozhodne nekoupili a proc? diky.. 
Není tady
Ahoj, tak my jsme kupovali loni a většinou nám doporučovali miele(moc drahá), pak Bosch, Siemens, AEG, Whirpool.
Whirpool se mi sice líbil vzhledově, ale nakonec jsme koupili Bosch prý je do držák, co vydrží. Mám ji rok a zatím jsem spokojená.
Není tady
Ahoj, tiež mi odišla práčka. Vyhliadla som si niečo od INDESIT a ARDO. Máte nejakú skúsenosť, či nie sú veľmi kazové. Ďakujem.
Není tady

Ahoj, mí rodiče mají indesit a maká jak šroub už řadu let, o ardu jsem moc dobrého neslyšela. Já mám electrolux - v akci na netu byla o 4 tis. levnější než v obchodě, tj. za 12tis. a jsem naprosto spokojená. Pereme pořád.
Není tady