|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

lavský napsal(a):
Damila napsal(a):
Chlape, a další týden v čudu...
Ne týden, ale další rok v pr... !!. Snad by bylo lepší, kdybych se oddělat
Pořád všechno stojí za ho v no , je mi 25 a nemám nic jistého, nic neumím a všude jsem za outsidera ... jsem "mimo" všechny a všechno, holky se mi smějí (nebo nesnáší) a kluci mě nesnáší.
Víte, proč bych chtěl mít svaly? Abych mohl všechny holky, co by se na mě podívaly, poslat do pr.... A klukům říct, ať čumí jinam, nebo jednu koupí. To by byla úleva .. ale to se nestane, to bych musel mezi ty blbce chodit (do posilovny) a doma si jí zařídit nemohu. že já jsem tak naštvaný (už skoro 6 let žiji mezi čtyřmi stěnami jednoho pokoje a chodím maximálně do práce, na nákup a na záchod). Nenávidím lidi
Fakt s tím musíš něco dělat .......takhle se zbytečně trápíš a máš jasný depky........je to úplně zbytečný......jsi agresivní a máš uplně pokřivený sebehodnocení ......a hnusný depky .......máš to úplně pomotaný, vidíš většinu věcí zkresleně.....uvědomuješ si to ??Pravděpodobně se lišíš trochu chováním a to tě zahání do větší izolace .....potřebuješ odbornou pomoc ......jak ti můžem pomoct??
Není tady

Martinka1 napsal(a):
Lavský, to je pořád ta samá písnička. Začneš s tím konečně už něco dělat?
Ty už někam zalez, ty tlu*stý pras*e ...........nevidíš , že je mu zle ??
Není tady
Lavský... našla jsem Ti:
Anonymní bezplatná psychologická poradna
je určena lidem, kteří se necítí nemocní, ale mají zájem své životní otázky konzultovat s psychologem.
Jednou týdně (v pondělí) máte možnost navštívit anonymně a bezplatně psychologa našeho zařízení a prokonzultovat s ním své problémy. Prostřednictvím našich internetových stránek je možno navázat první kontakt i e-mailem.
Adresa: Opatovská 1763, 149 00 Praha
Kontaktní osoba: Mgr. Dana Illanová
tel: 272 922 718, e-mail: poradna@esethelp.cz
http://www.esethelp.cz/sluzby/psych-poradna.html
- na stránkách je i On-line psychologická poradna
Upravil(a) Martinka1 (3. 10. 2009 2:08)
Není tady

Hele, lavský, chlapa nedělají svaly, ale schopnost, postavit se k problému a řešit ho - na to posilovna fakt nepomůže
Není tady

Jojo,
o svalech to fakt není.
Ale stále víc si začínám myslet, že lavskému v této fázi nepomůže klasická psychoterapie.
Je přesvědčen, že chyba je někde jinde a nemá důvod se měnit.
Rochnit si v beznaději je snazší. Když by se té beznaděje zbavil , v čem by si pak rochnil?
Ach jo.
Není tady
lavský napsal(a):
Ne týden, ale další rok v pr... !!. Snad by bylo lepší, kdybych se oddělat
Pořád všechno stojí za ho v no , je mi 25 a nemám nic jistého, nic neumím a všude jsem za outsidera ... jsem "mimo" všechny a všechno, holky se mi smějí (nebo nesnáší) a kluci mě nesnáší.
Víte, proč bych chtěl mít svaly? Abych mohl všechny holky, co by se na mě podívaly, poslat do pr.... A klukům říct, ať čumí jinam, nebo jednu koupí. To by byla úleva .. ale to se nestane, to bych musel mezi ty blbce chodit (do posilovny) a doma si jí zařídit nemohu. že já jsem tak naštvaný (už skoro 6 let žiji mezi čtyřmi stěnami jednoho pokoje a chodím maximálně do práce, na nákup a na záchod). Nenávidím lidi
Ty nenávidíš sám sebe, za lidi to jenom maskuješ. 
Je těžké naučit se mít se rád. Ale dá se to naučit. Přijímat se takový, jaký jsem a to, co se mi na sobě nelíbí, měnit.
Upravil(a) majkafa (3. 10. 2009 6:30)

Naučit se mít rád?
Otázka dovednosti?
...snad ne.
Není tady
Damilo, možná to budeš umět napsat líp. Já to líp, než slovem naučit se, když se ráda nemám, popsat neumím.
Rozmarila napsal(a):
Martinka1 napsal(a):

majkafa napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
To nic, nereagovat...
Martinka je zjevně nad věcí...
Není tady

majkafa napsal(a):
Damilo, možná to budeš umět napsat líp. Já to líp, než slovem naučit se, když se ráda nemám, popsat neumím.
No jo, to je pravda, chyba může být v tom, že nejsou správná slova.
Třeba "znovu v sobě objevit schopnost mít se rád, vzpomenout si na to", nebo tak něco.
Asi myslímě obě totéž.
Jde jen o to, abychom si uvědomili, že se to není třeba učit, protože všichni v podstatě známe svou hodnotu.
Jen někteří na to na čas zapomenou.
Neznám řešení pro lavského. To zná jen on. Jen vidím, že zvenčí cesta nevede.
Není tady

Damila napsal(a):
Jojo,
o svalech to fakt není.
Ale stále víc si začínám myslet, že lavskému v této fázi nepomůže klasická psychoterapie.
Je přesvědčen, že chyba je někde jinde a nemá důvod se měnit.
Rochnit si v beznaději je snazší. Když by se té beznaděje zbavil , v čem by si pak rochnil?
Ach jo.
Ty seš taky genius ......a o lidský psychice víš zjevně HO.......Martinka totéž.....sedí kyne a reje.......člověk kterej tohle napíše, se nenaučí mít sám sebe rád.....prostě je tak daleku a je mu tak zle, že už tonejde ....to vidím na první pohled ....je to člověk, kterej volá o pomoc, pze nemá odvahu si pro ni jít........neumí to, nemá na to.......takových lidí jsem poznala moc......a bohužel takový lidi pak vytřílejí obchod nebo školu, když jim nikdo nepomůže .......přesně tak psala Olga Hepnarová a nikdo jí nepomoh, četla jsem ty dopisy......tak jim to vrátila, když to narostlo do dost velkých rozměrů a přejela 10 lidí.......celej život jsem obklopená schizoidama a psychopatama....tak je znám líp než sebe.
A navíc má těžký depky, v depce už neuvažuješ normálně.
Upravil(a) Rozmarila (3. 10. 2009 7:08)
Není tady
Máme snad nechat policií vypátrat jeho adresu, uvázat ho na řetěz a dotáhnout k psychiatrovi, kam jsem mu radila zajít?
Kdepak.
Pokud on sám nebude chtít, nikdo a nic mu nepomůže. Po dobrém ani násilím.
Roz, což takhle smazat to, cos napsala o Martince. Já to pak taky smažu.
Upravil(a) majkafa (3. 10. 2009 7:11)

majkafa napsal(a):
Máme snad nechat policií vypátrat jeho adresu, uvázat ho na řetěz a dotáhnout k psychiatrovi, kam jsem mu radila zajít?
Kdepak.
Pokud on sám nebude chtít, nikdo a nic mu nepomůže. Po dobrém ani násilím.
Můžete ho podpořit a ne zkritizovat .......von fakt volá o pomoc.....ale sám nikam nepude, pze se mu to mele v hlavě........pak tu agresi obrátí proti sobě nebo jiných ....citím to až sem.
Není tady

Rozmarila napsal(a):
majkafa napsal(a):
Kdepak.
Pokud on sám nebude chtít, nikdo a nic mu nepomůže. Po dobrém ani násilím.Můžete ho podpořit a ne zkritizovat .......von fakt volá o pomoc.....ale sám nikam nepude, pze se mu to mele v hlavě........pak tu agresi obrátí proti sobě nebo jiných ....citím to až sem.
Roz,
jeď ho zachránit.
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Můžete ho podpořit a ne zkritizovat .......von fakt volá o pomoc.....ale sám nikam nepude, pze se mu to mele v hlavě........pak tu agresi obrátí proti sobě nebo jiných ....citím to až sem.
My ho podporovaly léta. Tomáš Marný. Ale můžeš teď zase ty, uvidíme, jak dlouho to vydržíš.

majkafa napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
My ho podporovaly léta. Tomáš Marný. Ale můžeš teď zase ty, uvidíme, jak dlouho to vydržíš.
Jasně ale tím jak kritizujete , tak ho utvrzujete v tom že opravdu nestojí za nic....a je mu hůř.......z takovýho člověka bych si legraci nedělala. Tohle fakt není prde*l, tak to začíná .Tak na něj buď nereagujte , nebo něco s nám děte na kafe,
Není tady

Začalo to tak hezky a nevinně, chtěl kontakt na psychologa. Dostal jich několik, všichni ochotný.
Vždy se ale našel důvod, proč to nejde využít.
Proč nemůže.
Tak nemůže, no.
Srandu si z něj nikdo nedělá. Určitě mu není dobře. A nebude mu dobře tak dlouho, než si uvědomí, že s tím může něco dělat.
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Za hrubou urážku uživatelky, včetně dalších přestupků, udělen ban. Více na vlákně o banech v sekci Poradny a diskuze.
Není tady
Damila napsal(a):
Začalo to tak hezky a nevinně, chtěl kontakt na psychologa. Dostal jich několik, všichni ochotný.
Vždy se ale našel důvod, proč to nejde využít.
Proč nemůže.
Tak nemůže, no.
Srandu si z něj nikdo nedělá. Určitě mu není dobře. A nebude mu dobře tak dlouho, než si uvědomí, že s tím může něco dělat.
No a představ si, že hromada lidí to prostě neumí si pomoct....znám jich mnoho...že se bojí a nevěří si a nedokážou to, jít a nekoho požádat, mají tolik bloků, že to nejde... .....proč píšeš o věcech kterým nerozumíš ??
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Za hrubou urážku uživatelky, včetně dalších přestupků, udělen ban. Více na vlákně o banech v sekci Poradny a diskuze.
Na tom si trvám že je Martinka po*ná ......jen reje a kyne u kompu.......mě napadala na jiném foru, že sedím doma a mám důchod ...a přitom je roky nezaměstnaná opakovaně ......zatímco já mrskám brigády .....
A když tady ten chudák napíše, že je mu zle.........tak to tlustý prase zase reje......nic víc neumí .......
Klidně mě blokni .......já na Babinet kašlu holka.......je to tu samej hnus a samej zoufalec a navzájem se podporujou .....
))))
Upravil(a) Hamsun (3. 10. 2009 19:13)
Není tady
že sem teda lezeš i v době, kdy máš ban, když na celej babinet kašleš 
Není tady
To je marný.
Lavský, jdi k doktorovi, nic jiného ti asi nepomůže.
Není tady

Hamsun napsal(a):
No a představ si, že hromada lidí to prostě neumí si pomoct....znám jich mnoho...že se bojí a nevěří si a nedokážou to, jít a nekoho požádat, mají tolik bloků, že to nejde... .....proč píšeš o věcech kterým nerozumíš ??
Divila by ses, ale rozumím tomu dost dobře, sama jsem prošla něčím podobným.
A proto vím, že to nikdo za něj udělat nemůže.
Tady mu můžeme akorát pofoukat bebí. Ale jakmile bude nadále ležet v těch s*ačkách, a svým způsobem se v nich vyžívat, budou se třídat jen osoby, co se mu budou snažit pomoci tak jak on si představuje. Budou přicházet a odcházet (jakmile pochopí, že nic nezmůžou proti jeho vůli), a jeho to bude vrhat do stále větší a větší deprese, a jen se utvrdí v tom, že mu "není pomoci".
Bude to dělat tak dlouho, dokud ho to nepřestane bavit a nezačne používat jiný, vyspělejší obranný mechanismus.
Měsíce, roky, desetiletí, možná celý život. Možná několik životů.
Ale ono mu to nakonec doklapne.
Zjevně ještě není ve stavu, kdy by mu PT pomohla. Když není schopen se ani objednat.
Rozumím tomu.
Byla jsem v podobném srabu, kdy jsem ani tlf. zvednout nemohla, jak se mi strachem klepaly ruce, natož abych se objednala.
Tak dlouho jsem si říkala, že nemůžu (a nemohla jsem), tělo se bouřilo, zvracela jsem a měla průjem...tak jsem si vzala tlf. na záchod a když mi bylo hnusně, zatelefonovala jsem. Sice jsem blekotala jako blb, ale podařilo se to.
Až na tom lavský bude tak blbě, že mu přestane vadit, jak "namachrovaný" vypadá a zvedne ten telefon, a objedná se, pak to bude první velký krok za uzdravením.
Není tady

Lavský, tady se pomoci nedočkáš, protože nikdo z nás není psycholog.
pokud ti dělá problém osobní jednání, zkus kontaktovat nějakou linku důvěry buď telefonicky, nebo mailem. Stačí zadat do vyhledávače a vyjede ti seznam míst, která můžeš kontaktovat
Není tady