Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 25. 9. 2009 19:25

lavský
♥♥♥♥♥--

Re: Dobrý psycholog v Praze

Damila napsal(a):

Hele, Lavský, na kdy ses objednal?
Když nebudeš poslouchat, tak Ti tu nikdo chodit nebude, Ty ty ty!

Nejednejte se mnou jako s malým, ale jako se sobě rovným člověkem sad

Není tady

#127 25. 9. 2009 19:28

lavský
♥♥♥♥♥--

lea64 napsal(a):

lavský napsal(a):

Nejhorší je, když v práci si hrajete, že jste milionáři a že tam chodíte prostě, abyste něco dělali (třeba že rodiče či prarodiče, známí jsou ... - abyste si nepřipadali blbě, tak nějak v té iluzi žijete), doma si hrajete, jak skvěle to funguje v práci, suveréně jednáte, jako kdybyste toho hodně dosáhli, mezi přáteli si hrajete, co nemáte holek, mezi holkama, co nemáte přátel ... (jasné, nesmí se to sejít dohromady big_smile), a tak nějak v tom žijete, ani vám to nepřijde jako iluze, berete to jako realitu, neb všechno okolí to na vás "hází" zpět, prostě v tom žijete. A pak přijde pocit depky, že nevíte, co s tím ... hroutí se vám vše na hlavu, je vám zle ... hlavně za několik let ..

My o koze, ty o voze:big_smilebig_smilebig_smile
Ještě jsi asi nezavolal, je to tak?

Volal, bud jsou soukromé, nebo nutné potvrzení od obvo'dáka ... :-(

Není tady

#128 25. 9. 2009 19:34

lea64
♥♥♥♥♥♥-

lavský napsal(a):

lea64 napsal(a):

lavský napsal(a):

Nejhorší je, když v práci si hrajete, že jste milionáři a že tam chodíte prostě, abyste něco dělali (třeba že rodiče či prarodiče, známí jsou ... - abyste si nepřipadali blbě, tak nějak v té iluzi žijete), doma si hrajete, jak skvěle to funguje v práci, suveréně jednáte, jako kdybyste toho hodně dosáhli, mezi přáteli si hrajete, co nemáte holek, mezi holkama, co nemáte přátel ... (jasné, nesmí se to sejít dohromady big_smile), a tak nějak v tom žijete, ani vám to nepřijde jako iluze, berete to jako realitu, neb všechno okolí to na vás "hází" zpět, prostě v tom žijete. A pak přijde pocit depky, že nevíte, co s tím ... hroutí se vám vše na hlavu, je vám zle ... hlavně za několik let ..

Ty jsi dostal přece typ na konkrétní doktorku, nevyšlo to?

Není tady

#129 25. 9. 2009 21:01

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Komu není rady...
Když jsem svému terapeutovi vyprávěla o mé kamarádce, jak je nešťastná, a jak  jí chci pořád pomoci, a málem bych ji objednala sama k psycholožce, kterou jsem jí vyhledala, a kdyby to šlo, tak bych ji i sama rozvedla s tím hňupem, co má doma.....a ble ble ble.

Chvíli tak seděl a poslouchal, a pak  mi stručně a výstižně vysvětlil, jak je to prostě na hov.no dělat za někoho něco.

kdyby chtěla, má dvě ruce a pusu tak jako já a objedná se sama.

Lavský, s Tebou je to stejné.
Tebe baví naříkat a hledat důvody proč to nejde. Ty se totiž  strašně bojíš, že by to náhodou šlo. A to by byl průser. Musel bys opustit svůj způsob myšlení, a auvajs, ono to bolí.
Takže si rochni v tom bahýnku, a napiš až skutečně budeš něco chtít změnit. Ne jenom "jako".

Upravil(a) Damila (25. 9. 2009 21:03)

Není tady

#130 25. 9. 2009 22:09

Majja
♥♥♥♥♥--

Ano, dostal ode mě typ na moc hodnou paní doktorku a myslím, že má reference i jinde. Jenomže to že se lavský diví tomu, že hodiny jsou buď soukromé nebo je nutný potvrzení od obvoďáka, to je snad vtip nebo co!!! Doprdele, já jsem si taky musela zajít k lékaři, aby mi dal potvrzení! Co brání tobě???? A teď jsem měla na výběr, platit si hodiny u mojí paní psychiatričky nebo zdarma (viz pojišťovna) chodit k psycholožce. Vybrala jsem si mojí paní doktorku, i když za hodinu platím 600,- Kč. A uvádím to tu jenom proto, že asi opravdu platí, že kdo che, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody!!! Jako sorry, ale dnes je naprostá většina lékařů soukromá, buď bude PST platit pojišťovna a k tomuje nutný, abys pohnul, lavský, tou svojí línou pr...í a zašel si tam nebo holt budeš platit jako třeba já. Asi zadarmo si před tebou na zadek nikdo nesedne!!!
omlouvám se za maličko drsnější výrazy, ale to se prostě nedá ....

Upravil(a) Majja (25. 9. 2009 22:13)

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#131 25. 9. 2009 22:16

Majja
♥♥♥♥♥--

lavský napsal(a):

lea64 napsal(a):

lavský napsal(a):

blá blá blá!!! tak to je, to nejsi schopnej si zajít k obvoďákovi, když už musíš mít všechno zadarmo??? nebo si plať hodiny, děláš to pro sebe, někdy si po sobě přečti ty krávoviny co tady píšeš! usch

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#132 25. 9. 2009 23:10

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Majja napsal(a):

Ano, dostal ode mě typ na moc hodnou paní doktorku a myslím, že má reference i jinde. Jenomže to že se lavský diví tomu, že hodiny jsou buď soukromé nebo je nutný potvrzení od obvoďáka, to je snad vtip nebo co!!! Doprdele, já jsem si taky musela zajít k lékaři, aby mi dal potvrzení! Co brání tobě???? A teď jsem měla na výběr, platit si hodiny u mojí paní psychiatričky nebo zdarma (viz pojišťovna) chodit k psycholožce. Vybrala jsem si mojí paní doktorku, i když za hodinu platím 600,- Kč. A uvádím to tu jenom proto, že asi opravdu platí, že kdo che, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody!!! Jako sorry, ale dnes je naprostá většina lékařů soukromá, buď bude PST platit pojišťovna a k tomuje nutný, abys pohnul, lavský, tou svojí línou pr...í a zašel si tam nebo holt budeš platit jako třeba já. Asi zadarmo si před tebou na zadek nikdo nesedne!!!
omlouvám se za maličko drsnější výrazy, ale to se prostě nedá ....

Vyskytl se problém, kvůli kterému nemůže jít k doktorovi. Myslím, že ani nikam nechtěl jít. Na to abych vyhledala pomoc, snad to nemusím omílat na několika vláknech pořád dokola. Skuhrat je jednodušší a levnějšíbig_smile

Není tady

#133 26. 9. 2009 7:33

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Ale ono to nemusí být ani o penězích. Já jsem chodila k terapeutovi jak za peníze, tak na  pojišťovnu. Na kvalitu to nemá vliv.

(Jen když si to člověk platí, jako by se více snažil se uzdravit, tak to funguje. Ale pokud jde o dlouhodobější proces -psychoanalýzu, je fakt výhodnější na tu pojišťovnu.)

A neříkejte mi, že v Praze není možné najít psychologa, co má smlouvu s pojišťovnou! Kde už, když ne v Praze?!

A ještě něco, to co tady stále omíláme- Lavský nechce. Takže terapie bude nejspíš k ničemu, když se nechce léčit. Ono to chce totiž aktivně se procesu účastnit, nikdo ho nevyléčí proti jeho vůli.

Není tady

#134 26. 9. 2009 8:38

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

lavský napsal(a):

Myslím, že  nelžeš ani tak ostatním (těm je to úplně jedno, jak žiješ)... ale LŽEŠ HLAVNĚ SÁM SOBĚ. A tím sám sobě nejvíc ubližuješ.
Myslíš, že ostatní Tě budou mít víc rádi, když budeš předstírat (lhát jim), že jseš nejlepší? Lidi nemají rádi "nejlepší" lidi... obzvlášť pokud se naparují jak jsou lepší než ostatní... a ještě k tomu, když to není pravda!!!

Lidi mají rádi normální lidi, protože sami jsou taky normální.

Ale jo vlastně, měla jsem kdysi jednoho "kamaráda" (bohužel už není mezi námi, cca před 10 lety zemřel - mladý - při autonehodě)... a tenkrát si fakt dost vymýšlel, historky kterým se nedalo věřit... dokud jsem mu věřila, tak jsem se ho bála. Pak jsem ho prokoukla, a tak i PŘESTO, že kecal, jsem ho měla ráda. Přečti si pořádně: PŘESTO, NE PROTO!!!

Tak už s tím přestaň. Nikdo Ti nepomůže ve chvíli, kdy ani neví, v jakým seš srabu. A děláš si to sám.

Je to o tom, abys TY PŘIJAL SÁM SEBE, TAKOVÉHO JAKÝ JSI. Ostatní se přidají. Ale první krok je na Tobě.

Není tady

#135 26. 9. 2009 8:43

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Jinak holky, jasně že nechce, návody na psychologa už dostal i dřív, ode mě taky. Takže mi bylo celkem jasný, jak to dopadne.
Takže si myslím, že si píšeme spíš pro sebe, než že by to Lavskýmu nějak pomohlo.
Jemu je v podstatě v tom jeho stavu dobře, a ještě má pozornost od nás všech... Tohle není jeho první vlákno, a už jsme na šesté stránce!!! :-)

Není tady

#136 26. 9. 2009 15:11

Majja
♥♥♥♥♥--

Nj, jsem se včera vytočila a už se rozčilovat nebudu :-)
Ta paní doktorka co jsem ji doporučovala samozřejmě smlouvu s pojišťovnami má, mně to tehdy pojišťovna proplácela, ale samozřejmě, že pojišťovna chce od doktorky potvrzení od obvoďáka, jinak jí to nikdo neproplatí.
Takže kámen úrazu je, že lavskýmu se prostě nechce k obvoďákovi, ale jiná cesta není,  když nechce platit,
zadarmo nikdo terapii dělat nebude :-)
Jinak přeju hezký zbytek dne všem :-)

Upravil(a) Majja (26. 9. 2009 15:11)

Není tady

#137 30. 9. 2009 22:26

lavský
♥♥♥♥♥--

Tak jsem se objednal k jedne pani doktorce. Sice jsem chtel k jine, tahle pani dr. nebyla po telefonu tak prijemna, ordinuje v zapadakove, no ale prijima lidi hned a kdykoliv ... Tak nevim. Kdyy budu mit potvrzeni od obvodaka a pak s touto nebudu spokojen, tak pujdu zase k obvodgkovi pro dalsi doporuceni? Trosku blbe ...

Není tady

#138 30. 9. 2009 23:14

Damila
♥♥♥♥♥♥-

A ta druhá, příjemnější doktorka, ta nebrala vůbec, nebo bys musel čekat? Jak dlouho?

No, každopádně blahopřeji, že ses rozhoupal, a objednal se. Bravo. smile

Není tady

#139 30. 9. 2009 23:27

lavský
♥♥♥♥♥--

Damila napsal(a):

A ta druhá, příjemnější doktorka, ta nebrala vůbec, nebo bys musel čekat? Jak dlouho?

byly dvě. Jedna v druhé půlce října, druhá v listopadu ...

Když budu mit potvrzeni od obvodaka a pak s tou doktorkou nebudu spokojen, tak pujdu zase k obvodakovi pro dalsi doporuceni,m že ta doktorka mi nesedí?

Není tady

#140 1. 10. 2009 5:15

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Lavský, to máš nejlepší zeptat se přímo obvodního lékaře. A proč ne....

Není tady

#141 1. 10. 2009 5:58

Damila
♥♥♥♥♥♥-

lavský napsal(a):

Damila napsal(a):

byly dvě. Jedna v druhé půlce října, druhá v listopadu ...

Vzhledem k tomu, že už od založení tématu uběhly 3 měsíce, tak na to tolik nespěcháš, a klidně ses mohl objednat i na konec října či listopad. Někdy se vyplaí čekat, když máš dobré reference. Já čekala skoro 3 měsíce.
Ale nevadí. Hlavně že jdeš.
K téhle půjdeš kdy, ať víme kdy Ti držet pěsti?
Už víš, co jí řekneš?

Není tady

#142 1. 10. 2009 6:23

mashanka
Zablokovaný

Lavský, myslím, že kdyby se o tobě vědělo, že máš soukromého psychologa, že si to můžeš dovolit, hned bys mezi známými stoupl v ceně. To si může dovolit jedině honorace. Konečně by ti uvěřili, že jsi NĚKDO

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#143 1. 10. 2009 18:52

lavský
♥♥♥♥♥--

Tak mam ted odpoledni, tento tyden. No a pristi rani. Byl jsem objednan na pristi na 8 rano a tak tam volam, abych se preobjednal. No a rikam, ze bych rad na odpoledne, a ona, ze jo, at prijdu 12teho big_smile. Tak rikam, ze pak uz mam zase ranni .. Asi pockam na tamtu doktorku

Není tady

#144 1. 10. 2009 21:40

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Lavský, ty mě neštvi.
Takové komplikace. Tak se objednej rovnou k té druhé. Nebo ke všem třem, a pak se těm dvěma omluvíš. Něco prostě vyjde. Zdá se, že se tomu vyhýbáš, seč můžeš.
Tři měsíce. To už není vyšší moc. To si děláš Ty. Ať už vědomě či nevědomě.
S takovým přístupem mám docela pochyby, jestli Ti to vůbec pomůže. Ty se nechceš objednat, pak se nebudeš chtít vyléčit.
Víš, ono to předpokládá fakt vysokou dávku vlastní iniciativy, nikdo Tě neuzdraví, fakt musíš sám. Oni Ti jen nabídnou zrcadlo.

Čeká Tě dlouhá cesta. Budeš se vztekat, vzdávat to a znovu zkoušet. Padat a zvedat se. Zuřit i smát se, když něco konečně pochopíš...nudit se nebudeš.
Aspoň to zkus. A vydrž aspoň 20 sezení, než utečeš.

Upravil(a) Damila (1. 10. 2009 21:42)

Není tady

#145 1. 10. 2009 22:23

lavský
♥♥♥♥♥--

Damila napsal(a):

Lavský, ty mě neštvi.
Takové komplikace. Tak se objednej rovnou k té druhé. Nebo ke všem třem, a pak se těm dvěma omluvíš. Něco prostě vyjde. Zdá se, že se tomu vyhýbáš, seč můžeš.
Tři měsíce. To už není vyšší moc. To si děláš Ty. Ať už vědomě či nevědomě.
S takovým přístupem mám docela pochyby, jestli Ti to vůbec pomůže. Ty se nechceš objednat, pak se nebudeš chtít vyléčit.
Víš, ono to předpokládá fakt vysokou dávku vlastní iniciativy, nikdo Tě neuzdraví, fakt musíš sám. Oni Ti jen nabídnou zrcadlo.

Čeká Tě dlouhá cesta. Budeš se vztekat, vzdávat to a znovu zkoušet. Padat a zvedat se. Zuřit i smát se, když něco konečně pochopíš...nudit se nebudeš.
Aspoň to zkus. A vydrž aspoň 20 sezení, než utečeš.

chci se objednat, a objednal bych se hned, ale rekli mi az v druhe pulce rijna .. Jinak uz bych davno byl. Tohle jsem resil uz ve dvaceti, stejne trable

Není tady

#146 2. 10. 2009 6:16

Damila
♥♥♥♥♥♥-

A jak jsi to tehdy vyřešil?
Babinetem?

Není tady

#147 2. 10. 2009 11:49

lavský
♥♥♥♥♥--

Damila napsal(a):

A jak jsi to tehdy vyřešil?
Babinetem?

no asi tam půjdu a zkusím to, a buď přinesu potvrzko nebo ne

Není tady

#148 2. 10. 2009 17:33

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Chlape, a další týden v čudu...

Není tady

#149 2. 10. 2009 22:05

lavský
♥♥♥♥♥--

Damila napsal(a):

Chlape, a další týden v čudu...

Ne týden, ale další rok v pr... !!. Snad by bylo lepší, kdybych se oddělat sad

Pořád všechno stojí za ho v no , je mi 25 a nemám nic jistého, nic neumím a všude jsem za outsidera ... jsem "mimo" všechny a všechno, holky se mi smějí (nebo nesnáší) a kluci mě nesnáší.
Víte, proč bych chtěl mít svaly? Abych mohl všechny holky, co by se na mě podívaly, poslat do pr.... A klukům říct, ať čumí jinam, nebo jednu koupí. To by byla úleva .. ale to se nestane, to bych musel mezi ty blbce chodit (do posilovny) a doma si jí zařídit nemohu. že já jsem tak naštvaný (už skoro 6 let žiji mezi čtyřmi stěnami jednoho pokoje a chodím maximálně do práce, na nákup a na záchod). Nenávidím lidi

Upravil(a) lavský (2. 10. 2009 22:07)

Není tady

#150 2. 10. 2009 23:09

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Lavský, to je pořád ta samá písnička. Začneš s tím konečně už něco dělat?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí