6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Rozmarila napsal(a):
Mikeš napsal(a):
lavský napsal(a):
?
Lavský, já jsem sice toto tvé psaní až tak úplně nepochopil , ale že seš to ty, dám ti tip, a zadarmo:
Napiš Rozmarile, ta sice není úplně nejhubenější , ale je na koloušky, takže budeš určitě její typ a vzhledem k tomu, že zkušeností má habaděj, jistě se s ní povzneseš k nebesům a budeš mít z toho tu "ohromnou radost", po které tolik toužíš...Lavský klid, Mikeš se mi mstí za příspěvek na Sexu .......hihi.......s Lavským asi těžko , Lavský je já před 35 lety , to by byl krok zpátky .......radši nevzpomínat .
Roz, když máš s takovým psychickým rozpoložením zkušenosti, co Lavskému radíš ty?
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Lavský klid, Mikeš se mi mstí za příspěvek na Sexu...
Já se nemstím, já jen chtěl, aby vám bylo oběma dobře...
Není tady
To jsi byla taky tak praštěná
Není tady
lea64 napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Mikeš napsal(a):
...
Lavský klid, Mikeš se mi mstí za příspěvek na Sexu .......hihi.......s Lavským asi těžko , Lavský je já před 35 lety , to by byl krok zpátky .......radši nevzpomínat .
Roz, když máš s takovým psychickým rozpoložením zkušenosti, co Lavskému radíš ty?
No já jsem to měla podobný ....taky jsem viděla věci uplně zkresleně a nevěřila jsem si ........třeba jsem se strašně bála na diskotéku , protože tam všichni byli krásní a chytří a dokonalí a já chudinka bych tam byla nápadná ........taky jsem se šíleně bála přísných číšníků v restauraci (radši jsem tam ani nešla ) oni byli takoví nade mnou a dokonalí a světa znalí .......proti mně .........hihihi.....tak můžu pokračovat donekonečna ......kluci to samý , nikdy mě žádnej nechtěl, nebo jen na sex a za to jsem poníženě děkovala ............a s věkem jsem zjistila , že číšníci jsou často ten nejhorší nevzdělanej póvl, lidi na diskošce byli prostě jen drzejší než já a jednodušší a většina z nich nikdy neprošla Veletržní palác a neznali Gorkiho ani Tolstoje ani Saganovou .........a kluci jsou slovy paní Fialové živočišný poddruh .......až na pár bílých vran..............ale to je Lavskýmu úplně nanic, to se nedá opsat, K TOMU SE ČLOVĚK MUSÍ PROTRPĚT SÁM ......ale bolí mě , když vidím, jak si někdo ničí krásný roky a jak jsem si je ničila já.
Upravil(a) Rozmarila (3. 11. 2009 20:02)
Není tady
Ale zeny se na muze divaji odlisne a muzi na zeny take ...
Není tady
Rozmarila napsal(a):
lea64 napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Lavský klid, Mikeš se mi mstí za příspěvek na Sexu .......hihi.......s Lavským asi těžko , Lavský je já před 35 lety , to by byl krok zpátky .......radši nevzpomínat .Roz, když máš s takovým psychickým rozpoložením zkušenosti, co Lavskému radíš ty?
No já jsem to měla podobný ....taky jsem viděla věci uplně zkresleně a nevěřila jsem si ........třeba jsem se strašně bála na diskotéku , protože tam všichni byli krásní a chytří a dokonalí a já chudinka bych tam byla nápadná ........taky jsem se šíleně bála přísných číšníků v restauraci (radši jsem tam ani nešla ) oni byli takoví nade mnou a dokonalí a světa znalí .......proti mně .........hihihi.....tak můžu pokračovat donekonečna ......kluci to samý , nikdy mě žádnej nechtěl, nebo jen na sex a za to jsem poníženě děkovala ............a s věkem jsem zjistila , že číšníci jsou často ten nejhorší nevzdělanej póvl, lidi na diskošce byli prostě jen drzejší než já a jednodušší a většina z nich nikdy neprošla Veletržní palác a neznali Gorkiho ani Tolstoje ani Saganovou .........a kluci jsou slovy paní Fialové živočišný poddruh .......až na pár bílých vran..............ale to je Lavskýmu úplně nanic, to se nedá opsat, K TOMU SE ČLOVĚK MUSÍ PROTRPĚT SÁM ......ale bolí mě , když vidím, jak si někdo ničí krásný roky a jak jsem si je ničila já.
Jo, já mám hezké roky zničené, snažím se žít, jako kdyby mi bylo méně (to jsem dělal vždy) nemám na nic čas a vždy jsem starší, ale "mimo", protože ostatní už někde jsou ...
To, co tu píšeš mi je tak nějak povědomé ... ale já se nechal složit neúspěchem, leností a malou cílevědomostí, kdyby to tak nebylo, byl bych někde úplně jinde
Nyní už mohu jen dělat to, kam patřím. Zametač, doplňovač atd, i když mám obchodku. Všichni nějak stoupají, propracují se v práci, studují a dosáhnout vzdělání a titulu, ale já pořád jsem tam, dke jsem, utíkám ... A teď už není kam utíkat, mé ego trpí ...
Připadám si jako největší ztroskotanec. Nic mě nežene dopředu, roky "rozletů" už jsem minul ....
Teď již budu trpět a trpět
Není tady
Ale to je právě jen tvoje iluze že druzí někde jsou .....každej ten člověk , kterej je podle tebe na tom líp je na tom často mnohem hůř, kdybys ho dobře znal, zjistil bys že má nějakej malér v životě , zatímco ty jsi proti němu v pohodě .......když ty lidi poznáš, uvidíš že maj svůj kříž a nikdy bys s nima neměnil. Já jsem třeba uklízečka , můj kámoš je docent a je to úplný duševní chudák, tatínek mu svou výchovou zničil život (týral ho)a on je zakomplexovaný , pořád se vytahuje , naparuje , s žádná ženská to nevydržela, nemá rodinu, nemá děti ( je mu 51 let) ......a to jezdí po konferencích a vydává knihy.....prostě ty to vidíš moc zvenku . Takže já mám rodinu a on má Ho a obrovský komplexy.......A většina lidi kolem tebe, který ty obdivuješ má takovej průšvih.
Ta holka na ulici, co tě odmítne, může bejt třeba blbka, co pořád počítá prachy a krade v drogérii šminky a je hluboko pod tebou .........a ty se trápíš odmítnutím takovýho člověka .
Já mám taky tendenci lidi přeceňovat a bát se jich .............ale dneska už mi bliká varovný světýlko a říká mi : bacha to bude jinak hele, když začnu někoho obdivovat nebo se ho bát......a většinou mám bohužel pravdu .To je prostě zkušenost.
Další věc je , že dost myslíš svým orgánem (což je normální u kluků v tvým věku )......to situaci zhoršuje,tím jsi zaslepenější a přecitlivělej ........a víc soutěživej ........mám tu zkušenost , že když je člověk nějak zvláštni nebo postiženej , tak když vedle sebe stojí kluk a holka , tak ten kluk na tom bývá hůř, ten penis tu situaci zhoršuje , muž je agresivánější a tu poruchu má silnější .
Není tady
Ale s tím "balením" na ulici se trochu vraťte do reality, tam není zrovna největší šance. Upřímně řečeno by mě ten chlapík musel dostat do kolen, abych byla vůbec ochotná s někým, kdo mě na ulici osloví, někam jít. A co se týče těch pohledů a "šklebení" (lavskýho oblíbený slovo) - dost holkám vadí, když na ně někdo civí. Takže jo, pokud na mě zírá někdo cizí, kdo mi nesedí, tak vrhám vražedný pohledy. Asi je možný se na ulici nebo třeba v MHD seznámit, ale neviděla bych to jako ideální, aspoň já jsem teda dost nedůvěřivá.
Není tady
Samozřejmě je nesmysl čumět na holky na ulici a čekat nějakou reakci a trápit se tím, že je negativní ..........je nepravděpodobný, že se seznámím s někým, s kým si budu rozumět ........ale Lavský to má všechno pomotaný , to je marný vysvětlovat .........prostě má penisovou mlhu před očima .
Není tady
lavský napsal(a):
Nyní už mohu jen dělat to, kam patřím. Zametač, doplňovač atd, i když mám obchodku. Všichni nějak stoupají, propracují se v práci, studují a dosáhnout vzdělání a titulu...
Vzdělání i titul jsou Ti kolikrát na h.o.v.n.o., Lavský... dneska si tu zaskuhrám s Tebou, můžu?
Kouknul jsem po ránu na Novinky.cz a co jsem tam četl, to mě teda fakt dostalo... píše se tam o tom, že v současné krizi mají problémy i v nevěstincích, a - cituji jednu "pracovnici":
"Zatímco před rokem si některé holky vydělaly i sto tisíc korun měsíčně čistého a kupovaly si drahá auta, kožichy a jen luxusní zboží, tak dnes si při některých směnách sotva vydělají na ten nájem a domů jdou ve výsledku téměř s prázdnou,“ vysvětluje Martina.
Na otázku, proč s tím tedy nepraští, lakonicky odpovídá: „Zatím ještě nemůžu. Mám dluhy z minulosti a mizerné vzdělání. Jsem nic, ale nestačí mi vydělat čtyřicet tisíc měsíčně. Mám dítě, platím půjčku na dům a nemám, kdo by mne živil.“
Tak ona "je nic" za 40 litrů měsíčně, zatímco já mám vejšku, 20 let praxe a musím dělat za půlku... takový "nic" bych teda taky chtěl bejt.... unbelieveable...
Upravil(a) Mikeš (4. 11. 2009 8:15)
Není tady
Mikeš napsal(a):
lavský napsal(a):
Nyní už mohu jen dělat to, kam patřím. Zametač, doplňovač atd, i když mám obchodku. Všichni nějak stoupají, propracují se v práci, studují a dosáhnout vzdělání a titulu...
Vzdělání i titul jsou Ti kolikrát na h.o.v.n.o., Lavský... dneska si tu zaskuhrám s Tebou, můžu?
Kouknul jsem po ránu na Novinky.cz a co jsem tam četl, to mě teda fakt dostalo... píše se tam o tom, že v současné krizi mají problémy i v nevěstincích, a - cituji jednu "pracovnici":
"Zatímco před rokem si některé holky vydělaly i sto tisíc korun měsíčně čistého a kupovaly si drahá auta, kožichy a jen luxusní zboží, tak dnes si při některých směnách sotva vydělají na ten nájem a domů jdou ve výsledku téměř s prázdnou,“ vysvětluje Martina.
Na otázku, proč s tím tedy nepraští, lakonicky odpovídá: „Zatím ještě nemůžu. Mám dluhy z minulosti a mizerné vzdělání. Jsem nic, ale nestačí mi vydělat čtyřicet tisíc měsíčně. Mám dítě, platím půjčku na dům a nemám, kdo by mne živil.“
Tak ona "je nic" za 40 litrů měsíčně, zatímco já mám vejšku, 20 let praxe a musím dělat za půlku... takový "nic" bych teda taky chtěl bejt.... unbelieveable...
Mikeš a co ti brání bejt Gigolo?
Není tady
Já bych tě chtěla vidět Mikeši , jak bys obsluhoval ty svraštělý dědky a dělal pro ně ty nejhnusnější praktiky .............a ještě se musel tvářit nadšeně ..........to je o psychický zdraví a já bych to nechtěla ani za těch 100 000.........blééééééééééé
Upravil(a) Rozmarila (4. 11. 2009 8:21)
Není tady
Pisatel napsal(a):
Moje slušné vychování
Rozmarila napsal(a):
...jak bys obsluhoval ty svraštělý dědky...
Svraštělý dědky obsluhujou třeba i ošetřovatelky v domovech důchodců, i když samozřejmě trochu jinak... ale utírat někomu podělaný zadky je taky pěknej humáč... za 15 hrubýho...
Upravil(a) Mikeš (4. 11. 2009 8:29)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Moje slušné vychování
Rozmarila napsal(a):
...jak bys obsluhoval ty svraštělý dědky...
Svraštělý dědky obsluhujou třeba i ošetřovatelky v domovech důchodců, i když samozřejmě trochu jinak... ale utírat někomu podělaný zadky je taky pěknej humáč... za 15 hrubýho...
Tak pak neskuhrej, že máš jen dvacítku a holky od červený lampy si žijou v luxusu Ono vždy je něco za něco.
Není tady
Vidíš Lavský ......tady to máš v přímým přenosu .........normální člověk má po 20 letech praxe s vysokou školou 50- 60 000 kč měsíčně ( můj bejvalej, jeho bratři, sestra, jejich kolegové , můj známej docent, můj švagr ) a Mikeš má 20 000 a k tomu pořád někde shání sex, na každý sex téma tady se vrhá jako chudoba na svět , milenky shání........ten dopad a ty kdybys ho viděl, říkal by sis, ten se má, je někdo, má vzdělání a já jsem nula........aspoň vidíš , jak je všechno relativní ..........
Upravil(a) Rozmarila (4. 11. 2009 9:37)
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Já bych tě chtěla vidět Mikeši , jak bys obsluhoval ty svraštělý dědky a dělal pro ně ty nejhnusnější praktiky .............a ještě se musel tvářit nadšeně ..........to je o psychický zdraví a já bych to nechtěla ani za těch 100 000.........blééééééééééé
V tom s tebou souhlasím, jen to slovo MUSET mi tam nějak nesedí
Není tady
když oni asi ti svraštělí dědulové nejsou nadšení z toho, že už nejsou soběstační ... každej tak můžem dopadnout a nejspíš dopadnem
Není tady
lavský napsal(a):
Chci se zeptat na váš názor ještě. Kdyby vám udělalo radost "mít" hubenou holku, která vás vždy vzrušila a nebo prostě byste jednou nějakou takovou chtěli poznat a vnitřně vás to ničilo, že jí nemáte (ale pokud byste se snažili, makali na sobě a získali jí, byl byl to pocit nádhery, zadostiučinění) a koukali po holkách třeba na ulici (tím spíš se od vás otáčí) a najednou by vám to začalo být naprosto jedno ... Prostě jsou vám fuk. Byli byste rádi, že už nemáte tu frustraci? Ale také nemáte co uspokojit, z čeho byste měli tak ohromnou radost, kdybyste byli v něčem úspěšní a měli jste u holek úspěch?
P.S. zjistil jsem, že když jsem byl tak nějak zdeptaný či rozhozený a na holky jsem moc nekoukal, tak spíš se tak nějak objevila (hlavně odpovězte, prosím, na první část dotazu !!)
Byli byste rádi, že už nemáte tu frustraci?
Lávský, já bych měla radost, že jsem dospěl. Že už mě nefrustruje když nesbalím nejlepší kus co kdy prošel Vodičkovou, že uvažuju jako dospělej.
z čeho byste měli tak ohromnou radost, kdybyste byli v něčem úspěšní a měli jste u holek úspěch?
Tak v tomhle případě asi z toho, že mám samý super kosti a kamarádi slintaj, když je viděj. Ale doufám, že by mi bylo tak do dvaceti, dvaadvaceti...
Jo a nechápu to až tak, ale když jsem si dala záležet a vypadala, jak ze škatulky, tak nic - chlapi nic... Ale s pocitem mastných vlasů a touhou maximálně po sprše po celým dnu v práci se chlapi najednou vyrojí, jak mravenci. Od prodavače časopisů, pokladního v marketu po chlapíka, co na mě mrká z okýnka auta - jak se dostanu do téhle ulice, prosím?
Nemyslím sex, ale zájem jako takový...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Nemusíš, nemusíš.
Kurnik, nemám ráda fňukaly, kteří se sami rozhodnou a pak kňučí.
Jako lavský.
Rozmarilo - proč máš potřebu cituji: když začnu někoho obdivovat nebo se ho bát ?
Každý je nějaký. Proč se v někom vzhlížet nebo mít z někkoho strach? BI se ptám, zajímá mě to.
Když si člověk žije svůj život, myslím, že tuto potřebu nemá.
Upravil(a) majkafa (5. 11. 2009 7:43)
majkafa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Rozmarilo - proč máš potřebu cituji: když začnu někoho obdivovat nebo se ho bát ?
Každý je nějaký. Proč se v někom vzhlížet nebo mít z někkoho strach? BI se ptám, zajímá mě to.
No ze stejnýho důvodu jako Lavský ...........teda ted už to mám mín, ale občas naskočí ten pocit, když někam přijdu a jsou tam dobře oblečení lidé a tváří se sebevědomě ......to je komplex méněcennosti , za to můžou naše rodiče, málo nás chválili třeba.......ale já už dnes tomu pocitu nevěřím, dobře vím, že ty lidi mají taky svýho dost , že se jen tak tváří (anebo já a Lavský ten výraz chceme vidět, protože řešíme něco svýho)
Není tady
No ze stejnýho důvodu jako Lavský... to je komplex méněcennosti , za to můžou naše rodiče, málo nás chválili
Teda já mám spíš dojem, že Lavský byl doma přechválenej... u něj to není komplex méněcennosti, řekla bych, ale nezvládnutá srážka s realitou... s tím životem, který se sakra liší od těch, co vidí v barvách na křídovým papíře anebo na obrazovce...
Není tady
majkafa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Nemusíš, nemusíš.
Kurnik, nemám ráda fňukaly, kteří se sami rozhodnou a pak kňučí.
Jako lavský.
Člověk, který nepřizná, že někdy k někomu vzhlížel nebo k němu cítil respekt, když pomineme přímo strach, je buď nabubřelý hlupák nebo naopak se ze svých komplexů ještě nedostal
Není tady
mashanka napsal(a):
Člověk, který nepřizná, že někdy k někomu vzhlížel nebo k němu cítil respekt, když pomineme přímo strach, je buď nabubřelý hlupák nebo naopak se ze svých komplexů ještě nedostal
Nesprávně jsem se vyjádřila.
Myslela jsem tím, že budu cítit respekt např. k Obamovi, ale nebudu ho obdivovat nebo se někoho bát tak, abych se z toho hroutila, že nejsem tak úžasná jako on.
Jako se hroutí lavský z těch, co jsou dle nej "výš" než on.
majkafa napsal(a):
mashanka napsal(a):
Nesprávně jsem se vyjádřila.
Myslela jsem tím, že budu cítit respekt např. k Obamovi, ale nebudu ho obdivovat nebo se někoho bát tak, abych se z toho hroutila, že nejsem tak úžasná jako on.
Jako se hroutí lavský z těch, co jsou dle nej "výš" než on.
Aha
Není tady
Tak to jo. Ona je hlavně otázka, jestli je ten někdo, z koho se hroutí, opravdu lepší. Co to je, lepší ? Záleží přece na tom, v jakém oboru nebo okruhu - v čem. Každý je v něčem lepší, než deset ostatních. A naopak, niko není nejlepší úplně ve všem.
Například ve skuhrání a sebelítosti je lavský tady snad úplně nejlepší ze všech. Někdo zase umí nejlíp háčkovat a někdo uzvedne padesátikilovou činku. A někdo je NAPŘÍKLAD prezidentem, ale zase je špatný milenec a třeba špatný řidič.
Lavský, fakt bych to neřešila
Upravil(a) mashanka (4. 11. 2009 23:15)
Není tady