Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#451 1. 11. 2009 9:34

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Dobrý psycholog v Praze

lavský napsal(a):

Damila napsal(a):

Horacio napsal(a):

Nemyslím,že je k čemu gratulovat.Prostě to tak cítím a o svých pocitech  mluvím i píši.To je přece zcela normální.neutral

Mám prostě jinou zkušenost.
Setkávám se s muži, kteří o svých pocitech mluvit moc neumějí. A tak ani nechtějí.
Ne proto, že by je necítili, ale proto, že je neumí vyjadřovat.

Myslíš, že já je vyjadřovat umím? Upřímně, bez nadsázek nebo ironie, čistě tvůj pohled na věc

Ty umíš jenom to.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#452 1. 11. 2009 18:00

lavský
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

lavský napsal(a):

Damila napsal(a):

Mám prostě jinou zkušenost.
Setkávám se s muži, kteří o svých pocitech mluvit moc neumějí. A tak ani nechtějí.
Ne proto, že by je necítili, ale proto, že je neumí vyjadřovat.

Myslíš, že já je vyjadřovat umím? Upřímně, bez nadsázek nebo ironie, čistě tvůj pohled na věc

Ty umíš jenom to.

Hm, no jo no kapitulationneutral

Není tady

#453 1. 11. 2009 18:01

lavský
♥♥♥♥♥--

Damila

ale ať jdeš kamkoliv, nikdy si nechceš připadat špatně, a tak se snažíš si připadat dobře, dát najevo, že znáš, umíš, ale nesmí to být tak, že se snažíš moc a snažíš se ostatní i překonat

Není tady

#454 1. 11. 2009 18:20

Pikola
♥♥♥♥♥--

lavský napsal(a):

Damila

ale ať jdeš kamkoliv, nikdy si nechceš připadat špatně, a tak se snažíš si připadat dobře, dát najevo, že znáš, umíš, ale nesmí to být tak, že se snažíš moc a snažíš se ostatní i překonat

Ne.

Není tady

#455 1. 11. 2009 18:30

Damila
♥♥♥♥♥♥-

lavský napsal(a):

Damila

Proč to tak máš, proč ten zápas?
Víš, jak bys to měl jednodušší, kdyby Ti nezáleželo na tom, co si myslí ostatní?

Ale i když si to nechceme přiznat, vlastně nám na tom záleží všem. Někomu více, někomu méně. A někomu až tolik, že ho to ochromuje, a nemůže se projevit volně.

Není tady

#456 1. 11. 2009 20:10

lavský
♥♥♥♥♥--

když nesoupeříte, kdo je lepší a kdo se dostane výš, nic nemá cenu. Každý chce výš, mít to lepší a mít dobrý pocit ze sebe, že něčeho dosáhl a měl dobrý pocit. Ale bohužel, asi tady není člověk, který je odmalička ambiciózní a dnes dělá třeba ředitele nebo střední management !!

Není tady

#457 1. 11. 2009 20:31

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Lavský,
takže život je vlastně pro Tebe jakýsi boj o to, kdo dřív, kdo líp, výše...apod.
Co je pro Tebe dost vysoké postavení, aby jsi to považoval za úspěch?

Není tady

#458 1. 11. 2009 20:31

mashanka
Zablokovaný

Když myslíš, že každý soupeří a každý chce výš, tak proč máš pocit, že jsi jiný, než ostatní, když chceš soupeřit a chceš výš ? Podle tvého hodnocení jsi tedy naprosto standardní jedinec a ničím se od ostatních nelišíš, tak co pořád řešíš ?

Není tady

#459 1. 11. 2009 20:35

majkafa
Host

Já jsem na postu vyššího managementu. No a co?
Tohle není pro štěstí a hezký život člověka zase tolik důležité.
Dokud nepřijdeš na to, že postavení a bohatství a úspěch tě uvnitř nenaplní, když to neuděláš ty sám, nebude ti líp.
Vše je jenom ve tvé vlastní hlavě, lavský.

#460 1. 11. 2009 20:48

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Za sebe musím říct, že pracuju tam, kde jsem chtěla, na pozici, která mi vyhovuje (střední management). Nepotřebuju se dostávat na vyšší posty, protože nechci tomu obětovat svůj čas pro rodinu, koníčky, odpočinek apod. A už vůbec se mi nechce soupeřit o moc.
Pokud chceš příklad "obyčejnějších" zaměstnání: bavila jsem se nedávno s paní, která nadšeně mluvila o svě práci-prodavačky textilu nebo chodím ke kadeřnici, která je opravdu nadšenec pro svůj obor. Vážnost a přirozená autorita člověka přece není jen v titulech a majetku.

Není tady

#461 1. 11. 2009 21:35

lavský
♥♥♥♥♥--

Když myslíš, že každý soupeří a každý chce výš, tak proč máš pocit, že jsi jiný, než ostatní, když chceš soupeřit a chceš výš ? Podle tvého hodnocení jsi tedy naprosto standardní jedinec a ničím se od ostatních nelišíš, tak co pořád řešíš ?

On to asi každý neřeší ... Každopádně jsem v něčem jiný, to je asi fakt (už mi to tu kdosi řekl)

Není tady

#462 1. 11. 2009 21:47

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Já jsem na postu vyššího managementu. No a co?
Tohle není pro štěstí a hezký život člověka zase tolik důležité.
Dokud nepřijdeš na to, že postavení a bohatství a úspěch tě uvnitř nenaplní, když to neuděláš ty sám, nebude ti líp.

Lavskýmu líp určitě nebude big_smile, ale jinak si troufám tvrdit, že peníze sice určitě neudělají člověka šťastným, ale když chybí, může ho to udělat nešťastným...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#463 1. 11. 2009 21:53

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Já nemám pocit, že jde Lavskýmu o peníze. Spíše o společenskou prestiž. Něco znamenat. Někým být...

Není tady

#464 1. 11. 2009 22:00

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

Já nemám pocit, že jde Lavskýmu o peníze. Spíše o společenskou prestiž. Něco znamenat. Někým být...

Což ale s penězma jde v ruku v ruce, nebo ne? big_smile

Podle mýho si ten kluk v ničem nevěří:
- nemá "pořádný" místo
- nemá "pořádný" prachy
- nemá "pořádnou" ženskou
atd, atd...

Není tady

#465 1. 11. 2009 22:16

mashanka
Zablokovaný

tak na to stačí jen vyhrát ve Sportce, a je vyřešeno, ne ? Místo potřebovat nebude, bude žít z úroků, prachů bude mít dost, ženskou podle svých požadavků si koupí, a svaly si může pořídit silikonové.

Není tady

#466 1. 11. 2009 22:54

lavský
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

tak na to stačí jen vyhrát ve Sportce, a je vyřešeno, ne ? Místo potřebovat nebude, bude žít z úroků, prachů bude mít dost, ženskou podle svých požadavků si koupí, a svaly si může pořídit silikonové.

ne, ten pocit, že něčeho dosáhnete vlastní pílí a to, že to splníte, je nenahraditelný a bytí se vám zdá jako zázrak, pak je život prostě nádherný, i když někdy bolí

Upravil(a) lavský (1. 11. 2009 22:54)

Není tady

#467 1. 11. 2009 22:57

mashanka
Zablokovaný

Tak potom bych tedy doporučovala jen tu píli

Není tady

#468 1. 11. 2009 23:41

lavský
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

je pozde. Tentokrat ano

Není tady

#469 2. 11. 2009 7:15

Damila
♥♥♥♥♥♥-

lavský napsal(a):

mashanka napsal(a):

je pozde. Tentokrat ano

Co je? Už jsi starý?smile

Není tady

#470 3. 11. 2009 13:13

lavský
♥♥♥♥♥--

Chci se zeptat na váš názor ještě. Kdyby vám udělalo radost "mít" hubenou holku, která vás vždy vzrušila a nebo prostě byste jednou nějakou takovou chtěli poznat a vnitřně vás to ničilo, že jí nemáte (ale pokud byste se snažili, makali na sobě a získali jí, byl byl to pocit nádhery, zadostiučinění) a koukali po holkách třeba na ulici (tím spíš se od vás otáčí) a najednou by vám to začalo být naprosto jedno ... Prostě jsou vám fuk. Byli byste rádi, že už nemáte tu frustraci? Ale také nemáte co uspokojit, z čeho byste měli tak ohromnou radost, kdybyste byli v něčem úspěšní a měli jste u holek úspěch?

P.S. zjistil jsem, že když jsem byl tak nějak zdeptaný či rozhozený a na holky jsem moc nekoukal, tak spíš se tak nějak objevila (hlavně odpovězte, prosím, na první část dotazu !!)

Není tady

#471 3. 11. 2009 14:56

Majja
♥♥♥♥♥--

Tak co je tady novýho?

A na tu níže položenou otázku neumim odpovědět, za prvé nejsem na holky a za druhé, i když si tam teda dosadím chlapa, tak tomu stejně nerozumim a nedokážu se do toho vžít. Chybí mi tam něco. Asi zamilovanost. Vlastně mi tam úplně chyběj emoce, holky přece nejsou chodící těla.

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#472 3. 11. 2009 19:14

lavský
♥♥♥♥♥--

Ale zeny se na muze divaji odlisne a muzi na zeny take ...

Není tady

#473 3. 11. 2009 19:16

lavský
♥♥♥♥♥--

Ale zeny se na muze divaji odlisne a muzi na zeny take ...

Není tady

#474 3. 11. 2009 19:29

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

lavský napsal(a):

Chci se zeptat na váš názor ještě. Kdyby vám udělalo radost "mít" hubenou holku, která vás vždy vzrušila a nebo prostě byste jednou nějakou takovou chtěli poznat a vnitřně vás to ničilo, že jí nemáte (ale pokud byste se snažili, makali na sobě a získali jí, byl byl to pocit nádhery, zadostiučinění) a koukali po holkách třeba na ulici (tím spíš se od vás otáčí) a najednou by vám to začalo být naprosto jedno ... Prostě jsou vám fuk. Byli byste rádi, že už nemáte tu frustraci? Ale také nemáte co uspokojit, z čeho byste měli tak ohromnou radost, kdybyste byli v něčem úspěšní a měli jste u holek úspěch?

Lavský, já jsem sice toto tvé psaní až tak úplně nepochopil big_smile, ale že seš to ty, dám ti tip, a zadarmo:
Napiš Rozmarile, ta sice není úplně nejhubenější big_smile, ale je na koloušky, takže budeš určitě její typ big_smile a vzhledem k tomu, že zkušeností má habaděj, jistě se s ní povzneseš k nebesům a budeš mít z toho tu "ohromnou radost", po které tolik toužíš... big_smile

Není tady

#475 3. 11. 2009 19:35

Rozmarila
Zablokovaný

Mikeš napsal(a):

lavský napsal(a):

?

Lavský, já jsem sice toto tvé psaní až tak úplně nepochopil big_smile, ale že seš to ty, dám ti tip, a zadarmo:
Napiš Rozmarile, ta sice není úplně nejhubenější big_smile, ale je na koloušky, takže budeš určitě její typ big_smile a vzhledem k tomu, že zkušeností má habaděj, jistě se s ní povzneseš k nebesům a budeš mít z toho tu "ohromnou radost", po které tolik toužíš... big_smile

Lavský klid, Mikeš se mi mstí za příspěvek na Sexu .......hihi.lollol......s Lavským asi těžko , Lavský je já před 35 lety , to by byl krok zpátky .......radši nevzpomínat .

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí