6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lavský napsal(a):
Damila napsal(a):
Horacio napsal(a):
Nemyslím,že je k čemu gratulovat.Prostě to tak cítím a o svých pocitech mluvím i píši.To je přece zcela normální.Mám prostě jinou zkušenost.
Setkávám se s muži, kteří o svých pocitech mluvit moc neumějí. A tak ani nechtějí.
Ne proto, že by je necítili, ale proto, že je neumí vyjadřovat.Myslíš, že já je vyjadřovat umím? Upřímně, bez nadsázek nebo ironie, čistě tvůj pohled na věc
Ty umíš jenom to.
Není tady
mashanka napsal(a):
lavský napsal(a):
Damila napsal(a):
Mám prostě jinou zkušenost.
Setkávám se s muži, kteří o svých pocitech mluvit moc neumějí. A tak ani nechtějí.
Ne proto, že by je necítili, ale proto, že je neumí vyjadřovat.Myslíš, že já je vyjadřovat umím? Upřímně, bez nadsázek nebo ironie, čistě tvůj pohled na věc
Ty umíš jenom to.
Hm, no jo no
Není tady
Damila
ale ať jdeš kamkoliv, nikdy si nechceš připadat špatně, a tak se snažíš si připadat dobře, dát najevo, že znáš, umíš, ale nesmí to být tak, že se snažíš moc a snažíš se ostatní i překonat
Není tady
lavský napsal(a):
Damila
ale ať jdeš kamkoliv, nikdy si nechceš připadat špatně, a tak se snažíš si připadat dobře, dát najevo, že znáš, umíš, ale nesmí to být tak, že se snažíš moc a snažíš se ostatní i překonat
Ne.
Není tady
lavský napsal(a):
Damila
Proč to tak máš, proč ten zápas?
Víš, jak bys to měl jednodušší, kdyby Ti nezáleželo na tom, co si myslí ostatní?
Ale i když si to nechceme přiznat, vlastně nám na tom záleží všem. Někomu více, někomu méně. A někomu až tolik, že ho to ochromuje, a nemůže se projevit volně.
Není tady
když nesoupeříte, kdo je lepší a kdo se dostane výš, nic nemá cenu. Každý chce výš, mít to lepší a mít dobrý pocit ze sebe, že něčeho dosáhl a měl dobrý pocit. Ale bohužel, asi tady není člověk, který je odmalička ambiciózní a dnes dělá třeba ředitele nebo střední management !!
Není tady
Lavský,
takže život je vlastně pro Tebe jakýsi boj o to, kdo dřív, kdo líp, výše...apod.
Co je pro Tebe dost vysoké postavení, aby jsi to považoval za úspěch?
Není tady
Když myslíš, že každý soupeří a každý chce výš, tak proč máš pocit, že jsi jiný, než ostatní, když chceš soupeřit a chceš výš ? Podle tvého hodnocení jsi tedy naprosto standardní jedinec a ničím se od ostatních nelišíš, tak co pořád řešíš ?
Není tady
Já jsem na postu vyššího managementu. No a co?
Tohle není pro štěstí a hezký život člověka zase tolik důležité.
Dokud nepřijdeš na to, že postavení a bohatství a úspěch tě uvnitř nenaplní, když to neuděláš ty sám, nebude ti líp.
Vše je jenom ve tvé vlastní hlavě, lavský.
Za sebe musím říct, že pracuju tam, kde jsem chtěla, na pozici, která mi vyhovuje (střední management). Nepotřebuju se dostávat na vyšší posty, protože nechci tomu obětovat svůj čas pro rodinu, koníčky, odpočinek apod. A už vůbec se mi nechce soupeřit o moc.
Pokud chceš příklad "obyčejnějších" zaměstnání: bavila jsem se nedávno s paní, která nadšeně mluvila o svě práci-prodavačky textilu nebo chodím ke kadeřnici, která je opravdu nadšenec pro svůj obor. Vážnost a přirozená autorita člověka přece není jen v titulech a majetku.
Není tady
Když myslíš, že každý soupeří a každý chce výš, tak proč máš pocit, že jsi jiný, než ostatní, když chceš soupeřit a chceš výš ? Podle tvého hodnocení jsi tedy naprosto standardní jedinec a ničím se od ostatních nelišíš, tak co pořád řešíš ?
On to asi každý neřeší ... Každopádně jsem v něčem jiný, to je asi fakt (už mi to tu kdosi řekl)
Není tady
majkafa napsal(a):
Já jsem na postu vyššího managementu. No a co?
Tohle není pro štěstí a hezký život člověka zase tolik důležité.
Dokud nepřijdeš na to, že postavení a bohatství a úspěch tě uvnitř nenaplní, když to neuděláš ty sám, nebude ti líp.
Lavskýmu líp určitě nebude , ale jinak si troufám tvrdit, že peníze sice určitě neudělají člověka šťastným, ale když chybí, může ho to udělat nešťastným...
Není tady
Já nemám pocit, že jde Lavskýmu o peníze. Spíše o společenskou prestiž. Něco znamenat. Někým být...
Není tady
Damila napsal(a):
Já nemám pocit, že jde Lavskýmu o peníze. Spíše o společenskou prestiž. Něco znamenat. Někým být...
Což ale s penězma jde v ruku v ruce, nebo ne?
Podle mýho si ten kluk v ničem nevěří:
- nemá "pořádný" místo
- nemá "pořádný" prachy
- nemá "pořádnou" ženskou
atd, atd...
Není tady
tak na to stačí jen vyhrát ve Sportce, a je vyřešeno, ne ? Místo potřebovat nebude, bude žít z úroků, prachů bude mít dost, ženskou podle svých požadavků si koupí, a svaly si může pořídit silikonové.
Není tady
mashanka napsal(a):
tak na to stačí jen vyhrát ve Sportce, a je vyřešeno, ne ? Místo potřebovat nebude, bude žít z úroků, prachů bude mít dost, ženskou podle svých požadavků si koupí, a svaly si může pořídit silikonové.
ne, ten pocit, že něčeho dosáhnete vlastní pílí a to, že to splníte, je nenahraditelný a bytí se vám zdá jako zázrak, pak je život prostě nádherný, i když někdy bolí
Upravil(a) lavský (1. 11. 2009 22:54)
Není tady
Tak potom bych tedy doporučovala jen tu píli
Není tady
mashanka napsal(a):
je pozde. Tentokrat ano
Není tady
lavský napsal(a):
mashanka napsal(a):
je pozde. Tentokrat ano
Co je? Už jsi starý?
Není tady
Chci se zeptat na váš názor ještě. Kdyby vám udělalo radost "mít" hubenou holku, která vás vždy vzrušila a nebo prostě byste jednou nějakou takovou chtěli poznat a vnitřně vás to ničilo, že jí nemáte (ale pokud byste se snažili, makali na sobě a získali jí, byl byl to pocit nádhery, zadostiučinění) a koukali po holkách třeba na ulici (tím spíš se od vás otáčí) a najednou by vám to začalo být naprosto jedno ... Prostě jsou vám fuk. Byli byste rádi, že už nemáte tu frustraci? Ale také nemáte co uspokojit, z čeho byste měli tak ohromnou radost, kdybyste byli v něčem úspěšní a měli jste u holek úspěch?
P.S. zjistil jsem, že když jsem byl tak nějak zdeptaný či rozhozený a na holky jsem moc nekoukal, tak spíš se tak nějak objevila (hlavně odpovězte, prosím, na první část dotazu !!)
Není tady
Tak co je tady novýho?
A na tu níže položenou otázku neumim odpovědět, za prvé nejsem na holky a za druhé, i když si tam teda dosadím chlapa, tak tomu stejně nerozumim a nedokážu se do toho vžít. Chybí mi tam něco. Asi zamilovanost. Vlastně mi tam úplně chyběj emoce, holky přece nejsou chodící těla.
Není tady
Ale zeny se na muze divaji odlisne a muzi na zeny take ...
Není tady
Ale zeny se na muze divaji odlisne a muzi na zeny take ...
Není tady
lavský napsal(a):
Chci se zeptat na váš názor ještě. Kdyby vám udělalo radost "mít" hubenou holku, která vás vždy vzrušila a nebo prostě byste jednou nějakou takovou chtěli poznat a vnitřně vás to ničilo, že jí nemáte (ale pokud byste se snažili, makali na sobě a získali jí, byl byl to pocit nádhery, zadostiučinění) a koukali po holkách třeba na ulici (tím spíš se od vás otáčí) a najednou by vám to začalo být naprosto jedno ... Prostě jsou vám fuk. Byli byste rádi, že už nemáte tu frustraci? Ale také nemáte co uspokojit, z čeho byste měli tak ohromnou radost, kdybyste byli v něčem úspěšní a měli jste u holek úspěch?
Lavský, já jsem sice toto tvé psaní až tak úplně nepochopil , ale že seš to ty, dám ti tip, a zadarmo:
Napiš Rozmarile, ta sice není úplně nejhubenější , ale je na koloušky, takže budeš určitě její typ
a vzhledem k tomu, že zkušeností má habaděj, jistě se s ní povzneseš k nebesům a budeš mít z toho tu "ohromnou radost", po které tolik toužíš...
Není tady
Mikeš napsal(a):
lavský napsal(a):
?
Lavský, já jsem sice toto tvé psaní až tak úplně nepochopil
, ale že seš to ty, dám ti tip, a zadarmo:
Napiš Rozmarile, ta sice není úplně nejhubenější, ale je na koloušky, takže budeš určitě její typ
a vzhledem k tomu, že zkušeností má habaděj, jistě se s ní povzneseš k nebesům a budeš mít z toho tu "ohromnou radost", po které tolik toužíš...
Lavský klid, Mikeš se mi mstí za příspěvek na Sexu .......hihi.......s Lavským asi těžko , Lavský je já před 35 lety , to by byl krok zpátky .......radši nevzpomínat .
Není tady