|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Pikola napsal(a):
Lavský, buď té dobroty a sděl nám, jaká zákeřá nemoc ti brání chodit do posilovny, nebo nedejbože cvičit. Pokud máš problém jít do fitka nepřipravený, cvič doma. I když podle mě je to celé kravina, akorát výmluva, protože ty svalovci se asi taky nenarodili namakaný, ale to ty prostě asi nepochopíš, že někdo mohl dosáhnout něčeho díky své píli a cílevědomosti, protože ty nevíš co to je.
--Sice posilovat teď nemůžu, neb jsem měl úraz, no ale aspoň něco (třeba nohy, břicho, trochu záda).--
No, nejsem dobrá v anatomii, ale chybí mi tam jen ruce a to se lehce dohonit..
Výmluvy, výmluvy...
vymlátil jsem se na kole a rok nesmím kvůli ramenu a paži nic zvedat. takže odpadá cvičení hrudníku, zad a rukou, což potřebuji nejvíc. Můžu jen cvičit na nohy a břicho (nohy tolik nepotřebuji, ale břicho ano) a mimoto ještě s činkou posiluji druhou ruku, ale jen tu jednu, což nevím, zda je dobré
JInak, říkám si, abych ustál každodenní život "nevypadám špatně, jsem dobrý" a tak normálně žiji, když půjdu do fitka, tak se poměřím, toto tvrzení se mi vyvrátí a já zase stáhnu "ocas mezi nohy" a uteču ...
Není tady
Budeš takový, jaký si myslíš ty a ne ostatní, nezáleží na tom, v jaké jsi společnosti.
Tak posiluj břicho. To je náhodou moc dobrý..
A ne že zase začneš, proč to nejde.
Není tady
Pikola napsal(a):
Budeš takový, jaký si myslíš ty a ne ostatní, nezáleží na tom, v jaké jsi společnosti.
Tak posiluj břicho. To je náhodou moc dobrý..
A ne že zase začneš, proč to nejde.
já už nedám ani 20 sklapovaček 
Není tady
Jééé...já taky ne..co budu se svým životem dělat?
Není tady
pigi22007 napsal(a):
Jééé...já taky ne..co budu se svým životem dělat?
No co by - na jaře už nezaseješ,kravku prodáš a založíš si nové vlákno - dobrý psycholog v Brně.

lavský napsal(a):
Psycholog v Praze. Prosím, znáte nějakého dobrého? Raději bych ženu. Díky
Lavský, tady Ti raděj převážně ženský
, a i když nevím, jestli jsou všechny z Prahy
, tak jak na to koukám, i kdyby byly z Pobřeží Slonoviny, na Tobě to stejně nezanechá žádné stopy 
Já se jen divím, že to holky baví, tady s Tebou takhle nekonečně diskutovat...
Není tady

To víš, konečně se našel chlap, který je ochoten mluvit o pocitech, tak si ho hýčkáme

Není tady
Mashanka
chlapi přece často mluví o pocitech, ne?
Není tady

NE
Není tady
mashanka napsal(a):
NE
a co tak striktne?
Není tady

lavský napsal(a):
mashanka napsal(a):
NE
a co tak striktne?
Protože chlapi často nemluví o pocitech. Proto asi to NE.
Nikdo je to nenaučil, nebo spíš jim to nikdo nedovolil.
Měl jsi to jinak?
Není tady
Damila napsal(a):
lavský napsal(a):
mashanka napsal(a):
NE
a co tak striktne?
Měl jsi to jinak?
co, jestli jsem měl jinak?
Není tady
Damila napsal(a):
lavský napsal(a):
mashanka napsal(a):
NE
a co tak striktne?
Měl jsi to jinak?
Já rozhodně ano.

Horacio, tak to gratuluji.
Není tady
Damila napsal(a):
Nemyslím,že je k čemu gratulovat.Prostě to tak cítím a o svých pocitech mluvím i píši.To je přece zcela normální.

Horacio napsal(a):
Damila napsal(a):
Nemyslím,že je k čemu gratulovat.Prostě to tak cítím a o svých pocitech mluvím i píši.To je přece zcela normální.
Mám prostě jinou zkušenost.
Setkávám se s muži, kteří o svých pocitech mluvit moc neumějí. A tak ani nechtějí.
Ne proto, že by je necítili, ale proto, že je neumí vyjadřovat.
Není tady
Damila napsal(a):
Horacio napsal(a):
Damila napsal(a):
Mám prostě jinou zkušenost.
Setkávám se s muži, kteří o svých pocitech mluvit moc neumějí. A tak ani nechtějí.
Ne proto, že by je necítili, ale proto, že je neumí vyjadřovat.
Myslíš, že já je vyjadřovat umím? Upřímně, bez nadsázek nebo ironie, čistě tvůj pohled na věc
Není tady

lavský napsal(a):
Myslíš, že já je vyjadřovat umím? Upřímně, bez nadsázek nebo ironie, čistě tvůj pohled na věc
To vůbec netuším, na to mám málo informací, abych to nějak objektivněji posoudila.
Od Tebe jsem četla jen toto vlákno.
Ale můj dojem?
Cosi jsi na sebe prozradil. Ale jako by ses bál říct podstatu. Popisuješ povrch, události.
Nepopisuješ přímo co cítíš. Jen okolnosti, které k pocitu vedly, ne ten pocit samozný.
Ale možná je to tím, že Tě nikdo nevyzval, abys to popsal.
Možná net není nejlepší způsob, jak otevřít svá zranění, to by sis měl vzít fakt do terapie.
Není tady
Damila napsal(a):
lavský napsal(a):
To vůbec netuším, na to mám málo informací, abych to nějak objektivněji posoudila.
Ale můj dojem?
Cosi jsi na sebe prozradil. Ale jako by ses bál říct podstatu. Popisuješ povrch, události.
Nepopisuješ přímo co cítíš. Jen okolnosti, které k pocitu vedly, ne ten pocit samozný.
Možná net není nejlepší způsob, jak otevřít svá zranění, to by sis měl vzít fakt do terapie.
Hm, super, takže na psy...... fuj
Není tady
Damila napsal(a):
lavský napsal(a):
Ale můj dojem?
Bál jsem se,co mu napíšeš a děkuji Ti za tu odpověď.Bez špetky ironie.Kéž by všechny odpovědi pro jeho dotazy byly takhle moudré a vlídné.
nějhorší je vědět, co v životě dělat. Ani zapojit se mezi ostatní neumím, nejhorší je spolupráce či kooperace. Buď to dělá jeden, nebo druhý. Absolutně to nechápu, jak to ostatní dělají. Bud si prosadím svou, nebo se přizpůsobím a nechám to "vést" druhého
Není tady

Bud si prosadím svou, nebo se přizpůsobím a nechám to "vést" druhého
Tak přesně takhle to většina ostatních dělá. Ale ne, že jsou pořád dole, nebo nahoře. Jsou věci, které ten druhý dělá líp, líp jim rozumí a tak, tak se můžeš podřídit. A protože jsou věci, které naopak děláš líp ty, tak se ten druhý podřídí tobě. Funguje to od skládání beden s pomerančema ve skladu až po připravení prezentace pro potencionálního zákazníka ve velké firmě. Samozřejmě občas se najde někdo, kdo si myslí, že umí všechno nejlíp, ale tam je odpor nebo prosazení se většinou nemožné, zvlášť jedná-li se o nadřízeného.
To je na novou práci. 
Není tady

lavský napsal(a):
nějhorší je vědět, co v životě dělat. Ani zapojit se mezi ostatní neumím, nejhorší je spolupráce či kooperace. Buď to dělá jeden, nebo druhý. Absolutně to nechápu, jak to ostatní dělají. Bud si prosadím svou, nebo se přizpůsobím a nechám to "vést" druhého
Tohle mi přijde zajímavé.
Zapojit se mezi ostatní, spolupráce...
Vypadá to, že to hodně chceš (zapadnout do celku) a nevíš jak. Kdybys po tom netoužil, tak to asi neřešíš.
Napadlo mě, že vlastně všichni toužíme
1) být přijímáni
2) být součástí užší společnosti.
Zdá se, že se Ti ani jednoho nedostává.
"Prů.ser" je, že jediný, kdo to může změnit, jsi Ty.
Napadá Tě něco, jak bys to mohl udělat?
Víš co, druhým radit je snadné:
"Uděláš to a támhleto, rozvedeš se, změníš práci... a je hotovo."
Ale pak to udělat, žít v tom, to je zcela něco jiného.
Od nás se ale nedočkáš ničeho jiného, než právě jen takových rad, za něž bys pak nesl zodpovědnost Ty, kdybys je udělal. Proto je dobře, že za Tebe nikdo nic udělat nemůže. Představ si, že by Ti jinak takhle měnil život každý komu se zamane.
Takhle je to Tvůj život a Tvé rozhodnutí, jak ho budeš žít.
Upravil(a) Damila (1. 11. 2009 7:46)
Není tady

lavský napsal(a):
Hm, super, takže na psy...... fuj
Toto vlákno jsi zakládal s úmyslem najít dobrého psychologa v Praze.
Dospěl jsi tedy k názoru, že už ho nehceš, nehledáš?
Hledáš tedy jiný způsob, jak řešit své potíže, předpokládám...
Upravil(a) Damila (1. 11. 2009 7:51)
Není tady

lavský napsal(a):
mashanka napsal(a):
NE
a co tak striktne?
Prostě NE. Chlap, který pořád řeší pocity a nic nedělá, není chlap
Není tady