|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Lavský, nehledej furt co je blbě, a nežer tolik ty tituly a funkce. Ty nejsou na lidech to hlavní.

Mě se děsně líbil film - Jako jed.
Ta úžasná porada. No, já ty podklady mám prakticky hotový, něco k tomu doplním, hodím to na papír - dneska je úterý, zejtra to dorazim, ve čtvrtek nadiktuju sekretářce, takže v pátek, maximálně v pondělí to máte na stole... 
Není tady

javena napsal(a):
Mě se děsně líbil film - Jako jed.
Ta úžasná porada. No, já ty podklady mám prakticky hotový, něco k tomu doplním, hodím to na papír - dneska je úterý, zejtra to dorazim, ve čtvrtek nadiktuju sekretářce, takže v pátek, maximálně v pondělí to máte na stole...
nejen to - ten film je skvělý celý 
Není tady
Ach jo, stejně jsem to nejhezčí (od 20ti do 26ti), to typické mládí, proměškal ..
Není tady

já tedy nevím, ale já cítím jako nejhezčí a nejpohodovější období od 30 let do doby, než začne člověk mít potíže se zdravím.
Lavský - nesouvisí náhodou to tvoje neštěstí s tím, že je ti zrovna těch 26 - tzn. končí období nároku na různé dávky, alimenty, apod. a musí se začít makat ?
Není tady
Vy asi nejste typičtí lidi ze společnosti. Ne, že nejste hodní nebo bych vámi pohrdal, to ani náhodou. Ale jinak si neumím vysvětlit některé vaše názory. Mladí lidé cestují, baví se, já proseděl od 20ti do 26ti doma a říkám, že mám hodně za sebou, před sebou také, ale to nespoutané čiré mládí už to nebude ... a je to fakt, byť může přijít spousty krásných období, ale JINÝCH ...
Není tady
Mimoto jsem zjistil, že lidé mě vůbec neberou vážně ...
Není tady

lavský napsal(a):
Vy asi nejste typičtí lidi ze společnosti. Ne, že nejste hodní nebo bych vámi pohrdal, to ani náhodou. Ale jinak si neumím vysvětlit některé vaše názory. Mladí lidé cestují, baví se, já proseděl od 20ti do 26ti doma a říkám, že mám hodně za sebou, před sebou také, ale to nespoutané čiré mládí už to nebude ... a je to fakt, byť může přijít spousty krásných období, ale JINÝCH ...
Tý brďo, já jsem nespoutaná ještě teď - to není o věku.
Typický člověk ze společnosti (z té dnešní) rozhodně nejsem a nikdy nebudu - a jsem ráda, protože dnešní společnost nebo alespoň to, co jsi ty pod tím názvem představuješ,je na blití.
No jasně, že přijde spousta období - jiných. Jiná budou hlavně proto, že už ti nikdo nebude dělat provianťáka a pečovače a budeš se muset o sebe starat sám. To je život. Každý to nese jinak - já se na to těšila, ty se z toho věšíš - to máš blbé
Není tady

lavský napsal(a):
Tak vida - je vidět, že bystrý úsudek ti nechybí - možná z tebe nakonec přecejen ještě něco bude 
Upravil(a) mashanka (28. 10. 2009 11:32)
Není tady
mashanka napsal(a):
lavský napsal(a):
Tý brďo, já jsem nespoutaná ještě teď - to není o věku.
Typický člověk ze společnosti (z té dnešní) rozhodně nejsem a nikdy nebudu - a jsem ráda, protože dnešní společnost nebo alespoň to, co jsi ty pod tím názvem představuješ,je na blití.
No jasně, že přijde spousta období - jiných. Jiná budou hlavně proto, že už ti nikdo nebude dělat provianťáka a pečovače a budeš se muset o sebe starat sám. To je život. Každý to nese jinak - já se na to těšila, ty se z toho věšíš - to máš blbé
Je to hrozné, ty jsi se z toho nevěšela?? Nenáviděl jsem jako dítě jakoukoliv aktivitu mimo domov. Fuj
Není tady

Za to poděkuj rodičům - pravděpodobně tě k sobě moc připoutali.
Ne, já se nevěšela - byla jsem šťastná, když jsem byla za dospělou, měla svoji domácnost, mohla si žít, jak je mi libo.... starala se o sebe sama a nemusela dodržovat pravidla, který nastavoval někdo jiný - rodiče.
Dětství jsem prožívala jako období nesvobody a nesvobodu já opravdu nemusím
Upravil(a) mashanka (28. 10. 2009 11:36)
Není tady
lavský napsal(a):
To asi nejsem typický člověk, já v období od 20 let do 26 let pilně seděla na zadku studovala vysokou školu. Nemám pocit, že bych si tím studiem nějak výrazně užívala - kromě toho, že jsem pilně chodila na brigády.
Není tady
lavský napsal(a):
Čím to asi bude...
Není tady
Martinka1 napsal(a):
lavský napsal(a):
Čím to asi bude...
nevím
Není tady
Já jsem necestovala, nestudovala, pravda, asi dva roky jsem promejdanovala.. Je na tobě, jak si to uděláš.. ale nikdy není pozdě, já si teď připadám líp, než v 25 :-)
Není tady
lavský napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
lavský napsal(a):
Čím to asi bude...
nevím
Protože plácáš hrozný hlouposti. Já chápu, že těm hloupostem věříš... - tak aspoň zkus uznat, že jsi jediný, kdo to na světě takhle vidí - takže možná, že je čas změnit svůj názor.
Pokud se chceš cítit jako ostatní - tak je potřeba něco změnit (a přemýšlet jako ostatní)...
"Nejlepší" čas je TEĎ. Nic jinýho totiž nemáš, jen současnost. Minulost už nezměníš, už se stala... a budoucnost neovlivníš... resp. ovlivníš tím, co děláš TEĎ.
Takže se zaměř, abys teď dělal to, co chceš... a vys.e.r se na to, co bylo... přestaň litovat toho, co jsi neudělal a TEĎ udělej to, co chceš... Fakt Ti nepomůže, že si budeš říkat, žes už všechno prošvihnul...
Jenže Ty si pořád meleš svou. Možná by to chtělo změnit si název vlákna, psychologa už dávno nehledáš, posledně jsem Ti dala seznam všech psychologů a psycholog. zařízení v Praze - a nic. Nikdo Ti pomoct nemůže, když nechceš Ty sám.
Jenže, ono by Ti hrozila změna, kdybys na nějakou terapii šel (a vydržel tam), co???
Není tady

Martinka1 napsal(a):
Jenže, ono by Ti hrozila změna, kdybys na nějakou terapii šel (a vydržel tam), co???
Njn, tak nějak to bude. Změna je nebezpečná věc. 
Lavský není na změnu připraven.
Terapie vyžaduje vysokou míru vlastní aktivity a chuti něco skutečně změnit.
Až se na sebe dostatečně nase.e, vzchopí se, a bude jednat.
V opačném případě bude naříkat a stěžovat si do konce života.
Kupodivu ale mám zkušenost se známou, co taky pořád říkala:
"nejde nejde, a Ty nevíš jaké to je"...
A pak přišla změna zvenčí, takový menší šok, a to ji nastartovalo.
Lavský, co budeš dělat, až nebudeš mít rodiče?
Není tady
Martinka1 napsal(a):
lavský napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Čím to asi bude...nevím
Protože plácáš hrozný hlouposti. Já chápu, že těm hloupostem věříš... - tak aspoň zkus uznat, že jsi jediný, kdo to na světě takhle vidí - takže možná, že je čas změnit svůj názor.
Pokud se chceš cítit jako ostatní - tak je potřeba něco změnit (a přemýšlet jako ostatní)...
"Nejlepší" čas je TEĎ. Nic jinýho totiž nemáš, jen současnost. Minulost už nezměníš, už se stala... a budoucnost neovlivníš... resp. ovlivníš tím, co děláš TEĎ.
Takže se zaměř, abys teď dělal to, co chceš... a vys.e.r se na to, co bylo... přestaň litovat toho, co jsi neudělal a TEĎ udělej to, co chceš... Fakt Ti nepomůže, že si budeš říkat, žes už všechno prošvihnul...
Jenže Ty si pořád meleš svou. Možná by to chtělo změnit si název vlákna, psychologa už dávno nehledáš, posledně jsem Ti dala seznam všech psychologů a psycholog. zařízení v Praze - a nic. Nikdo Ti pomoct nemůže, když nechceš Ty sám.
jenze oni mi doporucili i skupinovku, vse ok. Ale mluvila i o nejakych hlubsich rozborovych testech u psychiatra a na to jsem se vykaslal ...
Není tady
Panebože,takhle se nechová ani můj malý 7letý syn...jsi fakt skutečný,nebo je to celé nějaký veselý vtípek...ty tvoje řeči nemůžou být opravdové..
Není tady
pigi22007 napsal(a):
Panebože,takhle se nechová ani můj malý 7letý syn...jsi fakt skutečný,nebo je to celé nějaký veselý vtípek...ty tvoje řeči nemůžou být opravdové..
jakto??? Tak mi aspon napiš, proč si to myslíš .. 
Není tady
To jsou prostě dětské reakce na jakoukoliv rozumnou věc,kterou ti tu někdo nabídne..prostě nevěřím,že jsi skutečný..někdo si tu dělá legraci..nebo ses přestal ve školkovém věku vyvíjet...nechci být hnusná,ale víš kolik je na světě lidí,kteří mají fakt problémy...jsou nemocní,perou se se životem?Ty jen brečíš a lituješ se,přitom ti nikdo nic nedělá,ale taky ti zadarmo v životě nikdo nic nedá...musíš chtít..ale to už ti tady napsalo tolik dobrých lidí,že já to jen opakuju...fakt se mi snad zdáš...kdyby problémy nbebyly,tak ty je určitě vymyslíš
Není tady
lavský napsal(a):
jenze oni mi doporucili i skupinovku, vse ok. Ale mluvila i o nejakych hlubsich rozborovych testech u psychiatra a na to jsem se vykaslal ...
No a v čem byl problém?
Musíš jít na testy k psychiatrovi, jinak Tě do terapie nevezmou... - oni Ti tam neublíží neboj, jenom potřebují ty testy, je to asi nařízení aby Tě mohli vzít a aby to mohla proplatit pojišťovna.
Prostě, jdi tam znovu a jdi na ty testy k psychiatrovi. Nekousnou Tě, neboj.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
lavský napsal(a):
No a v čem byl problém?
Musíš jít na testy k psychiatrovi, jinak Tě do terapie nevezmou... - oni Ti tam neublíží neboj, jenom potřebují ty testy, je to asi nařízení aby Tě mohli vzít a aby to mohla proplatit pojišťovna.
Prostě, jdi tam znovu a jdi na ty testy k psychiatrovi. Nekousnou Tě, neboj.
A to psycholog standardně posílá lidi na psychiatrii? To slyším prvně ....
Není tady
lavský napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
lavský napsal(a):
No a v čem byl problém?
Prostě, jdi tam znovu a jdi na ty testy k psychiatrovi. Nekousnou Tě, neboj.A to psycholog standardně posílá lidi na psychiatrii? To slyším prvně ....
Jo. Víc do SZ.
Není tady
Martinko, nefabuluj. Psycholog standardně kllienty k psychiatrovi neposílá. Posílá tam ty, o kterých si myslí, že potřebují nejdříve nebo současně psychiatrickou léčbu a ne (jenom) psychologa.
Psycholog si testy s klientem dělá sám. Nepotřebuje ty od psychiatra.
Tvrdím pořád, že lavský se potřebuje nejdříve léčit. U psychiatra. Práškami, než překoná to nejhorší. Pak teprve, nebo někdy současně může začít psychoterapie.
Myslím, že to, že lavského psycholog poslal k psychiatrovi, má slova dostatečně potvrzuje.