21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
PavlaH napsal(a):
Mashanko ale to slovo padlo a nejenom, řeil i prapodivnou závislost matky na něm. Hm, třeba si i tohle namlouval.
Lavský a co podle tebe tak dělají dospělí klucí se ivotem?
Aha, díky - jdu hledat, zajímá mě to
Není tady
PavlaH napsal(a):
Mashanko ale to slovo padlo a nejenom, řeil i prapodivnou závislost matky na něm. Hm, třeba si i tohle namlouval.
Lavský a co podle tebe tak dělají dospělí klucí se ivotem?
řeí holky, bydlení a ivot, nehrají na počítači, nezavírají se kadou volnou chvíli v pokoji, zvlát kdyby mohli mít ne úplně patnou budoucnost ..
Není tady
Jinak, dívat se mamka přece nemusela - mohla mít při tom zavřené oči, ne ?
Není tady
lavský napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Lavský a co podle tebe tak dělají dospělí klucí se ivotem?řeí holky, bydlení a ivot, nehrají na počítači, nezavírají se kadou volnou chvíli v pokoji, zvlát kdyby mohli mít ne úplně patnou budoucnost ..
Tak proč se zavírá v pokoji a nevyrazí do ulic? Nemá kamarády, přátele... Dokud jsem byla svobodná, chodila jsem domů akorát přespat.
Není tady
já taky - kdy nebylo zbytí
Není tady
javena napsal(a):
lavský napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Lavský a co podle tebe tak dělají dospělí klucí se ivotem?řeí holky, bydlení a ivot, nehrají na počítači, nezavírají se kadou volnou chvíli v pokoji, zvlát kdyby mohli mít ne úplně patnou budoucnost ..
Tak proč se zavírá v pokoji a nevyrazí do ulic? Nemá kamarády, přátele... Dokud jsem byla svobodná, chodila jsem domů akorát přespat.
To mi matka říkávala ve dvaceti taky ... Ale to jsi neměla stres? Ze ivota? Ze veho?
Není tady
Hele, teď jsem na jiným vlákně psala, e jsem si taky kdysi nevěřila. Měla jsem dojem, e vichni mají dokonalý ivoty a strach, jak to zvládnu já, být dokonalá. Ale svět není dokonalej. Kadej něco řeí a s něčím se tak trochu pere. Jene já tyhle pocity měla v estnácti, sedmnácti letech. Nějak jsem z toho pak vyrostla. Asi jsem se podívala líp a viděla, jak to s tou dokonalostí je. ;)Neměla jsem z toho stres, to ne, jen jsem o sobě pochybovala. Moná je to potřeba, kdy je to zdravá pochybnost. Dodnes nemám ráda namachrovaný frajírky a ivotní hvězdy. Ti mají víc komplexů, ne já za celou pubertu.
Jedinej stres, co jsem v tomhle období měla, byl, e po tý kalbě asi nevstanu do práce...
Není tady
javena napsal(a):
Se má teda čím chlubit...
Není tady
Chlubit asi moc ne, ale vzpomínat, to jo. Teda na to, co si pamatuju...
Není tady
lavský napsal(a):
To mi matka říkávala ve dvaceti taky ... Ale to jsi neměla stres? Ze ivota? Ze veho?
Mit stres ze zivota neni uplne obvykla vec, vetsina lidi ho nema. A ti, co ho maji, se pokouseji ty svoje stavy resit, treba i pres psychoterapeuta.
Není tady
kdy jste mezi lidmi a nemáte odstup, nezdá se vám, e přestanete být sami sebou? e díky tomu odstup ztratíte, moc naletíte nebo se s nimi moc začnete bavit a myslet na ně, nebudete mít čistou hlavu?
Nebo se necháte od nich ničit?
Není tady
Já se od nich klidně nechám ničit, protoe vím, e se jim to nepovede - jsem toti nezničitelná
Není tady
mashanka napsal(a):
Já se od nich klidně nechám ničit, protoe vím, e se jim to nepovede - jsem toti nezničitelná
Kdy si drí odstup. Ale potom se chová tak, jako já :-)
Není tady
Blbost. Prostě je mi to jedno, co dělají a co si myslí druzí. iju si svůj ivot podle toho, co se líbí mně. Jsem v pohodě. Ty k tomu musí taky dojít.
Proč ti vlastně záleí na mínění cizích lidí ? Protoe doufá, e ti někdo vyvrátí tvou domněnku, e jsi nula. Ale proč by ti ji měl vyvracet - jemu je to fuk - stará se o sebe.
Musí si ji vyvrátit sám
Není tady
mashanka napsal(a):
Blbost. Prostě je mi to jedno, co dělají a co si myslí druzí. iju si svůj ivot podle toho, co se líbí mně. Jsem v pohodě. Ty k tomu musí taky dojít.
Proč ti vlastně záleí na mínění cizích lidí ? Protoe doufá, e ti někdo vyvrátí tvou domněnku, e jsi nula. Ale proč by ti ji měl vyvracet - jemu je to fuk - stará se o sebe.
Musí si ji vyvrátit sám
Já jsem svůj a chovám se tak vude stejně. Akorát lidi mě nemusí, take doma je mi fajn, ale ne venku
Není tady
Ono kdy se přestane poměřovat, nic nemá smysl. Kdy není lepí a horí, proč se tedy snait? Proč neít v odpadcích a jíst trávu? Protoe JE LEPÍ A HORÍ. A i mezi lidmi
Není tady
lavský napsal(a):
kdy jste mezi lidmi a nemáte odstup, nezdá se vám, e přestanete být sami sebou? e díky tomu odstup ztratíte, moc naletíte nebo se s nimi moc začnete bavit a myslet na ně, nebudete mít čistou hlavu?
Já jsem mezi lidmi ráda, někdy jsem ráda sama... podle nálady.
Neiju ivoty jiných ani se jimi příli nezaobírám, ale vyslechnout si jejich názory a ivotní peripetie mi nijak nevadí. Svým způsobem mě to obohacuje. Pokud se jedná o blízké přátele, tak se mě samozřejmě nějaká jejich nepříjemnost v ivotě dotkne víc, ale mám svoje "trable" a maximum co můu udělat je - vyslechnout, poradit... odít si to musíme kadý po svém. Take mám hlavu víceméně čistou.
Být svůj je dobrá věc, ale nesmí to hraničit s povýeným chováním. Na spoustu věcí mám třeba jiný názor, ne někdo z mých přátel. Stojím si za ním, ale nenadřazuju ho nad ten druhý. Člověk by měl být svůj, ale respektovat ty druhé.
Není tady
lavský napsal(a):
Ono kdy se přestane poměřovat, nic nemá smysl. Kdy není lepí a horí, proč se tedy snait? Proč neít v odpadcích a jíst trávu? Protoe JE LEPÍ A HORÍ. A i mezi lidmi
Naopak, kdy přestane poměřovat, vechno začne mít smysl. Ten správnej smysl.
Proč se snait - protoe, třeba něco chce, něčeho dosáhnout.
Lepí a horí není - to dělají jen lidi tím, e poměřují a posuzují. Vesmír (Bůh) nezná nic takovýho jako "lepí" nebo "horí", protoe vechno je "boí" výtvor a tudí je to vechno stejně "dobré" (nebo "patné").
Vechno je potřeba, jak můe říct, e dub je horí ne bambus (třeba)... - nebo e prezident je lepí ne dělník? Kadý je potřeba. Tudí není ani jeden "horí" nebo "lepí".
To jen lidi se potřebovali ve světě "líp" vyznat, tak začli srovnávat a dávat nálepky "dobrý" a "zlý", "horí" a "lepí"... - ale ve skutečnosti není nic/nikdo horí nebo lepí... - vichni/vechno prostě jsou/je. Bez označení. Není kámen lepí/horí ne strom. Není vzduch lepí/horí ne voda. Kadé je něco jiného a kadé je potřeba. Kdyby potřeba nebylo, tak by to neexistovalo.
Tudí i "zlo" je ve světě potřeba, jinak by svět nefungoval.
Není tady
lavský napsal(a):
Proč se snait ??? To myslí váně ? No přece pro sebe, ne
Není tady
Lávský, no to je zlej sen.
Zrovna ty, kterej má pocit e jsi nula bys měl na nějaký poměřování zapomenout. Jinak se z toho zblázní.
To ví, e mezi lidmi jsou horí a lepí. Ale běně se to neměří majetkem. Je někdo, kdo vykradl klenotnictví a zabil při tom majitele lepí ne ty, protoe má spoustu peněz z tý loupee.
S tebou je to jak s děckem, člověče. Takhle nějak jsem synovi ve čtyřech letech vysvětlovala, proč lidi z paneláku nevyskočili, kdy hořel, protoe spiderman přece vystřelí vlákno a je dole, ne...
Není tady
Není tady
Martinka1 napsal(a):
lavský napsal(a):
Naopak, kdy přestane poměřovat, vechno začne mít smysl. Ten správnej smysl.
Proč se snait - protoe, třeba něco chce, něčeho dosáhnout.
Lepí a horí není - to dělají jen lidi tím, e poměřují a posuzují. Vesmír (Bůh) nezná nic takovýho jako "lepí" nebo "horí", protoe vechno je "boí" výtvor a tudí je to vechno stejně "dobré" (nebo "patné").
Vechno je potřeba, jak můe říct, e dub je horí ne bambus (třeba)... - nebo e prezident je lepí ne dělník? Kadý je potřeba. Tudí není ani jeden "horí" nebo "lepí".
To jen lidi se potřebovali ve světě "líp" vyznat, tak začli srovnávat a dávat nálepky "dobrý" a "zlý", "horí" a "lepí"... - ale ve skutečnosti není nic/nikdo horí nebo lepí... - vichni/vechno prostě jsou/je. Bez označení. Není kámen lepí/horí ne strom. Není vzduch lepí/horí ne voda. Kadé je něco jiného a kadé je potřeba. Kdyby potřeba nebylo, tak by to neexistovalo.
Tudí i "zlo" je ve světě potřeba, jinak by svět nefungoval.
Tak proč chce tolik lidí být prezidentem a dělníkem ne?
Protoe je to LEPÍ - má víc peněz (sice odpovědnosti) a spousty prestie, výhod atd atd
Není tady
lavský napsal(a):
Tebe někdo ničí?
A ke Tvé dalí otázce: Nechtěl bych být ani prezidentem, ani dělníkem, ale kdy u bych si musel vybrat, pak bych bral radi tu rádiovku a mít svůj klid a volnost, ne bejt denně upnutej v kvádru a muset dělat něco jen proto, e jsem prezident...
Není tady
Já teda rozhodně prezidentem být nechci. Chci být Prime Ministrem.
Jeíi, lavský. Ty nemůe být skutečný. Ty jsi určitě vymylený.
Mike napsal(a):
lavský napsal(a):
Nebo se necháte od nich ničit?Tebe někdo ničí?
A ke Tvé dalí otázce: Nechtěl bych být ani prezidentem, ani dělníkem, ale kdy u bych si musel vybrat, pak bych bral radi tu rádiovku a mít svůj klid a volnost, ne bejt denně upnutej v kvádru a muset dělat něco jen proto, e jsem prezident...
To mám stejné
Není tady