Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#226 9. 10. 2009 22:28

lavský
♥♥♥♥♥--

Re: Dobrý psycholog v Praze

abych to uvedl na pravou míru:

holku jsem měl (moc ne, ale měl)
adrenalin - no, třeba mám rád lomy amerika, ty štoly, to je adrenalin (jinak na TV nekoukám a zvlášť nemusím US lifestyle)

Není tady

#227 10. 10. 2009 8:30

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Holku jsem měl, to jako znamená, že už jsi zažil sex ?  Ale já měla na mysli partnerku, ta není jen nástroj  na to, že se s ní dělá sex. Myslela jsem to spíš tak, jestli jsi byl někdy zamilovaný - třeba i platonicky - prostě, jestli jsi vůbec schopen milovat ještě někoho jiného, kromě sebe. Všechno, o čem přemýšlíš, se týká jen tebe. Zkoušel jsi někdy přemýšlet o tom, jak a proč se cítí někdo jiný ? Třeba i rodiče, pokud píšeš, že nemáš kamarády. Zkoušel jsi vymyslet, co by je potěšilo a udělat to ? Ne proto, aby TY ses ukázal, ale jen z toho důvodu, že jim chceš udělat radost

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#228 10. 10. 2009 8:36

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Mashanko,
ale já jsem přesvědčena, že k tomu, aby člověk měl rád ostatní, musí mít rád především sebe.

Lavský má problém se sebvědomím, sebeúctou.
Až najde sebe, bude mít na to, aby rozdával ostatním.
V téhle situaci bych mu vztah nedoporučovala, po úspěšné terapii bude mít větší možnost vytvořit kvalitní vztah.

Není tady

#229 10. 10. 2009 8:39

lavský
♥♥♥♥♥--

Mozna je to vsechno take tim, ze jsem v detstvi byl zahrnovany laskou a peci, a kdyz jsem prisel do skolky ci skoly, tak jsem nebyl. Byl jsem ztracen .. Snazil jsem se znat co nejvic, aby to neskoncilo. Ale skoncilo. Bohuzel, jeste me ostatni nemusely. Tak jsem se branil a sel na to jinak. Rikal jsem si, ze kolektiv, skola a MOJE uroven je nic, ze je dulezity domov, kam patrim, ale byla to jen zaminka, cosi mi chybelo. Nastala sikana. Nemel jsem je rad, ale kdyz jsem nekdy zapadl, bylo mi dobre. Byl jsem rad. Ale jinak jsem byl casto nastvany. Ucil jrem se, abych druhe nasral a do skoky, ze to byla nutnost. Dodneska se to se mnou tahne. Nemohl jsem se ani zaradit do kolektivu, citil jsem jen bolest (a jim to i delalo dobre).

Není tady

#230 10. 10. 2009 8:46

mashanka
Zablokovaný

Damila napsal(a):

Mashanko,
ale já jsem přesvědčena, že k tomu, aby člověk měl rád ostatní, musí mít rád především sebe.

Lavský má problém se sebvědomím, sebeúctou.
Až najde sebe, bude mít na to, aby rozdával ostatním.
V téhle situaci bych mu vztah nedoporučovala, po úspěšné terapii bude mít větší možnost vytvořit kvalitní vztah.

No vidíš, a já si zase myslím, že ne. Podle mě má sebeúcty až až, a problém má jen s tím, že ho deptá, že ostatní to nevidí, jak je úžasný

Není tady

#231 10. 10. 2009 8:49

mashanka
Zablokovaný

lavský napsal(a):

Mozna je to vsechno take tim, ze jsem v detstvi byl zahrnovany laskou a peci, a kdyz jsem prisel do skolky ci skoly, tak jsem nebyl. Byl jsem ztracen .. Snazil jsem se znat co nejvic, aby to neskoncilo. Ale skoncilo. Bohuzel, jeste me ostatni nemusely. Tak jsem se branil a sel na to jinak. Rikal jsem si, ze kolektiv, skola a MOJE uroven je nic, ze je dulezity domov, kam patrim, ale byla to jen zaminka, cosi mi chybelo. Nastala sikana. Nemel jsem je rad, ale kdyz jsem nekdy zapadl, bylo mi dobre. Byl jsem rad. Ale jinak jsem byl casto nastvany. Ucil jrem se, abych druhe nasral a do skoky, ze to byla nutnost. Dodneska se to se mnou tahne. Nemohl jsem se ani zaradit do kolektivu, citil jsem jen bolest (a jim to i delalo dobre).

Takový problém má každý mazánek - už jsem ti to psala. Doma se všechno točí kolem něj  a potom přijde do kolektivu cizích lidí s představou, že zeměkoule se točí jen kvůli němu a najednou zjistí, že je jen jeden kus v řadě

Není tady

#232 10. 10. 2009 8:52

majkafa
Host

mashanka napsal(a):

No vidíš, a já si zase myslím, že ne. Podle mě má sebeúcty až až, a problém má jen s tím, že ho deptá, že ostatní to nevidí, jak je úžasný

Tak. Je to namyšlený nafoukaný sobec. Tohle musí změnit. Mít rád ostatní. On má spoustu jakési sobecké sebeúcty a má se rád podivným egoistickým způsobem. Ten mu zřejmě nedovolí mít se rád opravdově. Mít rád ostatní. Vidí v nich jen to, co má v sobě. Podezírání z nedobrých pocitů, které jsou ve skutečnosti jeho vlastními pocity.

#233 10. 10. 2009 9:06

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Velké EGO je jen zastírání vlastní nejistoty.

Člověk, co se má skutečně rád, je spokojený a smířený, sám se sebou, nemá potřebu to ego přeceňovat a vystrkovat.

Ale souhlasím s tím, co napsala Majkafa:

"Mít rád ostatní. Vidí v nich jen to, co má v sobě. Podezírání z nedobrých pocitů, které jsou ve skutečnosti jeho vlastními pocity."

Z toho vyplývá to co říkám . Mít rád ostatní předpokládá mít rád sám sebe. Skutečně rád. Ne sobecky lpět na svém zraněném egu.
Tak i vlastní nedostatky vidíme v ostatních. Běžná projekce.

Upravil(a) Damila (10. 10. 2009 9:06)

Není tady

#234 10. 10. 2009 9:07

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lavský,
jsi čím dál tím upřímnější a otevřenější.
Bohužel zde není nikdo odborníkem na to, aby ti pomohl. Všichni tě nazírají ze svého úhlu pohledu, takže nechceš-li své sebemrskačství jen prohlubovat, zavři počítač a otevři se někde jinde, tam kde najdeš skutečnou pomoc nikoliv jen pár pohlazení, pár kopanců či několik rádoby chytrých keců.

Pokud ti mohu poradit, požádej psyhologa, aby tě zařadil do skupinové terapie. Najdeš tam možnost vidět sám sebe očima ostatních a zároveň skupinu vede zkušený terapeut, který nedopustí, aby někdo tvoji už tak mizernou sebeúctu ještě snižoval.
A taky tam najdeš možnost zažít úspěch a ocenění, po kterých toužíš - i ty sám budeš moci někomu pomoci. Třebas už jen tím, že jsi jaký jsi smile
Udělěj to pro sebe stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#235 10. 10. 2009 9:24

mashanka
Zablokovaný

tohle je rádoby chytrý kec, pohlazení nebo kopanec ? Nějak mi to nejde vyhodnotit big_smile

Nebo, že by snaha to jeho postupné otevírání zarazit ?

Upravil(a) mashanka (10. 10. 2009 9:28)

Není tady

#236 10. 10. 2009 11:14

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Chceš se hádat a nebo budeš raději zkoumat, co je to v tobě, že tě to přimnělo TAKHLE reagovat na text, který nebyl určený tobě? A nebo že by byl?

Není tady

#237 10. 10. 2009 11:24

mashanka
Zablokovaný

Byl to dotaz, nic víc - otázkou odpovídá na otázku jen amatér big_smile
Opět jsi mě nezklamala smile

Není tady

#238 10. 10. 2009 11:32

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

mashanka napsal(a):

Takže hádat.
Nu při kamuflování tvých mindráků nemusím věru asistovat big_smile

Není tady

#239 10. 10. 2009 11:41

mashanka
Zablokovaný

Pandorraa napsal(a):

mashanka napsal(a):

Takže hádat.
Nu při kamuflování tvých mindráků nemusím věru asistovat big_smile

Nemusíš, ale přesto asistuješ - tak to asi chceš. lol  Příště , až budeš mít zase potřebu, zase stačí  jen náznak, ráda ti kdykoli to zrcadlo zase nastavím lol

Není tady

#240 10. 10. 2009 14:17

lavský
♥♥♥♥♥--

ach jo ...
Já se svěřit o tomto psycholožce, tak řekne "vás tak jedině do blázince" určitě, co jiného řekne ...

Není tady

#241 10. 10. 2009 14:32

mashanka
Zablokovaný

Hele, tady jsi viděl, v krátkém rozhovoru nahoře, klasický příklad toho, jak si dvě osoby vzájemně o sobě něco myslí, dokonce si to  dávají i najevo..... a co jako ? Bude chleba levnější, umře z toho někdo ? Ne - prostě je jim to fuk, co si ten druhý o nich myslí, řeknou si své, když mají potřebu, a jede se dál. To se prostě musíš naučit. Jediné na co by ses měl ohlížet, je tvoje svědomí. Pokud máš čisté svědomí, nikoho si neokradl, vědomě mu neublížil, nebo cokoli jiného, pak můžeš být se sebou spokojený, i kdybys byl metař (tedy, nic proti metařům - nebýt jich, všichni bychom se váleli v bordelu, který jsme si pod sebou sami udělali, protože jsme horší, než ten dobytek - viz třeba I.P.Pavlova ve 3 ráno

Není tady

#242 10. 10. 2009 14:33

mashanka
Zablokovaný

lavský napsal(a):

ach jo ...
Já se svěřit o tomto psycholožce, tak řekne "vás tak jedině do blázince" určitě, co jiného řekne ...

Ber to tak, že svět je jeden velký blázinec - jsme tam všichni

Není tady

#243 10. 10. 2009 16:42

lavský
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

lavský napsal(a):

ach jo ...

Ber to tak, že svět je jeden velký blázinec - jsme tam všichni

hm, tak to děkuji usch

Není tady

#244 10. 10. 2009 16:49

mashanka
Zablokovaný

prosím - chceš přece někam patřit a zapadnout, ne ? Zapadnou mezi blázny se ti nelíbí smile   proč ?

Není tady

#245 10. 10. 2009 17:19

lavský
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

prosím - chceš přece někam patřit a zapadnout, ne ? Zapadnou mezi blázny se ti nelíbí smile   proč ?

fu*k off neutral

Upravil(a) lavský (10. 10. 2009 17:20)

Není tady

#246 10. 10. 2009 18:19

mashanka
Zablokovaný

Pokud takhle odpovídáš na každý vtip, navíc lidem, kteří se o tebe zajímali, nediv se, že nezapadáš.
Já, osobně, už na tebe kašlu.

Není tady

#247 10. 10. 2009 18:45

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

lavský - pokud ti tohle nějaký psychiatr řekne na prvním setkání, tak pak musíš být ukázkový schizofrenik. Pandora má pravdu. Pro tebe by byla super skupinovka. Už proto, že tady na webu ti to vyhovuje. Mluvit se spoustou lidí a v názorech druhých hledat sám sebe.

lavský - samo se nic neudělá. A tebe vidím dlouho. A dlouho ti radím nějakého psychologa. Aspon to zkus. A pokud si budeš myslet, že to nemá cenu - odlož rozhodnutí o 24 hodin. Není to zas až tak dlouhá doba a přitom získáš čas si vše pořádně promyslet. Vždyt i naši předkové říkali ráno moudřejší večera.... wink

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#248 11. 10. 2009 19:40

lavský
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

Pokud takhle odpovídáš na každý vtip, navíc lidem, kteří se o tebe zajímali, nediv se, že nezapadáš.

Haha, tomu jsem se fakt smál ...

Není tady

#249 12. 10. 2009 8:31

lavský
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

tak tedy promin :-(

Není tady

#250 12. 10. 2009 16:10

lavský
♥♥♥♥♥--

No vida, clovek se s nekym sveri, dozvi se, ze se ma zaradit mezi blazny a kdyz se ho to dotkne, je spatny on !!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí