Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 22. 7. 2009 20:09

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Re: Duchní drb-árna

D. napsal(a):

Tak duchní drbny, musím se s Vámi podělit o radost smile
Kdysi jsem sháněla přes net práci v zahraničí a ten člověk byl podvodník, dnes jsem byla na policii(předvolali mě), kde chtěli vědět kolik peněz, kdy, jak a proč. To je ale nedůležité, důležité je, že jsem tam šla víceméně s klidem a úsměvem(dokonce myslím, že jsem byla vtipná lol ) a když mi policistka řekla, že nechce, abych ta výpověď vypadala jako.. odmlčela se, tak jsem řekla: Abych nevypadala jako idiot? A víte, že mi to je úplně jedno? Kdybyste to dole přišpendlila s tím, jaký jsem idiot, tak tohle mi je srdečně jedno.
Prostě jsem někdo jiný, než ta včerejší ztracená holčička se sociální fobií, která potřebuje, aby ji měli rádi a která kvůli tomu musí splňovat 952 věcí.
Mám krááásný večer a přeji ho i Vám! hjarta

Sice nevím, jaká jsi byla dřív, ale tohle se čte fakt pěkně. Jsem se i zasmála lol
A gratuluju tummenupp

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#127 22. 7. 2009 20:10

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

D. napsal(a):

Tak duchní drbny, musím se s Vámi podělit o radost smile
Kdysi jsem sháněla přes net práci v zahraničí a ten člověk byl podvodník, dnes jsem byla na policii(předvolali mě), kde chtěli vědět kolik peněz, kdy, jak a proč. To je ale nedůležité, důležité je, že jsem tam šla víceméně s klidem a úsměvem(dokonce myslím, že jsem byla vtipná lol ) a když mi policistka řekla, že nechce, abych ta výpověď vypadala jako.. odmlčela se, tak jsem řekla: Abych nevypadala jako idiot? A víte, že mi to je úplně jedno? Kdybyste to dole přišpendlila s tím, jaký jsem idiot, tak tohle mi je srdečně jedno.
Prostě jsem někdo jiný, než ta včerejší ztracená holčička se sociální fobií, která potřebuje, aby ji měli rádi a která kvůli tomu musí splňovat 952 věcí.
Mám krááásný večer a přeji ho i Vám! hjarta

D.,
to je super! tummenupp Také na tom teď pracuji... smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#128 11. 8. 2009 16:21

D.
♥♥♥♥---
Místo: Praha-východ

Krásný den smile
Dnes jsem učinila další objev wink Roky si říkám, že se chci naučit být finančně nezávislá a dnes jsem "objevila", že už nějakou dobu se mi k tomu nabízí možnost a já si místo toho stěžuji a nadávám. A jak málo chybělo, abych zase přehlédla další šanci změnit svůj postoj a opět pokračovala v kruhu.. a kolikrát už jsem tu šanci "neuviděla".

Tak i Vám přeji dny plné objevů hjarta

Lidé jsou tak svobodní, jak chtějí. James Baldwin

Není tady

#129 12. 8. 2009 8:01

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

No jo, možnosti nebo odpovědi se nabízejí, jen je někdy nevidíme smile Se mi taky (často dumbom) stává, že si sedím na vedení než mi něco dojde wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#130 13. 8. 2009 0:15

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Dí, no ony jsou objevy a objevy hmmbig_smile Nojo - máš pravdu - každej objev dobrej.
A gratuluju a těším se s tebou storstark Mně se vždycky strašně líbí, když kdokoliv nachází sebe a svou cestu - nebo štěstí, je-li libo...
Méďo, to máš těžký, když se ti nabízejí možnosti, co jsou z tvýho pohledu za rohem lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#131 13. 8. 2009 8:06

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Přiznávám, mám to těžký... dumbom Ale stejně na to nakonec nějakou haluzí kápnu lol

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#132 13. 8. 2009 23:01

D.
♥♥♥♥---

Haluzí se asi kápnu brzy já tongue Nějak mě to tlačí čím dál víc do změn a já si tady v křesílku vyseděla tak příííjemný místečko gloria Sice to má prošoupaný povlak a opory(na ruce) jsou okousané od psa a občas si člověk zarazí třísku, ale je to taková známá po ho da wink

Není tady

#133 14. 8. 2009 8:03

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

D. o vysezených místečkách mi ani nemluv... lol Dobře se tam sedí jen do chvíle, než tě z něj něco vyhodí a pak se ten příjemný ďůlek špatně nachází cool

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#134 14. 8. 2009 8:04

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Btw. včera mi zase haluzácky něco došlo, zrovínka jsem si jela mhdéčkem dom smile Klasika smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#135 17. 8. 2009 0:01

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Andromeda napsal(a):

Přiznávám, mám to těžký... dumbom Ale stejně na to nakonec nějakou haluzí kápnu lol

Ale ne ty, konkrétně dumbomlol ty, jakožto podmnožina množiny všech haluzáků - jako haluzácký zástupec, což může být kdokoli gloria

Není tady

#136 17. 8. 2009 10:24

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tyjo, Lupi, sice jsem to teď moc nepobrala, ale věřím, že máš pravdu lol

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#137 17. 8. 2009 13:14

D.
♥♥♥♥---

Já už nepobírám nic lol Př., projevuju se jako introvert, ptz jsem introvert nebo ptz jsem neodstranila bloky, který mi brání se svobodně projevovat? Jsou vůbec intro a extroverti lol ? Moje vnitřní žena říká: Chceš mě probudit? Raduj se! Takže jsem skrytý extrovert a mám ho v sobě probudit nebo bude stačit se radovat introvertně? lol Možná může pomoci jít na pivo vissla ?

Není tady

#138 17. 8. 2009 14:11

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ježiš, holky o tom pevném "Sicflajšu" a vysezených místečkách mi ani nemluvte.... grater

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#139 17. 8. 2009 14:12

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory

V takovém případě by určitě pomohlo. storstark Ale já myslím, že ještě lepší by bylo posedět u lahvinky červeného, protože to člověka neutlumuje, ale právě naopak ho povzbudí. Tedy i představivost inspirována dobrým mokem by mohla roztáhnout křídla a dosíci závratných výšin. Tedy vzhůru na perutích fantasie do neznámých, dosud neobjevených světů. rock

Crabat

Není tady

#140 17. 8. 2009 16:57

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Myslím, Dí, žes klepla hřebíček na tu....hřebíček, no. stolt
Méďo - já tomu taky nerozumím...jistě to bude nějaký děsný moudro lol No jakože jsem nemyslela tebe osobně, tak nějak...
Děcka, já spím vsedě - jsem introvertně se projevující extrabuřt grater Vzhůru bych tak leda dolů....jojo....

Není tady

#141 17. 8. 2009 23:14

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Projíždím, co je kde nového, ale nějak ani nevím, o čem je řeč, ...
ale Tebe Lupi vidím moc ráda ahoj , ahoj ahoj.  Jak se daří" miminkovi?" A jak se daří Tobě?  Vy se zase jedete někam srážet,  užijte si to hezky.
Prázdniny jsou skoro pryč, provdala jsem dceru  a budu zasejc čerstvou babkou, tak už  pomalu ladím formu do práce. Ze startu to bude blázinec, měnili nám okna, tak jsme balili co se dalo a ted budeme vybalovat, přenášet zpět elektroniku, zapojovat všechno. Už to vidím ,jak nám budou nadbývat káblíky,nebo budeme pátrat, kam jsme ty správné v červnu odložili na bezpečné místo.  big_smile dumbom No fakt se těším.
Dětí bude letos víc, než je naše kapacita, bude to dráma.

Není tady

#142 17. 8. 2009 23:22

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ahój! storstark
Mně se daří střídavě - trochu mnou mává olivová kúra, kterou mi naservírovala Franceska - semtam vypadne kostlivec a majzne tě stehenní kostí - znáš to lol Ale v mezičase se chystám do penze, jenže se budu muset nějak ukáznit, abych nakonec neprackovala víc, než teď - už mám kšeft v kůlně stolt
mimís je buřtík - roste jak z vody, jen se musí pořád dolaďovat - nemá to jednoduchý na tom světě....ale Amálku miluje, pořád po ní pokukuje a nechá se radostně očmuchávat a opusinkovat, až jí hlavička bimbá lol a to jí teda neva. A už se směje! hjarta
Heluško, ten začátek školního roku by měl nebejt, co? roll Neměla bys najít taky nějaký kapičky, abys ajko byla naprosto flegmatická? pussa

Není tady

#143 17. 8. 2009 23:51

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem teď četla o nějaké jaterní kůře, teda ta představa mě už dopředu posadila na mísu, ale pak tam autor napsal i pomalejší verzi pro slabší nátury. Olivový olej s citronem asi dvě lžíce na lačno- to je ta pro běžnou populaci, jinak on sám vypil snad půl litru najednou a na pár dnů byl trochu vyřezen z provozu.
Zaujala mě ta kůra  protože mi po těle vyskakují  takové dekorace, které souvisí s játry, tak se rozhoupávám, že si to ještě najdu, promyslím a začnu.
jenže mě teď posadí i mírněji tučné jídlo, nebo stres, dospěla jsem do stádia, že kdekoliv jsem, nejprve zjistím,kde je ministerstvo úlevy a taky už bez imodia raději domov neopouštím.  A to ani olejovou kůru nemám, kdo ví, co se mnou provede. Už doma teplám žádanku na kolonoskopii a moc se na ten zážitek těším.usch
Jo, ty začátky  šk. roku jsou vždycky tak úžasné, že už v říjnu je celý sbor zralý na další prázdniny, když to teda malinko nadsadím. tillfreds
Co se týká našich maličkých,moje roční vnučka je prostě k sežrání.  dudlik Začala chodit snad v devátém měsíci života, je to malý smejko, měla jsem  štěstí, že na té svatbě jsem měla pohromadě skoro týden všechny děti, tak jsem si jí trochu užila. Není to o tom, že si matka či babka chválí to svoje, mám i větší vnučku a s tou nevycházím moc dobře. Nejsem dost poslušná a ochotná babička , takže v kurzu je ta babička, která kdykoliv odloží svůj život ve prospěch jejich rozmarů. A u toho já opravdu nemusím být...
Asi zavedu povinný rodinný týden na nějaké smluveném rekreačním místě, kde si bude ve svém soukromí hospodařit každá rodinná jednotka sama za sebe, ale bude dost prostoru pro společná posezení nebo společný program.
Třeba nějaká chalupa k pronajmutí. Jejda, jsem se rozepsala...tak pardon..asi jsem měla potřebu  taky něco po dlouhé době napsat  wink

Není tady

#144 18. 8. 2009 8:42

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Heluško,
té kolonoskopie se neboj. Nepříjemné je akorát to vyprazdňování den předem a že musíš být o hladu. Jinak se provádí v narkoze. Držím palce.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#145 18. 8. 2009 9:14

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Prosím vás,  jaký je rozdíl mezi knihou: Neomezená moc podvědomí od L. Coldwela a Moc podvědomí od J. Murphy?
Děkuji.

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#146 18. 8. 2009 11:11

x256987
Host

Ahoj Heluško   par  myslím, že Lupina mluví o olivě jako o jedné z Bachových esencí, ne o olivovém oleji   wink 
to je mrzuté, že máš takové trable se zdravím  hmm  pussa  mně se osvědčil extrakt z grapefruitových jadérek, prodává se to jako kapky nebo tablety tuším pod názvem citrogrep, v lékárně - začala jsem to brát na lehké vleklé ženské a močové potíže a jako velmi příjemný vedlejší efekt jsem zjistila, že se mi hodně zklidnilo zažívání - jinak na mě se někdo křivě podívá a já utíkám na záchod  roll  když si pořídíš kapky, tak je můžeš přidávat i kytkám do vody na zalévání, likdviduje to plísně, nebo si tím potírat dásně, posiluje to sliznice obecně

Taky se chystám na nový rok, začínám na jiné škole a docela se těším, i když (protože? lol ) moc nevím, do čeho jdu, viděla jsem jen řeidtele a zástupkyni, kolegové a žáci budou překvápko smile  Ale už mám v kalendáři zapsané všechny prázdniny a volna, tak mám pro co žít  big_smile  a znáš to, překulí se listopad, a pak už jsou jen Vánoce, Velikonoce a léto  reta

Upravil(a) Judita (18. 8. 2009 11:12)

#147 18. 8. 2009 11:21

sankalpa
♥♥♥----

Natálie napsal(a):

Prosím vás,  jaký je rozdíl mezi knihou: Neomezená moc podvědomí od L. Coldwela a Moc podvědomí od J. Murphy?
Děkuji.

smilesmilesmilesmilesmilesmile

Není tady

#148 18. 8. 2009 14:33

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jj, Bachovky jsem měla na mysli, díky, Judit pussa akorát, že jsem to trubka neřekla. S tím olejem jsem kdysi objevila údajně úúžasnou detoxikační kúru. Spočívala v tom, že si člověk ráno nalačno dal do pusy lžíci olivovýho oleje a tu nespolk, ale převaloval a žmužlal v tý puse tak dlouho, až ten olej trochu zhoustnul a zbělal - a apk se vypliv. Teda - snad je to úúžasně úúčinný, ale vydržela jsem to jen jednou usch Grepfruit mi zní o poznání líp, abych pravdu řekla lol

Není tady

#149 18. 8. 2009 15:38

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Hm, olivový olej nevzpomínat... ještě teď když ho ucítím zblízka, tak to má reakci v těle tongue

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#150 18. 8. 2009 20:43

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

No, tak to mě nenapadlo, že Bachovky ..a už si pročítám olivu a zjišťuji, že negativní stav je mi nějaký povědomý:" Jsem tak vyčerpaná, že bych mohla začít plakat, ..nebo :Už nemám chuť ani na své hobby."
Z doporučených pomocných praktik používám spontánně podobnou verzi k tété uvedené :"Prosím o sílu k mému úkolu."
Asi to funguje, vždycky nakonec danou věc zvládnu i když dřu bradou o zem.
Věřím tomu, že pokud věřím tomu, kniha píše, bude pomáhat i čtení textu bez kapek. Co myslíte?

Lupi, říkalo se tomu "mlganie".  To je zřejmě slovenský výraz a uvědomuju si, že jsem v češtině asi nenašla výstižné slovo. Já jsem to tuším, vyzkoušela jednou a měla jsem tendenci olej spolknout.

Judit, přeji hodně úspěchů nejen ve dnech prázdninových lol , ale i bezva bandu a dobrý kolektiv.
No, máme to za pár a pak Hurá na ně tillfreds

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí