Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 13. 7. 2009 21:15

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Re: Duchní drb-árna

Je fakt, že ta hodina stačila,

hodím sem i ceník, jetli vás to zajímá a na co si vzpomenu.
lávové kameny   40   Eur
shiatsu             20   Eur
Reflex. masáž
chodidla             6,5 Eur
thajská            20
joga a Reiki po 10  Eur rašelinový zábal 6 Eur a víc si nepamatuji, ale bylo tam toho hodně, třeba čínská tlaková, nebo indická masáž hlavy, to se přítel smál, že ho terapeutka poklepávala ,masírovala a hladila po hlavě.
Taky tam byl pro ženy zkrášlovací program s lymfodrenážemi a dalšími blaženostmi pro náš vzhled.
Tyhle léčebné pobyty by měly být v popisu povinností zaměstnavatele.  dumbom
Hotel Flora v Trenčianských Teplicích, co víc tady budu vypisovat. tillfreds

Není tady

#102 14. 7. 2009 8:47

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Tak to jsem ráda, že hodina stačí. Ceny vypadají podobně u nás - jen v Praze jsou dvojnásobný dumbom

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#103 14. 7. 2009 11:18

x256987
Host

Tak snad to není reklama, když řeknu, že mnou zmíněná masérka si říká za dvouhodinové lávové kameny částku, která má na konci dvě nuly a na začátku číslo odpovídající počtu dnů v týdnu.

#104 14. 7. 2009 11:37

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

lollollol
Teda Judit, ty bys mohla překládat reklamy do povolený podoby na kšeft lol
To je ale nejlevnější masérka v Česku, počítám! va U nás tutéž částku, navýšenou o sedminu částky tebou zmíněné, žádají za polovinu tebou zmíněného času vavissla

Není tady

#105 14. 7. 2009 15:55

Nick3594
Host

Judit tak to platíš stejně jako já za dvouhodinovou celkovou masáž big_smile. Většinou je malinko kratší dumbom, ale jednou měsíčně si ji dopřeju a slastně si ji užívám big_smile.

#106 14. 7. 2009 16:01

x256987
Host

Lupi, možná mám protekci a ani o tom nevím  lol  Už jsem u ní dlooouho nebyla... ty lávové kameny jsou příjemné spíš v zimě, není to podle mě moc letní záležitost.

S tím kšeftem pouvažuju  wink

#107 15. 7. 2009 7:23

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Kamarádka taky masíruje a jak! a bere, ať dělá co dělá, 400 na hodinu, takže pohoda. Páč ona to stejnak vždycky natáhne nejmíň o půlhoďku a nechce víc, jak za hodinu. smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#108 15. 7. 2009 10:07

D.
♥♥♥♥---
Místo: Praha-východ

A není kamarádka ouplně náhodou z Olomouce?

Lidé jsou tak svobodní, jak chtějí. James Baldwin

Není tady

#109 16. 7. 2009 19:13

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Jasně že je. Masíruje na Horním. stolt

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#110 17. 7. 2009 12:49

D.
♥♥♥♥---

To je náhodička smile , mohu poprosit o kontakt? Děkuji

Není tady

#111 19. 7. 2009 22:36

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Taky vidíte žabomyší války těch druhých ale svoje ne? smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#112 20. 7. 2009 6:56

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

Tulipánko, ty ses tu někde ptala, jaké změny pozorujueme po meditaci a já chci tu otázku připomenout, protože mě to taky zajímá tummenupp

offtopic Jsem trubka přes počítače a prostě si neumím vyhledat jednotlivé příspěvky. Vždycky mi to najede na tisíc příspěvků na jedné stránce a já jsem tam kde jsem byla, takže prosím o trpělivost sad big_smile

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#113 20. 7. 2009 18:31

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

A ono to jde - vyhledat konkrétní příspěvek? va Ptá se tady soutrubka rodna
Tuli, žabomyší spory snad zrovna ne, ale leccos jiného určitě. Co bys taky chtěla - na vlastní nos si viděj leda šilhavý lol

Není tady

#114 20. 7. 2009 23:32

x256987
Host

Když si pamatuješ nějaké slovní spojení, proč ne...

#115 21. 7. 2009 6:37

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

Judita napsal(a):

Když si pamatuješ nějaké slovní spojení, proč ne...

a to tam to slovní spojení někde zadám? rodna

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

Není tady

#116 21. 7. 2009 7:42

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Lúthien,
slovní spojení zadáš do "Hledat". Tmavě modrá lišta nahoře - žlutě zvýrazněné. To spojení ale musí být přesné a kompletní, jinak ti to nenajde.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#117 22. 7. 2009 9:51

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Holky, nechce se mi zakládat téma, tak jsem se jen chtěla zeptat, co si představujete pod pojemem neprožívat emoce. Nějak jsem na to narazila a peru se s tím a nevím, kudy na to. Mě naopak příjde, že emoce prožívám až moc lol.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#118 22. 7. 2009 10:46

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

taurus napsal(a):

Holky, nechce se mi zakládat téma, tak jsem se jen chtěla zeptat, co si představujete pod pojemem neprožívat emoce. Nějak jsem na to narazila a peru se s tím a nevím, kudy na to. Mě naopak příjde, že emoce prožívám až moc lol.

No to mi připadá jako zapřít sama sebe. Emoce bych nepotlačovala, spíš bych si všímala, jaké emoce prožívám a co to se mnou dělá big_smile

Není tady

#119 22. 7. 2009 11:08

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Taurus, třeba jeden příklad z mnoha: Zemře ti někdo blízký, jsi smutná, obrečela bys to, ale nedovolíš si to (zakážeš si to, třeba proto, že ti doma říkali, že musíš být silná holka), nepřijmeš ten smutek, neprožiješ

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#120 22. 7. 2009 11:23

x256987
Host

Ono jde o to, že abys nějaký stav mohla pustit, musíš ho napřed prožít. Takže odžít si svůj vztek, smutek, cokoli (tzn. připustit si ten pocit, vyjádřit ho, ventilovat), pak to přijmout a pak to nechat být. Žádná z těch fází se nedá přeskočit (ale můžou se překrývat).

Zároveň je potřeba dát si pozor, abys v té emoci neuvízla - speciálně vztek nebo lítost se dokážou živit samy ze sebe a je potřeba odhadnout ten moment, kdy už nedáváš najevo svůj existující vztek, ale vlastně si vyrábíš další.

#121 22. 7. 2009 11:24

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

ale někdy člověk potřebuje prožít smutek, aby se tím dušením ho v sobě nezbláznil a líp pochopil...

Není tady

#122 22. 7. 2009 11:29

x256987
Host

Ideální je, když se člověk naučí uvědomovat si své pocity a prožívat je ve chvíli, kdy vzniknou. A pokud se rozhodne, že chce situaci řešit - řešit ji ve chvíli, kdy probíhá, a s těmi, kterých se to týká.

Jenže většinou je navíc potřeba prokousat se horou toho, co jsme si vyrobili v minulosti. Ale zase - stačí to řešit postupně, jak se to vynořuje. Když si člověk uvědomí, že ho šéf v práci vytáčí ze stejného důvodu, jako ho vytáčel třeba jeho otec - dá se to zpracovat a uvolnit při jednom.

#123 22. 7. 2009 14:49

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Holky dík, narazila jsem na to, že neprožívám emoce a čuměla jsem jako puk. Ona je to možná záležitost minulosti, kdy jsem pár věci skutečně neprožila.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#124 22. 7. 2009 18:36

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Taurus, takových neprožitých máme pr*ele tři skoro všichni - však proto všechny ty konstelace, kinezky, cesty a jánevímco všechno.... smile
Judit, já mám zkušenost (z Cest) že jak se člověku v tý emoci začíná líbit, jak se v tom začne rochňat, tak pryč. Taky se je učím prožívat a ventilovat ve chvíli, kdy vzniknou - pomáhá mi, když si to řeknu. Hezký je to kolečko -dopis, kolečko - něco člověka rozhodí, tak si sedne, jak má chvilku a řekne si třeba: "Rozčílilo mě to, že....." a pokračuje: "udělalo by mi v tu chvíli radost, kdyby....mrzí mě, že....jsem smutná  z toho,že....bojím se,že...." čímž se kolečko uzavře. Ale to jen pro ty, kdo mají čas lol
A ta momentální ventilace samozřejmě jde, jen když člověk není v přetlaku, žejo.... cool

Není tady

#125 22. 7. 2009 19:04

D.
♥♥♥♥---

Tak duchní drbny, musím se s Vámi podělit o radost smile
Kdysi jsem sháněla přes net práci v zahraničí a ten člověk byl podvodník, dnes jsem byla na policii(předvolali mě), kde chtěli vědět kolik peněz, kdy, jak a proč. To je ale nedůležité, důležité je, že jsem tam šla víceméně s klidem a úsměvem(dokonce myslím, že jsem byla vtipná lol ) a když mi policistka řekla, že nechce, abych ta výpověď vypadala jako.. odmlčela se, tak jsem řekla: Abych nevypadala jako idiot? A víte, že mi to je úplně jedno? Kdybyste to dole přišpendlila s tím, jaký jsem idiot, tak tohle mi je srdečně jedno.
Prostě jsem někdo jiný, než ta včerejší ztracená holčička se sociální fobií, která potřebuje, aby ji měli rádi a která kvůli tomu musí splňovat 952 věcí.
Mám krááásný večer a přeji ho i Vám! hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí