Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#451 23. 1. 2010 21:50

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Duchní drb-árna

lvice napsal(a):

A na tvé dotazy odpovím: však ty na to přijdeš wink

Lvice, tahle odpoved je naprosto zbytecna, nesmyslna smile Muzes mi prosim vysvetlit, jestli se Ti chce samozrejme, k cemu tahle veta slouzi?
Jestli chces hrat-diskutovat takhle, muzu Ti taky odpovedet: vez, ze zitra vyjde slunce, a vyjde i pozitri.

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#452 23. 1. 2010 21:58

Nick3594
Host

Hm, Mariposo, to zní nadějně...... Přemístění vnímám tak, že se tady odregistruji a odejdu - přemístím. Nebo se zaregistruji i tam, protože tam odešli lidé, které mám ráda, ale zároveň zůstanu tady, protože jsem tady taky ráda.

Nepřemístila jsem se tudíž, jen rozšířila působiště big_smile. Kapíšto? Pak jsou tady uživatelé, kteří se odregistrovali, aby mohli vypadat jako kingové, že oni do toho ošklivého babinetu už také chodit nebudou, ale v zápětí se přihlásí pod jiným nickem a zůstávají dál.

A pod čarou - vše co přichází a odchází je sen...... To jsem měla na mysli wink.

#453 24. 1. 2010 7:11

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

Tralala..... big_smile

Lvice, ráda bych teď něco napsala tak, aby u tebe zas nedošlo k samovznícení - takže klíííd. smile
Takhle vypadají tvoje příspěvky poté, co rozum dohoní emoce. Možná by bylo moudré ho nejdřív nechat doběhnout a PAK psát, nemusela bys tak často mazat. Taky by se ti nejspíš nestávalo tolik nedorozumění a konfliktů. Já bych ti navíc byla schopná klidně přiznat, že o zrcadlech toho třeba víš mnohem víc, než já. smile

Není tady

#454 24. 1. 2010 7:21

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

Pak jsou tady uživatelé, kteří se odregistrovali, aby mohli vypadat jako kingové, že oni do toho ošklivého babinetu už také chodit nebudou, ale v zápětí se přihlásí pod jiným nickem a zůstávají dál.

Něco jako - vejdu, naštvu se, bouchnu dveřmi a vrátím se s jiným nickem? smile
Pokud tady takoví lidé jsou, jsi si jistá, že takhle přesně znáš jejich důvody? Že to takhle sebejistě a nepochybně prezentuješ? Podle sebe soudím tebe? A jsme zas u toho - tvoje projekce vlastních případných reakcí do druhých lidí. Domněnky vydávané za pravdu, viď?Je to ve tvém případě docela škoda, jsi celkem fajn dáma.

Upravil(a) Daphné (24. 1. 2010 7:57)

Není tady

#455 24. 1. 2010 7:46

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

To je tedy drbárna.... big_smile. to už je lepší televize fuckyou

Není tady

#456 24. 1. 2010 8:29

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

Vidíš, a já jsem si vždycky myslela a myslím dosud, že drbání je pomlouvání třetí osoby za jejími zády. smile

Není tady

#457 24. 1. 2010 9:29

Nick3594
Host

Daphné, myslím, že konečně vím, kdo jsi. A jednu věc nechápu, proč tady řešíš věci, které se dějí někde jinde...... Můžeš mi to napsat pod svým nickem tam, kde je to aktuální. Tam, kde vím, s kým mám tu čest. Děláš totéž co Johanna, ale v jiné formě. Využíváš nicku Daphné, který nevím, kdo to je, ale jistě bych věděla kdo to je někde jinde. Řešíš na Babinetu věci, které se babinetu vůbec netýkají. Tohle je osobní záležitost, jak pozoruji. Vůbec se Vladěně nedivím...... A vlastně se už nedivím ničemu. Lidé se pompézně odregistrují z Babinetu, aby se vrátili pod jiným nickem, protože jim Babinet chybí, ale připadali by si hloupě, kdyby tady nedej bůh zůstali pod starým nickem.
Sorry, ale jestli se chceš na tohle téma pobavit, napiš mi zprávu tam, kde je to aktuální a ty víš kde. Budu čekat, že se mi ozveš, jistě nemáš důvod zůstávat v anonymitě Daphné a já budu vědět, s kým mám tu čest a ráda si s tebou popovídám dál.

#458 24. 1. 2010 9:44

Nick3594
Host

A jen dodatek, je to můj názor. Můžu si klidně mýlit, může to být nesmysl, ale je můj. Takže ho klidně napíšu. To, že ty to prezentuješ jako samojisté a nepochybné je pouze tvé osobní vnímání mé osoby a mých názorů. S tím souvisí i projekce mých reakcí do reakcí jiných lidí. To, jak vnímáš mé chování je pouze tvé osobní vnímání a se mnou to vůbec nemusí souviset. Domněnky vydávané za pravdu.... tak jsi to označila. Opět osobní vnímání - máš pocit, že to co prezentuji, MUSÍ BÝT PRAVDA, že JÁ TO TAK VNÍMÁM. Jenže moje milá, každý máme svoji malou pravdu, svůj osobní názor, který být pravdou vůbec nemusí a který ostatní mohou vnímat zcela jinak. Ty máš svoji pravdu, já svoji, každý máme svoji malou pravdu.

No a pokud se odtajníš, můžeme vedle pokračovat dále. smile

#459 24. 1. 2010 10:05

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Daphné napsal(a):

Vladena napsal(a):

Vidíš, a já jsem si vždycky myslela a myslím dosud, že drbání je pomlouvání třetí osoby za jejími zády. smile

Drbárna je v názvu vlákna,tak nepoučuj. Jistě, dalo se použít jiné přirovnání , napadá mi házet hnůj ze strany na stranu, ale tak ,,tvrdě" jsem nechtěla psát. Holky, vzpamatujte se! Jako třetí osoba vám oběma říkám,že máte obě pravdu,ale nechcete vnímat jedna druhou. Prosím, hlavně mi kvůli tomuto příspěvku do bahna nezatahujte,děkuji.

Upravil(a) Vladena (24. 1. 2010 10:08)

Není tady

#460 24. 1. 2010 11:55

Johana50
♥♥♥♥♥--

tongue

Upravil(a) Johana50 (24. 1. 2010 11:55)

Není tady

#461 24. 1. 2010 12:56

Nick3594
Host

Ono tady už to s duchovnem totiž nemá společného vůbec nic. tongue

#462 24. 1. 2010 15:19

Kaštanka
♥♥♥♥♥--

lvice napsal(a):

Ono tady už to s duchovnem totiž nemá společného vůbec nic. tongue

má i nemá big_smile
co si pod tím představuješ? smile

Není tady

#463 24. 1. 2010 17:35

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

Daphné, myslím, že konečně vím, kdo jsi. A jednu věc nechápu, proč tady řešíš věci, které se dějí někde jinde...... Můžeš mi to napsat pod svým nickem tam, kde je to aktuální. Tam, kde vím, s kým mám tu čest. Děláš totéž co Johanna, ale v jiné formě. Využíváš nicku Daphné, který nevím, kdo to je, ale jistě bych věděla kdo to je někde jinde. Řešíš na Babinetu věci, které se babinetu vůbec netýkají.

Lvice, chtěla bych jen podotknout, že jsem reagovala na tvůj příspěvek 429 o mírumilovnosti a nestrannosti TAM, o tom, že jistá přispěvatelka....atd. Takže já jsem to sem nezatáhla a nevím, čemu se divíš. A jestli ti to píše Mařka, Anča nebo někdo jiný na věci nic nemění, takže nechápu, k čemu ti bude znalost mého nicku jinde. TAM tuhle diskusi zatahovat nebudu a i tady s ní končím. Nechci se s tebou nijak dohadovat, jen jsem se chtěla ohradit proti tvému  příspěvku, a to je vše. Diskutovat s tebou klidně můžu kdekoli, ale tohle téma považuju pro sebe za uzavřené. kapitulation

Upravil(a) Daphné (24. 1. 2010 20:34)

Není tady

#464 24. 1. 2010 18:30

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Pokud je pro vás přínosná diskuze o tom, kdo má kde kolik nicků, je to vaše volba. Zdržte se při tom ale prosím zveřejňování nicků z jiných diskuzí. (Dle Pravidla 2.5.) Děkuji za pochopení, tina.

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#465 24. 1. 2010 19:14

Johana50
♥♥♥♥♥--

Trochu jsem se vrátila zpět v diskuzi... a musím přiznat, že si připdám ( abych se držela stylově duchovního tématu na duchovním) jako na kázání feldkuráta Katze. Úplně ho vidím , jak plameně hřímá z kazatelny ... a.... zbytek je notoricky známý....... lol

a pak : vejdu, naštvu se, bouchnu dveřmi a vrátím se s jiným nickem....

jojo, souhlasím ,Dafné, kdyby raději každý poctivě zkoumal svoje pohnutky než začne ukazovat na  druhé lidi , to by byl na světě ráj... smile

Není tady

#466 24. 1. 2010 19:56

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Mariposo - samozřejmě, že je snazší řešit mě, než sebe, a že nevím, že je mi tě líto? Ber to tak jak to je, jako výsledek myšlenkového pochodu při psaní. Ani nevím jestli ti to něco dá, ale mě je tě líto.

Navrch - celou dobu se tu raději zabýváš jinými než svým postojem k oné události, takže za sebe už nemám, co dodat. Jen mi dovol pozastavit se nad tím, že se zajímáš o pohnutky skupiny, když můžeš rozdávat úsměvy a lásku a jsi se sebou spokojená a vlastně ani nemášpříčinu se tím zabývat.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#467 24. 1. 2010 20:53

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

Mariposo - samozřejmě, že je snazší řešit mě, než sebe, a že nevím, že je mi tě líto? Ber to tak jak to je, jako výsledek myšlenkového pochodu při psaní. Ani nevím jestli ti to něco dá, ale mě je tě líto.

Navrch - celou dobu se tu raději zabýváš jinými než svým postojem k oné události, takže za sebe už nemám, co dodat. Jen mi dovol pozastavit se nad tím, že se zajímáš o pohnutky skupiny, když můžeš rozdávat úsměvy a lásku a jsi se sebou spokojená a vlastně ani nemášpříčinu se tím zabývat.

Pavlo, k tomu, ze se zabyvam jinymi a sebou ne-svym postojem k veci, jsi dosla jak? Jak Ty vis cim ja se zabyvam ve svem volnem case? Na jakem zaklade si troufas toto prohlasit? Slyselas neco takoveho napriklad ode mne k Tobe? Jak Te vubec napadne tvrdit jak ja to mam? hmm usch

Copak tu celou dobu nepisu, ze to jejich pocinani nechapu? Uvedomuju si, ze to nechapu, pred nikym to netajim, uz x krat jsem to tu zminila, tak o co Ti jde? Mas velmi podivny chovani.
Tvojí litost ke mne sis vybrala sama, jestli ji citis, je to jen Tva vlastni volba. A pises mi to k cemu? Co s tou informaci, ze me litujes, mam jako delat?

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#468 24. 1. 2010 21:05

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Mariposo, ona tam byla mnohem důležitější informace.  A zbytek si dovoluju prohlašovat na základě tvých slov. Na základě tvých postojů, kterými ses zde prezentovala.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#469 24. 1. 2010 21:22

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

tina napsal(a):

Zdržte se při tom ale prosím zveřejňování nicků z jiných diskuzí. (Dle Pravidla 2.5.) Děkuji za pochopení, tina.

Ahoj tino,
Pravidlo 2.5 se vzatahuje na nezverejnovani nick name z jinych dizkuzi? A z jakych jinych diskuzi? Jak je to mysleno? 
Prosim vysvetli me to? Nejsem si jista zda to chapu.

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#470 24. 1. 2010 22:43

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

Mariposo, ona tam byla mnohem důležitější informace.  A zbytek si dovoluju prohlašovat na základě tvých slov. Na základě tvých postojů, kterými ses zde prezentovala.

Pavlo, zase neco nechapu roll a kdyz neco nechapu tak se ptam. Takze: proc mas potrebu tady o me neco prohlasovat? Slouzi to necemu?
Vsimla sis, ze ja tady o Tobe neco prohlasuju?

Není tady

#471 25. 1. 2010 0:23

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Hirondel, i když ses ptala Tiny, dovolím si odpovědět: "identita" uživatelů je citlivý údaj a její odhalování na fóru nepovažujeme za vhodné. A to i v případě, že se jedná pouze o zveřejňování dalších nicků, aliasů atd. jiných uživatelů - a to zejména v případě, že si to tito jiní uživatelé (viz případ Lvice) nepřejí.

Sami taky nezveřeníme ani druhé, třetí a dvacáté nicky zdejších disutujících, které jsou nám známé (pokud tedy diskutují ze stejné IP).

Tolik na vysvětlení z moderátorského hlediska....osobně nad touto vaší "duchovní" diskusí nestíhám vrtět hlavou.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#472 25. 1. 2010 9:32

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

Hirondel, i když ses ptala Tiny, dovolím si odpovědět: "identita" uživatelů je citlivý údaj a její odhalování na fóru nepovažujeme za vhodné.  A to i v případě, že se jedná pouze o zveřejňování dalších nicků, aliasů atd. jiných uživatelů - a to zejména v případě, že si to tito jiní uživatelé (viz případ Lvice) nepřejí.

Sami taky nezveřeníme ani druhé, třetí a dvacáté nicky zdejších disutujících, které jsou nám známé (pokud tedy diskutují ze stejné IP).

Tolik na vysvětlení z moderátorského hlediska....osobně nad touto vaší "duchovní" diskusí nestíhám vrtět hlavou.

Ahoj Ronjo,
me osobne je jedno kdo ma jaky nick,me jen zajimalo jak se vztahuje pravidlo 2.5 na tuhle situaci ohledne rozmnozenych nicku a toho co psala tina= "zdrzte se prosim zverejnovani".

Osobne dokazu pochopit ze si to nekdo nepreje,ma k tomu zrejme sve duvody,presto ale stale osobne nedokazu vnimat spojitost se zverejnovanim jinych nicku s pravidle 2.5.
To jsou na me dost okate ulicky jak se divat na pravidla aby se dali pouzit. 
Tolik jen muj nazor.
Co by se tedy stalo kdyby nekdo ty nicky zverejnil? 

Tohle se tu v minulosti uz stalo a nikdo to neresil,jak to ze ted je tomu jinak?
Ptam se protoze se to snazim pochopit.  smile
Dekuju za odpoved.

Jinak ja osobne jsem si nevsimla ze by se tady na tomhle  vlakne vzdy diskutovalo jen o duchovnu.
Ja hlavou nevrtim ,me uz neprekvapuje nic. wink

Upravil(a) hirondel (25. 1. 2010 9:34)

Není tady

#473 26. 1. 2010 13:23

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Hirondel co se tu stalo nebo nestalo v minulosti já nemůžu řešit. Náš názor (po diskuzi) je, že by se druhé třetí a další nicky neměly odhalovat, pokud si to dotyčná osoba nepřeje. Pokud tedy k takovému odhalování znovu dojde, budeme postupovat stejně.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#474 26. 1. 2010 14:01

Nick3594
Host

Hir, jednalo se o zveřejnění nicku, který používám na jiném diskuzním foru xxxxxx. Nikoliv o to, že na babinetu mám dva a více nicků lol. A tohle téma už opusťme, já už mám v sobě pořešeno a netřeba pitvat dál.

#475 26. 1. 2010 14:11

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

Hirondel co se tu stalo nebo nestalo v minulosti já nemůžu řešit. Náš názor (po diskuzi) je, že by se druhé třetí a další nicky neměly odhalovat, pokud si to dotyčná osoba nepřeje. Pokud tedy k takovému odhalování znovu dojde, budeme postupovat stejně.

Ronjo,
ja Te ani nezadala ze by jsi Ty mela resit co se stalo ci nestalo v minulosti. To je nedorozumeni. smile
Ja jsem jen chtela podotknout, ze se to uz tady delo a nikoho ani nenapdalo pouzit pravidlo 2.5.

Ja mam za to ze tu jde spise o prani nezverejnovat...... nez o to co je psano v pravidle 2.5.

Proc neni to pravidlo tedy upraveno? smile

Ronjo, chapu to tedy dobre -ze pokud nekdo by zverejnil neci jiny nick, ze jeho zverejneni (prispevek) bude vymazan,nic vic nic min?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí