Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 4. 7. 2009 22:28

D.
♥♥♥♥---
Místo: Praha-východ

Duchní drb-árna

Hezkou sobotu smile

Rozhodla jsem se založit toto vlákno, protože se občas chci zmínit o drobnosti, nevím kam ji napasovat a nechce se mi pokaždé zakládat nové vlákno.. Navíc duchní drbárna je někde vzááádu, tak jsem ji trochu popostrčila tongue

Zkouším se teď skamarádit s energií a protože mi u toho asistují akorát psi, ráda bych slyšela pohled někoho dalšího. Dnes mi ´přišel´ symbol, trojúhelník v kruhu s tečkou uvnitř, význam jednotlivých symbolů jsem našla, nicméně napadne Vás něco k tomu spojení symbolu s energií anebo tak vůbec?

Lidé jsou tak svobodní, jak chtějí. James Baldwin

Není tady

#2 4. 7. 2009 23:23

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Re: Duchní drb-árna

To by snad mohlo být zjednodušené Boží oko, pod takovým názvem to znám já a to je silný symbol, pokud vrchol směřuje nahoru. Pokud směřuje dolu , tak nevím.
doplním to sem , .....jak ti přišel ten symbol?...

No a když drbárna tak drbejte a raďte, čitatelky big_smile.
Hodila jsem dotaz na vlákno o dětech, ale je tam ticho po pěšině.
potřebuju súrně z istit, zda se dá do Německa vycestovat bez pasu , jestli stačí mít dítě v občance, pokud se to dělá. Nevím, jsem babička a tyhle věci už jdou kolem mne. za jak dlouho se dá udělat normální pas, ne ten rychlý s krátkou platností.
Vědět jsem to potřebovala už odpoledne, tak díky za zaručené informace.

Upravil(a) Heluška (4. 7. 2009 23:24)

Není tady

#3 4. 7. 2009 23:38

D.
♥♥♥♥---

Zjevil se mi v hlavě, Heli wink Těžko to popsat jinak, ale nevím, nevím.. nedávno ke mně takhle došla očista organismu a stopka s kafem a jsem jenom člověk lol

Bohužel s pasem Ti neporadím smile

Není tady

#4 4. 7. 2009 23:53

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

A jak tu stopku s kafetem zvládáš?

Já jsem ped čase měla potíže se žaludkem a úplně bez potíží jsem přešla na rozpustné se smetanou, což bych dříve  neovažovala za kafe. Českého turka piju vyjímečně, takže věřím, že nemáš problém.
Myslela jsem si to, že se Ti prostě ukázal, jen mě to zajímalo.

Není tady

#5 5. 7. 2009 6:21

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

nic. omyl...Dámy, jak ůplně smažu příspěvek? big_smile

Upravil(a) Lúthien (5. 7. 2009 6:23)

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#6 5. 7. 2009 10:58

D.
♥♥♥♥---

Myslím, Lúthien, že po odeslání se příspěvek může už jenom upravit na přání hezkého dne smile

Žádné drama, Heli.. Ptala jsem se co dál, no a očista organismu je logický krok, k tomu i jiná, lehčí strava, voda, čaje a ta moje silná káva s tatrou 10x denně k tomu moc nejde wink Ráno si teda říkám, jestli by jedna denně mohla nějak uškodit, ale vím, že teď je to lepší bez ní smile

Není tady

#7 5. 7. 2009 12:20

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Helí - ty jedeš s mímem do Němec? Já ti teda neporadím, to víš, taky jsem babička, co už ví prd (ale zase mně strašně potěšilo, že zvládnout sterilizátor, ohřívačku mlíka a moderní pleny není zas takovej problém lol)
Dí - mně taky napadlo jedině boží oko...a nemohlo to být jakože souhlas? va S něčím, co jsi dělala?
Lú, úplně smazat nejde (to by se leckde nic jinýho nedělalo smile )
S kafetem dtto - taky jsem začla mít potíže, tak teď si dávám jen malý odpoledne - pro tu vůni, spíš, než pro co jinýho...

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#8 5. 7. 2009 13:33

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Mazat příspěvky mohou jen moderátoři smile.
Já bych byla pro, aby se dotazy psaly tučně. Jinak se v tom ztratíme. Snad to nebude modrátorům vadit (stejně sem nechodí wink )

Měla bych také pidi dotaz: pozorovali jste nějaké změny poté, co jste začali meditovat? Za jak dlouho?

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#9 5. 7. 2009 16:19

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

Zkouším, jestli umím psát tučně...

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

Není tady

#10 5. 7. 2009 17:27

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Lúthien napsal(a):

Zkouším, jestli umím psát tučně...

tummenupp

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#11 6. 7. 2009 12:56

D.
♥♥♥♥---

Začínám se na internet dívat jako na moji VŠ, díky Lupině za odkaz na diskusi. Večer jsem na jiném webu přemýšlela, proč jeden člověk vždycky přiletí, plácne nějakou jistotu, řekne že tak to je a odletí, aby to po určité době zopakoval. Nakonec přidal, že má svoje moudra jenom vyčtená a ani o víc nestojí, krásné zakončení smile

Kdo z Vás má nízký tlak a používáte čaj nebo něco jiného na jeho zvýšení nebo na celkové povzbuzení? Mně začíná být v tomto počasí "divně", nakonec se mi i motala hlava, tak jsem si před chvílí s velkou chutí udělala kávu, ale ráda bych našla nějaký přírodní přípravek bez tatry wink hjarta

Není tady

#12 6. 7. 2009 15:56

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

D. napsal(a):

Začínám se na internet dívat jako na moji VŠ, díky Lupině za odkaz na diskusi. Večer jsem na jiném webu přemýšlela, proč jeden člověk vždycky přiletí, plácne nějakou jistotu, řekne že tak to je a odletí, aby to po určité době zopakoval. Nakonec přidal, že má svoje moudra jenom vyčtená a ani o víc nestojí, krásné zakončení smile

Kdo z Vás má nízký tlak a používáte čaj nebo něco jiného na jeho zvýšení nebo na celkové povzbuzení? Mně začíná být v tomto počasí "divně", nakonec se mi i motala hlava, tak jsem si před chvílí s velkou chutí udělala kávu, ale ráda bych našla nějaký přírodní přípravek bez tatry wink hjarta

Mám nízký tlak a tohle počasí pro mě vždycky znamená problém big_smile Nejvíc mi pomáhá kafíčko a pak kvaltní zelený čaj tummenupp Smetánku do kafe mňam hjarta

Není tady

#13 6. 7. 2009 16:09

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Já se prosím omlouvám že lezu někam, kam vůbec nepatřím rodna je mě napadlo k tomu tlaku.... mám strašně nízkej, dlouho jsem ho zkoušela zvedat kafem, ale vždycky to dopadlo tak že mi bylo ještě hůř va nakonec mi bylo doktorem vysvětleno, že to je díky tomu, že kafe sice nakrátko tlak zvýší, ale jelikož odvodňuje, tak po něm vzápětí tlak ještě víc klesne va Takže už dlouho piju jenom Caro a to spíš tak pro pocit. No a problémy s tlakem mám pořád, před chvílí jsem si musela dokonce dát nohy nahoru, aby mi do tý hlavy vůbec něco krve doteklo lol lol
Taže kdyby tu byly nějaká zaručený typy na nízkej tlak, tak sem s nima vissla tummenupp

Upravil(a) Definitiv (6. 7. 2009 16:10)

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#14 6. 7. 2009 16:10

x256987
Host

Hodně povzbudivé je taky maté, to je jihoamerický "čaj".

D., jaký odkaz na diskusi? Já tady žádný nevidím... Esli teda nemáte s Lupínou nějaké tajnosti big_smile

#15 6. 7. 2009 16:16

D.
♥♥♥♥---

Kuji stolt , maté koupím v nějakém speciálním obchodě gloria

Lupina dala odkaz na Wikipedii(ve svědcích), kde byla definice diskuse, polemiky a tak.. a mě to prostě zapadlo do momentálně-mentálního přemýšlení wink

Není tady

#16 6. 7. 2009 18:55

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Web

Definitiv napsal(a):

Já se prosím omlouvám že lezu někam, kam vůbec nepatřím rodna je mě napadlo k tomu tlaku.... mám strašně nízkej, dlouho jsem ho zkoušela zvedat kafem, ale vždycky to dopadlo tak že mi bylo ještě hůř va nakonec mi bylo doktorem vysvětleno, že to je díky tomu, že kafe sice nakrátko tlak zvýší, ale jelikož odvodňuje, tak po něm vzápětí tlak ještě víc klesne va Takže už dlouho piju jenom Caro a to spíš tak pro pocit. No a problémy s tlakem mám pořád, před chvílí jsem si musela dokonce dát nohy nahoru, aby mi do tý hlavy vůbec něco krve doteklo lol lol
Taže kdyby tu byly nějaká zaručený typy na nízkej tlak, tak sem s nima vissla tummenupp

no počkej, hned po tom kafi to chce aspoň půl litru vody, to jsem zapomněla napsat big_smile To ti doktor neřekl? Bez vody by to se mnou pak asi praštilo lol Ale takhle je to hned ok a můžu normálně fungovat tummenupp

Není tady

#17 6. 7. 2009 19:02

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

D. "Dnes mi ´přišel´ symbol, trojúhelník v kruhu s tečkou uvnitř, "

D., jak se to stane, že k Tobě přijde symbol? va

Není tady

#18 6. 7. 2009 19:08

D.
♥♥♥♥---

Včera večer poštou ranní va

Není tady

#19 6. 7. 2009 19:26

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Def, ty seš kecka dumbompussa To máme tak strašidelný renomé, bo co? vagrater
Terci, někam to tam Dí napsala - prostě si tak přemejšlíš, dumáš nad něčím a včil! se ti před očima začne odvíjet něco, (někomu obrazy, někomu abstrakta, někdo spíš čmuchá, nebo ho napadají slova ) no vlastně se tomu dá říkat Múza lol Podvědomí, patrně....intuice...no takový ty věci co fungujou, když si racio dá pohov smile

Není tady

#20 7. 7. 2009 13:59

BB
♥♥♥♥♥♥-

Co má společnýho nízkej tlak s duchovním ? Ale neva .... mě doktorka řekla, že na nízkej tlak je výborný červený vínko, pak mi koukla na r.č.  .... zasmála se, že je  stejná věková skupina a  dodala, že bychom ho měly dostávat jako lék na předpis. lollollol

BB

Není tady

#21 7. 7. 2009 14:15

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Thorwald Dethlefsen, Rüdiger Dahlke: Nemoc jako cesta

"Krev symbolizuje život. V každé kapce krve je obsažen celý člověk. Krevní tlak je výrazem lidské dynamiky. Odpovídá-li krev vlastnímu bytí, cévní stěny představují hranice, v nichž probíhá rozvoj osobnosti, a překážky, které se mu stavějí do cesty. Člověk s příliš nízkým tlakem tyto hranice vůbec nepřekročí. Nezkouší se prosadit, odsouvá všechny překážky, v ničem nejde do krajnosti. Setká-li se s nějakým konfliktem, stáhne se rychle zpět a analogicky totéž provede i jeho krev, až se stane bezmocným. Zříká se tedy veškeré moci (zdánlivě!), stahuje se zpátky, snímá ze sebe zodpovědnost. Upadá do bezvědomí a uniká tak všem problémům, které na něho číhají. Už tu prostě nění. Hypotonik není doslova schopen stát: nestojí si za věcí, nestaví se k ničemu přímo, chybí mu stálost a upřímnost. Při každém napadení se složí a ostatní mu zdvíhají nohy, aby nateklo více krve do hlavy, do centra moci, a on zase získal nad sebou vládu a mohl převzít odpovědnost. Také sexualita patří k oblastem, jimž se člověk s nízkým tlakem vyhýbá, protože je na krevním tlaku silně závislá.
Všechna ucelená terapeutická opatření pro zvýšení krevního tlaku se bez výjimky soustřeďují na probuzení energie a působí tak dlouho, dokud člověk praktikuje mytí, drhnutí, vodní koupele a masáže. Zvyšuje mu to krevní tlak, protože dělá něco, co proměňuje energii v činy. Účinek však rychle pomine, jakmile tyto kůry vysadí. Trvalý výsledek přináší jen změna vnitřního postoje."

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#22 7. 7. 2009 14:17

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

S duchovním asi taky něco, ale hlavně s drb-árnou, ne? lol
Hele, Dethlefsen-Dahlke praví, že nízký tlak signalizuje, že se člověk: vyhýbá konfliktům čelně, ale řeší je spíše oklikou, není schopen stát si za věcí a taky, že problém se sexualitou (nespecifikujou)
A taky - to mně osobně přijde nejvýstižnější - že ani nenarazí na vlastní hranice, zatímco hypertonik je naopak všemožně překračuje (tohle mně osobně přijde nejvýstižnější)....ostatně si všimněte, jak často jsou hypotoničky ženy, kdežto hypertonici naopak muži lol

Není tady

#23 7. 7. 2009 14:20

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, přesně tohle.....ale mně fakt přijdou nejpravděpodobnější ty hranice: asi proto, že jsem nízkotlakař, ale věci řeším napřímo, málokdy něco obejdu - kdežto hranice - furt problém. Zneklidňuje mě pouze fakt, že kauzu "hranice" jsem hodně pořešila, ale nízkej tlak mám pořád........ roll

Není tady

#24 7. 7. 2009 14:25

D.
♥♥♥♥---

Prosím, Lupino, rozveď trochu ty hranice, zase mi to vynechává gloria

Není tady

#25 7. 7. 2009 14:36

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

lupina montana napsal(a):

Jo, přesně tohle.....ale mně fakt přijdou nejpravděpodobnější ty hranice: asi proto, že jsem nízkotlakař, ale věci řeším napřímo, málokdy něco obejdu - kdežto hranice - furt problém. Zneklidňuje mě pouze fakt, že kauzu "hranice" jsem hodně pořešila, ale nízkej tlak mám pořád........ roll

Lupinečko, jestli ono to nebude tím, že sis u hranic nedala i červené... ony se ty světy prolínají..... smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí