6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Ty nejedeš na výlet?To víš, že jedu, ale až v neděli . Dneska jsou v plánu ty okurky, debordelizace, nákup nových botiček a asi návštěva tchýně .
Bo jsi psala že v sobotu, tak jsem se divila:co:
Jaké botičky?
Asi jsem se z toho horka pomátla , když jsem psala v sobotu .
Není tady
Holky, tady je po dešti a jen 14,3°.
Není tady
Ota napsal(a):
Holky, tady je po dešti a jen 14,3°.
Závidím, tady je 30C .
Není tady
U nás je takové horko, že na to kolo stejně nemůžu, protože bych asi dostala infarkt. Takže jsem na tom stejně, jako by lilo.
Není tady
Nela napsal(a):
U nás je takové horko, že na to kolo stejně nemůžu, protože bych asi dostala infarkt. Takže jsem na tom stejně, jako by lilo.
Právě jsem na tebe myslela, že sice neprší, ale asi jsi stejně nikam v takovém horku nevyrazila .
Není tady
Dneska jdu grilovat tak musí byt hezky, kam ty děcka schováme když bude pršet??? malá pergola a moc dětíííííí .
A mám nové nehtíííky , dělala mi je kamarádka. A vypadají lépe jak od nehtařky ze salonu.
Není tady
Bebe napsal(a):
Dneska jdu grilovat tak musí byt hezky, kam ty děcka schováme když bude pršet??? malá pergola a moc dětíííííí .
A mám nové nehtíííky , dělala mi je kamarádka. A vypadají lépe jak od nehtařky ze salonu.
S tou pergolou to je jednoduché - zlobivé děti zůstanou na dešti, horší bude, když budou hodné všechny, to pak budete muset losovat.
Nehtíky - .
Není tady
Ahojte holky!
Už jsme v OV.Včera jsme byly na Hlučínské štěrkovně.Lidí jak hrom,ale super.
Včera ráno jsme zašly jen tak kouknout na zahradu.Je to prales a né zahrada.To víte neviděla nás zahrádka 14dnů.
Nasbíraly jsme okurky a červený rybíz.Ještě včera večer jsem zavařila 25sklenic okurek 0,7l.
Ted je tady pařák jak hrom,na teploměru máme 29 C.
Není tady
Aprill, psala jsi že mám krásné muškáty , no to ses asi fakt spletla. Letos nic moc , a ještě mi je napadly nějaké mrchy-mušky.
Balkon mám se sat. talířem.
Není tady
Bebe, volala jsi tam?
Není tady
Bebe napsal(a):
Aprill, psala jsi že mám krásné muškáty , no to ses asi fakt spletla. Letos nic moc , a ještě mi je napadly nějaké mrchy-mušky.
Balkon mám se sat. talířem.
Tak sousedi mají hezké muškáty .
Není tady
Ve stínu 33 a jde boučta
A fuška je sedět i pod tou perdolou.
Upravil(a) Romča (18. 7. 2009 13:15)
Není tady
aprill napsal(a):
Bebe, volala jsi tam?
Nikdo mi to nebere, ještě zkusím párkrát zavolat.
Není tady
Aprill, nevíš kdy bude odstávka teplé vody ?
Není tady
Bebe napsal(a):
Aprill, nevíš kdy bude odstávka teplé vody ?
Netuším, ale nás se to moc netýká, máme kolektory.
Není tady
Tak kamauádky , pachtíme něco v ten pátek?
Pokud bude příznivé počasáí , tak nabízím svou zahradu.Plavky si můžete vzít a můžete i bez, ale není voda v bazénu .
Takže jestli joo , tak se domluvte na nějakém čase atd.
Není tady
Otí a aby jsi tak to platí i pro Tebe.
Není tady
Romča napsal(a):
Pokud bude příznivé počasáí , tak nabízím svou zahradu.Plavky si můžete vzít a můžete i bez, ale není voda v bazénu .
Já tady nebudu
Není tady
Bebe napsal(a):
Romča napsal(a):
Takže jestli joo , tak se domluvte na nějakém čase atd.Já tady nebudu
jakpakto?
Není tady
Romča napsal(a):
Slečna Daisy v pátek může, jen neví jak to bude s řidičem Morganem nebo spíše s autíčkem.
Není tady
Romča napsal(a):
Otí a aby jsi tak to platí i pro Tebe.
Jé, přijede i Otík .
Není tady
Romčo, díky za pozvání , ale, holky nepřijedu , i když bych moc rád
Jestli bude párty "bez", prosím dokumentaci
Není tady
Ota napsal(a):
Romčo, díky za pozvání , ale, holky nepřijedu , i když bych moc rád
Jestli bude párty "bez", prosím dokumentaci
, víš něco víc?
Není tady
Aprill, nevím, jen že Romča psala "Plavky si můžete vzít a můžete i bez"
Není tady
Ota napsal(a):
Aprill, nevím, jen že Romča psala "Plavky si můžete vzít a můžete i bez"
A já takovou informaci přehlédla . To bude úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúžasné, bazén bez vody, báby bez plavek.
To bude mít Chocholoušek v pátek asi výjezd !
Není tady
Téma zavřeno