29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Nela napsal(a):
Bebe, ano, mám to v kapse, takže holky, můžeme na kávičku.
Gratuluji k úspěchu .
A už se těším, že tě taky někdy uvidím .
Není tady
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
Gratuluji k úspěchu
.
A už se těším, že tě taky někdy uvidím.
Tak dívky pracující , stačí jen písknout , kdy a kde
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Nela napsal(a):
Gratuluji k úspěchu
.
Dej tip nebo raději se přispůsobíme Neli.
Není tady
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Gratuluji k úspěchu.
Podívám se na předpověď počasí , ať nám chutná limet pijo
Není tady
Romča napsal(a):
aprill napsal(a):
Romča napsal(a):
Podívám se na předpověď počasí , ať nám chutná limet pijo
Mňam! ale nevím jak bude tento týden stíhat, v úterý jdu na pedikůru a ve čtvrtek na kosmetiku a to jsem chtěla být v práci déle, protože v pátek vyhazujeme peníze oknem a ještě někam musím nacpat nehty , ach jo.
Upravil(a) aprill (12. 7. 2009 15:38)
Není tady
Holky, je mi to jedno, jen ve středu mám do l7.00 a v pátek asi nebudu moci
Upravil(a) Nela (12. 7. 2009 17:51)
Není tady
Nela napsal(a):
Holky, je mi to jedno, jen ve středu mám do l7.00 a v pátek asi nebudu moci
A mě by nejvíce vyhovoval ten pátek . Tak to zkusíme příští týden, co?
Není tady
Aprill, není problém, domluvíme se na další týden, myslím, že už se určitě sejdeme.
Není tady
Neli pls.jestli si vzpomeneš, až se budou hoši zase zítra přesouvat k nám , tak se pokus vrazit Kubovi tu knížku.dík
Není tady
Jé, oni se zase zítra přesunou? To není možné, že by mne potkalo při pondělku tolik štěstí.
Doufám, že si na knihu vzpomenu.
Už teď přemýšlím, jaký oběd jim zítra předpřipravím, aby to kuchyň přežila.
Není tady
Nela napsal(a):
Jé, oni se zase zítra přesunou? To není možné, že by mne potkalo při pondělku tolik štěstí.
Doufám, že si na knihu vzpomenu.
Už teď přemýšlím, jaký oběd jim zítra předpřipravím, aby to kuchyň přežila.
Oni určo dopo vystřelí k nám.
Zrovna teď nakládali kuřecí maso do oli oil, Kuba se mě ptal jestli si myslím , že to bude dobré.
Není tady
Romi - přečetla jsem si teď tvůj příspěvěk a tak uspokojeně jsem si řekla "jé, tak oni ještě nedorazili, nakládají maso u Vás, chválabohu, že na ně někdo dohlédne" a teď jsem se dozvěděla, že to nakládají u nás. Hned mi ztuhnul úsměv.
Už snědli kuře s nokama, vytáhli si z mražáku rohlíky, maso, prý ho i uvařili v tlakáči !!!, naložili... Nevím, jestli půjdu dnes domů.
Upravil(a) Nela (13. 7. 2009 14:37)
Není tady
Nela napsal(a):
Romi - přečetla jsem si teď tvůj příspěvěk a tak uspokojeně jsem si řekla "jé, tak oni ještě nedorazili, nakládají maso u Vás, chválabohu, že na ně někdo dohlédne" a teď jsem se dozvěděla, že to nakládají u nás.
Hned mi ztuhnul úsměv.
Už snědli kuře s nokama, vytáhli si z mražáku rohlíky, maso, prý ho i uvařili v tlakáči !!!, naložili... Nevím, jestli půjdu dnes domů.
Přinejhorším přijeď k nám
Kuba ani nesnídal , tak se nedivím.Ale že si to předvařili , tak jsou šikovní.Psala jsem Kubovi , že jestli mají u kuřete kost , tak ať to pořádně ugrilují.Máme to ale šikovné kluky
Ale když grilovali u nás , tak bylo uklizeno .Nevím jestli to nebyla babiččina práce.
Upravil(a) Romča (13. 7. 2009 15:36)
Není tady
Romi, jestli to vařili, to poznám doma zcela určitě. Já spíš myslím, že nevařili, jen Tom řekl, že vařili, protože ví, že to chci slyšet.
Není tady
Nela napsal(a):
Romi, jestli to vařili, to poznám doma zcela určitě. Já spíš myslím, že nevařili, jen Tom řekl, že vařili, protože ví, že to chci slyšet.
Tak to jsem zvědavá.Ale Kuba se zase o sebe bojí, tak možná jo.
Není tady
Asi bych měla navštívit " zkuhrající vlákno", ale musím Vám to napsat . Malý babineťák má silniční lišej na pusince a přes oko a horní víčko a líčko , celý nateklý, včera spadnul a až dneska se podíval do zrcadla a byl z toho úplně paf jak vypadá,se lekl bobek.
No když se na něj podívám tak mi je taky ouzko.
Zasra.. chodníky krpaté.
Není tady
Bebe napsal(a):
Asi bych měla navštívit " zkuhrající vlákno", ale musím Vám to napsat . Malý babineťák má silniční lišej na pusince a přes oko a horní víčko a líčko
, celý nateklý, včera spadnul a až dneska se podíval do zrcadla a byl z toho úplně paf jak vypadá,se lekl bobek.
No když se na něj podívám tak mi je taky ouzko.
Zasra.. chodníky krpaté.
Co probůh dělal?Kolo?
A co ty? Prácička nic?
Není tady
Kolo nee, šel z mírného kopce dolů a nějak se mu nožky zaplantaly. Teď spí, což už nespává přes den , ale včerejší kolize ho vysílila.
Práce se mi nikdo neozval,ani to zahradnictví. Našla jsem ještě jednu v Canisu hledají tiskaře, ranní směny. Opět se mi nikdo neozval. Asi je poctím osobní návštěvou.
Není tady
Bebe napsal(a):
Kolo nee, šel z mírného kopce dolů a nějak se mu nožky zaplantaly. Teď spí, což už nespává přes den , ale včerejší kolize ho vysílila.
Práce se mi nikdo neozval,ani to zahradnictví. Našla jsem ještě jednu v Canisu hledají tiskaře, ranní směny. Opět se mi nikdo neozval. Asi je poctím osobní návštěvou.
Osobní návštěva je nejlepší , životpis do ruky a vyrazit.Tam vykouzli svůj šarm a už budou popřípadě vědět o koho jde.
Není tady
Já vím , že je lepší osobní schůzka , ale oni ti zaměstnavatelé si to někdy nepřejí , jen odeslat životopis . A pak si asi zvou kdo se jim líbí.
Není tady
Ahojky holky!
Hlásí se Vám Čechy.To kafíčko kdyby bylo příští týden by bylo lepší,to už budu v OV.
Bebe!
Já napsala a poslala hodně životopisů.Někteří aspon slušně odepsaly,že jsem třeba nepostoupila do uzšího výběru nebo,že se mi když tak ozvou.A někteří ani prd.... Držím stejně ti palečky.
Není tady
Bebe napsal(a):
Já vím , že je lepší osobní schůzka , ale oni ti zaměstnavatelé si to někdy nepřejí , jen odeslat životopis . A pak si asi zvou kdo se jim líbí.
Nepiš nic o dětech a o tom kdy jsi naposledy pracovala .
Není tady
Neli , tak jak to doma vše dopadlo?
Není tady
Chlapci už asi 40 minut leží - u mamky v ložnici. Tak doufám,že je tam ráno najdu. Najezení jsou, opravdu kuře uvařili. Myslím, že ale zítra ještě nepřijedou, prý jdou ráno na hřiby, takže jsem jim raději udělala oběd, aby si náhodou ty hřiby nechtěli připravit. Budu se modlit, aby Tomáš nechtěl zítra vařit polévku - hřibovou.
Není tady
Nela napsal(a):
Chlapci už asi 40 minut leží - u mamky v ložnici. Tak doufám,že je tam ráno najdu. Najezení jsou, opravdu kuře uvařili.
Myslím, že ale zítra ještě nepřijedou, prý jdou ráno na hřiby, takže jsem jim raději udělala oběd, aby si náhodou ty hřiby nechtěli připravit. Budu se modlit, aby Tomáš nechtěl zítra vařit polévku - hřibovou.
Tak to je super aspoň se to moje děcko vyvětrá.Ještě že má takového bratrance
O.k. oběd nevařím , jedu do města
Není tady
Téma zavřeno