|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
sluni, tak to je skvělé, že už jste doma
. moc vám přeju, abyste takové chvíle strachu nemuseli už nikdy prožít 
.
Sluníčko, díky bohu, že už je dobře. Posílám plnou náruč zdravíčka a též přeji ať už se to nikdy neopakuje a ty nikdy nezažiješ takový strach . 

Není tady
Sluni, jsem moc ráda, že jste doma. Hodně mnou váš příběh pohnul a to ani nevím, čím vším jste si už museli projít dřív. Přeju malému hodně zdraví a vám, rodičům, pevné nervy a vyrovnanost, abyste nemuseli žít v neustálém strachu. Mějte se hezky!
Není tady

SLuničko, to je super, že už jste zase pohromadě, moc jsme na vás mysleli
Ríšovi pusu a do budoucna už žádný špatný zážitky,ale jen sluníčko a zdraví

Není tady
Sluni jsem strašně moc ráda, že jste to tak dobře zvládli a jste doma. Slzím tady u PC, co jsi psala o zaťatých pěstičkách.... Přeji Vám, ať se nikdy nic podobného neopakuje a Ríšánkovi ať srdíčko ťuká, tak jak má

Není tady
Sluní jsem šťastná, že to dopadlo takhle! Ríša je šikulka a přeji mu do života jediné... otřepané, fádní, nudné přání... ZDRAVÍ !!! jen a jen to... A Tobě už žádné hororové chvíle. Přeji to všem maminkám.
Není tady
Holky Sluni je s Ríšou zase ve špitále 
Zpráva od Sluničky:
Tak to vypadá na zánět ledvin.To musí mít z toho cévkování.Jsme na JIP.A naše Dr.,že jsou to zuby.Jsme na Fifejdách.Ještě jsem se nedostala do klidu a už zase.
Sluni ach jo
. Držím palce ať se z toho Ríša brzo dostane a jste zase doma.Brouček malej 
Není tady

ale neee
Snad bude Ríšánkovi brzy líp a půjdou domů, držim všechny palce co mám 
Není tady
Sluni 

moc na vás myslíme
Není tady

Sluni drz se
to je sileny, co vsechno musi Risa protrpet - doufam, ze mu brzo lip 

Není tady

Sluni, vůbec nevím co na to napsat, snad jen, že to bude dobré a hrozně moc držíme pěsti, držte se!!! 

Není tady
Sluníčko, te je mi moc líto. Ach jo. člověk si z nemocnice přinese bůh ví co, viď. To je děsné...
Moc na vás myslím a přeji brzké uzdravení a nechť už jste zase doma a vklidu a pohodě. 

Upravil(a) Suma (13. 7. 2009 21:42)
Není tady
Sluni, taky moc držím palečky ať to znovu zvládnete a jste brzy doma!!
Není tady
Sluni
, to snad není možné 
Moc na vás myslím, ať jste co nejdřív zase v pořádku a konečně v klídku doma. 

Není tady

Sluni,drž se
.A Ríšánkovi posíláme pusinky a přání k brzkému uzdravení
.

Není tady

Tý jo Sluni, vy si to vybíráte
Držte se, moc na vás taky myslím

Není tady
Sluní, moc drežíme palečky a myslíme na vás 

Držte se!!! 

Není tady