6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sluni moc moc na vas cely den myslim holka drz se a Risovi posilame hodne sil, aby to zvladl. Uz to dokazal v brisku, ted to zvladne taky
Není tady
Sluní posíláme Ríánkovi hooooodně sil a dríme pěstičky pro těstí a ve dobře dopadne
Není tady
Taky se přidáváme k zástupu těch, co drí palečky a myslí na vás
Určitě ve dopadne dobře!!! Musí!!!
Není tady
Holky díky .
Sluni dnes na vás moc myslím,aby byl Ría lepí a ty jsi mohla být u něj
Upravil(a) heri1 (4. 7. 2009 6:50)
Není tady
Dríme palce, a se ve obrací k lepímu. Hodně síly Riánkovi, mamince i tatínkovi
Není tady
Sluni moc na vás mylím a věř, e Ríánek je bojovníček vím to. Znám to z vlastní zkuenosti, e ti prckové mají více sil a chuti do ivota ne mi dospělí. Já jsem si také zaívala období velikánského strachu. A opravdu jestli se dostanete do Motola tak jste v těcj nejlepích rukou my tam měli malou na 1.měsíci na operaci srdíčka.
Holka dr se jsme vechny stebou . Chce moc sil a hlavně tě malej bude móóóc potřebovat.
Heri a hlavně podávej info celý BABINET VĚŘÍ
Není tady
Moc dríme palce a myslíme na Vás, Sluní!
Posíláme tolik síly kolik jen jde poslat přes net a tolik pevných nervů, abyste vechno zvládli a hlavně to nejdůleitějí: POSÍLÁME RÍOVI PUSINKU PRO NEMOCNÉ SRDÍČKO A POHLAZENÍ PRO MALÉ TĚLÍČKO, KTERÉ MUSÍ TED HODNĚ BOJOVAT. Posíláme mu obrovskou sílu ít!!!! A neboj, v Motole dokáou zázraky, věř mi. Mě ivot taky zachránili a lepí dr neznám. Kdybys cokoli potřebovala, klidně mi poli sz, pokud budu moct, pomůu ti s čímkoli.
Není tady
pořád na vás moc myslím a pevně doufám e dnes u je líp
Není tady
Modlíme se za Vás a dríme ve co máme. Ríánku bojuj jsi statečný kluk,zvídne to!!!! Jsme s tebou
Mamince a tatínkovi posílám straně mooooooc síly
Není tady
tady není co dodat, neumím si to představit, tu hrůzu a bolest rodičů. Myslím na vás, na vechny tři, modlím se za vás a věřím, e bude dobře. MUSÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Sluni A Ríulko, myslím na vác jak jen to jde
Heri, se hodná, es to sem dala, taky věřím, e jim pozitivní mylenky ostatních přinesou to nejlepí, drím ve co mám
Není tady
Z celého srdce DRÍM PĚSTI!
na Jarnatkach jsme meli zpravu od Slunicky, tak vam ji kopiruju i sem
nové zprávy od Sluníčky
Ríánek je bez hadiček, čekají a se vzbudí a zkusí mu dát normální jídlo. Sluni je taky přijata, bude spát u něj na rozkládacím křesle.
to je dobre, ze uz je mu lip, drzime palce i nadale
Upravil(a) akar (4. 7. 2009 12:59)
Není tady
Je to malý statečný hrdina
Není tady
huráááááá, probudí se, uvidí maminku a bude lépe. Je stará pravda, e nejlepí lékař je maminka Moc na vás myslím
Není tady
Hurááá, to je dobrá zpráva
Jen tak dál
Není tady
skvělé zprávy
myslím na vás a drím pěsti dál