29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ríšánku, taky na tebe budeme myslet, ať Ti Bůh pomůže a brzičko se uzdravíš Mamince přejeme moc a moc sil
Není tady
bože to je hrozný samozřejmě držíme všechno co držet jde
Není tady
Myslím na vás!!!!
Není tady
Slunicko, taky drzime vse co se da a myslime na vas!
Není tady
I za naši povedou rodinku držím moc a moc pěstičky!!!! Sluničko držte se myslím na vás!
Není tady
Zpráva od Sluni
Tak jsem ho viděla.Stale intubovany,v umělém spánku.Ve vrtulníku ho přehřáli na 40,pak ho museli ledovat.
Když jsem tam přišla,byl sileně studeny a nezakrytý,jen plenka.Ale už ho zakryli.
Je stabilizovaný,operace by být něměla.Zkusí mu znovu zavést zpět jeho prášky a uvidíme,zda se chytne zpět.Pokud ho zítra odintubují,nechají mě u něho.Dnes jsme i s manželem na ubytovně.Zitra tam jdeme na 9.Všem moc děkuju za podporu a pomoc
Není tady
Sluni, jste stateční moc
Bojovníčkovi Ríšánkovi posíláme a moc na vás ( celou roDinku) myslíme !!!
DRŽTE SE !!!!
HERI1 , DĚKUJEME MOC ZA ZPRÁVY !!!!
Upravil(a) Kuricka (3. 7. 2009 20:17)
Není tady
Moc moc na vás myslíme, držte se
Není tady
moc na vás všechny myslíme.. držte se a ty ríšánku bojuj
Já už jiné diskuze skoro nečtu, nějak si na to neumím najít čas. Tohle mě ale nějak přitahovalo, tak jsem to přečetla.
Jsem ubrečená, protože je mě uplně jasné, jak vám asi je. Rišánku, věřím, že to zvládneš jako Šárinka mé kamarádky, která se vyhrabala i z hrozného meningokoka. Lékaři už skoro nevěřili, BABINET věřil a dobře to dopadlo
Budu na vás myslet ve dne v noci, už se znám dost dobře.
Není tady
Taky se přidávám k držení palečků !!! Těch není nikdy dost! Tak ať se z toho malý co nejdřív dostane a mamince přeju hodně sil!
Není tady