29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevím ani co napsat, věřím že Ríšánek tenhle svůj boj zvládne, stejně jako všechno od začátku od maminky v bříšku. RÍŠÁNKU DRŽ SE!!! Myslím na Tebe i maminku
Není tady
Myslíme na vás a držíme palečky
.
Upravil(a) topazio (3. 7. 2009 12:01)
Není tady
Také na vás myslíme
Není tady
Sluničko, moc na Vás všechny myslíme!
Není tady
Ríšánku jsi velký bojovníček. Ty to zvládneš. MUSÍŠ!!!!!
Není tady
Risanku a Slunicko, strasne moc na vas myslime a posilame vsechnu silu co mame
Není tady
posílám velkou podporu Ríšánkovi a sluníčku a moc držíme všechno co máme
a heri doufám že nám budeš předávat zprávy jak na tom malej je....
a pokut se do toho Motola dostane,tak tam bude ve velmi dobrých rukou a určitě mu pomůžou a bude zpátky u své maminky v náručí!!!
Není tady
Rišánku moc na tebe budeme myslet, to musíš zvládnout! Jsi šikula!
Není tady
Určitě nevím jak hrozně vám ve skutečnosti je, nejsem ve vaší kůži, ale je to určitě ještě horší než si jen dovedu představit, ale ze srdce věřím, že všechno dobře dopadne a Ríšánkovi bude zase dobře
Pokud to jde a může to alespoň trochu fungovat, jsem myšlenkami s vámi a i když se neznáme, posílám na dálku energii a držím pěsti
Není tady
Slunicko, Ríšánku, posílám vám hodně sil a věřím, že to ZVLÁDNETE!!!!!!!! Ríša měl chuť žít ještě dřív, než se narodil, dokáže to, VÍM TO!!!!!!!
Není tady
Je mi smutno za maminku, tečou mi slzy jak hrachy.... přeji mamince i Ríšovi moc a moc sil, budeme na Vás myslet jak jen to jde. Tenhle boj musíte vyhrát!
Není tady
Slunička psala Rustynce, že jsou v Motole a čekají co bude dál. To je Fajn, věřím že v Motole se o malého postarají
Není tady
Sluníčko zlaté úplně mě to šokovalo. Moc na Vás oba myslím a modlím se za Vás, ať to Ríšánek zvládne. Tebe objímám a posílám sílu a lásku. Držte se broučci !!!! Pevně věřím, že Ríšánek zabojuje a s pomocí doktorů to zvládne
Není tady
Petruša napsal(a):
Slunička psala Rustynce, že jsou v Motole a čekají co bude dál. To je Fajn, věřím že v Motole se o malého postarají
Ahoj Petruš, díky za snad dobrou zprávu.
Není tady
Taky mi Sluni psala:
Sedím v Motole a čekám.Nevím nic
Sluni nepřestáváme na vás myslet
Není tady
SLUNÍČKO
MYSLÍM NA VÁS
Není tady