29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak konečně lepší zprávy, snad už to bude jen a jen lepší
Není tady
Určitě se všechno to zlé nakonec v dobré obrátí a Ríša,už bude pak pořád zdravý jako rybička a vysmátý od ouška k oušku. Držte se,bude to dobré!
Ráda čtu lepší zprávy. Držím moc palce, ať Ríša už v pořádku a doma. Myslím moc na vás.
Není tady
konečně lepší zprávy
Sluni vydržte to, brzy půjdete domů a bude dobře, pořád na vás myslíme
Není tady
Sluni, doufám, že jste už na normálním pokoji a s tím pondělním propuštěním to klapne.
Pořád držíme pěsti, a moc na vás myslíme.
Není tady
Sluníčko držíme pěsti a myslíme na Vás. Je mi moc líto, čím musíte procházet. Ríšánkovi posílám pusinku a pohlazení a Tobě obejmutí.
Není tady
huráááááááááááááááááá
Není tady
Jé,Heri, tak to je super!!! čtu si průběžně, ale nestíhám reagovat! Dneska je asi dobrý den, mě pustí syna taky z nemocnice ! Jedu si pro něj za chvíli!
Tak ať už je Ríšovi jen dobře a nemusí už do špitálu!!!
Není tady
alenak napsal(a):
Jé,Heri, tak to je super!!! čtu si průběžně, ale nestíhám reagovat! Dneska je asi dobrý den, mě pustí syna taky z nemocnice
! Jedu si pro něj za chvíli!
Tak ať už je Ríšovi jen dobře a nemusí už do špitálu!!!
Alčo tak taky držím pelce,ať už je prcek v pořádku
Není tady
tak to je krásná zpráva
Aleno taky gratuluju k propuštění prcka domů
Není tady
Hurááááá, hlavně ať je Ríšovi už dobře a NEMUSEJÍ ZPÁTKY. Moc na vás myslím.
Není tady
Moc držím palce aby už nemuseli zpět
Není tady
jeee, to je moc dobra zprava at se Risa rychle zotavi
Není tady
Ahojte všichni!! Děkujeme, že jste na nás myslely ! Včera nás pustili až kolem čvrté odpoledne. Jsem zničená a unavená. Malý je spokojený mezi svými hračkami. A je na něm vidět, že je rád, že je doma! Je spokojený. Zatím vás jen pozdravím a písnu a vše přečtu až doma vše dám do normálního stavu
!
Bohužel nás čeká ještě měsíc na ant....klidový režim, ko ntroly na nefrologii atd...no nenaděláme nic. Doufám, že pobyt v nemocnici u je za námi.
Upravil(a) slunicka (21. 7. 2009 8:34)
Není tady
SLuní to je fajn že je Ríšánek konečně spokojenej S lékama a kontrolama se nedánic dělat, hlavně že už jste doma
Není tady
Sluni,parada, ze jste uz doma, preju vam, at uz se hlavne nic nezkomplikuje a pekne to doma dokuryrujete
Není tady
Milé moje babinetky, jste móóc hodné!!!
Já jen pevně doufám a věřím, že již jsme si to vybrali a bude jen a jen lépe!!
Bohužel ten zánět ledvin vznikl z toho předchozího cévkování..dnes mi to potvrdila moje dr.a říkala, že nechápe, že po cévkování nedostal zajišťující ant.
Malý už doma řádí jak černá ruka , a já jsem z toho že zlobí strášně spokojená!!!!!!
Není tady
SLUNI to je super že řádí Už to tak bude určitě napořád!
Není tady
Ahoj Sluni a Ríšánku,držíme pěstičky,aby to už bylo jen a jen lepší a nemáte už žádné trápení
Není tady
CO ho ještě čeká. Prý 6 měsíců rekonvalescence......klidový režim, žádný bazén atd...no, hlavně když bude ok. A prvního září nastupujeme o nemocnice, opět si nás tam nechají. Na rentgen, normálně se to dělá na počkání, a hned se jde domů ale my tam budeme 3 dny...
Není tady
určitě už bude vše ok, lepší že vás takhle hlídají A Ríša už několikrát ukázal že je bojovník, tak jim to tam všem nandá a bude ok
Není tady
Sluní, to je krásnoé, co píšeš! Jen ať malý řádí, to je super! Jak já byla šťastná, když Sebi zlobil! Jen ať zlobí, hlavně ať jsou zdrví, že! Moc vám držím palce i v září, musíte to holt vydržet. Věřím, že to bude všechno v pořádku.
Doteď jsem nevcěděla, že z cévkování může být zánětr ledvin. No budu chytřejší...
Není tady