29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ježiši, co jste komu udělali??? To je hrozný. Držím všechny palce co mám, ať se z toho rychle dostane a ať je to to poslední, co vás na dlouhou dobu potkalo...
Není tady
Sluní, držíme palečky ať jste brzo v pořádku .
Není tady
kristepane, sluni, prejeme at se z toho Risanek co nejdriv dostane a at uz mate konecne klid! myslime na vas!
Není tady
Sluní, moc mě to mrzí, držim všechno, co mám, at se z toho prcek brzy dostane a je už klid.
Není tady
Slunicko pridavam se k drzeni palecku pro Risanka at jste spolu brzy doma a vse je v poradku
Není tady
Zatím stále nemáme potvrzeno,že jde o zánět ledvin,ale ubírá se to tím směrem.Tak mě štve,že jsem ho tak hlídala a teď jsme tady.Má na sobě spoustu kablíků a kanylu v hlavě.A plače a pláče .Jsou tady na nás velice hodní.
Sluni
Není tady
jezis, broucek malej, uplne mi to vhani slzy do oci - hodne sil vam obema
Není tady
Sluni ani nevíš jak moc mne to mrzí
Není tady
Ach joo Sluni,to zvládnete...posílám objetí, pusky a hoodně síly vám oběma
Ríšulka je šikula a za chvíli už budete zase doma v pořádku
Myslím na vás
Není tady
to snad ne . sluni, co k tomu říct.. je mi líto, co všechno prožíváte a doufám, že se to brzy obrátí a bude jen a jen dobře
Ach jo broučku, moc mě to mrzí, že se takhle trápíte, posílám velikou podporu, moc na vás myslíme, ať už konečně přijdou na to co vám dooprvdy je a vyléčí vás.
Není tady
Sluni, to snad není možný..co všechno si musíte protrpět Moc na vás myslíme
Není tady
to už ani není možný to je děsný
Sluni,
držte se je mi to moc líto, že to tak pokračuje
moc na vás myslíme a posíláme aspoň spoustu energie do dalších dní
Není tady
Sluni jak je? snad budete brzy v pořádku, potvrdil se zánět ledvin?? ať už máte tohle období za sebou
Není tady
Holky Sluni psala,že má Ríša stále horečky a je hrozně uplakaný ,ATB zatím nezabraly.
Není tady
Jaktože ATB nezabraly??
Jestli je to zánět ledvin, tak je to strašná bolest, ani se nedivím, že je uplakaný.
Chudák Ríša, co si musí vytrpět.
Držte se, oba dva, ať už se to k lepšímu obrátí.
Není tady
Jéžiš, brouček maličký. To musí být strašné. Ať už sakra ty ATB zaberou a nebo mu dají jiné!!! Přeji rychlé uzdravení! Držte se!
Není tady
Bobečku,drž se...ona zabíraj kolikrát hodně pozdě, třeba to už dneska bude o čucíček lepší...
Není tady
ježiš... Nevím co napsat, tak moc je mi líto čím si procházíte. Držte se
Není tady
Kanyla z hlavičky oddělaná,CRP má poloviční hodnotu,než to první.Zítra kontrolní odběry moči.Pokud bude dobře,pustí nás na normální pokij.A pokud bude stále lépe,v pondělí domů.prášky však bude brát i doma.
Sluni moc držíme palečky a nepřestáváme na vás myslet
Není tady