29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
ráno jsem si přečetla příspěvek od naší Sluničky a protože na to musím neustále myslet a je mi z toho do breku,rozhodla jsem se vás,babinetky,poprosit o pomoc
Ríša má už od těhotenství problémy se srdíčkem,ale jelikož je velký bojovník,doteď vše zvládal na jedničku,včetně nedávného vysazení léků.
Ale dnes ráno nám Slunička napsala tohle
Jsem hotová, je mi zle, nejraději bych vyskočila z kůže! Už aby bylo pět a já se mohla obléknout a vyrazit zpět do Ostravy za malým!
Spát, tak to tedy v žádném případě nezvládnu, myslím na něj, jak to celé bylo...ach jo.............
Myslím, že ze mě nic kloudného nevyleze, jen tak píši a čekám, že mi rychle uteče čas.
Celé to začlo tak nijak...malého jsem večer koupala a nějak se rozčiloval, tak jsem ho pak oblékla do pyžama a šla k oknu čekat na tatínka, ež za chvilku přijede z práce a u toho jsem se zaposlouchala do srdíčka a jelo tak rychle, že jsem nestihla počítat. Volám R, ten je za chvilku tady, malý přestal plakat a směje se jak sluníčko že tatatata. POslouchá a raději vyrážíme do Otravy, přičítáme to počasí...
Byl tam hodný, usměvavý...pak ho nemohli napíchnout, u toho stdíčko začlo zmatkovat a dávali mu naráz tolik léků, že zkolaboval..poslali nás ven a jen jsem slyšela počítání jak oživují a žádný pláč...to se to srdce zastavilo málem i mě!!!!!!
Je tedy na JIP a čekáse do rána (soufají, že vydrží) a snad bude lepší počasí a poletí vrtulníkem do Motola.
Prosím pomodlete se za nás a držte ná všechny palce!!
Chci vás tímto všechny poprosit o podporu.Věřím,že když na Ríšu budeme všechny myslet,zvládne i tenhle svůj velký boj
Děkuju všem
Není tady
Strašně moc jim držíme palečky a budeme na ně myslet pořád, dopadne to dobře, MUSÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
moooc drzime palce vsechny co doma mame at to vsechno dobre dopadne!!
Není tady
pro pána tak to taky moc držíme všechno co máme...
Není tady
i já se přidávám a hrozně moc držím pěsti!!!!!
Není tady
Myslíme na Vás!
Není tady
Od doby co jsem si u nás přečetla zprávu, tak neustále na Sluni a Ríšu myslím, je mi z toho hodně zle
vím, čím si oba museli projít , a proto věřím, že boj, který teď oba svádí opět vyhrají - MUSÍ
oba prokázali, že vzdávat se neumí a Ríša všem dokázal už v bříšku, že je bojovník s velkým B
Sluni, moc na Vás myslíme.... posíláme ťi aspoň virtulání objetí a Ríšovi sílu do boje
Není tady
Moc na vás myslíme.
Moc na vás myslíme a strašně moc držíme všechno co jde, aby vše bylo v pořádku. Držte se
Není tady
TAky se přidávám k držení palečků!!! Buďte moc silní a ze srdce přeji ať je vše v pořádku!!!
Není tady
Moc na vas myslime
Není tady
To je hrozné ,vím čím si procházejí , naší Kačence přestalo bít srdíčko ,když jsem jí měla v náručí ,ale díky rychlému zásahu lékařů (byly jsme v porodnici ) nakonec vše také zvládla .
A malý Ríšánek to zvládne také , musí
Mamince Ríšánka posílám po drátě hodně sil a tatínkovi at zvládne podporu
A už řvu
Není tady
Ježiši, úplně mi z toho mrazí! Moc držím palce, ať je Ríšánek v pořádku!
Není tady
Taky se přidáváme..držíme palce!
Jéžiš, Sluníčko, moc vám držím palce. Posílám všechnu sílu co mám. To zvládnete, zvládli jste t oho už hodně, tohle taky dopadne dobře. Umím si představit, jak ti je. DRŽ SE. Moc na vás myslíme!!!
Upravil(a) Suma (3. 7. 2009 11:43)
Není tady
drzime vsechno co mame a moc na vas myslime
Není tady