25.ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 25.ledna : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.ledna : Dieta po vánocích? Leden, na váhu zásadně (ne)vlezem! 4.ledna : Účinný a ekologický domácí prostředek na mytí nádobí vyrobíte za zlomek ceny |
|
|
Chtěla bych vás poprosit o inspiraci na jídla, která se dají připravit v remosce...doteď jsem v ní jen pekla kuře a nic jiného..ale teď jsem se přestěhovala a nemám vybavenou kuchyň, takže jsem odkázaná na remosku, mikrowlnku a friťák..
díky...
Není tady
Ahoj, já bydlela s remoskou docela dlouho (+ jedna plotýnka na vařiči ) a využívala jsem ponejvíc na zapečený těstoviny, brambory, rýži a tak. Maso moc nejím, ale určo se dá udělat. Já vždycky dovnitř naházela těstoviny (nebo brambory či rýži), promíchala se zeleninou, zalila nějakou řídkou omajdou (hodně se vypeče) a nechala udělat. Pak jsem v ní i pekla malý brambory (jako se pečou v troubě "práskaný brambory"), nebo vařila klasickou "pečenou rýži (rýže, voda, bobkový list, nové koření - výborná příloha). Na maso bych šla nejspíš stylem dušení.
snad ostatní poradí líp
Není tady
děkuju za první inspiraci.... určitě to zkusím...
rozhodně to nemusí být jen recepty na maso...ale jinak jsem nevěděla, kam toto téma zařadit jinam..
já sama bych se bez toho vaření klidně obešla, ale přítel by asi nebyl nadšenej, kdyby musel jíst jen "studenou kuchyni"...
Není tady
Francouzké brambory,brambory se šlehačkou,různé podobné "míchance z brambor a těstovin"Pak super na to maso,vpř.panenku a krůtí apod.pak super na ryby ty tam dělám skoro pořád,pangas-kapr hodim pod to zeleninu a podlívám,výpo*ná pod kapra moravanka,super na sekanou šlehaná sekaná dovnitř vejce párek zelenina zabalit upéct v remosce super...už mi nic nenapadá,já bych se bez ní asi neobešla kuře z remosky je prostě kuře jak má být....
Není tady
Jakékoli maso upečeš nejlépe v remosce...
Totéž se dá říct o buchtách apod.
Ryby očistit, okořenit (co máte rádi) a osolit, nakrájet na nudličky tzv. bílou papriku (1ryba= min.1 paprika),
ryby položit na rozhozenou papriku, lehce podlít a upéct. Výborné pak i za studena!!!
Totéž s tuňákem, předem okořeněným a odleženým, následně pak obaleným v mouce a zprudka osmahlým na pánvi - dopečeno s paprikou v remosce - téměř není cítit rybou (zvl. když s kořením použijete i lehce česneku).
Nemá chybu!!!
Není tady
ja v remosce rada pecu sladke, takze posilam tip na kolac http://www.nadoma.cz/recepty/slug_172947
Není tady