18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych vás poprosit o inspiraci na jídla, která se dají připravit v remosce...doteď jsem v ní jen pekla kuře a nic jiného..ale teď jsem se přestěhovala a nemám vybavenou kuchyň, take jsem odkázaná na remosku, mikrowlnku a friák..
díky...
Není tady
Ahoj, já bydlela s remoskou docela dlouho (+ jedna plotýnka na vařiči ) a vyuívala jsem ponejvíc na zapečený těstoviny, brambory, rýi a tak. Maso moc nejím, ale určo se dá udělat. Já vdycky dovnitř naházela těstoviny (nebo brambory či rýi), promíchala se zeleninou, zalila nějakou řídkou omajdou (hodně se vypeče) a nechala udělat. Pak jsem v ní i pekla malý brambory (jako se pečou v troubě "práskaný brambory"), nebo vařila klasickou "pečenou rýi (rýe, voda, bobkový list, nové koření - výborná příloha). Na maso bych la nejspí stylem duení.
snad ostatní poradí líp
Není tady
děkuju za první inspiraci.... určitě to zkusím...
rozhodně to nemusí být jen recepty na maso...ale jinak jsem nevěděla, kam toto téma zařadit jinam..
já sama bych se bez toho vaření klidně obela, ale přítel by asi nebyl nadenej, kdyby musel jíst jen "studenou kuchyni"...
Není tady
Francouzké brambory,brambory se lehačkou,různé podobné "míchance z brambor a těstovin"Pak super na to maso,vpř.panenku a krůtí apod.pak super na ryby ty tam dělám skoro pořád,pangas-kapr hodim pod to zeleninu a podlívám,výpo*ná pod kapra moravanka,super na sekanou lehaná sekaná dovnitř vejce párek zelenina zabalit upéct v remosce super...u mi nic nenapadá,já bych se bez ní asi neobela kuře z remosky je prostě kuře jak má být....
Není tady
Jakékoli maso upeče nejlépe v remosce...
Toté se dá říct o buchtách apod.
Ryby očistit, okořenit (co máte rádi) a osolit, nakrájet na nudličky tzv. bílou papriku (1ryba= min.1 paprika),
ryby poloit na rozhozenou papriku, lehce podlít a upéct. Výborné pak i za studena!!!
Toté s tuňákem, předem okořeněným a odleeným, následně pak obaleným v mouce a zprudka osmahlým na pánvi - dopečeno s paprikou v remosce - téměř není cítit rybou (zvl. kdy s kořením pouijete i lehce česneku).
Nemá chybu!!!
Není tady
ja v remosce rada pecu sladke, takze posilam tip na kolac http://www.nadoma.cz/recepty/slug_172947
Není tady