29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj v pátek mi vyšel těhu test a v sobotu také čárky byli slabší ale sílej.Ms měla přijít včera ale nepřišla.Máme Trombofilní mutaci (opakované těhu skončilo potratem).Kdy mám zavolat doktorce?
Není tady
Kaťo, volej hned a domluv se s ní, jestli ti nasadí léky na ředění krve nebo jestli tě odešle na hematologii.
Není tady
Káťo, měla jsem naprosto stejný případ. Na gynekologii volej hned. Oni Tě hned nevezmou, protože to ještě nebude vidět. Já jsem si dělala test 14 dnů po vynechání menzes, takže na gyndu jsem šla za 3 týdny po vynechání, to už to bylo vidět a na hematologii jsem šla stejně. Protože musíš mít doporučení od doktora. Pak jsem dostala fraxiparin na ředění krve. držím palce.
Není tady
máš na mysli gynekologii asi.....
Není tady