18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jdetoijinak napsal(a):
webdesign3000 napsal(a):
Kuty napsal(a):
Zjisti si to přímo v Generali a a ti to dají písemně s povrzením,kolik ve finále dostane.Tady ti tzv.nezávislí poradci Tebou zmíněné firmy a i jiných prostě musí udělat obchod,take je docela moné e její informace byla čistě účelová - za účelem jejich obchodu.
Kdybys tomu rozuměla, tak nikdy nenapíe takovou hloupost.
U kapitálového ivotního pojitění má na smlouvě napsanou částku, která ti pojiovna vyplatí při doití data, které je uvedeno jako konec pojistné smlouvy. Tato částka bude lehce navýena o rezervy.
Take v generali jí dají ty samé informace, jako má na pojistné smlouvě.
AWD nemám rád, ale rady od AWD jsou mnohem lepí ne názory od Kuty......Tak to bych se divil, kdyby nějaké KP na konci dalo klientovi víc, ne vloí ...jen v naprosto ojedinělých případech...
Pleteme si ivotní pojitění se spořením - to je omyl, na kterém se vydělávají kvanta peněz...
Finanční poradci mají jen zájem zruit něco co stojí za houby a uvrtat klienta do něčeho, co je jetě stokrát horí, protoe Flexi je jetě mnohem horí...
Jednoduché zadání - ptejte se, prosím, co na konci dostanete GARANTOVAN Ě, co tam vloíte a co se spotřebuje na krytí rizika smrti, úrazu a invalidity....selské počty....kdybychom se tak uměli zeptat, tak se neuzavře 2.000.000 ivotních pojitění, které jsou k ničemu, protoe pokud by si klenti dávali peníze pod poltář a zřídili si solo úrazovku, jsou na tom mnohem líp...
Je vidět, e moc informací nemá, protoe jak kapitálové ivotní pojitění tak tebou porpagované důchodové pojitění je jedno a to samé....
Ty ale KP haní a důchodovku chválí:-))))))
Není tady
Taky aby to bylo jetě "zamotanějí",několik známých mi řeklo,e uzavřeli pojitění FLEXI-hlavně pro případ hospitalizace a pracovní neschopnosti,jene pak ta situace nastala a byl.problém.
Pojitovna zjistila,e před uzavřením smlouvy nebyli úplně perfektně zdraví a u měli nějaký záznam ve zdravotní kartě a odmítla jim něco platit.
Mě to tedy připadne trochu divné-třeba:občas mě bude bolet lučník,dr.mi dá léky,za pár let se i tak dostanu na operaci a oni řeknou,u jste měla záznam?
Víte o tom někdo víc?
Není tady
Musí se pravdivě vyplnit zdravotní dotazník a pak není problém. Pokud se na něco zapomene, můe to být problém....
Není tady
Roseanne, pojiovna, u které jsem si sjednávala úrazové pojitění já, chtěla kontakt na moji obvodní doktorku a souhlas, e se můe zeptat na pravdivost mnou uvedených informací. Zda to reálně udělala, nevm, ale vím, e jsme se dokonce s poradcem bavili, e problém je jen v tom, e pojiovna nehradí např. hospispitalizace v souvislosti s přiznanou diagnózou... Pokud např. přizná, e má v kartě diagnózu /příklad, netuím ani jaká nemoc to je/ P230 , tak pokud bude v nemocnici v souvislosti s touto nemocí, plnění za pobyt nedostane, jinak ano.
Není tady