Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1026 24. 8. 2009 16:09

Rozmarila
Zablokovaný

Re: Skuhrací chlívek VI.

Rosamunda napsal(a):

Tobě se prostě nemůže nic přihodit, Ty jsi dokonalá, hele nejsi ty nááhodou Chuck Norris big_smile big_smile big_smile

No tohle se mi opravdu fakt nemůže přihodit .........ovšem ty Ros spíš řeš sebe.........dobře víš jak to máš .......já mám rodinu v pohodě(ťuky ťuky)  a náladu taky.......život je náááádhernej .....bez alkoholiků a gamblerů a zkrachovalých dětí - dcera jde na vejšku........ale ted jsem se moc najedla.......skuhráám

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#1027 24. 8. 2009 16:10

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

Tak jsem si ted přečetla,co napsala Hamsum na alkoholicich va To není Noris to je paní Sprosta sad A z takovych lidí je mi važně zle usch

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#1028 24. 8. 2009 16:11

Rozmarila
Zablokovaný

Rosamunda napsal(a):

Tobě se, Rozmařilá, prostě nemůže nic přihodit, Ty jsi dokonalá, hele nejsi ty nááhodou Chuck Norris big_smile big_smile big_smile?!

Hele Ros a člověk který nemá doma alkoholika a gamblera je dokonalej jo??Fakt?tak to mám kolem sebe samý dokonalý lidi ............prčááááá

Není tady

#1029 24. 8. 2009 16:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jitulak napsal(a):

Tak jsem si ted přečetla,co napsala Hamsum na alkoholicich va To není Noris to je paní Sprosta sad A z takovych lidí je mi važně zle usch

jdu se mrknout

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1030 24. 8. 2009 16:40

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

PPavlaa napsal(a):

jitulak napsal(a):

jdu se mrknout

radši ani ne... usch Ovšem co napsala jako Sankalpa jsou perly ještě větší roll

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#1031 24. 8. 2009 16:46

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Rozmarila napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Tobě se prostě nemůže nic přihodit, Ty jsi dokonalá, hele nejsi ty nááhodou Chuck Norris big_smile big_smile big_smile

No tohle se mi opravdu fakt nemůže přihodit .........ovšem ty Ros spíš řeš sebe.........dobře víš jak to máš .......já mám rodinu v pohodě(ťuky ťuky)  a náladu taky.......život je náááádhernej .....bez alkoholiků a gamblerů a zkrachovalých dětí - dcera jde na vejšku........ale ted jsem se moc najedla.......skuhráám

Skuhry, skuhry, mámdoma alkoholika a teď ještě zkrachovalý děti, podle místního Chucka Norrise big_smilebig_smile
A jak hned musela dodat, že její dítě jde na vejšku, to je asi to, kterýmu by nedovolila pracovat jako číšník, no má divný názory, práce jí asi moc nevoní, ten kdo dělá rukama je asi póvl nebo co.
Jak víš, že moje děti jsou zkrachovalý, znáš je snad?

Upravil(a) Rosamunda (24. 8. 2009 16:46)

Out from the dark into the light !

Není tady

#1032 24. 8. 2009 16:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

a cos měla ty rozmarilo ? kromě růžovýho ptáka a x desítek dalších ? proč sem chodíš ? dobře víš, že jsi v tuto dobu zabanovaná, ale stejně tu smrdíš. nemůžeš to vydržet a musíš sem chodit, abys do někoho mohla pořád rejt ?

do háje jak to, že moderátoři přes to, že vědí, že jsi hamsun a máš být u ledu tě tu nechají jen tak volně pobíhat ?

Nehádaj sa s psychotikom a nenechaj sa ním vytočiť... wink To je práve ta negatívna energia, ale nemusíš ju nechať na seba pôsobiť... smile Je na tebe, či si z nej budeš niečo robiť alebo nie. (Medzi nami, ona za to naozaj nemôže, choroba si nevyberá... tak to treba brať. Všelijakých nás pánbožko má.)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1033 24. 8. 2009 16:48

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Mě může vytočit jen člověk s inteligentními argumenty k věci, tohle je spíš takové psychologické cvičení smile

Není tady

#1034 24. 8. 2009 16:55

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

Rosamunda napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Skuhry, skuhry, mámdoma alkoholika a teď ještě zkrachovalý děti, podle místního Chucka Norrise big_smilebig_smile
A jak hned musela dodat, že její dítě jde na vejšku, to je asi to, kterýmu by nedovolila pracovat jako číšník, no má divný názory, práce jí asi moc nevoní, ten kdo dělá rukama je asi póvl nebo co.
Jak víš, že moje děti jsou zkrachovalý, znáš je snad?

To vypada,že zna nejen Tveho muže,ale i děti lol

Sel ma pravdu,nepouštět tu negativní a jedovatou energii do sebe stolt

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#1035 24. 8. 2009 16:55

Rozmarila
Zablokovaný

vo tvých dětech vůbec nepíšu .............hele klidně si dělej legraci......jen utíkáš sama před sebou ......

Není tady

#1036 24. 8. 2009 16:57

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Já na rozdíl od Tebe nemám před čím utíkat, co se Ti stalo tak strašného, že se nedokážeš smířit s jiným názorem, nemyslím si, že bych byla až tak konfliktní....smile

Není tady

#1037 24. 8. 2009 17:01

Rozmarila
Zablokovaný

Rosamunda napsal(a):

Já na rozdíl od Tebe nemám před čím utíkat, co se Ti stalo tak strašného, že se nedokážeš smířit s jiným názorem, nemyslím si, že bych byla až tak konfliktní....smile

Já nepíšu že jsi konflitkní ale že jsi labilní a rozhozená ....a to podle toho co píšeš na alkoholi jednoznačně jsi ........proč řešíš mně proboha ??Já si někde stěžuju jak je mi zle a jak můj můž je alkoholik ??Mě se už mnoho let všechno daří.........ale když vidím člověka který tápe , tak mu to řeknu ........možná se pletu ale spíš né .....

Není tady

#1038 24. 8. 2009 17:13

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Skuhry, skuhry mám plnou lednici hrušek na zavařování a nechce se mi  s tím dělat (lenora je silnější než já) kapitulation  .
Skuhry, skuhry nebaví mě na skuhracím vlákně hádky jistých pisatelek, které jsou už na mnoho a mnoho stran a se skuhráním nemají nic společného dumbom .

PS: s alkoholikem bych nebyla, ani kdyby mi platili zlatem

Není tady

#1039 24. 8. 2009 17:24

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Musíme se přesunout na ty závisláky, já to říkám pořád. Sorry za offtopic

Není tady

#1040 24. 8. 2009 17:25

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Rosamunda napsal(a):

Musíme se přesunout na ty závisláky, já to říkám pořád. Sorry za offtopic

Výborně, nic lepšího nemůžete udělat ! A klidně se tam i poperte!

Není tady

#1041 24. 8. 2009 22:45

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsme se přesunuly, nepopraly jsme se, akorát mě z toho trochu bolí moje o dovolené naražená hlava skuhry, skuhry. Jinak se mějte, jdu sova, abych zítra byla jak rybička.

Není tady

#1042 24. 8. 2009 23:20

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Pokračování tady  http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 1#p2165071 . Téma uzavírám.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí