|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Rosamunda napsal(a):
Tobě se prostě nemůže nic přihodit, Ty jsi dokonalá, hele nejsi ty nááhodou Chuck Norris
![]()
![]()
No tohle se mi opravdu fakt nemůže přihodit .........ovšem ty Ros spíš řeš sebe.........dobře víš jak to máš .......já mám rodinu v pohodě(ťuky ťuky) a náladu taky.......život je náááádhernej .....bez alkoholiků a gamblerů a zkrachovalých dětí - dcera jde na vejšku........ale ted jsem se moc najedla.......skuhráám
Není tady
Tak jsem si ted přečetla,co napsala Hamsum na alkoholicich
To není Noris to je paní Sprosta
A z takovych lidí je mi važně zle 
Není tady

Rosamunda napsal(a):
Tobě se, Rozmařilá, prostě nemůže nic přihodit, Ty jsi dokonalá, hele nejsi ty nááhodou Chuck Norris
![]()
![]()
?!
Hele Ros a člověk který nemá doma alkoholika a gamblera je dokonalej jo??Fakt?tak to mám kolem sebe samý dokonalý lidi ............prčááááá
Není tady
jitulak napsal(a):
jdu se mrknout
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jitulak napsal(a):
jdu se mrknout
radši ani ne...
Ovšem co napsala jako Sankalpa jsou perly ještě větší 

Není tady

Rozmarila napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Tobě se prostě nemůže nic přihodit, Ty jsi dokonalá, hele nejsi ty nááhodou Chuck Norris
![]()
![]()
No tohle se mi opravdu fakt nemůže přihodit .........ovšem ty Ros spíš řeš sebe.........dobře víš jak to máš .......já mám rodinu v pohodě(ťuky ťuky) a náladu taky.......život je náááádhernej .....bez alkoholiků a gamblerů a zkrachovalých dětí - dcera jde na vejšku........ale ted jsem se moc najedla.......skuhráám
Skuhry, skuhry, mámdoma alkoholika a teď ještě zkrachovalý děti, podle místního Chucka Norrise 

A jak hned musela dodat, že její dítě jde na vejšku, to je asi to, kterýmu by nedovolila pracovat jako číšník, no má divný názory, práce jí asi moc nevoní, ten kdo dělá rukama je asi póvl nebo co.
Jak víš, že moje děti jsou zkrachovalý, znáš je snad?
Upravil(a) Rosamunda (24. 8. 2009 16:46)
Není tady

PPavlaa napsal(a):
a cos měla ty rozmarilo ? kromě růžovýho ptáka a x desítek dalších ? proč sem chodíš ? dobře víš, že jsi v tuto dobu zabanovaná, ale stejně tu smrdíš. nemůžeš to vydržet a musíš sem chodit, abys do někoho mohla pořád rejt ?
do háje jak to, že moderátoři přes to, že vědí, že jsi hamsun a máš být u ledu tě tu nechají jen tak volně pobíhat ?
Nehádaj sa s psychotikom a nenechaj sa ním vytočiť...
To je práve ta negatívna energia, ale nemusíš ju nechať na seba pôsobiť...
Je na tebe, či si z nej budeš niečo robiť alebo nie. (Medzi nami, ona za to naozaj nemôže, choroba si nevyberá... tak to treba brať. Všelijakých nás pánbožko má.)
Není tady

Mě může vytočit jen člověk s inteligentními argumenty k věci, tohle je spíš takové psychologické cvičení 
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Rozmarila napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
![]()
![]()
Skuhry, skuhry, mámdoma alkoholika a teď ještě zkrachovalý děti, podle místního Chucka Norrise
A jak hned musela dodat, že její dítě jde na vejšku, to je asi to, kterýmu by nedovolila pracovat jako číšník, no má divný názory, práce jí asi moc nevoní, ten kdo dělá rukama je asi póvl nebo co.
Jak víš, že moje děti jsou zkrachovalý, znáš je snad?
To vypada,že zna nejen Tveho muže,ale i děti
Sel ma pravdu,nepouštět tu negativní a jedovatou energii do sebe 
Není tady

vo tvých dětech vůbec nepíšu .............hele klidně si dělej legraci......jen utíkáš sama před sebou ......
Není tady

Já na rozdíl od Tebe nemám před čím utíkat, co se Ti stalo tak strašného, že se nedokážeš smířit s jiným názorem, nemyslím si, že bych byla až tak konfliktní....
Není tady

Rosamunda napsal(a):
Já na rozdíl od Tebe nemám před čím utíkat, co se Ti stalo tak strašného, že se nedokážeš smířit s jiným názorem, nemyslím si, že bych byla až tak konfliktní....
Já nepíšu že jsi konflitkní ale že jsi labilní a rozhozená ....a to podle toho co píšeš na alkoholi jednoznačně jsi ........proč řešíš mně proboha ??Já si někde stěžuju jak je mi zle a jak můj můž je alkoholik ??Mě se už mnoho let všechno daří.........ale když vidím člověka který tápe , tak mu to řeknu ........možná se pletu ale spíš né .....
Není tady
Skuhry, skuhry mám plnou lednici hrušek na zavařování a nechce se mi s tím dělat (lenora je silnější než já)
.
Skuhry, skuhry nebaví mě na skuhracím vlákně hádky jistých pisatelek, které jsou už na mnoho a mnoho stran a se skuhráním nemají nic společného
.
PS: s alkoholikem bych nebyla, ani kdyby mi platili zlatem
Není tady

Musíme se přesunout na ty závisláky, já to říkám pořád. Sorry za 
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Musíme se přesunout na ty závisláky, já to říkám pořád. Sorry za
Výborně, nic lepšího nemůžete udělat ! A klidně se tam i poperte!
Není tady

Tak jsme se přesunuly, nepopraly jsme se, akorát mě z toho trochu bolí moje o dovolené naražená hlava skuhry, skuhry. Jinak se mějte, jdu
, abych zítra byla jak rybička.
Není tady
Pokračování tady http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 1#p2165071 . Téma uzavírám.
Není tady