|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

to bych si Morfíku nikdy nedovolila 
Není tady
majkafa napsal(a):
Blossom, k tomuto skuhrání se přidávám. Chodím sice na anglinu, ale už to do hlavy tak neleze, jako za školních časů.
Teď mi velice píše jeden Němec tady kousek za hranicemi a já se v tom ták plácám. Asi mu navrhnu ruštinu.
No, tomu bych řikala "dráždit hada bosou nohou"... 
Není tady
potkala jsem zase dalšího de..la, který se zapomněl zmínit, že má doma manželku a děti. Bože, proč jsou chlapi lháři a takoví přizdisr.či? pardon, ale musela jsem si ulevit. 

Není tady
sandra napsal(a):
potkala jsem zase dalšího de..la, který se zapomněl zmínit, že má doma manželku a děti. Bože, proč jsou chlapi lháři a takoví přizdisr.či? pardon, ale musela jsem si ulevit.
Hele Sandro, nesnaz se mi nas*at ano ? Vy taky nejste svate, tak tady neplivej po chlapech. Jsem sam, nemam deti a jsem volny, co s tim udelas ? Kdyz Ti po vasnive noci plachnu, taky me oznacis za debila, byt jsem cisty jako lilie a chlap bez zeny a deticek ? 
Není tady
sandra napsal(a):
Chtěl po tobě pod záminkou své "bezmocnosti a zoufalosti", abys roztáhla "křídla a... NOŽKY"?... Vzpamatovala jsi se včas??? Měla jsi KUDLIČKU?????... či snad shovívavost v zásobě? - vždyť oni jsou ... zranění?!?... jsou. Jako My všichni. A každý si to řeší po svém. Někdo vraždí sebe, někdo kolemjdoucí...,
Kruté, ale realita... promiňte, dnes mám..., "spisovatelskou"...

Není tady
morpheus napsal(a):
sandra napsal(a):
Hele Sandro, nesnaz se mi nas*at ano ? Vy taky nejste svate, tak tady neplivej po chlapech. Jsem sam, nemam deti a jsem volny, co s tim udelas ? Kdyz Ti po vasnive noci plachnu, taky me oznacis za debila, byt jsem cisty jako lilie a chlap bez zeny a deticek ?
Morphe, ty jsi ftipálek
žádná vášnivá noc neproběhla, jen nemám ráda lháře... to je všechno.
Snad sis stačil všimnout, že jsem nenapsala, že "všichni" chlapi jsou takoví a makoví....ano, souhlasím s tebou, že i my, ženský, nejsme svatý 
Tak pa a hezkej večer 
S.
Není tady
Morfiku????????
Proč ses nepřejmenoval?!? 
Není tady
Viki : A na co se mam prejmenovat ? Na toho Fenixe ? Mnoo, poprosim spravce
Vim, ze to jde 
Není tady
morpheus napsal(a):
Viki : A na co se mam prejmenovat ? Na toho Fenixe ? Mnoo, poprosim spravce
Vim, ze to jde
Ale ne, brášulo, to je už starýýý..., minulost, teď jseš přeciš Winner, ne? 
Není tady
Ty, Morfe, možná jsem to dobabrala..., hele, vymysli si SVUJ "dominantní" špás, jo?!?
Není tady
Viki : Ne, nejsem...Prohral jsem
Nedokazal jsem udrzet vztah na takove urovni, aby byla se vsim spokojena, ale ted me napada, ona by si jiste neco vymyslela...zcela urcite ano
Muzu se prejmenovat jen na Fenixe, protoze kdyz jsem se dokazal z toho dostat, vstat z popela, letet a byt znova stastny, je to hotovy zazrak 
Není tady
Ok, chápu. Jak se jmenuje teda Šmudla v ingliš verzi? 
Není tady
sandra napsal(a):
Protože je pořád dost ženských, který jim to sbaštěj, a daj.
Jen chtěl zkusit, jestli jsi taky taková, myslel si, že za zkoušku přeci nic nedá.... 
Blossom napsal(a):
sandra napsal(a):
Protože je pořád dost ženských, který jim to sbaštěj, a daj.
Jen chtěl zkusit, jestli jsi taky taková, myslel si, že za zkoušku přeci nic nedá....
Blossom, máš pravdu. Ještě se pak ale diví, že ho opravdu, ale opravdu i tak nechceš????
Takových (rozuměj ženatých s dětmi) můžu mít na každém prstě deset, takže ne, děkuji, nechci 

Morphe, díky za SZ. Já vím, jak jsi to myslel

Není tady
Tak jsem opet na skuhracim, jo jo Jitulak, uz me tu opet mas :-) Minuly ctvrtek jsem udelal chybu, za kterou ted mozna budu muset ponest urcitou odpovednost za svuj cin. Normalne nesmim ani pivo, protoze nevim, co to udela s moji migrenkou a tak se stalo, ze jsem neodolal Plzni a dal jsem si vic, nez je zdravo a bohuzel od pondelka mi nestaci ani 6-ti nasobne zvyseni leku, ktery beru jako prevenci pred tim hnusem. Tuz, at jsou fsichni svati pri me, pac toto asik jen tak nerozchodim

Proste jsem pekne hovado, no
a hlavne pekny BLB...
Není tady
morpheus napsal(a):
Tak jsem opet na skuhracim, jo jo Jitulak, uz me tu opet mas :-) Minuly ctvrtek jsem udelal chybu, za kterou ted mozna budu muset ponest urcitou odpovednost za svuj cin. Normalne nesmim ani pivo, protoze nevim, co to udela s moji migrenkou a tak se stalo, ze jsem neodolal Plzni a dal jsem si vic, nez je zdravo a bohuzel od pondelka mi nestaci ani 6-ti nasobne zvyseni leku, ktery beru jako prevenci pred tim hnusem. Tuz, at jsou fsichni svati pri me, pac toto asik jen tak nerozchodim
![]()
Proste jsem pekne hovado, no
a hlavne pekny BLB...
Morphe
koukam,že ten mladenecky
život Ti dava pěkně zabrat
at je Ti co nejdřív líp 
Není tady
Jitulak : Ne, ne, neni to tim zivotem, je moji to blbosti, protoze i staromladenecky zivot jde zit v pohode
Jenze ja kretino furt nekomu kyvnu na akci, pritom vim, ze se tamn bude chlastat a kdybych radeji ten vecer stravil u nejake baby, myslim ze uzitek by meli oba dav a takto jsem si to uzil sam a jeste me z toho mozna trefi slak
Kurňa...
Chjo ... 

Není tady
jdu si zaskuhrat, dneska jsem po celým týdnu tak uanvená, že si připadám, že sjem složila snad vagon uhlí
potřebovala jsem mezi lidi a zapít to, trošku prolejt mozek a akorát sjem se dozvěděla, že jsem bledá a vypadám jako před smrtí
to mě teda děsně povzbudilo 
Není tady
morfe, co to máš krucaj za obrázek, mám z toho depku 
Není tady

Pavlí, to je chlápek z Matrix. Silně nesymaptickej, že jo
Není tady
Holki ! Nestvěte mi !
Je to agent z Matrixu
Podle me je sympatak 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
morfe, co to máš krucaj za obrázek, mám z toho depku
Tak Pavli, mam vymeneny Avatar. Udelal jsem to jen kvuli Tobe
abys teda nemela tu depku
Doufam, ze kocicka se Ti libi vic 
Není tady
Modroočka napsal(a):
Pavlí, to je chlápek z Matrix. Silně nesymaptickej, že jo
vidíš, já si říkala, že ho odněkud znám 
Není tady
morpheus napsal(a):
Holki ! Nestvěte mi !
Je to agent z Matrixu
Podle me je sympatak
no morfe, ale kdybys chtěl potěšit jako třeba nás, tak jsi tam dal aspoň Keana, na toho se aspoň hezky kouká :-)
Není tady