Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 30. 6. 2009 15:08

Poppy10
♥♥-----
Místo: České Budějovice

Re: Vztah....dá se vrátit?

Klubko napsal(a):

Popi, tak budeš jezdit s ním, fajn. Ale zbyde vám nějaký čas,který skutečně budete trávit jen spolu, aniž by za tím byl ten jeho koníček?
Respektive, je on schopen být s tebou někdy sám jen tak?

ale ano zbývá,málo,ale zbývá.Víš on na ty služebky nejezdil minulej rok tak často jako tento.Jenže ho přeložili na nový útvar a tím pádem jezdí na školení,plus služebky,takže možná proto vznikla i krize,protože je tento rok dost často pryč a občas jsem to nezvládala ...ne že bych mu za to nadávala,ale prostě když odjížděl,tak jsem brečela jak želva....no,ale je jasný,že to nebude setrvalej stav...on tento rok měl stěží čas i na ten koníček ...a proto vzniklo to co vzniklo...já chtěla aspon i ten kousíček času strávit s ním ale on potřeboval i ten koníček....a vždy mi říkal, abych jela s ním a já nebyla schopná udělat kompromis:-(

Není tady

#27 30. 6. 2009 15:12

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

A byl by on schopen udělat kompromis, aby zůstal jednou doma bez koníčků? Pomíjím ted tu práci. Tu berou jako nutnou.
A dodávám, že nejsem typ holky, která by nějak své partnery omezovala. spíše naopak. A sama stále co dělat.
Víš, připomíná mi to trochu mě samotnou. Taky jsem měla přítele, který měl hodně koníčů. Já taky hodně koníčků. Jenže když se začala plánovat rodina, zjistila jsem, že by to byl on, jeho práce, jeho koníčky a pak jeho rodina. A protože jsem právě děvče, které by samo mezi 4 stěnami s dítětem sama zhynulo, šel vztah do kytek. Jenom já už kompromisy nemohla dělat.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#28 30. 6. 2009 15:19

Poppy10
♥♥-----

Klubko napsal(a):

A byl by on schopen udělat kompromis, aby zůstal jednou doma bez koníčků? Pomíjím ted tu práci. Tu berou jako nutnou.
A dodávám, že nejsem typ holky, která by nějak své partnery omezovala. spíše naopak. A sama stále co dělat.
Víš, připomíná mi to trochu mě samotnou. Taky jsem měla přítele, který měl hodně koníčů. Já taky hodně koníčků. Jenže když se začala plánovat rodina, zjistila jsem, že by to byl on, jeho práce, jeho koníčky a pak jeho rodina. A protože jsem právě děvče, které by samo mezi 4 stěnami s dítětem sama zhynulo, šel vztah do kytek. Jenom já už kompromisy nemohla dělat.

jojo on kompromisy dělal,je skvělej.A zůstaval se mnou doma...právě,že on se snažil ,ale já ne..teda hlavně poslední dobou, protože jak už jsem zminovala, ted je pryč skoro pořád..třeba na tři týdny odjede,pak je tu týden a zase odjede třeba na 14dnu...asi jsme to nějak nezvladli oba..On má jen jeden jedinej koníček ,sice i dost drahej,ale on si jím zároven občas i přivydělává jako instruktor...on naopak mě podporoval když jsem si chtěla udělat kurz, podporoval mě v taneční škole...a já??Já mu to vrátila tím,že jsem za každou cenu chtěla ted aby byl se mnou a nebrala ohledy i na něj.No jsme oba svobodní a právě říkal,že v tom jeho koníčku chce něco dokázat dokud jsme bezdětní,že až bude mimi,tak je mu jasné,že to bude muset omezit.Je možný,že taky ne...moje máma mě varovala,abych si to dobře rozmyslela,že až mi prý mimino bude v noci brečet ,aby se on nsebral a neodjel se potápět...

Není tady

#29 30. 6. 2009 15:40

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Poppy10 napsal(a):

[No jsme oba svobodní a právě říkal,že v tom jeho koníčku chce něco dokázat dokud jsme bezdětní,že až bude mimi,tak je mu jasné,že to bude muset omezit.Je možný,že taky ne...moje máma mě varovala,abych si to dobře rozmyslela,že až mi prý mimino bude v noci brečet ,aby se on nsebral a neodjel se potápět...

Nemyslela bych, že zrovinka uprostřed noci by vzal kramle a jel se potápět lol , ale je dosti pravděpodobné, že svého oře bude chtít pěstovat stejně, tak jako teď, i po narození dítěte. Jestli by to omezil, těžko říct, ale povětšinou jsme my ženské tím, kdo opouští nebo rapidně omezuje své záliby. V tom měla mamka pravdu.

Není tady

#30 30. 6. 2009 16:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kamoškin muž to robil a aj keď po svadbe a deťoch to torchu obmedzil, presedlal na iné športy a moc z neho nemala. Ale zasa potom prišiel a strážil deti, keď sme my dve spolu šli na latino kurzy alebo latino večierok. stolt A keď mali chalani 12 a 9 rokov, urobili si sami potápačský kurz(ale inštruktorom nebol ocko). Kamoška vtedy obhrýzala stoličku, ale nepovedala ani pol slova... teraz sú v zahraničí, nemajú sa kde potápať, tak je kľudná, ale táto otázka sa podľa mňa znovu vynorí. A chodia s ockom lyžovať, hrať tenis, futbal, volejbal...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#31 30. 6. 2009 16:07

Poppy10
♥♥-----

Selima napsal(a):

Kamoškin muž to robil a aj keď po svadbe a deťoch to torchu obmedzil, presedlal na iné športy a moc z neho nemala. Ale zasa potom prišiel a strážil deti, keď sme my dve spolu šli na latino kurzy alebo latino večierok. stolt A keď mali chalani 12 a 9 rokov, urobili si sami potápačský kurz(ale inštruktorom nebol ocko). Kamoška vtedy obhrýzala stoličku, ale nepovedala ani pol slova... teraz sú v zahraničí, nemajú sa kde potápať, tak je kľudná, ale táto otázka sa podľa mňa znovu vynorí. A chodia s ockom lyžovať, hrať tenis, futbal, volejbal...

no pokud mi prítel dá šanci a vydrželo by to a bylo by dítě,tak je mi jasný co bude jeho budoucí záliba big_smile...naštěstí by měl instruktora tatínka :-)...a naštěstí vím,že přítel je v tomto zodpovědnej takže bych se asi nemusela moc bát a měla bych od obou klídek:)....

Není tady

#32 30. 6. 2009 16:09

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Však je taky blbost, aby člověk úplně opouště svoje záliby jen proto, že má děti. Záleží na tom, kolik času koníčky stojí a jestli jimi totálně nezanedbává a neomezuje rodinu.

Není tady

#33 30. 6. 2009 16:12

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mne sa ich životný štýl tiež celkom páči - určite lepšie ako nalievať sa alkáčom v zahulenej krčme. Ale chce to mať istý typ povahy, toleranciu a ohľaduplnosť od všetkých zúčastnených.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#34 30. 6. 2009 21:57

papa22
♥------

Ahoj...jo takovou krizi jsem měla...a po třech měsících jsme se dali dohromady zas, nekomunikovali jsme spolu, ale náhoda tomu dala, nebo osud..těžko říct, kdo v tom měl prsty. Každopádně polož i otázku jak to pak je..
Přála jsem si to, věřila, že spolu budem a byla šťastná, když to tak dopadlo, ale už jsem si nevysnila a nevyvěřila taky ten průběh vztahu. Odstěhovala jsem se k němu asi po třech měs., pořídili jsme si psa, relativně nám to šlape, ale jsou to houpací extrémy. Láska...pohoda..úsměvy / výměna názorů (nejde ani o hádky)...tichá domácnost...neřešící stav.. a pak to nějak utichne..
Takže návrat považuju za výhru, ale vývoj vztahu lze přiřadit k patové situaci.

Není tady

#35 1. 7. 2009 11:24

Zipi
♥♥-----
Místo: Kladno

ahoj
ja bych na tvem miste nebyla tak prisna sama na sebe, tvoje prispevky ve me vzbuzuji pocit ze se ritis do nestesti tipu: zahodim sama sebe, a prizpusobim se jak to jen pujde.. na to velky pozor! jestli jsem ja neco na vztahu s mym ex zvorala, tak ze jsem udelala prilis mnoho kompromisu ze sve strany a odezva byla jen velmi mirna. ted si nevybavuji zda mas dite/deti, sve nebo spolecne,  ale clovek ktery ma na prvnim miste jen sve   zajmy {prace, konicky} se nerad omezi kvuli rodine.myslim to tak ze ze tvych slov jsem nezaregistrovala ze by pritel hledal nejaky kompromis, spolecny konicek a tak...
krizi ano, ale poradny kus veci si musi uvedomit i on, moje rada zni: nevracej se zpet pokud tvuj pritel neudela kus prace sam na sobe predevsim ve vnimavosti ke tvym potrebam straveni spolecneho casu a pod. a mel by s tim prijit sam...

-----------------------------------------------------------------------
v zivote se nam to po cem nejvice touzime vyhyba

Není tady

#36 1. 7. 2009 14:01

Irik
♥♥♥♥♥--

Tolerance je jistě dobrá, ale i ta má své meze. Mám kamarádku, jejíž manžel také tráví svůj veškerý volný čas svými zálibami. Kamarádka se o vše musí starat sama, s svými dvěma dětmi je sama od rána do večera, každý víkend. Mimoto tatínkovy záliby pěkně drásají rodinný rozpočet a příjmy mají bohužel takové, že si to nemohou fin. dovolit. Ale tatínek si to dovoluje, je sobec, na zbytek rodiny kašle.

Já osobně si myslím, že pokud ti živ. styl tvého partnera vadí už teď, mnohem horší to bude, až budete mít rodinu. Připadá mi, že zatím jsi ochotná jen ty dělat ústupky, protože se bojíš samoty.

Není tady

#37 1. 7. 2009 20:38

Alyssa
♥♥♥♥---

Poppy, nechci rozebírat Tebe a Tvého partnera, kdo z vás se přizpůsobuje a kdo chybuje.. Vrátím se k Tvojí původní otázce - ano, jde to! Jsem toho živým důkazem wink A není to o tom pohádat se, rozejít se a za 14 dní se vrátit. Oba na sobě musí zapracovat, pobýt si chvíli každý sám, někam se posunout a když i potom zjistí, že spolu chtějí být, může to fungovat. My jsme se s přítelem rozešli a za 3/4 jsme, ani ne se k sobě vrátili, spíš jako začali nanovo, no a teď už jsme manželé smile
Je pravda, že je lepší rozchodům předcházet, komunikovat a nenechat to dojít do extrému, i když lidi a okolnosti jsou tak různý, že podle mě nejde říct jen "do stejné řeky nevstoupíš".. Dej příteli čas, netlač na něj a nesyp si tolik popel na hlavu. Každý chybuje a neznamená to, že se musí změnit od základu, jen proto, aby tomu druhému vyhověl. Dej tomu čas a uvidíš wink

Není tady

#38 1. 7. 2009 21:05

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Alysso, zdravím a fandím smile.

Papa22 "Láska...pohoda..úsměvy / výměna názorů (nejde ani o hádky)...tichá domácnost...neřešící stav.. a pak to nějak utichne.. "

No jo, Papi, ale život není lineární přímka... je to někdy pořádná houpačka. Důležité je, jestli Tě partner podporuje atd.

Není tady

#39 1. 7. 2009 21:14

papa22
♥------

Tercila napsal(a):

Alysso, zdravím a fandím smile.

Papa22 "Láska...pohoda..úsměvy / výměna názorů (nejde ani o hádky)...tichá domácnost...neřešící stav.. a pak to nějak utichne.. "

No jo, Papi, ale život není lineární přímka... je to někdy pořádná houpačka. Důležité je, jestli Tě partner podporuje atd.

Ti nevím, podpora nic moc..jen je to asi typ chlapa, kterého k životu potřebuju, i když mi v moc věcech nevyhovuje...to je bordel.. va

Není tady

#40 1. 7. 2009 22:28

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

papa 22: "jen je to asi typ chlapa, kterého k životu potřebuju, i když mi v moc věcech nevyhovuje...to je bordel.. va "

No tak si řekni, že je to vlastně logické... přece nebudeš žít s chlapem, kterého nepotřebuješ tummenupp
To bude dobré - však uvidíš, on Tě život sám nasměruje smile.
A víš, jak to je: nic není jednoduché smile

Není tady

#41 2. 7. 2009 23:49

vikyrek
♥♥♥----
Místo: Benešov

Jeden psycholog mi říkal, že když se během prvních dvouch třech let objeví opravdu vážné neshody, krize či rozchody, tak je ve vztahu chyba a ti lidé k sobě nepásnou. Já s tím souhlasím, protože jsem vesměs racionální člověk. A pokud to má skončit, lepší dříve než později. Zkrátka nejsem moc fanoušek slepování. Jenže sama se zrovna chovám jak debil... takže tvou snahu chápu pussa

Upravil(a) vikyrek (23. 7. 2011 1:14)

Není tady

#42 15. 7. 2009 22:03

Poppy10
♥♥-----

Ahoj holky,všem děkuju ještě jednou za názory.Jinak abyste věděly jak to dopadlo.....blbě, rozešel se s emnou a ještě k tomu po telefonu....no srab...on,kterej mi vždycky tvrdil,že by se po telefonu nerozešel.Možná se nám to rozpadlo taky kvůli jeho šíleným dluhům....
No prožila jsem si měsíc nervů,nejedla jsem,páč jsem měla tak stáhlej žaludek,že jsme do sebe nic nenarvala.Zhubla jsem,ted už pomalu jím,sice ne stále jako předtím,ale jím.A víte ,co?V den kdy mi po telefonu teda řekl,že se vracet nechce,tak se mi svým způsobem ulevilo...nevím jestli následkem těch prožitých nervů už předtím,ale cítila jsem úlevu a poprvý od tý doby, vztek.Psychicky jsem na tom podstatně líp....a těším se na nový věci co mě čekají a budu dělat věci na,který jsem dřív čas neměla nebo měla,ale přítel s tím moc nesouhlasil....

Není tady

#43 16. 7. 2009 8:05

Kavasaki
♥♥♥♥---
Místo: Zlínsko

Znám lidi,co se rozvedli,když měli děti malé a vzali se podruhé,jejich děti jim svatbu odsvědčily.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí