27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jelítko,
jsem na tom stejně.Hudbu si vybírám podle nálady a nemám jen 3 nálády.Těch já umím vyprodukovat spousty.Důleité je ono kouzlo moci hudby.Stejně je to fenomén.
Není tady
Metallica-Unforgiven
Rammstein-Mein herz brennt
Nirvana-Something in the way
Není tady
Holky, prosím máte některá CD Ready Kirken? Mám je straně ráda, ale nenám ani jedno CD.
Není tady
týýýý brďo 3 songy ? to nedám
ale kdy se tak proberu pamětí (dneska nevím nevím, horkem a alkoholem to půjde asi těko)
tak Rédl, Nohavica, Dobe, COP, Křean a Druhá tráva, Čechomor, Kolář, No name, Bocceli, a jakékoli baládkyyyyy
teda koukám, jsem já to ale rozervaná osobnost, takový rozptyl oblíbené hudby...
od folku, country, bluegrassu, rocku, country, popíku jsem já to ale
Upravil(a) mala.popelka (23. 7. 2006 21:43)
Není tady
Od dětství miluji písničky Hanky Zagorové, od puberty Michala Tučného, Nedvědy a nyní si ráda relaxnu i u etno hudby.
Manel má rád písničky MichalaTučného, Věry Martinové a kántry styl.
Dcerka Kačka 11 - (poslouchla Dádu, pak Kabáty a Anetu Langerovou),no a poslední rok nejvíc vánou muziku ( tak to teda fakt nevím pokom je?) !
Není tady
Divokej Bill - nejnovějí album - ale i ty vechny předchozí jsou super
Dan Landa - Tajemství
a v poslední době Hightwish, No name, Chinaski, Nohavica, Kryl, atd. atd.
Není tady
nemas na mysli Nightwish?Tak ti jsou SUPER:)))) a Landa a Bill...bezva:)
Není tady
jen tři písničky nevyberu, ale bylo by to něco od
Sissor Sisters, Robbie Williams nebo z českých Vypsaná fixa:)) ... aj ten Divokej Bill:)
Není tady
Nemůu si pomoct, ale celý rok ji od Vánoc mi v hlavě zní Tichá noc Nebude to nějaké znamen9,
1. Paradise Lost - True Belief
2. Metallica - Mama Said
3. Harlej - Svařák
Není tady
Tak u mě jednoznačně vede Daniel Landa, to je moje současná jednička.
Ze zahraničních u mě vede Queen.
Ale koncert Vlasty Redla byl taky naprosto úasnej.....
Zkrátka jak u tady někdo psal, poslouchám podle nálady (něco jiného na relax, něco v autě atd.)
Není tady
Káča napsal(a):
Holky, prosím máte některá CD Ready Kirken? Mám je straně ráda, ale nenám ani jedno CD.
Káčo, já mám od Ready Kirken to starí /je na něm písnička Nosím černý brejle/ stálo asi 150 Kč, tak se někde podívej, jsou celkem levný!
Není tady
A jinak má top 3!
U2-With or without you
The Rembrands - I´ll be there for you (miluju Přátele)
Mňága a ďorp - A jindy
Ale je jich straně moc...
Není tady
Kosheen
Depeche mode
placebo
bylo by ale takových minimálně 30 nej
Není tady